Fincan

Fincan

Son dakika fincan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fincan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fincan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fincan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fincan gelişmeleri de dahil olmak üzere 796 fincan haberi bulunmuştur. Tüm fincan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları Türkiye enflasyonla mücadelede yürüttüğü politikaları sürdürüyor. Ancak restoran ve kafelerdeki fahiş artışlar enflasyonun çok ötesine geçmiş durumda. On binlerce vatandaş lokanta ve kafelerdeki fahiş fiyat boykotuna katıldı. İşte detaylar
21.04.2024 Ekonomi
Çağla Şıkel ve eski sevgilisi Nail Gönenli, Berna Şıkel'in nikah şahidi oldu!
Çağla Şıkel ve eski sevgilisi Nail Gönenli, Berna Şıkel'in nikah şahidi oldu! Çağla Şıkel'in benzerlikleriyle sık sık gündeme gelen ablası Berna Şıkel mutluluğa "Evet" dedi. Düğünde Şıkel ailesinin mutluluğuna ortak olan bir isim dikkat çekti. Berna Şıkel ile Murat Fincan'ın nikah şahitleri Çağla Şıkel ile kısa süre önce ayrıldığı sevgilisi Nail Gönenli oldu. İşte Çağla Şıkel'in ablası Berna Şıkel'in düğününden renkli kareler...
10.03.2024 Magazin
Adanalılara önemli uyarı geldi! Yatmadan 1-2 saat önce yemek yemeyi kesin
Adanalılara önemli uyarı geldi! Yatmadan 1-2 saat önce yemek yemeyi kesin Beslenme ve Diyet Uzmanı Çisem Gündüz, uyku kalitesinin metabolizmaya sağladığı katkıya dikkat çekerek, "Her gün mutlaka 6 ila 8 saat uyuyun. Uyku probleminiz var ise yatmadan 1-2 saat öncesinde yemek yemeyi sonlandırmış olun. Çay, kahve yerine melisa ve papatya çayı için" dedi
6.03.2024 Adana
Kış aylarını zinde geçirmek için 5 öneri verildi! Bunlara dikkat edin
Kış aylarını zinde geçirmek için 5 öneri verildi! Bunlara dikkat edin Kış aylarında yorgun hissetmemizin nedenlerini açıklayan İç Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Ahmet Aktaş, ‘’ Düzenli spor yapmak, sanılanın aksine halsizlik ve yorgunluk şikâyetlerine iyi gelmenin yanı sıra kalp ve damar sisteminin daha sağlıklı çalışmasına da yardımcı olur. Bu nedenle düzenli spor yapmayı bir yaşam tarzı haline getirmeye çalışın’’ dedi.
22.02.2024 Adana
Fincanları tükürerek temizlemişti! İşletmeci hakkında flaş karar
Fincanları tükürerek temizlemişti! İşletmeci hakkında flaş karar Edirne'de, alışveriş merkezinde kahve satılan dükkanda, fincanları tükürerek temizlediği anlar kameraya yansıyan işletmeci Hacı Zorlu'nun sözleşmesi feshedilip, iş yeri kapatıldı. Zorlu, "Bardakların temizliğini yaparken kolonyalı mendille siliyordum. İçerisindeki tozun gitmediğini görünce üfledim. Burada kesinlikle art niyet veya yanlış anlaşılma var. Biz bu bardaklarla kesinlikle kahve satışı yapmıyoruz" dedi.
17.02.2024 Gündem
Divan Edebiyatı Özellikleri Nelerdir? Divan Edebiyatının Temsilcileri Ve Örnekleri Nelerdir?
Divan Edebiyatı Özellikleri Nelerdir? Divan Edebiyatının Temsilcileri Ve Örnekleri Nelerdir? Divan edebiyatı 11. yüzyılda Anadolu'da tasavvuf ile ortaya çıkmış bir edebiyat türüdür. Bu edebiyat türünün gelişmesinde Aşık ve Tekke Edebiyatı temsilcilerinden Mevlana, Kaygusuz Abdal ve Yunus Emre'nin payı büyüktür. Yaklaşık 600 yıl boyunca hüküm süren Osmanlı Devleti'nde etkili olan divan edebiyatı, Tanzimat Dönemi ile birlikte eski gücünü yitirmiştir. 
27.01.2024 Gündem
Regl Ağrısı Nasıl Geçer? Regl Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Regl Ağrısı Nasıl Geçer? Regl Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Adet ağrısı, regl döneminde kadınların günlük yaşamını oldukça zorlayan bir durumdur. Özellikle ilaçların vücuda zarar vermesinden dolayı çoğu kadın ağrı için ne yapacağını bilmemektedir. Ancak bitkisel yöntemler ile kolayca adet ağrısı geçirilebilir.
8.01.2024 Sağlık
Enseden Gelen Baş Ağrısı Nasıl Geçer? Enseden Gelen Baş Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Enseden Gelen Baş Ağrısı Nasıl Geçer? Enseden Gelen Baş Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Baş ağrısına nasıl geçeceği en çok merak edilen sorular arasında yer alır. Herkesin sık sık karşılaştığı rahatsızlıklar arasında yer alan baş ağrısının genellikle altında yatan önemli bir neden bulundurmaz. Enseden gelen, şiddetli ve zonklayan baş ağrısına hafifletecek bazı çözüm önerileri bulunur. Migren ya da sinüzit nedeni ile baş ağrısı yaşayanların bunlara dikkat etmesi gerekir. 
2.01.2024 Sağlık
Balgam Nasıl Geçer? Balgam Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Balgam Nasıl Geçer? Balgam Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Balgam, öksürük ile birlikte gelen özellikle sonbahar ve kış döneminde görülen rahatsızlıklardan biridir. Balgam söktürücü şuruplar, haplar ya da doğal çaylar ile kolayca geçebilecek rahatsızlıklardan biridir. Özellikle zencefilli ve ballı kürler ile geçmeyen öksürükler kolay bir şekilde giderilebilir.
28.12.2023 Sağlık
Bacağa Vuran Fıtık Ağrısı Nasıl Geçer? Bacağa Vuran Fıtık Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Bacağa Vuran Fıtık Ağrısı Nasıl Geçer? Bacağa Vuran Fıtık Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Fıtık yaşa ya da fiziksel hareketsizlikten dolayı meydana gelebilecek bir rahatsızlıktır. Her yaş grubunda farklı şekilde görülebilir. Sıklıkla beden işçilerinde fıtık görülür. Fıtık oluştuğu bölgenin hareket alanını kısıtlayan ve ağrı yapan bir rahatsızlıktır.
28.12.2023 Sağlık
Türk Kahvesi Kaç Kalori? Türk Kahvesi Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Türk Kahvesi Kaç Kalori? Türk Kahvesi Besin Değerleri Ve Kalorisi... Telvesi ile sunulan ve 40 yıl hatırı olan Türk kahvesi çok sayıda kişinin sevdiği içeceğidir. Kahve taneciklerin öğütülmesi ile ortaya çıkan enfes bir lezzettir. Kokusu ve tadı ün salmış olan Türk kahvesinin kaç kalori olduğu ise merak konusudur. Beslenmesine dikkat eden kişiler yediklerinin ve içtiklerinin kalorisini bilmek isterler. Sade bir içeceği de ötesinde bu lezzet, yüksek kafein içermektedir.
24.12.2023 Sağlık
Kahve Limon Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...kahve Limon Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?
Kahve Limon Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...kahve Limon Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır? Kahve limon kürü son zamanların zayıflama adına en faydalı besinlerinden biridir. Bu iki karışımı tüketen kişilerin sindirim problemleri giderilmektedir. Kilo verme sürecini hızlandırmak isteyen kişiler bu tarifi deneyerek farklı görmektedir. Kilo verdiren kahve ile sindirim sistemini çalıştıran limon sağlık açısından da oldukça faydalıdır.
17.12.2023 Yaşam
Filtre Kahve Kaç Kalori? Filtre Kahve Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Filtre Kahve Kaç Kalori? Filtre Kahve Besin Değerleri Ve Kalorisi... Günümüzde hızlı bir enerji artışı elde etmek istiyorsanız kahve uzun zamandır sağlıklı bir seçenek olarak görülüyor. Kahvede kalori var mıdır ve varsa kahve kaç kalori içerir? Kalori alımınızı azaltmak istiyorsanız kahve kaçınılması gereken bir içecek mi, yoksa kalori açığı vermek isteyenler veya tükettikleri kalori miktarını azaltmak isteyenler için ideal bir içecek mi? Bu kapsamda çok fazla bilgi içeriği olmaktadır. 
16.12.2023 Eğitim
Cumhuriyet'in 100’üncü yılında 100’üncü kan bağışını yaptı
Cumhuriyet'in 100’üncü yılında 100’üncü kan bağışını yaptı Diyarbakır'da Aydoğan Eğin (48), Cumhuriyet'in 100’üncü yılında 100’üncü kan bağışını yaptı. 30 yıldır kan bağışı yapan Eğin, “Bu memleket kolay kurulmadı, kanlarımızla kuruldu. O yüzden de kanın bir önemi var hepimiz için. Kanımızla işlenmiş bir bayrağımız var. O yüzden bunu da 100’üncü yıla dokunduralım dedik” dedi.
28.10.2023 Gündem
Tip 2 diyabet için şifa! Günde iki fincan tüketmek yeterli
Tip 2 diyabet için şifa! Günde iki fincan tüketmek yeterli Çay dünyada sudan sonra en fazla tüketilen içecek olmasıyla beraber, dünya ülkeleri arasında da, kişi başına düşen miktar açısından en fazla olduğu ülkelerden biri Türkiye. Bu nedenle özellikle çayın faydaları merak ediliyor. Yapılan araştırma çayın tip 2 diyabet üzerindeki etkilerini ortaya koydu. Avustralyalı ve Çinli uzmanların araştırmasına göre, “demli çay” sağlıklı bir şekilde kan şekeri kontrolünü sağlayarak yetişkinlerde “tip 2 diyabet” riskini azaltıyor.
8.10.2023 Sağlık
BİM 3-6 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı! BİM'de bu hafta ayçiçek yağınde dev indirim var!
BİM 3-6 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı! BİM'de bu hafta ayçiçek yağınde dev indirim var! BİM 3-6 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı. BİM ayçiçek yağı fiyatı Ekim ayının gelişiyle birlikte düştükçe düştü. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği BİM güncel katalogda fincan takımının yanısıra mutfak ürünlerinde de kampanyalı fiyatlar yer aldı. İndirimli ürünler listesinde ayrıca ütü masası, tava gibi araçlar da yer aldı. İşte 3-6 Ekim BİM aktüel katalog 2023...
2.10.2023 Ekonomi
Dünya'ya bir uzay paketi bırakılacak! Peki içinde ne var
Dünya'ya bir uzay paketi bırakılacak! Peki içinde ne var 10 Eylül Pazar günü NASA'nın OSIRIS-REx uzay aracı iticilerini kısa bir süreliğine ateşledi ve rotasını Dünya'ya çevirdi. Ve Bennu asteroidinden taş ve toz örnekleri taşıyan kapsülünü 24 Eylül Pazar günü 63,000 mil (yaklaşık 102,000 kilometre) yukarıdan Dünya’ya bırakması bekleniyor.
15.09.2023 Bilim ve Teknoloji
Kafede yeni uygulama: Tost kesme ücreti! Fişini paylaşınca gündem oldu
Kafede yeni uygulama: Tost kesme ücreti! Fişini paylaşınca gündem oldu İtalya’da bir kafe, öğle yemeğini kız arkadaşıyla paylaşmak isteyen bir müşteriden ‘tostu ikiye bölmek için’ ek ücret aldı. Ödediği hesapta 2 Euro ‘diviso da meta’ ücreti gören İngiliz turist şaşkına döndü.
11.08.2023 Dünya
Kan şekerini düzenliyor, kolesterolü dengeliyor, kansere karşı koruyucu! Potasyumun gizli kaynağı...
Kan şekerini düzenliyor, kolesterolü dengeliyor, kansere karşı koruyucu! Potasyumun gizli kaynağı... Potasyumun gizli kaynağı, 1 porsiyonu kemikleri çelik gibi kuvvetlendiriyor! Kan damarlarını destekleyen kolajen üretiminde önemli bir rol oynuyor, iyi bir C vitamini kaynağıdır. Sadece 1/2 fincan önerilen günlük miktarın yaklaşık yüzde 14'ünü sağlıyor. Yaşlanmayı geciktirir, kansere neden olan maddelerin vücuttan atılmasına ve tümör gelişiminin önlenmesine yardımcı oluyor. Kan şekeri düzeylerini yönetmeye yardımcı oluyor ve kolesterolü düzenliyor. Kalp dostudur, mantar önleyicidir. İşte mucize besinin saymakla bitmeyen faydaları...
15.07.2023 Sağlık
Kahve Kaç Kalori? Kahve Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Kahve Kaç Kalori? Kahve Besin Değerleri Ve Kalorisi... Kahve sıkça tüketilen bir içecektir. Farklı şekillerde tüketilen kahve herkes tarafından da çok seviliyor. Kahve tüketmenin pek çok faydası da uzmanlar tarafından açıklanmıştır. Ancak aşırıya kaçmadan tüketilen kahvenin faydası olacaktır. Fazla tüketilen kahve farklı sağlık sorunlarına yol açabilir.
11.07.2023 Sağlık
Kan şekerini dengeliyor, kan dolaşımını düzenliyor! Uykusuzluğa iyi geliyor, tam bir antioksidan deposu
Kan şekerini dengeliyor, kan dolaşımını düzenliyor! Uykusuzluğa iyi geliyor, tam bir antioksidan deposu Uykusuzluk çekenlerin ilacı, tam bir antioksidan deposu. A ve C vitamini, folik asit, potasyum, kalsiyum, demir, çinko, lif, tanen ve flavonoidler açısından çok zengin. Yatmadan 20 dakika önce içilmesi tavsiye ediliyor, günde en fazla 2 fincan tüketin uyarısı yapılıyor. Rahatlatıcı ve yatıştırıcı etkisiyle aşırı strese iyi geliyor. Mide bulantısına iyi geliyor, yağı cildin yenilenmesine, yaraların hızla iyileşmesine yardımcı oluyor. Adet sancılarının ve krampların giderilmesini sağlıyor, kan şekerini dengeliyor, kan dolaşımının düzenliyor. Karaciğer ve safra kesesi sorunlarına iyi geliyor. İşte depresyona karşı da etkili olan besinin saymakla bitmeyen faydaları...
10.07.2023 Sağlık
Ceviz Kaç Kalori? Ceviz Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Ceviz Kaç Kalori? Ceviz Besin Değerleri Ve Kalorisi... Sağlamış olduğu pek çok farklı fayda ile beraber ceviz en önemli yiyecek türleri içerisinde yer alır. Sert kabuklu bir ağaç bitkisi olarak gidip ifade edebilecek olan ceviz, tek başına tüketilmesi ile birlikte birçok farklı tatlı içerisine de eklenir.
6.07.2023 Sağlık
Çekirdek Kaç Kalori? Çekirdek Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Çekirdek Kaç Kalori? Çekirdek Besin Değerleri Ve Kalorisi... Çekirdek sağlıklı yağlar, faydalı bitki bileşikleri ve diyabet dahil olmak üzere yaygın sağlık sorunları riskini azaltmada rol oynayan çeşitli vitamin ve mineralleri içeren sağlıklı atıştırmalıklardır.
6.07.2023 Sağlık
Mısır Kaç Kalori? Mısır Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Mısır Kaç Kalori? Mısır Besin Değerleri Ve Kalorisi... Mısır, dünyanın her yerindeki mutfakların temel öğesi olarak kullanılan bir besindir. Hem tahıl hem de sebze olarak kabul edilen Mısır aynı zamanda dünya üzerinde en çok ekilen tahıllardan biridir. 
4.07.2023 Sağlık
Yılan Dili Otu Nedir? Yılan Dili Otu Faydaları Nelerdir?
Yılan Dili Otu Nedir? Yılan Dili Otu Faydaları Nelerdir? Daha çok kendiliğinden çayır kenarlarında yetişen bir bitki türü olarak yılan dili otu öne çıkmaktadır. Özellikle aşırı oranda sarı renkleriyle birlikte çiçekleri çok güzel ve hoş bir görüntü sunar. Bu görüntü ise daha çok temmuz ve ağustos aylarında ön plana çıkmaktadır. Kökleri kalın olması ile beraber aynı zamanda oldukça geniş bir gövdeye sahip olduğunu söylemek mümkün. Diğer yandan en uzun yaşayan bitkiler içerisinde yer alır. Farklı biçimde tüketimleri ile birlikte ayrıca faydaları üzerinden önemli yer taşıdığını ifade etmek gerekir.
17.06.2023 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Fincan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fincan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.