Financial Times Gazetesi

Financial Times Gazetesi

Son dakika Financial Times gazetesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Financial Times gazetesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Financial Times gazetesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Financial Times Gazetesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan financial times gazetesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 917 financial times gazetesi haberi bulunmuştur. Tüm financial times gazetesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD'li dergiden skandal Türkiye çağrısı: Karantinaya alın!
ABD'li dergiden skandal Türkiye çağrısı: Karantinaya alın! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın New York'taki diplomatik temasları hız kesmeden devam ederken ABD'li dergiden skandal Türkiye çağrısı geldi. Dünya bu zirveden gelecek haberleri merakla beklerken daha önce pek çok provokasyona imza atan Michael Rubin imzalı yazıda 'Türkiye'yi karantinaya alın' çağrısına yer verildi.
19.09.2023 Dünya
Dünya medyasından Türk seçimlerinde ikinci tur tahmini
Dünya medyasından Türk seçimlerinde ikinci tur tahmini Türkiye'nin ilk kez ikinci tur seçim yaşayacağını belirten uluslararası medya, 14 Mayıs'ta kurulan sandıklardan çıkarılacak beş dersi sıraladı.
16.05.2023 Gündem
Dünyanın gözü Türkiye'de: En kritik seçim, yakından izleyecek ülkeyi yazdılar
Dünyanın gözü Türkiye'de: En kritik seçim, yakından izleyecek ülkeyi yazdılar Dünyanın dört bir yanından pek çok gazete ve televizyon bu süreçte gözünü Türkiye'ye çevirmiş durumda. Seçim için geri sayım sürerken Yunan basını 'Türkiye'deki en kritik seçim' değerlendirmesinde bulundu. Alman basını ise ülkedeki Türk vatandaşlarının tercihini mercek altına aldı. Seçim sonuçlarının bütün Ortadoğu ve dünyanın dört bir yanında izleneceğini kaydeden Amerikan gazetesi, ABD'ye hiç değinmeyip 'Seçim Avrupa ve NATO için ne anlama geliyor?' sorusunu sordu.
9.05.2023 Dünya
Erdoğan karşıtı cepheye İsrail ve Yunan basını da katıldı
Erdoğan karşıtı cepheye İsrail ve Yunan basını da katıldı Batı medyası Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı topyekun bir savaş ilan ederken, bugün İsrail ve Yunan gazetelerinde skandal analizler var. Bir Alman gazetesi ise, son yayımlanan ankete göre Erdoğan'ın zafere uzanacağını yazdı.
6.05.2023 Dünya
Batı medyasında skandal kapaklar! Aynı anda harekete geçtiler
Batı medyasında skandal kapaklar! Aynı anda harekete geçtiler BBC'den The Economist'te, Foreign Policy'den Le Monde'a, Washington Post'tan Financial Times'a neredeyse tüm medya Erdoğan karşıtı bir kampanyaya girişti.
5.05.2023 Dünya
Büyük felaket dünyanın birinci gündemi! İngiliz gazetesi yardım kampanyası başlattı
Büyük felaket dünyanın birinci gündemi! İngiliz gazetesi yardım kampanyası başlattı Kahramanmaraş'ta dün sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. Türkiye’deki felaket tüm dünyanın gündemine oturdu. Dünya medyası depremin son yılların en büyük doğal afeti olduğuna dikkat çekti. Bazı yayın organları ise depremzedeler için yardım kampanyası başlattığını duyurdu.
7.02.2023 Dünya
Türk Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakan provokatör Rasmus Paludan'dan skandal açıklama!
Türk Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakan provokatör Rasmus Paludan'dan skandal açıklama! İsveç'teki Türk Büyükelçiliği önünde provokatör Rasmus Paludan'ın Kur'an-ı Kerim yakması ABD'den İngiltere'ye, Fransa'dan Yunanistan'a, Lübnan'dan Birleşik Arap Emirlikleri'ne, İran'dan Kanada'ya her yerde yankı buldu. Yeni bir krizin ateşlendiğini yazan gazete ve televizyonlar, NATO başvurusunun ölümle yüzleştiği yorumunu yapıyor. Türk elçiliğinin önünde Kur’an-ı Kerim yakan Rasmus Paludan'dan skandal bir açıklama geldi.
23.01.2023 Dünya
Time dergisi yılın kişisini seçti!
Time dergisi yılın kişisini seçti! TIME dergisinin 1927 yılından bu yana her yıl düzenlediği 'Yılın Kişisi' ödülünün bu yılki kazananı belli oldu.
7.12.2022 Dünya
Suriye'ye operasyon! Osmanlı İmparatorluğu'dan bu yana bir ilk...
Suriye'ye operasyon! Osmanlı İmparatorluğu'dan bu yana bir ilk... Suriye'nin kuzeyine olası askeri hârekatı manşetine taşıyan Financial Times gazetesi, Osmanlı İmparatorluğu'nun dağılmasından bu yana bir Arap devletindeki en büyük Türk ayak izinin görüldüğünü yazdı.
25.07.2022 Dünya
Tarihi zirvede kritik sonuç! ABD’nin yeni planında dikkat çeken Türkiye detayı...
Tarihi zirvede kritik sonuç! ABD’nin yeni planında dikkat çeken Türkiye detayı... Madrid'deki tarihi NATO zirvesinin yankıları tüm dünyada sürüyor. İngiliz Financial Times gazetesi ABD'nin yeni stratejisini yazdı. Yazıda dikkat çeken bir Türkiye detayı yer aldı.
30.06.2022 Dünya
Avrupa Birliği'nde Rusya depremi! Yunanistan'ın Türkiye korkusu ikiye böldü...
Avrupa Birliği'nde Rusya depremi! Yunanistan'ın Türkiye korkusu ikiye böldü... Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinden sonra Rus petrolüne yaptırım uygulamak için harekete geçen Avrupa Komisyonu'nun planları Yunanistan, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi ve Malta’nın yaptığı yoğun lobi çalışmaları nedeni ile parçalandı. Yunanistan petrol yasağı nedeni ile kendilerinin sahneden çekilmesi durumunda aralarında Türkiye ve Çin'in de aralarında bulunduğu ülkelerin devreye gireceğini savunuyor.
10.05.2022 Dünya
Putin'in kararı dünyada ses getirdi! Peş peşe açıklamalar geldi
Putin'in kararı dünyada ses getirdi! Peş peşe açıklamalar geldi Rusya-Ukrayna arasında aylardır devam eden ve son günlerde tansiyonu giderek artan krizin topyekûn bir savaşa dönüşmesi artık an meselesi haline geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna'nın Rus yanlısı ayrılıkçıların kontrolündeki Donetsk ve Lugansk Halk Cumhuriyetlerini resmen tanıma kararı dünyayı alarma geçirdi. Karara dünya devletlerinden tepki yağarken tüm dünya basınının da manşetlerinde bu kararın yankıları yer aldı.
22.02.2022 Dünya
Karadeniz üzerindeki kapışma dünyayı dehşete düşürdü! Tarihte bir ilk: 300'den fazla general toplanıyor...
Karadeniz üzerindeki kapışma dünyayı dehşete düşürdü! Tarihte bir ilk: 300'den fazla general toplanıyor... Ukrayna sınırına binlerce asker yığan Rusya'da tüm üst düzey askeri komutanın toplanacağı ve tarihinde ilk kez gerçekleşecek devasa büyüklükte bir seferberlik görüşmesi yapılacağı yönündeki haberler, gündemde bomba etkisi yarattı. İngiliz Financial Times gazetesi de ABD'nin rutininin dışına çıkarak Avrupa ile elindeki istihbaratı paylaştığını ve NATO ülkelerinin ciddi anlamda karar değiştirdiğini yazdı. Karadeniz üzerinde Rus jetlerinin ABD uçaklarını kovaladığı sırada içerisinde 142 yolcusu bulunan bir Airbus A330 belirdi. 20 metre kala rotasısını değiştiren yolcu uçağı, 500 metre irtifa kaybetmek zorunda kaldı.
6.12.2021 Dünya
Financial Times seçti! İşte 2021 yılının en etkili 25 kadını...
Financial Times seçti! İşte 2021 yılının en etkili 25 kadını... 2021 yılının en etkili kadınları belli oldu. Liderler, sanatçılar, şirket yöneticileri olarak farklı kategorilerin yer aldığı listede, ilham veren kadınlarla ilgili tanıtım yazılarını Christine Lagarde, Greta Thunberg ve Malala gibi diğer başarılı kadınlar yazdı.
3.12.2021 Dünya
Dünya gündeminde bomba etkisi yaratmıştı! Çin'den yalanlama geldi!
Dünya gündeminde bomba etkisi yaratmıştı! Çin'den yalanlama geldi! Çin, hafta sonu Financial Times gazetesinde yayımlanan, hipersonik füze denemesi yaptığına dair iddiaları yalanladı.
18.10.2021 Dünya
İran ile Suudi Arabistan harekete geçiyor! Gündeme bomba gibi düştü
İran ile Suudi Arabistan harekete geçiyor! Gündeme bomba gibi düştü İran ile Suudi Arabistan'ın ilişkileri düzeltmek için Irak'ın ara buluculuğunda doğrudan gizli görüşmelere başladığı öne sürüldü.
18.04.2021 Dünya
Binlerce çalışana esnek çalışma modeli! Salgın sonrası da devam edecek
Binlerce çalışana esnek çalışma modeli! Salgın sonrası da devam edecek İngiltere'nin en büyük konut finansman kuruluşu Nationwide, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sonrası da 13 bin çalışanının istediği yerden çalışmaya devam edebileceğini duyurdu.
25.03.2021 Ekonomi
Microsoft'un Pinterest'i 51 milyar dolara satın almaya çalıştığı iddia edildi
Microsoft'un Pinterest'i 51 milyar dolara satın almaya çalıştığı iddia edildi Microsoft’un, görsel paylaşım ağırlıklı sosyal medya platformu Pinterest'i 51 milyar dolara satın alma girişiminde bulunduğu ileri sürüldü.
11.02.2021 Bilim ve Teknoloji
İngiltere dehşeti yaşıyor! Koronavirüsten ölü sayısı 100 bini geçti
İngiltere dehşeti yaşıyor! Koronavirüsten ölü sayısı 100 bini geçti İngiltere koronavirüs kabusunu yaşıyor. Ülke İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra en çok ölümü bu salgında gördü. Ülke koronavirüs salgınında alınan bütün önlemlere rağmen vaka ve ölümlerde yaşanan artışın önüne geçemiyor. Boris Johnson'ın yaptığı konuşmadaki üzgün hali gazete manşetlerini süslerken can kayıplarında ulaşılan 100 bin sayısı 'korkutan' bir dönüm noktası olarak görülüyor.
27.01.2021 Corona Virüsü
FT: Erdoğan'ın Afrika hamlesi Türkiye için büyük fırsat yarattı!
FT: Erdoğan'ın Afrika hamlesi Türkiye için büyük fırsat yarattı! İngiliz Financial Times gazetesi Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında ilginç bir analizde bulundu. Financial Times "Erdoğan'ın Büyük Oyunu" yazı dizisi kapsamında Türkiye'nin Afrika'daki faaliyetlerine odaklanan bir araştırma yayınladı. Türkiye'nin Afrika'daki varlığının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la değiştiğini aktaran analizde Türkiye'nin Afrika'daki yumuşak gücünün Körfez ülkelerinin yanı sıra ABD, Fransa, Çin ve Rusya'nın etkisine karşı koymayı amaçladığı işaret edildi.
18.01.2021 Dünya
Financial Times: Türkiye, SİHA'larda ABD, İsrail ve Çin'e ciddi rakip oldu
Financial Times: Türkiye, SİHA'larda ABD, İsrail ve Çin'e ciddi rakip oldu Financial Times gazetesi, Türkiye'nin silahlı insansız hava araçlarında (SİHA) ABD, İsrail ve Çin'e ciddi rakip olarak ortaya çıktığını yazdı.
8.10.2020 Gündem
İngiliz Financial Times, Türkiye'nin Karadeniz'deki doğal gaz keşfini  değerlendirdi
İngiliz Financial Times, Türkiye'nin Karadeniz'deki doğal gaz keşfini değerlendirdi İngiliz Financial Times gazetesi, Türkiye'nin Karadeniz'deki sondajında 320 milyar metreküp doğal gaz rezervinin keşfedilmesini okuyucularına analistlerin değerlendirmeleriyle duyurdu.
21.08.2020 Ekonomi
Türkiye felaketi önledi! İşte Paris'in Ankara'yı suçlamasının sebebi...
Türkiye felaketi önledi! İşte Paris'in Ankara'yı suçlamasının sebebi... Son dakika haberine göre, İngiltere'de yayımlanan Financial Times gazetesi, Libya'nın doğusundaki gayrimeşru silahlı güçlerin lideri Halife Hafter'in artık Fransa için yük haline geldiği, Paris'in Ankara'yı suçlamasının arkasındaki asıl sebebin de Hafter'e bel bağlamak suretiyle yaptığı hatanın üstünü örtme girişimi olduğunu yazdı.
6.07.2020 Dünya
Afrika'yı karıştırdı! Seçim sonuçları...
Afrika'yı karıştırdı! Seçim sonuçları... Afrika Birliği, kıtanın ortasındaki ülkede ortaya çıkan seçim sonuçlarının ertelenmesini istedi. Birlik, siyasi krizin önlenmesi için yüksek seviyeli komisyon göndermeye hazırlanıyor.
18.01.2019 Dünya
'Brexit için AB liderleri Başbakan May'e kulaklarını tıkadı'
'Brexit için AB liderleri Başbakan May'e kulaklarını tıkadı' Londra'da fırtına koparan tarihi boşanma davasını mercek altına alan İngiliz medyası, Başbakan May'in AB liderlerinden yeni tavizler istediğini yazdı. 12 aylık sınır talebini Almanya ve Avusturya kabul etse de henüz diğer ülkeler onay vermiş değil.
14.12.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Financial Times Gazetesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki financial times gazetesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.