Fım

Fım

Son dakika FIM haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan FIM ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını FIM haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fım gelişmeleri de dahil olmak üzere 54 fım haberi bulunmuştur. Tüm fım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'de bir ilk daha D-Smart ve D-Smart GO’da
Türkiye'de bir ilk daha D-Smart ve D-Smart GO’da Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek olan Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası hafta sonu Kayseri’den canlı yayınla D-Smart ve D-Smart GO’da ekrana gelecek.
8.03.2024 Şampiy10
Kanser farkındalığı için film günleri
Kanser farkındalığı için film günleri 4 Şubat Dünya Kanser günü kapsamında, Siemens Healthineers tarafından kanser temalı filmlerin gösterimde olacağı film günleri düzenleniyor. 4-5 Şubat tarihleri arasında Grand Pera’da düzenlenecek ‘’Film Evresi’’ kapsamında, toplam 4 film izleyicilerle buluşacak.
1.02.2023 Kültür Sanat
Trabzon'da 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filmine yoğun ilgi
Trabzon'da 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filmine yoğun ilgi Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, eşi ve Sevgi Evleri'nde kalan 35 çocuk ile beraber 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filmini seyretti. Vali Ustaoğlu "Trabzon halkı, filme müthiş ilgi gösteriyor. Sinemalarımız şu an tamamen dolu. Herkes heyecanla bu filmi izlemek istiyor" dedi.
2.01.2022 Kültür Sanat
Yalnız Kurt dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Yalnız Kurt dizisi ne zaman başlayacak? Osman Sınav imzalı yeni dizi Yalnız Kurt!
Yalnız Kurt dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Yalnız Kurt dizisi ne zaman başlayacak? Osman Sınav imzalı yeni dizi Yalnız Kurt! Deli Yürek, Ekmek Teknesi, Kurtlar Vadisi gibi yayınlandığı döneme damgasını vuran dizilerde imzası bulunan Osman Sınav'ın yeni dizisi Yalnız Kurt'un ilk fragmanı büyük yankı uyandırdı. ATV ekranlarında yayınlanacak dizinin, yeni sezonun en iddialı yapımları arasında yer alacağı düşünülüyor. Peki, Yalnız kurt dizisi ne zaman başlayacak? Osman Sınav imzalı Yalnız Kurt konusu ve oyuncu kadrosu….
20.11.2021 Televizyon
2021 yarış takvimini açıklandı
2021 yarış takvimini açıklandı Türkiye Motosiklet Federasyonu, 2021 yılı taslak yarış takvimini açıkladı.
27.03.2021 Arşiv
Bakan Selçuk: Engelli vatandaşlarımız ayrı ayrı rapor almayacak
Bakan Selçuk: Engelli vatandaşlarımız ayrı ayrı rapor almayacak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Bakanlığın 100 Günlük eylem planında yer alan 20.02.2019 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Engellilik Ölçütü, Sınıflandırması ve Engellilere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında değerlendirmelerde bulundu. Selçuk, “Engelli vatandaşlarımız farklı kurumlara vermek için ayrı ayrı rapor almayacak” dedi.
26.02.2019 Gündem
Fernandao, yeniden Bahia'da!
Fernandao, yeniden Bahia'da! Brezilya Ligi takımlarından Bahia, eski futbolcusu Fernandao'yu transfer ettiğini açıkladı.
23.01.2019 Futbol
Payitaht Abdülhamid 3. Sezonu ne zaman?
Payitaht Abdülhamid 3. Sezonu ne zaman? TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşan dizi Payitaht Abdülhamid'in yeni sezonun bölümleri ne zaman yayınlanacak?
19.09.2018 Televizyon
Red Bull Music Festival  İstanbul’da sizi ne bekliyor?
Red Bull Music Festival İstanbul’da sizi ne bekliyor? 26-30 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek olan Red Bull Music Festival’in biletleri satışa çıktı. Festival birbirinden yetenekli müzisyenleri ilgi çekici konseptler ile bir araya getirecek
29.07.2018 Magazin
Erdoğan 'aynı merkez' demişti şok bilgi ortaya çıktı
Erdoğan 'aynı merkez' demişti şok bilgi ortaya çıktı Terör örgütü PKK’nın Suriye kolu PYD ile DEAŞ’ın elindeki silahların ikiz olduğu tespit edildi.
29.09.2021 Gündem
Kenan Sofuoğlu: Bu ikincilik şampiyonluktan daha değerli
Kenan Sofuoğlu: Bu ikincilik şampiyonluktan daha değerli Dünya Supersport Şampiyonası'nda sezonu ikinci sırada tamamlayan milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu: "Sakatlığıma rağmen sezonu podyumda tamamlamak çok güzel. Bu ikincilik şampiyonluktan çok daha değerli" dedi
29.09.2021 Moto GP
'Cersei'den bomba itiraf: Asonsöre bindik ve birden...
'Cersei'den bomba itiraf: Asonsöre bindik ve birden... 'Game of Thrones' dizisinde 'Cersei Lanister' karakterine hayat veren Lena Headey, 65 yaşındaki yapımcı Harvey Weinstein'ın tarafından iki kez tacize uğradığını söyledi.
18.10.2017 Magazin
Doğum gününde yumruklar konuştu!
Doğum gününde yumruklar konuştu! 'Ekşi Elmalar' filmi ve 'Cesur ve Güzel' dizisiyle izleyici karşısına çıkan Devrim Yakut'un doğum günü kutlaması sırasında çıkan kavga, mahkemeye taşındı.
14.03.2017 Magazin
Gupse Özay: Ağlama krizleri geçirdim
Gupse Özay: Ağlama krizleri geçirdim 'Görümce' filmiyle sinema severlerin karşısına çıkan Gupse Özay, abisinin eşini ilk başlarda kıskandığını itiraf etti.
1.12.2016 Magazin
Tadı damakta kalan Ekşi Elmalar...
Tadı damakta kalan Ekşi Elmalar... Yılmaz Erdoğan’ın gerçek hayatından esinlenerek yazdığı ve yönettiği Ekşi Elmalar, izleyiciyi tatmin eden bir film...
28.10.2016 Arşiv
Sofuoğlu şampiyonluk için piste çıkıyor
Sofuoğlu şampiyonluk için piste çıkıyor Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Dünya Supersport Şampiyonası'nda İspanya'nın ev sahipliği yapacağı sezonun 11. yarışında şampiyonluk için piste çıkacak.
29.09.2021 Moto GP
Toprak Razgatlıoğlu: Hayalim Moto GP'de yarışmak
Toprak Razgatlıoğlu: Hayalim Moto GP'de yarışmak Uluslararası Motosiklet Federasyonu (FIM) Superstock 1000 Kupası'nda (STK1000) mücadele eden milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, en büyük hayalinin MotoGP olduğunu belirtti
29.09.2021 Moto GP
Sofuoğlu piste çıkıyor
Sofuoğlu piste çıkıyor Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun mücadele ettiği Dünya Supersport Şampiyonası'nda sezonun 8. etabına, İtalya ev sahipliği yapacak.
29.09.2021 Moto GP
PKK’nın elinde onlarcası var
PKK’nın elinde onlarcası var Genelkurmay'ın açıklamasının ardından PKK'nın elindeki Rus yapımı füzeyle düşürülmüş olma ihtimali ağırlık kazandı...
29.09.2021 Gündem
Ata Demirer kimdir?
Ata Demirer kimdir? Ünlü oyuncu, Komedyen Ata Demirer hakkında bilinmeyenleri sizin için derledik. Motorsiklet kazası geçiren ünlü komedyenin son durumu nasıl? Ata Demirer hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...
17.05.2016 Magazin
Kenan liderlik peşinde
Kenan liderlik peşinde Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun yarıştığı Dünya Supersport Şampiyonası'nda sezonun 4.etabı,Hollanda'da yapılacak.
29.09.2021 Moto GP
Kenan Sofuoğlu birincilik için yarışacak
Kenan Sofuoğlu birincilik için yarışacak Dünya şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu ve öğrencileri Toprak Razgatlıoğlu, Harun Çabuk, Asrın Rodi Pak ile Furkan Eryılmaz bu hafta sonu İspanya'da piste çıkacak
29.09.2021 Moto GP
Kıvanç Tatlıtuğ Kenan Sofuoğlu'nu oynayacak
Kıvanç Tatlıtuğ Kenan Sofuoğlu'nu oynayacak Ünlü motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun hayatı film oluyor. Kazandığı başarılarla dünyaca ün salan motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nu Kıvanç Tatlıtuğ oynacak. Şampiyon motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun acı ve başarılarla dolu yaşamı etkilenen Kıvanç Tatlıtuğ, sporcunun hikayesini film yapıp başrolde kendi oynamak istiyor.Peki Kenan Sofuoğlu kimdir? İşte ünlü motosikletçinin hayatından bilinmeyenler..
22.03.2016 Magazin
Sofuoğlu'nun yarış takvimi belli oldu
Sofuoğlu'nun yarış takvimi belli oldu 2016 Dünya Superbike Şampiyonası 28 Şubat'ta başlayıp, 30 Ekim'de sona erecek.
29.09.2021 Moto GP
Çekmeköy Underground Fim Fragmanı
Çekmeköy Underground Fim Fragmanı 'Çekmeköy Underground' filmi 13 Mart'ta vizyonda...
2.03.2015 Sinema-Dizi

Benzer Haber Etiketleri

Fım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.