Gazete Vatan Logo

Yalnız Kurt dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Yalnız Kurt dizisi ne zaman başlayacak? Osman Sınav imzalı yeni dizi Yalnız Kurt!

Deli Yürek, Ekmek Teknesi, Kurtlar Vadisi gibi yayınlandığı döneme damgasını vuran dizilerde imzası bulunan Osman Sınav'ın yeni dizisi Yalnız Kurt'un ilk fragmanı büyük yankı uyandırdı. ATV ekranlarında yayınlanacak dizinin, yeni sezonun en iddialı yapımları arasında yer alacağı düşünülüyor. Peki, Yalnız kurt dizisi ne zaman başlayacak? Osman Sınav imzalı Yalnız Kurt konusu ve oyuncu kadrosu….

Yalnız Kurt dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Yalnız Kurt dizisi ne zaman başlayacak? Osman Sınav imzalı yeni dizi Yalnız Kurt!

Yalnız Kurt izleyiciler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun'un oturduğu, senaryosunu ise Murat Koca ve Alper Erze'nin kaleme aldığı ATV'nin Sinegraf Fim imzalı Yalnız Kurt dizisi ne zaman başlayacak? Yalnız Kurt konusu ve oyunu kadrosu…

YALNIZ KURT KONUSU ve OYUNCU KADROSU

Golyat'a karşı verilen mücadelenin destansı hikayesini ekrana taşıyacak olan Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosunda Cihan Ünal, Damla Colbay, Kürşat Alnıaçık, Murat Han, Hasan Deniz Yaran, Polat Bilgin ve Deniz Evin gibi isimler yer alıyor.

Kurtlar Vadisi tadında olacağı söylenen Yalnız Kurt yaşadığımız dünyanın perde arkasında neler olduğuna ışık tutabilecek çok etkili bir hikaye geliyor.

Golyat isimli bir küresel gücün yaptıklarını ve buna karşı verilen mücadeleyi anlatacak olan Yalnız Kurt isimli dizide günümüz dünyasının perde arkasındaki birçok oyunun detaylarını görebileceksiniz.

Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutmaya hazırlanan "Yalnız Kurt" geçmiş dönem darbeleri, cinayetleri, anarşi ve terör olaylarını ele alacak. Toplumsal kırılmaların ışığında iyilerle kötüler arasında amansız mücadele ve yakın tarihteki dönüm noktaları da ekrana taşınacak.

Haberin Devamı

YALNIZ KURT NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yalnız Kurt dizinin yayın tarihi henüz belli olmadı. 

İLK TANITIMI YAYINLANDI

Proje tasarımı ve konsept danışmanlığını Osman Sınav'ın, senaryo süpervizörlüğünü Şevket Dedelioğlu'nun üstlendiği Yalnız Kurt'un çekimleri geçtiğimiz hafta başlamıştı. Etkileyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla Kurtlar Vadisi ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi dizileri aratmayacak

"ASLI KURTTUR, KURT YAVRUSU KURT OLUR"

Yalnız Kurt dizisinin merakla beklenen ilk tanıtımı yayınlandı. Sosyal medyada büyük ses getiren tanıtıma, ''Aslı kurttur, kurt yavrusu kurt olur!'' sözleri damga vurdu.

YALNIZ KURT FRAGMANI