Gazete Vatan Logo

Kanser farkındalığı için film günleri

4 Şubat Dünya Kanser günü kapsamında, Siemens Healthineers tarafından kanser temalı filmlerin gösterimde olacağı film günleri düzenleniyor. 4-5 Şubat tarihleri arasında Grand Pera’da düzenlenecek ‘’Film Evresi’’ kapsamında, toplam 4 film izleyicilerle buluşacak.

Kanser farkındalığı için film günleri

4-5 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek Film günlerine, Grand Pera’da ev sahipliği yapacak olan Siemens Healthineers Türkiye, kansere karşı savaşta, erken teşhisin ve medikal tedavilerin yanı sıra moral, sevgi ve kararlılık gerektiği fikrinden hareketle, kansere karşı dimdik duranların durumuna kayıtsız kalmayan ve bu güçlü insanların savaşını beyazperdeye taşıyan yapımları izleyicilerle buluşturacak.

BİLETLERİN TÜM GELİRLERİ BAĞIŞLANACAK

Sağlık hizmetlerinin herkes için, her yerde erişilebilir olması hedefiyle çalışan şirketin, toplumun tüm kesimlerinde kanser farkındalığını artırmak üzere düzenleyeceği Film Evresi, 2 Şubat’ta Cercle d’Orient Grand Pera'da düzenlenecek özel gala ile kapılarını açacak. 4-5 Şubat tarihlerinde ise toplam 4 film Grand Pera Cinemo 1 Salonu’nda izlenebilecek. Etkinliğin tüm gelirleri Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’na (KAÇUV) bağışlanacak.

4-5 Şubat tarihlerinde gösterimde olacak filmler:

Sweet November / Kasımda Aşk Başkadır (2001)

The Fault in Our Stars / Aynı Yıldızın Altında (2014)

Haberin Devamı

My Sister's Keeper / Kız Kardeşimin Hikayesi (2009)

Me and Earl and the Dying Girl / Ben, Earl ve Ölen Kız (2015)