Kenan Sofuoğlu

Kenan Sofuoğlu

Son dakika Kenan Sofuoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kenan Sofuoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kenan Sofuoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kenan Sofuoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kenan sofuoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 331 kenan sofuoğlu haberi bulunmuştur. Tüm kenan sofuoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Uraloğlu Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 2. pisti açılışı öncesi test etti
Bakan Uraloğlu Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 2. pisti açılışı öncesi test etti  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kenan Sofuoğlu ve oğlu Zayn Sofuoğlu ile birlikte yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılması beklenen Sabiha Gökçen Havalimanı 2. Pisti’ni test etti. Bakan Uraloğlu ile Zayn Sofuoğlu TOGG araçlarıyla pistte yarış yaptı.
24.12.2023 Gündem
Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zayn Sofuoğlu otomobil, TIR, motosiklet derken şimdi de uçak kullandı
Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zayn Sofuoğlu otomobil, TIR, motosiklet derken şimdi de uçak kullandı Motosikletin bir numarası ve Dünya Şampiyonu olan Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zayn Sofuoğlu otomobil, TIR, motosiklet derken şimdi de uçak kullandı.
15.11.2023 Diğer Sporlar
Okul çağındaki çocuklarda büyük tehlike! 10 çocuktan 1’inde işitme kaybı var!
Okul çağındaki çocuklarda büyük tehlike! 10 çocuktan 1’inde işitme kaybı var! İşitme kaybı, doğuştan gelen bir rahatsızlık olup en sık görülen problemlerden biridir. Her bin canlı doğumdan 1 ila 3’ü sağırlık derecesinde, binde 30 ila 60’ı da değişik şiddetlerde işitme kaybı ile doğar. Okul dönemi, ergenlik, yetişkinlik ve yaşlılık dönemleri de hesaba katıldığında toplumdaki işitme kaybı oranı %50’leri geçiyor. Prof. Dr. Yıldırım Ahmet Bayazıt çocuklarda görülen işitme kaybı ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunuyor.
2.10.2023 Sağlık
4 yaşındaki Zayn bu kez tır kullandı
4 yaşındaki Zayn bu kez tır kullandı Kullandığı araçlarla adından söz ettiren 4 yaşındaki Zayn Sofuoğlu, iki arazi aracı ve bir panelvan minibüs yüklediği 20 metre uzunluğundaki tırı babası Kenan Sofuoğlu’nun pistinde kullandı. Sosyal medyada paylaşılan görüntü ise büyük beğeni kazandı.
2.10.2023 Haber
Kenan Sofuoğlu’nun 4 yaşındaki oğlu Zayn  bu kez tır kullandı
Kenan Sofuoğlu’nun 4 yaşındaki oğlu Zayn bu kez tır kullandı Kullandığı araçlarla adından söz ettiren 4 yaşındaki Zayn Sofuoğlu, iki arazi aracı ve bir panelvan minibüs yüklediği 20 metre uzunluğundaki tırı babası Kenan Sofuoğlu’nun pistinde kullandı. Sosyal medyada paylaşılan görüntü ise büyük beğeni kazandı.
2.10.2023 Yaşam
4 yaşındaki Zayn Sofuoğlu 20 metrelik tıra üç araç yükledi
4 yaşındaki Zayn Sofuoğlu 20 metrelik tıra üç araç yükledi Yaşıtları oyuncakla oynarken kullandığı araçlar ile gündemden düşmeyen 4 yaşındaki Zayn Sofuoğlu, bu sefer de 20 metre uzunluğundaki tıra iki arazi aracı ve bir panelvan minibüs yükledi. Minik Zayn’in boyundan büyük araçları adeta oyuncak bir araç gibi rahat kullanabildiği video sosyal medyada büyük beğeni kazandı.
30.09.2023 Yaşam
Galaktik Tayfa'dan muhteşem gala! 81 ilde bugün gösterime giriyor
Galaktik Tayfa'dan muhteşem gala! 81 ilde bugün gösterime giriyor Rafadan Tayfa’nın son sinema filmi Galaktik Tayfa, görücüye çıktı. Filmin Atatürk Kültür Merkezi’ndeki (AKM) galasına 2 bini aşkın sinemasever katıldı. Galaktik Tayfa’nın ön gösterimi her yaştan izleyiciden tam not aldı. Dünya’da mahsur kalan uzaylı Zobi’nin Rafadan Tayfa ile macerasını konu edinen film, bugün 81 ilde gösterime giriyor.
6.01.2023 Kültür Sanat
Bakan Varank: TOGG'la yaptığımızı motosiklet endüstrisinde de yapabiliriz
Bakan Varank: TOGG'la yaptığımızı motosiklet endüstrisinde de yapabiliriz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, otomotiv endüstrisinde TOGG'la doğru zamanda doğru teknolojiye yatırım yapıldığını belirterek, motosiklet endüstrisinde de aynı şekilde hareket edilebileceğini ifade etti. Varank "Büyüyen bir elektrikli mobilite sektörü var. Otomobillerde olduğu gibi, motosiklet üzerinde de önemli yansımaları oldu, olmaya devam edecek. Belki geleneksel motosikletlerin üretiminde dünyadan bir parça geride kalmış olabiliriz ancak, elektrikli motosikletler hususunda önümüzde açık olan fırsat penceresini de yakalama imkanımız var" dedi. 
14.09.2022 Ekonomi
Toprak Razgatlıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Britanya Grand Prix'ini birincisi Toprak Razgatlıoğlu!
Toprak Razgatlıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Britanya Grand Prix'ini birincisi Toprak Razgatlıoğlu! Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası Britanya Grand Prix'ini 1. sırada tamamladı. Peki, Toprak Razgatlıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?
16.07.2022 Şampiy10
Kalın: Bisiklet kullanımının teşviki için güzel çalışmalar yapılıyor
Kalın: Bisiklet kullanımının teşviki için güzel çalışmalar yapılıyor Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Prof. Dr. İbrahim Kalın, Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ağustos ayında düzenlenecek olan UCI Dağ Bisikleti Eliminatör Dünya Kupası lansman programı için Sakaryaya geldi. Kalın, "Bu sporun yaygınlaşması için belediyelerimizin, şehirlerimize bisiklet yollarının yapılmasından, bisiklet aracının kullanımının teşvik edilmesine kadar birçok alanda güzel çalışmalar yapıldığını biliyorum." dedi.
15.05.2022 Siyaset
Karayollarında yeni dönem! Bakan resmen duyurdu, artık değişiyor...
Karayollarında yeni dönem! Bakan resmen duyurdu, artık değişiyor... Karayollarında yeni dönem. Bakan Karaismailoğlu resmen duyurdu. Motorsikletli ölümlerin önüne geçilecek. Ulaştırma ve ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu Kınalı mevkiine takılan ve motorcu dostu bariyer olarak bilinen oto-korkulukların takıldığı yerde açıklama yaptı. Bakanlık olarak trafik seyrinde can ve mal güvenliğini en üst seviyeye çıkarmak için büyük bir mücadele sergilediklerini belirten Karaismailoğlu, "Bu kapsamda karayollarımızın üzerinde motosiklet koruyucu oto-korkuluk sitemlerini kuruyor, mevkii sayısını ve uzunluklarını da artırıyoruz" dedi. 
10.04.2022 Gündem
Spor kanunu teklifi komisyondan geçti
Spor kanunu teklifi komisyondan geçti Spor kulüplerinde köklü değişiklikler getiren Spor kanunu teklifi Meclis Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Komisyonunda kabul edildi.
30.03.2022 Gündem
Toprak Razgatlıoğlu kimdir? Dünya şampiyonu milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu nereli, kaç yaşında?
Toprak Razgatlıoğlu kimdir? Dünya şampiyonu milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu nereli, kaç yaşında? Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu 2021 Dünya Superbike (WSBK) şampiyonu oldu. Endonezya'daki ilk yarışta 2. olan Toprak Razgatlıoğlu, hem kariyerinin ilk Dünya Superbike şampiyonluğuna ulaştı, hem de bunu başaran ilk Türk sporcu oldu. Peki, Toprak Razgatlıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?
22.11.2021 Gündem
İlk Türk sporcu oldu! Toprak Razgatlıoğlu Dünya Şampiyonu...
İlk Türk sporcu oldu! Toprak Razgatlıoğlu Dünya Şampiyonu... Red Bull sporcusu Pata Yamaha Fabrika Takımı pilotu Toprak Razgatlıoğlu, 2021 Dünya Superbike (WSBK) şampiyonu oldu. Endonezya'daki ilk yarışta 2. olan Toprak Razgatlıoğlu, hem kariyerinin ilk Dünya Superbike şampiyonluğuna ulaştı, hem de bunu başaran ilk Türk sporcu oldu.
21.11.2021 Moto GP
Faktör 5 hastalığı nedir, belirtileri nelerdir? Faktör 5 Hastalığının tedavisi var mı?
Faktör 5 hastalığı nedir, belirtileri nelerdir? Faktör 5 Hastalığının tedavisi var mı? YouTube'da yayınlanan bir programa konuk olan Sofuoğlu, havale geçirdikten sonra kalbi duran ve beyin kanaması geçiren oğlunun 3 ay yaşadığını daha sonra faktör5 denilen bir hastalıktan hayatını kaybettiğini dile getirmesinin ardından hastalık hakkında merak edilenler arttı ve faktör 5 hastalı ile ilgili araştırma yapılmaya başladı. Peki, Faktör 5 hastalığı nedir?
2.06.2021 Gündem
Sakarya'da feci kaza! Milli motosikletçi Can Alexander Öncü...
Sakarya'da feci kaza! Milli motosikletçi Can Alexander Öncü... Sakarya’nın Akyazı ilçesinde minibüsün TIR’a çarptığı kazada, 17 yaşındaki motosiklet yarışçısı Can Alexander Öncü yaralandı. Öncü’nün, antrenman için Kenan Sofuoğlu'nun pistine gittiği belirtildi.
7.01.2021 Gündem
"Senden İyi Yok" Pazar günü ekranda!
"Senden İyi Yok" Pazar günü ekranda! teve2’de sunuculuğunu dünya şampiyonu dövüşçü Avatar Atakan’ın üstlendiği “Senden İyi Yok”, 15 Kasım Pazar günü saat 14.00’de izleyici ile buluşuyor.
11.11.2020 Televizyon
Mühendislik öğrencilerinin 'ödül avcısı' aracı Revolt...
Mühendislik öğrencilerinin 'ödül avcısı' aracı Revolt... Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi öğrencilerince geliştirilen ve TÜBİTAK Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları'nda 3 ödül alan araç, yerli üretim çalışmalarının yansıması olarak dikkati çekiyor.
9.10.2020 Bilim ve Teknoloji
Kenan Sofuoğlu, Ramazan'ın hayalini gerçekleştirdi
Kenan Sofuoğlu, Ramazan'ın hayalini gerçekleştirdi Trabzon'a bağlı Yomra ilçesinde yaşayan ve bisikletini motosiklete benzeten 14 yaşındaki Ramazan Canın motosiklet hayalini, AK Parti Sakarya Milletvekili ve Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu gerçekleştirildi. Sofuoğlu, Ramazan Cana motosiklet hediye etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Sakarya'daki patlamada hayatını kaybetmişlerdi! Son veda...
Sakarya'daki patlamada hayatını kaybetmişlerdi! Son veda... Sakarya'nın Hendek ilçesinde dün havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada yaşamını yitiren 4 kişiden Sebahattin Tepeçınar ve Havva Çelik, Akyazı ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenaze'de aile yakınlarının büyük üzüntü içerisinde olduğu gözlendi. Hayatını kaybeden Havva Çelik'in askerdeki oğlu ise annesinin vefat ettiğini yemekhanede yemek yerken internetten öğrenerek Sakarya’ya geldi.
4.07.2020 Gündem
19 Mayıs saat 19.19’da balkonlardayız! Tüm Türkiye balkonlardan İstiklal Marşı’nı okuyacak (İstiklal Marşı 10 kıta)
19 Mayıs saat 19.19’da balkonlardayız! Tüm Türkiye balkonlardan İstiklal Marşı’nı okuyacak (İstiklal Marşı 10 kıta) 19 Mayıs İstiklal Marşı okunacak mı? İstiklal Marşı ne zaman okunacak? 19 Mayıs İstiklal Marşı saat kaçta? soruları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, ‘’Milletimizi evlerinin pencerelerinden istiklal marşını okumaya davet ediyoruz.'' Açıklamasının ardından yoğun bir şekilde araştırılıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram gibi corona virüsü gölgesinde kutlanacak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda da balkonlardan İstiklal Marşı okunacak. Peki, 19 Mayıs bugün İstiklal Marşı okunacak mı? İstiklal Marşı ne zaman okunacak, 19 Mayıs İstiklal Marşı saat kaçta? İşte İstiklal Marşı 10 kıta…
19.05.2020 Gündem
19 Mayıs coşkusu evlere taşınacak
19 Mayıs coşkusu evlere taşınacak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın bu yıl yeni tip conona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle meydanlarda değil, interaktif olarak dijital ortamda kutlanılacağını açıkladı.
18.05.2020 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Engel çıkaran var ise gereği yapılsın
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Engel çıkaran var ise gereği yapılsın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milletvekillerinin “bürokraside verdiğimiz notlar yerine ulaşmıyor” şikâyetlerine ilişkin de, “Bürokraside sıkıntı var ise bunu söyleyin, engel çıkartanlar var ise gereği yapılsın” dedi.
7.02.2020 Siyaset
Kenan Sofuoğlu oyunu böyle kullandı
Kenan Sofuoğlu oyunu böyle kullandı AK Parti Sakarya Milletvekili ve eski milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu kullandı.
31.03.2019 Gündem
Kenan Sofuoğlu: Yarışmak için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan izin isteyeceğim
Kenan Sofuoğlu: Yarışmak için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan izin isteyeceğim AK Parti Sakarya Milletvekili ve Dünya Supersport Şampiyonası'nda 5 kez şampiyonluğa ulaşan eski milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Türk motosikletinin altın çağını yakın dönemde yaşayacağını söyledi. AK Partili Sofuoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımız, benim yarışları bırakmamı istedi. Kendisinden izin isteyeceğim. Eğer izin verirse Dünya Supersport Şampiyonası'nın İtalya ayağında misafir olarak yarışmak istiyorum" dedi.
21.02.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kenan Sofuoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kenan sofuoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.