Toprak Razgatlıoğlu

Toprak Razgatlıoğlu

Son dakika Toprak Razgatlıoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Toprak Razgatlıoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Toprak Razgatlıoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Toprak Razgatlıoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan toprak razgatlıoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 71 toprak razgatlıoğlu haberi bulunmuştur. Tüm toprak razgatlıoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Toprak Razgatlıoğlu Çekya’da geri döndü ikinci oldu
Toprak Razgatlıoğlu Çekya’da geri döndü ikinci oldu Toprak Razgatlıoğlu, 2023 Dünya Superbike Şampiyonası’nın (WSBK) sekizinci durağı olan Çekya'daki ilk yarışta damalı bayrağı ikinci sırada geçti.
29.07.2023 Diğer Sporlar
Son dünya şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu İngiltere'de tarihe geçti
Son dünya şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu İngiltere'de tarihe geçti 2021 Dünya Superbike (WSBK) şampiyonu Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 2022 WSBK’in beşinci durağı olan İngiltere’de tarihi bir yarış haftasına imza attı. Donington Park'taki hafta sonunun ikinci yarışına ilk sıradan başlayan Toprak, yarış boyunca olağanüstü savunmalara imza atarak damalı bayrağı lider geçti. Superpole yarışını da kazanarak İngiltere’de üçte üç yapan Toprak Razgatlıoğlu bunu başaran üçüncü isim olarak tarihe geçti.
17.07.2022 Moto GP
Toprak Razgatlıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Britanya Grand Prix'ini birincisi Toprak Razgatlıoğlu!
Toprak Razgatlıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Britanya Grand Prix'ini birincisi Toprak Razgatlıoğlu! Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası Britanya Grand Prix'ini 1. sırada tamamladı. Peki, Toprak Razgatlıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?
16.07.2022 Şampiy10
“Akıllı” ticari lastikler tüm dünyaya Türkiye’den gidecek!
“Akıllı” ticari lastikler tüm dünyaya Türkiye’den gidecek! Prometeon Lastik Grubu yeni ticari lastik serisinin üretimi için Türkiye’yi seçti. Kocaeli’nde üretilecek “akıllı” ticari lastikler tüm dünyaya ihraç edilecek
16.05.2022 Otomobil
Dünya şampiyonu Razgatlıoğluna coşkulu karşılama
Dünya şampiyonu Razgatlıoğluna coşkulu karşılama Dünya Superbike Şampiyonası'nda şampiyonluğa ulaşan ilk Türk motosikletçi olarak tarihe geçen Toprak Razgatlıoğlu, memleketi Antalya'nın Alanya ilçesinde büyük coşkuyla karşılandı.
21.11.2022 Moto GP
Toprak Razgatlıoğlu kimdir? Dünya şampiyonu milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu nereli, kaç yaşında?
Toprak Razgatlıoğlu kimdir? Dünya şampiyonu milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu nereli, kaç yaşında? Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu 2021 Dünya Superbike (WSBK) şampiyonu oldu. Endonezya'daki ilk yarışta 2. olan Toprak Razgatlıoğlu, hem kariyerinin ilk Dünya Superbike şampiyonluğuna ulaştı, hem de bunu başaran ilk Türk sporcu oldu. Peki, Toprak Razgatlıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?
22.11.2021 Gündem
İlk Türk sporcu oldu! Toprak Razgatlıoğlu Dünya Şampiyonu...
İlk Türk sporcu oldu! Toprak Razgatlıoğlu Dünya Şampiyonu... Red Bull sporcusu Pata Yamaha Fabrika Takımı pilotu Toprak Razgatlıoğlu, 2021 Dünya Superbike (WSBK) şampiyonu oldu. Endonezya'daki ilk yarışta 2. olan Toprak Razgatlıoğlu, hem kariyerinin ilk Dünya Superbike şampiyonluğuna ulaştı, hem de bunu başaran ilk Türk sporcu oldu.
21.11.2021 Moto GP
Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu şampiyonluğa çok yakın! Portekiz'de birinci oldu...
Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu şampiyonluğa çok yakın! Portekiz'de birinci oldu... Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası'nın Portekiz'deki 11. ayağında ilk yarışı birinci sırada bitirdi.
2.10.2021 Arşiv
Toprak Razgatlıoğlu Barselona'da birinci oldu
Toprak Razgatlıoğlu Barselona'da birinci oldu Milli sporcu Toprak Razgatlıoğlu, Barselona'daki Jerez Pisti'nde TSİ 15.00'te başlayan 20 turluk ikinci yarışta mücadele etti.
26.09.2021 Arşiv
İspanyol motosikletçi Dean Berta Vinales hayatını kaybetti
İspanyol motosikletçi Dean Berta Vinales hayatını kaybetti Dünya Supersport 300 Şampiyonası'nda meydana gelen kazada yaralanan İspanyol pilot Dean Berta Vinales'in vefat ettiği duyuruldu.
25.09.2021 Arşiv
Toprak Razgatlıoğlu, İspanya'da Superpole yarışında ikinci oldu
Toprak Razgatlıoğlu, İspanya'da Superpole yarışında ikinci oldu Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası'nın İspanya'daki 9. ayağında Superpole yarışında ikinci oldu.
19.09.2021 Arşiv
Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, Fransa'da birinci oldu
Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, Fransa'da birinci oldu Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası'nın 2021 sezonu 8. ayağında Fransa'da ilk yarışta birinci oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İngiltere'den Toprak Razgatlıoğlu geçti
İngiltere'den Toprak Razgatlıoğlu geçti Dünya Superbike Şampiyonası'nda sezonun dördüncü yarışı olan İngiltere Grand Prix'sini milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu kazandı.
4.07.2021 Arşiv
Superbike 2020 | Dünya Superbike Şampiyonası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Superbike 2020 | Dünya Superbike Şampiyonası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Dünya Supersport Şampiyonası'nda ilk sezonunu yaşayan milli sporcu Can Öncü, sezonun ikinci ayak yarışına çıkacak. Dünya Superbike, Supersport ve Supersport300 yarışları, 1-2 Ağustos tarihlerinde yapılacak. Jerez-Angel Nieto Pisti'nde yapılacak üç yarışta birincilik mücadelesi verecek PATA Yamaha takımının pilotu Toprak Razgatlıoğlu ilk yarışa çıkacak. Peki, Dünya Superbike Şampiyonası ne zaman? Superbike hangi kanalda? İşte Superbike 2020…
1.08.2020 Gündem
19 Mayıs saat 19.19’da balkonlardayız! Tüm Türkiye balkonlardan İstiklal Marşı’nı okuyacak (İstiklal Marşı 10 kıta)
19 Mayıs saat 19.19’da balkonlardayız! Tüm Türkiye balkonlardan İstiklal Marşı’nı okuyacak (İstiklal Marşı 10 kıta) 19 Mayıs İstiklal Marşı okunacak mı? İstiklal Marşı ne zaman okunacak? 19 Mayıs İstiklal Marşı saat kaçta? soruları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, ‘’Milletimizi evlerinin pencerelerinden istiklal marşını okumaya davet ediyoruz.'' Açıklamasının ardından yoğun bir şekilde araştırılıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram gibi corona virüsü gölgesinde kutlanacak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda da balkonlardan İstiklal Marşı okunacak. Peki, 19 Mayıs bugün İstiklal Marşı okunacak mı? İstiklal Marşı ne zaman okunacak, 19 Mayıs İstiklal Marşı saat kaçta? İşte İstiklal Marşı 10 kıta…
19.05.2020 Gündem
19 Mayıs coşkusu evlere taşınacak
19 Mayıs coşkusu evlere taşınacak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın bu yıl yeni tip conona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle meydanlarda değil, interaktif olarak dijital ortamda kutlanılacağını açıkladı.
18.05.2020 Yaşam
Toprak Razgatlıoğlu kaza yaptı
Toprak Razgatlıoğlu kaza yaptı Dünya Superbike Şampiyonası’nın Hollanda’da düzenlenen dördüncü ayağının sıralama turlarında gerçekleşen kazada hafif yaralanan Toprak Razgatlıoğlu, bugünkü yarışa katılamayacak.
13.04.2019 Arşiv
Kenan Sofuoğlu: Yarışmak için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan izin isteyeceğim
Kenan Sofuoğlu: Yarışmak için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan izin isteyeceğim AK Parti Sakarya Milletvekili ve Dünya Supersport Şampiyonası'nda 5 kez şampiyonluğa ulaşan eski milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Türk motosikletinin altın çağını yakın dönemde yaşayacağını söyledi. AK Partili Sofuoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımız, benim yarışları bırakmamı istedi. Kendisinden izin isteyeceğim. Eğer izin verirse Dünya Supersport Şampiyonası'nın İtalya ayağında misafir olarak yarışmak istiyorum" dedi.
21.02.2019 Yaşam
'Yarışmayı özlüyorum ama sorumluluğum ağır basıyor'
'Yarışmayı özlüyorum ama sorumluluğum ağır basıyor' AK Parti Sakarya Milletvekili ve Dünya Supersport şampiyonu eski milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, "Motosiklet kullanabiliyorum ama yarışmak apayrı bir şey. Yarış hissi, duygu, adrenalin özlemi içimde var ama farklı görevlerim de olduğu için özellikle bazı dönemler çok yoğun geçiyor. Özlemden çok üzerimdeki sorumluluğu taşıyabilmenin yüküyle uğraşıyorum." dedi.
14.02.2019 Gündem
Kenan Sofuoğlu'nun muhteşem üçlüsü
Kenan Sofuoğlu'nun muhteşem üçlüsü AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, 2018 yılında katıldıkları yarışlarda büyük başarılara imza atan milli motosikletçiler Toprak Razgatlıoğlu, Can Öncü ve Deniz Öncü'ye her alanda desteğinin süreceğini söyledi.
24.12.2018 Arşiv
Toprak Razgatlıoğlu kaza geçirdi
Toprak Razgatlıoğlu kaza geçirdi Antrenman turlarında kaza yapan ve sağ köprücük kemiği kırılan milli sporcu Toprak Razgatlıoğlu, Japonya Superbike Şampiyonası'na katılamayacak.
2.11.2018 Arşiv
Toprak Razgatlıoğlu üçüncü oldu
Toprak Razgatlıoğlu üçüncü oldu Dünya Superbike Şampiyonası'nın Arjantin'deki 12. ayağının ilk yarışında milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, üçüncü oldu.
13.10.2018 Arşiv
Toprak Razgatlıoğlu, Arjantin'de yarışacak
Toprak Razgatlıoğlu, Arjantin'de yarışacak Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu'nun mücadele ettiği Dünya Superbike Şampiyonası'nın 12. ayak yarışları, hafta sonu Arjantin'de yapılacak.
10.10.2018 Arşiv
Büyük gün bugün! TEKNOFEST'te nefes kesen anlar...
Büyük gün bugün! TEKNOFEST'te nefes kesen anlar... T3 Vakfı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen TEKNOFEST, kapılarını açıyor. Alana girişler için kontrol noktaları oluşturulurken, misafirlerin ihtiyaçları için çok sayıda sosyal donatı alanı inşa edildi.Teknoloji yarışmalarına toplamda 750 takım ve 2 binin üzerinde yarışmacı katılıyor. İEET, 3 gün sürecek TEKNOFEST'e ulaşım için 16 merkezden ücretsiz otobüs seferleri planladı.Öte yandan etkinlik nefes kesen bir yarışa sahne oldu. Solotürk F-16 uçağı, Challenger iş jeti, Formula 1 aracı, spor arabalar ile AK Parti milletvekili Kenan Sofuoğlu’nun kullandığı Kawasaki motosiklet TEKNOFEST kapsamında yarıştı. Heyecanlı yarışının kazananı ise Sofuoğlu oldu.
20.09.2018 Ekonomi
Ayakları yerden kesecek!
Ayakları yerden kesecek! Ülkemizin milli teknoloji üreten bir topluma dönüşmesi hedefiyle yola çıkan Türkiye’nin ilk havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST İstanbul bugün İstanbul Yeni Havalimanı’nda kapılarını açıyor.
20.09.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Toprak Razgatlıoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki toprak razgatlıoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.