Film Gibi Olay

Film Gibi Olay

Son dakika film gibi olay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan film gibi olay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını film gibi olay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Film Gibi Olay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan film gibi olay gelişmeleri de dahil olmak üzere 796 film gibi olay haberi bulunmuştur. Tüm film gibi olay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü oyuncu 'Rambo Berk' kadının imdadına yetişti hırsızı yakalayıp bağladı
Ünlü oyuncu 'Rambo Berk' kadının imdadına yetişti hırsızı yakalayıp bağladı Şişli’de Rus uyruklu bir kadının kiraladığı otomobili çalan şahıs kaçmaya başlayınca kadın ve eşi tarafından motosikletle kovalandı. Bir sokağın çıkışında kıstırılan şahıs kadına bıçak çekince imdadına “Rambo Berk” olarak bilinen ünlü oyuncu Ferhat Yılmaz yetişti. Hırsızın ellerini bağlayan ünlü oyuncu ona adeta hayatı dersi verdikten sonra polise teslim etti. Yaşananlar kameralara anbean yansıdı.
13.04.2024 Gündem
İstanbul’da film gibi olay: Sevgililerin kapkaç oyununu polis bozdu
İstanbul’da film gibi olay: Sevgililerin kapkaç oyununu polis bozdu Kağıthane’de bir kadın, iş yaptığı ortağının yarım milyon lirasını çalmak için akılalmaz bir plan yaptı. Sevgilisini kapkaççı kılığına sokan kadın, bankadan çektiği parayı çaldırttı. Olaydan sonra emniyete giderek kapkaça uğradığını söyleyen kadının oyununu Kağıthane Asayiş Büro Amirliği polisleri bozdu. Kapkaçtan hemen önce sevgilisiyle aynı anda telefon görüşmesini sonlandıran kadını, acemi oyunculuğu ele verdi. Film gibi olay kameralara anbean yansıdı.
12.11.2023 Gündem
Bebeğini fındık bahçesine gömen anne 5’nci kez hakim karşısına çıktı! Doğum için hastaneye götüren taksicinin ifadesi ortaya çıktı
Bebeğini fındık bahçesine gömen anne 5’nci kez hakim karşısına çıktı! Doğum için hastaneye götüren taksicinin ifadesi ortaya çıktı Ölen bebeğini çöp poşetine koyarak gömen anne 5’nci kez hakim karşısına çıktı. Ordu’da, dünyaya getirdiği bebeği evinin yakınındaki bir arsaya gömdüğü iddiasıyla yargılanan, ilk duruşmada adli kontrol şartıyla serbest bırakılan ve çıkarıldığı 4. duruşmada ise yeniden tutuklanan anne, 5’nci kez hakim karşısına çıktı.
2.11.2023 Gündem
Kaldırım taşıyla başını ezerek öldürüp parçalara ayırmış ve buzlukta saklamıştı! Mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı: Çok pişmanım, beraatimi istiyorum
Kaldırım taşıyla başını ezerek öldürüp parçalara ayırmış ve buzlukta saklamıştı! Mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı: Çok pişmanım, beraatimi istiyorum Türkiye'yi dehşete düşüren olay 23 Mart 2023 günü Bahçelievler’de meydana gelmişti. Kaldırım taşıyla öldürdüğü sevgilisinin cesedini parçalara ayırıp derin dondurucuda saklayan sanık hakkında karar açıklandı. Mahkeme sanık Rıza Beler’in ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasına karar verdi. Öte yandan verilen cezada indirim uygulanmadı.
2.11.2023 Gündem
5 aylık hamile 8 aylık eşini katletti, sabaha kadar başında bekledi: Galiba eşimi öldürdüm!
5 aylık hamile 8 aylık eşini katletti, sabaha kadar başında bekledi: Galiba eşimi öldürdüm! Kan donduran olay Adana'nın Seyhan ilçesi Kavaklı Mahallesi'nde yaşandı. Kocası tarafından öldürülen 5 aylık hamile Hatice Demir'in ailesi, katil zanlısının müebbet hapisle cezalandırılmasını isterken, katil zanlısının eşini öldürüp sabaha kadar başında beklediği ortaya çıktı.
2.11.2023 Gündem
'Ben Robin Hood’um' diyerek paraları önüne gelene dağıttı! Taksim'deki film gibi olay kameralara yansıdı
'Ben Robin Hood’um' diyerek paraları önüne gelene dağıttı! Taksim'deki film gibi olay kameralara yansıdı Filmleri aratmayan olay Taksim'de yaşandı. Beyoğlu’nda 3 şahıs korsan taksicilik yapan adamı silah zoruyla alıkoydu. Adama silah doğrultup telefonunu çalan hırsız, internet bankacılığından da 15 bin lirasını gasp etti. Şahıslardan biri ardından gasp ettiği paraları Taksim’de “Ben Robin Hood’um” diyerek önüne gelene dağıttı. Yaşanan ilginç olay kameralara yansırken, Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polislerinin yakaladığı şahıs savcılık talimatıyla akıl hastanesine yatırıldı.
2.11.2023 Gündem
Büyük gizem 10 dakikada çözüldü! 22 aylık bir bebekken kaçırıldı gerçek ailesine 51 yıl sonra kavuştu
Büyük gizem 10 dakikada çözüldü! 22 aylık bir bebekken kaçırıldı gerçek ailesine 51 yıl sonra kavuştu ABD'nin Teksas eyaletinde 22 aylıkken kaçırılan bir kadın gerçek ailesine 51 yıl sonra kavuştu. Melissa'nın annesi bebeğine bir bakıcı bulmak için gazeteye ilan verirken, yarım asır sürecek bir acının temellerini attığından habersizdi. Bakıcı ilanına cevap veren bir kadın, Melissa'yı alıp götürdü ve bir daha da geri getirmedi...
8.05.2023 Dünya
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında son dakika gelişmesi! Belli oldu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında son dakika gelişmesi! Belli oldu Türkiye günlerdir sahte doktor Ayşe Özkiraz'ı konuşuyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayında yeni bir gelişme daha yaşandı. Özkiraz davasında iddianame hazırlanırken, istenen ceza belli oldu. İşte sahte doktor skandalın yaşanan son dakika gelişmeleri...
16.12.2022 Gündem
Ayşe Özkiraz'dan sonra bir sahte doktor şoku daha! Başhekim ‘doktoru tanımıyorum' deyince ortalık karıştı
Ayşe Özkiraz'dan sonra bir sahte doktor şoku daha! Başhekim ‘doktoru tanımıyorum' deyince ortalık karıştı Türkiye günlerdir sahte doktor Ayşe Özkiraz'ı konuşuyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayından sonra yeni bir gelişme daha yaşandı. Bir yakınını hastaneye götüren kişi, doktorun davranışlarından şüphelenip kimliğini görmek istedi. Başhekimin de “Ben bu adamı tanımıyorum” demesi üzerine ortalık daha da karıştı. Sahte sanılan doktorla ilgili gerçek böyle ortaya çıktı.
16.12.2022 Gündem
Ev almak isteyen ve bankadan kredi çeken herkesi ilgilendiriyor! Ek kesinti kararı
Ev almak isteyen ve bankadan kredi çeken herkesi ilgilendiriyor! Ek kesinti kararı Ev almak isteyen ve bankadan kredi çeken milyonları ilgilendiren emsal karar! Bir bekçi, çektiği kredinin ödemelerini yaptığında ‘full paket ücret tahsilatı’ adı altında ekstra para kesildiğini fark etti. Bunun üzerine avukatı aracığıyla bankaya icra takibi başlattı. Banka ise bu takibi iptal ettirdi. Davaya bakan avukat da konuyu, Adalet Bakanlığına taşıdı. Bakanlık üzerinden Yargıtay'a taşınan dava ile ilgili flaş bir karar çıktı. İşte olayın detayları...
16.12.2022 Yaşam
Film gibi olay! Tek hamleyle köy yolunu böyle değiştirdi
Film gibi olay! Tek hamleyle köy yolunu böyle değiştirdi Mersin’in Tarsus ilçesinde bir kamyon tek hamle ile köy yolunu değiştirdi.
16.12.2022 Yaşam
Film gibi olay! Tek hamleyle köy yolunu böyle değiştirdi
Film gibi olay! Tek hamleyle köy yolunu böyle değiştirdi Mersin’in Tarsus ilçesinde bir kamyon tek hamle ile köy yolunu değiştirdi.
16.12.2022 Yaşam
Define avcısı iki arkadaş sikkeleri paylaşamayınca yakalandı! İstanbul’da film gibi olay
Define avcısı iki arkadaş sikkeleri paylaşamayınca yakalandı! İstanbul’da film gibi olay Muş’ta bir arazide kazı yapan define avcısı iki arkadaş, Roma dönemine ait sikke, bilezik ve heykeller buldu. Tarihi eserleri alarak İstanbul Güngören’e getiren iki arkadaştan biri paylaşım konusunda anlaşmazlık yaşanınca emniyete giderek şikayette bulundu. Güngören Asayiş Büro Amirliği ekipleri, işyerindeki havalandırma boşluğuna gizlenen tarihi esenlere el koyarak 3 şüpheliyi gözaltına aldı.
4.10.2022 Yaşam
Magandalar turistlerin kabusu oldu! Uludağ poligona ve çöplüğe döndü
Magandalar turistlerin kabusu oldu! Uludağ poligona ve çöplüğe döndü Uludağ’ın zirvesinin huzur veren sessizliğini bozan silah sesleri, poligonu aratmıyor. Zirvedeki muhteşem göllerin yakınlarında kendini bilmezlerin yaktıkları ateşler, etrafa bıraktıkları çöpler yetmezmiş gibi gece gündüz gelen silah sesleri vatandaşları ve kamp için gelen doğaseverleri endişelendiriyor.
25.08.2022 Gündem
Pencereden böyle kaçmaya çalıştı! Film gibi olay
Pencereden böyle kaçmaya çalıştı! Film gibi olay Sarıyer’de evinde kilitli kalan yaşlı bir kadın, odasında birleştirdiği bez paçalarını aşağıya sarkıtarak 2. kattan inmek istedi. Kadını o esnada pencerede gören vatandaşlar, intihar girişiminde bulunduğunu düşünerek ihbarda bulundu. İtfaiye ekipleri tarafından camdan kurtarılan kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaşanan o ilginç anlar ise İHA kameralarına yansıdı.
25.08.2022 Yaşam
Genç kız ortalığı birbirine kattı! Araba üstüne çıktı, esnafa saldırdı sonra...
Genç kız ortalığı birbirine kattı! Araba üstüne çıktı, esnafa saldırdı sonra... Sultanbeyli’de psikolojik sorunları olduğu iddia edilen genç kız, girdiği 3 iş yerinde esnafa saldırarak ortalığı birbirine kattı. Genç kız ardından seyir halindeki bir aracın üstüne çıkıp bir süre dans etti. İhbar üzerine karakola götürülen genç kız, karakolda da ortalığı birbirine kattı. Genç kızın karakolda ve trafikteki o anları güvenlik kamerasına yansıdı.
23.06.2022 Yaşam
Adana’da film gibi olay! Resmiyette yaşamıyor: 'Kimlik olmayınca bana bakmadılar'
Adana’da film gibi olay! Resmiyette yaşamıyor: 'Kimlik olmayınca bana bakmadılar' Adana’da 77 yaşındaki Fatma ninenin, doğduğu günden bugüne nüfus cüzdanı olmadı. Ölen anne, baba ve eşinin de kimliği olmayan kadının hikayesi akıllara Sermiyan Midyat’ın yazıp yönettiği ‘Ay Lav Yu’ adlı filmi getirdi.
23.06.2022 Yaşam
'Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz'ün yazarı kocasını öldürmekle suçlanıyor
'Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz'ün yazarı kocasını öldürmekle suçlanıyor Film gibi olay. "Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz" makalesinin yazarı 25 yıllık eşini öldürmekle suçlanıyor. Yazıyı kaleme alan kişi olan Nancy Brophy 'nin "Bir romantik gerilim yazarı olarak zamanımın büyük bir çoğunluğunu cinayetler ve polislerin bu cinayetler üzerindeki çalışma metotları hakkında düşünerek geçiriyorum" diyor ve çeşitli Cinayet metotlarının artılarını ve eksilerini değerlendiriyordu: Silahlar çok ses çıkarırdı. Zehrin işe yaramama ihtimali vardı. Bir kiralık katil ise kendisini azmettiren kişiyi polise ispiyonlayabilirdi." ifadeleri ise büyük dikkat çekiyor.
23.05.2022 Dünya
Türkiye'de film gibi olay! Rus-ABD tutuklu takası
Türkiye'de film gibi olay! Rus-ABD tutuklu takası ABD ile Rusya arasında filmlere konu olabilecek bir tutuklu takası gerçekleşti. Rusya’da tutuklu eski ABD’li asker ile ABD’de uyuşturucu kaçakçılığından hükümlü bir Rus pilot takas edildi. Beyaz Saray, takasın Türkiye’de gerçekleştiğini açıkladı.
28.04.2022 Gündem
Muş'ta film gibi olay! Sahte yüzbaşıyı gerçek yüzbaşı yakaladı
Muş'ta film gibi olay! Sahte yüzbaşıyı gerçek yüzbaşı yakaladı Muş'ta kendisini yüzbaşı olarak tanıtarak esnafı dolandıran şüpheli, gerçek yüzbaşına yakalanınca afalladı.
2.12.2021 Yaşam
Film gibi olay! Kadın halterciyi erkek sanıp uçağa almadılar
Film gibi olay! Kadın halterciyi erkek sanıp uçağa almadılar Rus kadın halterci Anna Turaeva (42), St. Petersburg kentinden yaşadığı Krasnodar'a gerçekleştirdiği uçuş kabusa döndü. Havayolu şirketi çalışanları, Sen erkeksin. Kadın olduğunu kanıtla diyerek Turaevayı uçağa almadı.
30.09.2020 Dünya
Film gibi olay! Corona virüslü adam hemşireye çarpınca...
Film gibi olay! Corona virüslü adam hemşireye çarpınca... İngiltere'de çalıştığı hastaneden eve dönen hemşirenin kullandığı otomobile başka bir araç çarptı. Çarpan aracın 73 yaşındaki sürücüsünün nefes almakta güçlük çektiğini gören hemşire, ambulans çağırdı. Corona virüs tespit edilen hasta yaşamını yitirdi.
1.04.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Film Gibi Olay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki film gibi olay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.