Fikret Orman

Fikret Orman

Son dakika Fikret Orman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fikret Orman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fikret Orman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fikret Orman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fikret orman gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.804 fikret orman haberi bulunmuştur. Tüm fikret orman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'ta seçime günler kala olay sözler: Ahmet Nur Çebi dönemi kapanmıştır
Beşiktaş'ta seçime günler kala olay sözler: Ahmet Nur Çebi dönemi kapanmıştır Beşiktaş'ta 2 Aralık'ta yapılması planlanan olağanüstü seçim öncesi adaylar netlik kazanmaya başladı. Milliyet yazarı Mustafa Anıklı, Ahmet Nur Çebi döneminin kapandığını köşesine taşıdı.
31.10.2023 Beşiktaş
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den olay sözler: Asalaklar, annenin karnında nasıl durdun?
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den olay sözler: Asalaklar, annenin karnında nasıl durdun? Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. İstifa iddialarına sert yanıt veren Çebi'nin özellikle TFF ve Pendikspor maçının hakem yönetimine ilişkin sözleri gündeme oturdu. Çebi ayrıca Dusan Tadic, Anderson Talisca, Sergio Ramos, Tayyip Talha, Milot Rashica, Halil Dervişoğlu ve Onana transferleri hakkında da konuştu.
29.08.2023 Beşiktaş
Jorge Jesus'tan Beşiktaş'ı şampiyon yapan yıldız futbolcuya 5 milyon euro
Jorge Jesus'tan Beşiktaş'ı şampiyon yapan yıldız futbolcuya 5 milyon euro Joao Pedro'nun sakatlığıyla forvet hattında eksilen Fenerbahçe transfer çalışmalarını sürdürürken, Sarı Lacivertli yönetimin Fikret Orman'ın Süper Lig'e getirdiği tecrübeli golcüyle ilgilendiği ortaya çıktı. Dünya Kupası'nda oynadığı futbolla Katar'a damga vuran yıldız santrafor için şartları araştıran Ali Koç'un harekete geçtiği öğrenilirken, Jorge Jesus'un da gözünün kulağının bu transferde olduğu bildirildi.
4.12.2022 Fenerbahçe
Ece Erken: Birçok insan ifadesini değiştirdi ama, ben bir kadın olarak bu davanın arkasındayım
Ece Erken: Birçok insan ifadesini değiştirdi ama, ben bir kadın olarak bu davanın arkasındayım Ece Erken, öldürülen eşi Beşiktaş'ın eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun davasına katılmak için Bakırköy Adalet Sarayı'na geldi. Beşiktaş'ın eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cinayet davasında ifade veren eşi Ece Erken, "Fatih Sipahi bir arkadaşımı aradı ve 'Ece ile görüşmem lazım ona çok önemli bir bilgi vereceğim. Hayatının bilgisini vereceğim' dedi. Benimle konuştuğundaysa, bu olayın kasıtlı, planlı yapıldığını söyledi. Bana 'Bu insanlar Şafağı Cunda'da görünce, gidip silah temin ettiler sonra da öldürdüler' dedi. Ben de bu konuşma üzerine organize şubeden komiseri aradım. Bu konuşmaya Seren Serengil de şahittir" ifadelerini kullandı. Erken, "Burada herkes çok kibar, çok efendi. Sanki benim eşim öldürülmemiş, yerlerde sürüklenmemiş gibi davranılıyor. Benim kocam öldü, ben eksiğim, ben kırmızı reçeteli ilaçlarla ayakta duruyorum, uyuyamıyorum." dedi.
7.11.2022 Gündem
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin en yakın şahidi konuştu! Mahkeme salonu buz kesti
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin en yakın şahidi konuştu! Mahkeme salonu buz kesti Bakırköy'de 27 Ocak'ta Beşiktaş'ın eski yöneticisi, Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davanın ikinci gününde, olay günü Mahmutyazıcıoğlu'nun yanında olan şoförü Murat Bilmez, "Olay öncesinde 'Ece yenge Şafak Ağabeyi aradı. Şafak Ağabey de '10-15 dakikaya kalkarız' demişti. Olay esnasında da Kadir elini Şafak Ağabeyinin omzuna attı. Şafak Ağabeyi de küfürlü bir şekilde sanıkları kovdu. Kadir o esnada Şafak Ağabeye sıktı" dedi. Duruşmada Celal Mahmutyazıcıoğlu'nun avukatı Murat Akyüzoğlu ise, "Maktul aynı zamanda benim yeğenimdir. Karşı taraf soruşturmanın doğru yürütülmediğini söylüyor. Benim yeğenim yerlerde sürüklenerek katledildi. Bütün dünya bunu izledi" diye konuştu. Mahkeme duruşmayı yarına erteledi.
17.08.2022 Gündem
Batshuayi tepki toplayınca Fikret Orman'ın prensi için gözünü kararttı! F.Bahçe'den sürpriz transfer
Batshuayi tepki toplayınca Fikret Orman'ın prensi için gözünü kararttı! F.Bahçe'den sürpriz transfer 5 yıldır aradığı golcüyü bir türlü bulamayan ve son olarak Michy Batshuayi ile prensip anlaşmasına varan Ali Koç'un bu hamlesi camiada oldukça tartışma konusu olurken, gelen tepkiler üzerine Sarı Lacivertli yönetimin Belçikalı futbolcu da geri adım attığı belirtildi. Batshuayi transferini askıya alan Fenerbahçe'nin Fikret Orman döneminde Beşiktaş'la tanışan yıldız forvet için harekete geçtiği öğrenilirken, Jorge Jesus'un da tecrübeli oyuncuya onay verdiği bildirildi.
13.08.2022 Fenerbahçe
Emirhan İlkhan için Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den flaş sözler: Yalvaracak halimiz yok...
Emirhan İlkhan için Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den flaş sözler: Yalvaracak halimiz yok... Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, genç oyuncu Emirhan İlkhan'ın Torino'ya gitme konusunda ısrarcı olduğunu söyledi. Başkan Çebi, transferlerden hakemlere, yabancı kuralından Fikret Orman dönemine dek birçok konuda önemli açıklama yaptı.
4.08.2022 Beşiktaş
Fikret Orman onu 7 yıl önce 6 M.€'ya satmıştı! Valerien İsmail'den çok tartışılacak transfer
Fikret Orman onu 7 yıl önce 6 M.€'ya satmıştı! Valerien İsmail'den çok tartışılacak transfer Fikret Orman döneminde 2015'te 6 milyon euro karşılığında Alman kulübüne transfer olan tecrübeli futbolcunun yeniden siyah beyazlı takıma dönme iddiaları taraftarları bir hayli kızdırdı. Yerli rotasyonunu göz önünde bulunduran Valerien İsmael ve Ceyhun Kazancı'nın 28 yaşındaki milli oyuncuyla ilgilendiği ortaya çıkarken, listede 4 stoperin daha olduğu öğrenildi.
2.07.2022 Süper Lig
Fikret Orman 4 yıl önce alamamıştı! Jorge Jesus istedi Okan Buruk araya girdi
Fikret Orman 4 yıl önce alamamıştı! Jorge Jesus istedi Okan Buruk araya girdi 4 yıl önce Fikret Orman'ın Ricado Quaresma'nın yerine düşündüğü kanat forveti bu sefer hem Jorge Jesus istedi hem de Okan Buruk. Bruno Henrique'nin sakatlanmasının ardından tecrübeli futbolcuya talip olan Jorge Jesus arayışlarına devam ederken Fenerbahçe'nin zemin yokladığı oyuncu için Galatasaray'ın da devreye girmesi kulisleri hareketlendirdi.
22.06.2022 Fenerbahçe
Canlı yayında itiraf etti! 'Lens'lerin, Ljajic'lerin yüzünden iki yıldız elden kaçtı'
Canlı yayında itiraf etti! 'Lens'lerin, Ljajic'lerin yüzünden iki yıldız elden kaçtı' Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda 2777 oy alarak Fuat Çimen'i geride bırakan ve bir kez daha Beşiktaş'ın başkanı olan Ahmet Nur Çebi'nin transfer çalışmalarına tam gaz devam ettiği, siyah beyazlı yönetimin Fikret Orman döneminde yapılan bazı kontratlar yüzünden yıldız futbolcuları elden kaçırdığı belirtildi.
30.05.2022 Beşiktaş
Antalyaspor'la görüşmeye gitti Trabzonspor'u şampiyon yaptı
Antalyaspor'la görüşmeye gitti Trabzonspor'u şampiyon yaptı Beşiktaş'la yollarını ayırdıktan sonra önce Antalyaspor'la görüşen ardından Trabzonspor'a imza atan Abdullah Avcı'nın doğru kararı ayakta alkışlandı.
1.05.2022 Galatasaray
Fikret Orman tarihi çalımla onu Aziz Yıldırım'ın elinden kapmıştı! ESPN'e açıkladı '10 kat az maaşa...'
Fikret Orman tarihi çalımla onu Aziz Yıldırım'ın elinden kapmıştı! ESPN'e açıkladı '10 kat az maaşa...' Fikret Orman döneminde Fenerbahçe'nin elinden alınan ve bonservisine 4 milyon euro ödenen Hollandalı futbolcu ESPN'e açıklamalarda bulundu. Şu anda Beşiktaş'ta kadro dışı kalan tecrübeli orta saha '10 katı daha az maaşa oynayacak takım arıyorum' ifadelerini kullandı.
1.03.2022 Beşiktaş
Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katilinin kimliği belli oldu! Emniyet duyurdu, Ali Yasak detayı...
Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katilinin kimliği belli oldu! Emniyet duyurdu, Ali Yasak detayı... Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti Türkiye'yi sarstı. Korkunç olayın ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Eski Beşiktaş yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece saatlerinde İstanbul'un Bakırköy ilçesinde bir balık restoranında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Mahmutyazıcıoğlu'na restoran çıkışında yapılan saldırının kim tarafından gerçekleştirildiğini açıkladı. Öte yandan Beşiktaş'ın eski başkanı Fikret Orman'ın da saldırı öncesinde mekanda olduğu kaydedildi. Konuyla ilgili konuşan Orman, "Kardeşimi kaybettim. Can dostumdu. Yeri doldurulmaz bir arkadaşımdı." ifadelerini kullandı. Ayrıca Polis ekiplerinin çalışmaları sonucu, olayla ilgisi oldukları gerekçesiyle 6 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı. 6 kişiden 2'si Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu yakalandı. Gözaltına alınan kişilerin Uğur Can Bilge ve Gökhan Karakan olduğu öğrenilirken, Ali Yasak, Kadir Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman'ı yakalamak için çalışmaların sürdüğü belirtildi.
28.01.2022 Gündem
Şafak Mahmutyazıcıoğlu neden öldürüldü? Şafak Mahmutyazıcıoğlu nereli?
Şafak Mahmutyazıcıoğlu neden öldürüldü? Şafak Mahmutyazıcıoğlu nereli? Beşiktaş eski yöneticisi, ünlü sunucu Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Tükiye akılalmaz cinayeti konuşurken, olayla ilgili yeni gelişmeler de gelmeye devam ediyor. Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun sahibi olduğu mekanda öldürülmesiyle ilgili görüntüler ortaya çıktı. Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı'nda 4 kişi Mahmutyazıcıoğlu'nun sahibi olduğu mekana gelen 4 kişiden 2’si yakalandı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun neden öldürüldüğü merak ediliyor. Peki, Şafak Mahmutyazıcıoğlu neden öldürüldü? Şafak Mahmutyazıcıoğlu nereli? İşte Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti ilgili ayrıntılar…
27.01.2022 Gündem
Şafak Mahmutyazıcıoğlu için Fikret Orman'dan son dakika açıklaması: Saldırı öncesi 18:00'de yanındaydım...
Şafak Mahmutyazıcıoğlu için Fikret Orman'dan son dakika açıklaması: Saldırı öncesi 18:00'de yanındaydım... Sunucu Ece Erken'in eşi ve Beşiktaş eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece saatlerinde Bakırköy'de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Siyah beyazlı camiayı yıkan ölüm sonrası Beşiktaş'ın eski başkanı Fikret Orman ilk kez Skorer'e konuştu. Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatıyla ilgili 'Kardeşimi kaybettim' diyen Orman, saldırıdan yalnızca birkaç saat önce birlikte olduklarını açıkladı.
27.01.2022 Beşiktaş
Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırıda öldürülen Ece Erken'in ilk sözleri!
Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırıda öldürülen Ece Erken'in ilk sözleri! Sunucu Ece Erken'in Avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece saatlerinde Bakırköy'de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan Mahmutyazıcıoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Bircan Bali, yorumcusu olduğu magazin programında, yakın arkadaşı Ece Erken'in ilk sözlerini izleyicilerle paylaştı.
27.01.2022 Magazin
Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürüldüğü mekanla ilgili yeni detaylar! Flaş gelişme: 2 kişi yakalandı
Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürüldüğü mekanla ilgili yeni detaylar! Flaş gelişme: 2 kişi yakalandı Ünlü sunucu ve oyuncu Ece Erken'in eşi Beşiktaş eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, sahibi olduğu mekanda silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı'nda 4 kişi Mahmutyazıcıoğlu'nun sahibi olduğu mekana geldi. 2'si restoranın arka tarafında bulunan masada Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile görüşmeye başladı. Görüşme sırasında çıkan tartışma sonucunda vücuduna 7 kurşun isabet eden Şafak Mahmutyazıcıoğlu hayatını kaybetti. Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili 2 kişi yakalandı, kimliği tespit edilen 3 kişi aranıyor. Olayın alacak verecek meselesinden kaynaklandığı belirtildi. Olayın ardından ilginç bir gerçek ortaya çıktı. Türkiye'nin çok konuştuğu bir cinayet daha 5 yıl önce aynı mekanda işlenmişti...
27.01.2022 Gündem
Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir? Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu kaç yaşındaydı?
Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir? Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu kaç yaşındaydı? Beşiktaş Kulübü'nün eski yöneticilerinden ve sunucu Ece Erken'in eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Beşiktaş Spor Kulübü’nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliği yapan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, sunucu Ece Erken ile evliydi. Peki, Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir? Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu kaç yaşındaydı? İşte detaylar…
27.01.2022 Gündem
Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti
Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti Beşiktaş eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece saatlerinde Bakırköy'de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 
27.01.2022 Yaşam
Beşiktaş’ın Mali Genel Kurulu'nda Fikret Orman için ihraç talebi!
Beşiktaş’ın Mali Genel Kurulu'nda Fikret Orman için ihraç talebi! Beşiktaş Kulübü’nün 2019 Yılı Olağan İdari ve Mali Genel Kurulu, Akatlar Spor Salonu’nda başladı. Genel Kurul'da eski Başkan Fikret Orman'ın ihraç edilmesiyle ilgili disipline sevki için verilen önerge oy çokluğuyla kabul edildi.
25.12.2021 Beşiktaş
Beşiktaş'ta deprem! Fikret Orman 2 yıl sonra Divan Kurulu'nda konuştu ortalık yıkıldı! 'Gel buraya gel öyle kaçıp gitmek yok'
Beşiktaş'ta deprem! Fikret Orman 2 yıl sonra Divan Kurulu'nda konuştu ortalık yıkıldı! 'Gel buraya gel öyle kaçıp gitmek yok' 2 yıl sonra Divan Kurulu'nda yaptığı konuşmayla deprem etkisi yaratan Fikret Orman'a büyük tepkiler geldi. Orman'ın konuşmasının ardından kurulu terk etmesine sinirlenen üyelerin 'Gel buraya kaçma' demeleri dikkat çekti.
20.11.2021 Beşiktaş
Beşiktaş Sergen Yalçın ile anlaştı mı? Sergen Yalçın istifa mı etti? Sergen yeni sözleşmeyi neden imzalamadı?
Beşiktaş Sergen Yalçın ile anlaştı mı? Sergen Yalçın istifa mı etti? Sergen yeni sözleşmeyi neden imzalamadı? Beşiktaş'ta Sergen Yalçın depremi yaşanıyor. Başarılı teknik adam Yalçın, Beşiktaş'tan ayrılık kararı almış ve yönetim devreye girmişti. Beşiktaşlı yönetim tarafından dün Ahmet Nur Çebi başkanlığında Vodafone Park’ta gerçekleştirilen 5.5 saatlik toplantıda Yalçın’ın durumunu tüm yönleriyle masaya yatırıldı. Beşiktaş ile ayrılık kararı alan Sergen Yalçın'a gelen teklifi de canlı yayında açıkladı. Peki, Beşiktaş Sergen Yalçın ile anlaştı mı? Sergen Yalçın istifa mı etti? Sergen yeni sözleşmeyi neden imzalamadı? İşte Rıdvan Dilmen'in Sergen Yalçın yorumu ve tüm detaylar...
22.06.2021 Gündem
Beşiktaş Larin'in bonservisini belirledi! 15 milyon euro
Beşiktaş Larin'in bonservisini belirledi! 15 milyon euro Beşiktaş Kanadalı yıldız golcü Cyle Larin için 15 milyon euro istiyor.
3.05.2021 Beşiktaş
Beşiktaş'tan istediği para ortaya çıktı
Beşiktaş'tan istediği para ortaya çıktı Abdullah Avcı eski kulübü Beşiktaş'tan 17.3 milyon TL istedi.
20.01.2021 Beşiktaş
Kulüpler Birliği'nde istifa!
Kulüpler Birliği'nde istifa! Mehmet Sepil, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı görevinden istifa etti.
6.01.2021 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Fikret Orman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fikret orman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.