Gazete Vatan Logo
Magazin Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırıda öldürülen Ece Erken'in ilk sözleri!

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırıda öldürülen Ece Erken'in ilk sözleri!

Sunucu Ece Erken'in Avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece saatlerinde Bakırköy'de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan Mahmutyazıcıoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Bircan Bali, yorumcusu olduğu magazin programında, yakın arkadaşı Ece Erken'in ilk sözlerini izleyicilerle paylaştı.

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırıda öldürülen Ece Erken'in ilk sözleri!

Olay Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi'nde saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Bir balık restoranında bulunan Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na kimliği belirsiz kişi ya da kişiler silahlı saldırı düzenledi. Saldırı sonrası kanlar içine kalan ünlü avukat, ağır yaralanırken, yanında bulunan şoförü ise yaralandı. Olay sonrası saldırıyı düzenleyenler kaçtı.

Sağlık ekipleri ağır yaralanan Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile şoförüne ilk müdahaleyi yaparak, yakında bulunan özel bir hastaneye kaldırdı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

"ÇOK SEVİYORUM! NASIL DAYANACAĞIM?"

Acı haberi 'Söylemezsem Olmaz' canlı yayınında duyuran Bircan Bali, Mahmutyazıcıoğlu'nun son sözlerinin "Lütfen beni kurtarın" olduğunu söyledi. Bali, yakın arkadaşı Ece Erken'in de ilk sözlerini de açıkladı.

1 MİLYON LİRALIK DAVA YÜZÜNDEN KAVGA


Beyaz TV muhabiri yaptığı açıklamada "Naaş gerekli incelemeler için Adli Tıp Kurumu'nda bekletiliyor. Olay gece saatlerinde gerçekleşiyor. Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Beşiktaş'ın eski başkanı Fikret Orman'la görüşüyor. Buradaki toplantının ardından Fikret Bey uçağı olduğunu söyleyerek mekandan ayrılıyor. Daha sonra mekana saldırıyı gerçekleştiren iki şahıs geliyor. Burada 1 milyon liralık bir davayla ilgili aralarında tartışma çıkıyor" demişti.

Haberin Devamı

 

Beyaz TV'de yayınlanan programda gözyaşlarına hakim olamayan yorumcu, Ece Erken'den haber aldığını açıklarken, "Ece'nin annesiyle konuştum. Ece, 'Ben onu çok seviyorum nasıl dayanacağım' demiş. Eymen'in odasında ağlayarak uyuyakalmış. 'Nasıl yaşayacağım anne bilmiyorum' demiş. Eymen de 'Biz yarın Bodrum'a gideceğiz Şafak abiyle' demiş. Çocuk daha bilmiyor tabii" ifadelerini kullandı.