Ffp

Ffp

Son dakika FFP haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan FFP ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını FFP haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ffp

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ffp gelişmeleri de dahil olmak üzere 339 ffp haberi bulunmuştur. Tüm ffp haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yunus Akgün'den Galatasaray'a kötü haber! Transfer FFP'ye takıldı
Yunus Akgün'den Galatasaray'a kötü haber! Transfer FFP'ye takıldı Galatasaray'ın sezon başında Leicester City'e kiraladığı ve 9 milyon euro'luk satın alma opsiyonu bulunan Yunus Akgün'den kötü haber geldi.
11.03.2024 Galatasaray
Dursun Özbek'ten Mauro İcardi ve Anderson Talisca açıklaması!
Dursun Özbek'ten Mauro İcardi ve Anderson Talisca açıklaması! Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sezon başında kiralık olarak gönderilen futbolcuların geri döneceğini belirtti ve İcardi ile Anderson Talisca transferleri hakkında çok önemli ifadeler kullandı.
13.06.2023 Galatasaray
Deprem bölgesinde 'asbest' tehlikesi geri planda kalıyor
Deprem bölgesinde 'asbest' tehlikesi geri planda kalıyor Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası uzmanlar, enkazdan çıkan asbest tehlikesine ilişkin uyarılarda bulundu. Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Alparslan Ergör "Deprem bölgesinde insanların o kadar yaşamsal gereksinimleri var ki, asbest geri planda kalıyor" dedi. Asbest Söküm Uzmanları Derneği Başkan Yardımcısı Selda Altıntop ise bölgedeki kişilerin etkin şekilde korunmadığını, FFP-3 tipi maskelerin kullanılması gerektiğini söyledi.
2.03.2023 Gündem
Zaniolo derken Milan Galatasaray'ın 2 yıldızını daha istedi
Zaniolo derken Milan Galatasaray'ın 2 yıldızını daha istedi Serie devi Milan, Galatasaray'ın yeni transferi Zaniolo dışında Lucas Torreira ve İcardi için de transfer çalışmalarına başladı.
26.02.2023 Galatasaray
Galatasaray'a UEFA ve FFP'den büyük müjde
Galatasaray'a UEFA ve FFP'den büyük müjde Galatasaray, UEFA Finansal Fair Play Kuralları çerçevesinde, 28 Şubat’a kadar halletmesi gereken “borçsuzluk” belgeleri konusunda işi sıkı tutuyor. Sarı-kırmızılılar, bununla ilgili bir sorun yaşanmayacağını dile getirdi.
26.02.2023 Galatasaray
Beşiktaş, UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu ile yapılandırma anlaşması imzaladı
Beşiktaş, UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu ile yapılandırma anlaşması imzaladı Beşiktaş, UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu ile yapılandırma anlaşması imzaladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.
2.09.2022 Beşiktaş
Fenerbahçe'de şok! Önce yatan 2 transferi açıkladı ardından 3 ayrılığı!
Fenerbahçe'de şok! Önce yatan 2 transferi açıkladı ardından 3 ayrılığı! Jorge Jesus'la basın mensuplarının karşısına çıkan ve FFP konusunda kolay manevra yapacaklarını açıklayan Ali Koç'un 3 futbolcuyla yollarını ayırmaya hazırlandığı öğrenildi. Takıma takviye yapmak için yoğun çaba harcayan sarı lacivertli yönetimin iki transferi ise yardı kaldı.
7.06.2022 Fenerbahçe
Jorge Jesus'un 3 yıllık maliyeti İsmail Kartal'ın tam 5 katı! İşte Portekizli hocanın istediği para
Jorge Jesus'un 3 yıllık maliyeti İsmail Kartal'ın tam 5 katı! İşte Portekizli hocanın istediği para Jorge Jesus'la Portekiz'de bir araya gelen ve başarılı teknik adamla son bir görüşme daha yapacak olan Ali Koç'un çok yüksek bir maliyetle karşı karşıya kaldığı öğrenildi. FFP kriziyle boğuşan Fenerbahçe'nin bu parayı ödemesinin imkansız olduğu ifade ediliyor.
3.05.2022 Fenerbahçe
Süper Lig devlerine duyurulur! FFP kriterleri açıklandı
Süper Lig devlerine duyurulur! FFP kriterleri açıklandı UEFA Başkanı Ceferin, Nyon'daki UEFA İcra Komitesi'nin toplantısında FFP’de değişikliğe giden UEFA, kulüplerin elde ettiği gelirlerin %70’ini harcayabileceğini açıkladı.
8.04.2022 Futbol
Fenerbahçe'ye UEFA'dan Finansal Fair Play müjdesi
Fenerbahçe'ye UEFA'dan Finansal Fair Play müjdesi UEFA, Finansal Fair Play’i kaldırıp, Finansal Kontrol Sistemi getirmek için çalışma gerçekleştirmişti. Avrupa Kulüpler Birliği (ECA), gelirlerin yüzde 90’ının kullanılması yönündeki plana destek verdi. FFP’ye uyamadığı için yaptırım tehlikesi yaşayan Fenerbahçe böylece rahat bir nefes alacak.
31.03.2022 Fenerbahçe
İstanbullulara kritik uyarı! Bugün başlıyor! 'Dışarı çıkmayın'
İstanbullulara kritik uyarı! Bugün başlıyor! 'Dışarı çıkmayın' Kuzey Afrika'dan gelen çöl tozları Türkiye'ye bugün itibarıyla giriş yapacak. Cuma günü de etkisini gösterecek çöl tozları için İstanbul'da da dikkatli olunması gerekiyor. "Dışarı çıkmayın, mecbursanız da ağzınızı ve burnunuzu kapatın" diyen uzmanlar, özellikle Türkiye'nin batısını etkisi altına alacak çöl tozlarına karşı önlemleri sıraladı.
31.03.2022 Yaşam
Cilde zarar vermemesi için doğru maske seçimi yapılmalı
Cilde zarar vermemesi için doğru maske seçimi yapılmalı Korona virüsü dönemindeki cilt sorunlarına dikkat çeken Dermatoloji Uzmanı Dr. Nalan Saraç, “Bez maske cildin hava almasını sağladığı için deri hastalıkları açısından daha sağlıklı olmaktadır ancak koruyuculuk açısından dikkatli olmak gerekir. Maskelerin koruyuculuk oranlarını ve cilde verdikleri hasarı göz önünde bulundurarak tercih yapılmalıdır” dedi.
24.02.2022 Sağlık
Olumsuz tablo devam ediyor demişti! Koç'tan UEFA'ya çıkarma! 1 yıl ceza 3 sene heba...
Olumsuz tablo devam ediyor demişti! Koç'tan UEFA'ya çıkarma! 1 yıl ceza 3 sene heba... Divan Kurulu üyelerine UEFA ile maddi anlamda sıkıntılarının olduğunu ve FFP sorunlarının hala devam ettiğini söyleyen Ali Koç'un UEFA'ya çıkarma yapacağı öğrenildi. Eğer Fenerbahçe 1 yıl men cezası alırsa kulübün 3 senesi heba olacak...
12.02.2022 Fenerbahçe
Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan önemli açıklamalar! Fatih Terim'in reddettiği teklifi açıkladı!
Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan önemli açıklamalar! Fatih Terim'in reddettiği teklifi açıkladı! Fatih Terim'le yollarını ayırdıktan sonra göreve İspanyol çalıştırıcı Domenec Torrent'i getiren Galatasaray'da alınan sonuçların ardından sular durulmazken Başkan Burak Elmas, sarı kırmızılı takımın gündemine dair açıklamalarda bulundu. Başkan Elmas; Fatih Terim'in ayrılığı, Domenec Torrent'in geliş süreci, transfer planlamaları ve istifa etmesi beklenen Yönetici Işıtan Gün hakkındaki sorulara yanıt verdi. Fatih Terim'e ayrılık öncesinde başkanlık yardımcılığı teklif ettiğini ancak deneyimli çalıştırıcının kabul etmediğini belirten Elmas, Domenec Torrent'le de ilk görüşmeyi kendisinin gerçekleştirdiğini kaydetti. Galatasaray CEO'su Hande Ocak Başev ve Yönetici Işıtan Gün hakkındaki iddialara da yanıt veren Elmas, ortaya birçok çirkin iftiranın atıldığını ve kulübün menfaatleri doğrultusunda her konuda gerekli araştırmaların yapıldığını belirtti.
25.01.2022 Şampiy10
Almanya’da restoran ve benzeri yerlerde koronavirüs önlemleri sıkılaştırıldı
Almanya’da restoran ve benzeri yerlerde koronavirüs önlemleri sıkılaştırıldı Almanya’da yılın ilk Covid-19 toplantısının ardından Başbakan Olaf Scholz, restoran ve benzeri yerlerde Covid-19 önlemleri sıkılaştırıldığını ve karantina süresinin 7 gün sonra yaptırılacak olan negatif sonuçlu PCR testi şartı ile 14 günden 7 güne düşürüldüğünü duyurdu.
7.01.2022 Dünya
Koronavirüs ile ilgili son dakika gelişmesi! Dünyada şok etkisi yarattı, 46 mutasyona sahip varyant...
Koronavirüs ile ilgili son dakika gelişmesi! Dünyada şok etkisi yarattı, 46 mutasyona sahip varyant... Koronavirüs salgını ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Yeni varyantların ortaya çıkmasının ardından ülkeler kendi tedbirlerini alıyor. Salgınla ilgili yeni araştırmalar kamuoyu ile paylaşılıyor. Son açıklanan bilgiler tüm dünyada adeta çok etkisi yarattı. Fransa’da Medrxiv’de yayınlanan ve henüz hakem onayı almamış makalede Covid-19’un 46 mutasyona sahip varyantının ortaya çıktığı ifade edildi.
4.01.2022 Dünya
Maske ile ilgili flaş açıklama! Omicron varyantından korumuyor, N95, KN95, KF94 ve FFP2 tipi...
Maske ile ilgili flaş açıklama! Omicron varyantından korumuyor, N95, KN95, KF94 ve FFP2 tipi... Omicron varyatı ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Uzmanlar tarafından yapılan açıklamalar yeni varyantın daha hızlı yayıldığı ortaya koydu. Omicron varyantında maske kullanımı da daha önemli hale geldi. Bez maskelerin Omicron'dan korumadığı tespit edildi. California Üniversitesi'den yapılan açıklamada Omicron'a karşı N95, KN95, KF94 ve FFP2 tipi maskelerin kullanılması önerildi.
3.01.2022 Sağlık
Omicron yasakları geldi! Yeni yıl öncesi flaş kararlar...
Omicron yasakları geldi! Yeni yıl öncesi flaş kararlar... Omicron varyantı hızla yayılırken Avrupa'da yeni ve sert önlemler peş peşe açıklanmaya başlandı. Son olarak Fransa'da pandeminin ilk dönemlerini anımsatan sert tedbirler duyuruldu.
29.12.2021 Dünya
Avusturya'da flaş karar! Aşı yaptırmayanlara yasak olacak
Avusturya'da flaş karar! Aşı yaptırmayanlara yasak olacak Avusturya'da 8 Kasım'dan itibaren kafe, restoran, kişisel bakım merkezleri, otel ve hastanelere, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı yaptırmış ya da hastalığı geçirmiş kişilerin girişine izin verilecek.
5.11.2021 Dünya
Ali Koç Zanka ve Samatta'nın Fenerbahçe'den ayrıldığını duyurdu
Ali Koç Zanka ve Samatta'nın Fenerbahçe'den ayrıldığını duyurdu Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç Danimarkalı stoper Zanka ve Tanzanyalı forvet Samatta'nın takımdan ayrıldığını açıkladı.
1.09.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe-Antalyaspor maçının heyecanı Misli.com'da!
Fenerbahçe-Antalyaspor maçının heyecanı Misli.com'da! Avrupa'da HJK Helsinki galibiyeti alarak morallenen Fenerbahçe, Ersun Yanal yönetimindeki Antalyaspor ile Kadıköy'de kozlarını paylaşırken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, Süper Lig keyfi sezon boyunca Misli.com'da olacak!
22.08.2021 İddaa
Ali Koç: Pelkas tabii ki satılmayacak
Ali Koç: Pelkas tabii ki satılmayacak UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında Fenerbahçe, HJK Helsinki'yi 1-0 mağlup etti. Maçın ardından Başkan Ali Koç açıklamalarda bulundu.
19.08.2021 Futbol
FFP bitti Galatasaray transferde uçtu gitti
FFP bitti Galatasaray transferde uçtu gitti UEFA ile FFP sorunlarını aşan Galatasaray, şu ana kadar transfere tam 20 milyon euro harcadı.
15.08.2021 Galatasaray
Messi ne zaman imza atacak, imza attı mı? Messi neden Barcelona'dan ayrıldı, Messi hangi takıma gitti?
Messi ne zaman imza atacak, imza attı mı? Messi neden Barcelona'dan ayrıldı, Messi hangi takıma gitti? Barcelona'dan ayrılan Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi'nin hangi takıma gideceği, nereyle imza atacağı tüm dünyanın merak konusu oldu. La Liga düzenlemeleri nedeniyle sözleşme imzalanamadığı ifade edilen Messi ne zaman imza atacak, hangi takıma gitti?
10.08.2021 Gündem
Messi gözyaşları içinde veda etti yeni adresini...
Messi gözyaşları içinde veda etti yeni adresini... 21 yıllık Barcelona kariyerine son veren Lionel Messi PSG başta olmak üzere bazı kulüplerle görüştüğünü açıkladı.
8.08.2021 İspanya

Benzer Haber Etiketleri

Ffp ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ffp haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.