Gazete Vatan Logo
Galatasaray Zaniolo derken Milan Galatasaray'ın 2 yıldızını daha istedi

Zaniolo derken Milan Galatasaray'ın 2 yıldızını daha istedi

Serie devi Milan, Galatasaray'ın yeni transferi Zaniolo dışında Lucas Torreira ve İcardi için de transfer çalışmalarına başladı.

Zaniolo derken Milan Galatasaray'ın 2 yıldızını daha istedi

Dursun Özbek yönetiminde bu sezon bambaşka bir transfer politikası izleyen ve Spor Toto Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray'la ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İtalyan basını, sarı-kırmızılıların bu sezon kadrosuna kattığı 3 oyuncunun gelecek sezon Milan'da forma giyebileceğini duyurdu.

Galatasaray'ın yıldızlarına Milan'ın ilgisi İtalya'da büyük ses getirdi. Süper Lig devinin yıldızlarıyla ilgili yapılan haberde çarpıcı ifadeler kullanıldı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

YILDIZLAR KADROYA DAHİL EDİLDİ

Galatasaray'da kurmaylar sezon başında üst üste yıldız isimlerle anlaşma sağladı. Paris Saint Germain'den Mauro Icardi kiralık olarak takıma dahil edildi. Arsenal'dan Lucas Torreira, 6 milyon euro karşılığında kadroya katıldı. Manchester United'dan ayrılan Juan Mata'nın yanı sıra Napoli'ye veda eden Dries Mertens bedelsiz olarak sözleşmeye imza attı.

Süper Lig devi sol bek pozisyonu için Olympic Lyon'dan Leo Dubois ile anlaşma sağladı. Orta saha kurgusuna dahil edilen bir diğer isim Porto'dan Sergio Oliveira oldu. Sarı-kırmızılılar, Benfica'dan Haris Seferovic'i de kiralık olarak kadrosuna dahil etti.

Haberin Devamı

ZANIOLO İMZAYI ATTI

Galatasaray'da yıldız transfer politikası devre arası transfer döneminde de devam etti. Roma'da sıkıntılı bir süreç yaşayan Nicolo Zaniolo ile anlaşma sağlandı. Sarı-kırmızılılar bu transfer için Serie A devine 15 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Nicolo Zaniolo'nun bir sonraki satışından Roma'ya yüzde 20 pay verileceği açıklandı.

GALATASARAY'IN YILDIZLARINA MİLAN KANCASI

Sporx'in İtalyan basınına dayandırdığı habere göre; Serie A devi Milan, Galatasaray'ın bu sezon kadrosuna dahil ettiği Nicolo Zaniolo, Mauro Icardi ve Lucas Torreira için harekete geçti. İtalyan basınında yer alan haberde "Milan, Galatasaray'ın üç oyuncusunu istiyor" başlığı kullanıldı.

İtalyan basınında yer alan haberde; Milan'ın Nicolo Zaniolo ile yakından ilgilendiğinden bahsedildi. Serie A devinin Mauro Icardi hakkında da büyük bir çalışmada olduğu belirtildi. Milano temsilcisinin gündemindeki bir diğer oyuncunun Lucas Torreira olduğu vurgulandı.

Haberin Devamı

GÖZLER PIOLI'NIN KARARINDA

Milan'da Lucas Torreira transferinde son onayı Stefano Pioli'nin vereceği belirtildi. Adana Demirspor'un da transfer gündemine gelen Bakayoko'nun kesin olarak takımdan ayrılacağı kaydedildi. Bakayoko'nun ayrılmasının ardından Lucas Torreira'nın Milan'ın ilk hedefi olacağı aktarıldı.

Arsenal'dan ayrıldıktan sonra piyasa değeri düşen Lucas Torreira'nın şu anda piyasa değerinin 15 milyon euro civarında olduğu belirtildi. Milan'ın ise oyuncuyu transfer etmek için 12-13 milyon euro civarında bir teklif sunmayı planladığı kaydedildi. Galatasaray ile Milan arasındaki transfer görüşmelerinin olumlu geçtiği vurgulandı.

MAURO ICARDI'NIN BONSERVİSİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Galatasaray'da ise kurmaylar sezon başında bedelsiz olarak Paris Saint Germain'den kiralanan Mauro Icardi'nin bonservisini almak için harekete geçti. Sarı-kırmızılı idarecilerin Arjantinli yıldızın bonservisini almak konusunda ısrarcı olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Milan'ın transfer listesindeki Mauro Icardi bu sezon sarı-kırmızılı foramyı 13 maçta giydi. 30 yaşındaki santrfor bu müsabakalarda rakip fileleri 9 kez havalandırma başarısı gösterdi. Mauro Icardi takım arkadaşlarına 6 gol pası verdi. Arjantinli yıldızın güncel piyasa değeri 17 milyon 500 bin euro.

Zaniolo derken Milan Galatasarayın 2 yıldızını daha istedi