Fetöpdy Soruşturması

Fetöpdy Soruşturması

Son dakika FETÖ/PDY soruşturması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan FETÖ/PDY soruşturması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını FETÖ/PDY soruşturması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fetöpdy Soruşturması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fetöpdy soruşturması gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.192 fetöpdy soruşturması haberi bulunmuştur. Tüm fetöpdy soruşturması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Weavers satışa çıkarıldı
Weavers satışa çıkarıldı Türkiye tekstil sektöründeki önemli döşemelik ve perdelik kumaş üreticileri arasında yer alan Weavers satışa çıkarıldı.
15.01.2024 Ekonomi
32 ilde harekete geçildi: 35 gözaltı kararı
32 ilde harekete geçildi: 35 gözaltı kararı Ankara merkezli 32 ilde yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, 2011-2013 yıllarında sınav sorularını usulsüz şekilde aldığı tespit edilen 35 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
31.01.2023 Gündem
Firari polis müdürü Ahmet Ertekin yakalandı
Firari polis müdürü Ahmet Ertekin yakalandı Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan ve cezası kesinleşen firari polis müdürü Ahmet Ertekin, İstanbul’da yakalandı.
6.01.2023 Gündem
Rezaletten FETÖ çıktı! Detaylar mide bulandırdı
Rezaletten FETÖ çıktı! Detaylar mide bulandırdı Ankara'nın Sincan ve Etimesgut ilçelerinde düzenlenen operasyon iğrenç bir gerçeği ortaya çıkardı. 9 şüphelinin gözaltına alındığı 13 kadının da kurtarıldığı olayda, detaylar mide bulandırdı. Operasyondaki FETÖ gerçeği ise okuyanları şoke etti.
2.12.2022 Yaşam
Adana merkezli 8 ilde FETÖ operasyonu: 75 gözaltı kararı
Adana merkezli 8 ilde FETÖ operasyonu: 75 gözaltı kararı  Adana merkezli 8 ilde, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında haklarında yakalama kararı çıkarılan 75 kişiye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.
21.11.2022 Gündem
Mersin'de FETÖ operasyonu: 9 gözaltı kararı
Mersin'de FETÖ operasyonu: 9 gözaltı kararı Mersin'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) güncel yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi. 9 kişi hakkında yakalama kararının bulunduğu operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.
11.11.2022 Gündem
İncirlik Üssü’nde çalışan astsubay tutuklandı
İncirlik Üssü’nde çalışan astsubay tutuklandı Adana polisinin yaptığı FETÖ operasyonunda tutuklanan 3 zanlıdan birinin İncirlik Üssü’nde astsubay olarak çalıştığı öğrenildi.
24.09.2022 Gündem
Adana FETÖ operasyonu: 10 gözaltı
Adana FETÖ operasyonu: 10 gözaltı   Adana'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.
21.09.2022 Gündem
Balıkesir merkezli 10 ilde FETÖ operasyonu: 8 gözaltı
Balıkesir merkezli 10 ilde FETÖ operasyonu: 8 gözaltı Balıkesir merkezli 10 ilde, FETÖ/PDY’ye yönelik düzenlenen operasyonda 8 kişi gözaltına alındı.
24.05.2022 Gündem
FETÖ’nün askeri okullara sızma oyunu deşifre oldu
FETÖ’nün askeri okullara sızma oyunu deşifre oldu Konya'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması çerçevesinde, örgütün askeri okullara öğrenci yerleştirirken sınav öncesinde öğrencileri sağlık kurulu raporundan geçirdiği ve sağlam raporu alanlara sınav sorularını verdiği tespit edildi. Başarılı olacağını düşündükleri öğrencileri mahrem evlerde, örgüt yöneticileri tarafından mülakat provaları yaparak hazırladıkları öğrenildi.
5.04.2022 Yaşam
Adana'da FETÖ operasyonu: 15 gözaltı
Adana'da FETÖ operasyonu: 15 gözaltı Adana'da FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen operasyonda aralarında ihraç polis ve öğretmenlerin de bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı.
29.03.2022 Gündem
Adana'da FETÖ operasyonu: 9 gözaltı
Adana'da FETÖ operasyonu: 9 gözaltı Adana'da FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen operasyonda 1'i aktif sağlık personeli 9 şüpheli gözaltına alındı. 
2.03.2022 Gündem
FETÖ firarisi ihraç binbaşı saklandığı evde yakalandı!
FETÖ firarisi ihraç binbaşı saklandığı evde yakalandı! Ankara'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Kara Kuvvetleri Komutanlığı'ndan ihraç edilen ve hakkında yakalama kararı bulunan eski binbaşı G.Ö. saklandığı evde yakalandı.
3.01.2022 Gündem
Yargıtay, Aliye Boydak'a verilen 7 yıl 6 ay hapis cezasını bozdu
Yargıtay, Aliye Boydak'a verilen 7 yıl 6 ay hapis cezasını bozdu Kayseri'de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında görülen davada, eski Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü Boydak'ın eşi Aliye Boydak'a (60) verilen 7 yıl 6 ay hapis cezası, Yargıtay tarafından bozuldu ve dosya yeniden yargılama için yerel mahkemeye gönderildi.
21.12.2021 Yaşam
Adana'da FETÖ operasyonu: 8 gözaltı
Adana'da FETÖ operasyonu: 8 gözaltı Adana'da FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen operasyonda 8 kişi gözaltına alındı.
24.11.2021 Gündem
FETÖ firarisi eski Danıştay tetkik hakimi yakalandı
FETÖ firarisi eski Danıştay tetkik hakimi yakalandı Ankara'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aranan eski Danıştay tetkik hakimi Remzi Şahin, saklandığı evde yakalandı.
16.11.2021 Gündem
Adana’da FETÖ operasyonu! Gözaltılar var
Adana’da FETÖ operasyonu! Gözaltılar var Adana'da FETÖ/PDY’nin mahrem yapılanması içerisinde oldukları tespit edilen 8 şüpheli gözaltına alındı.
15.09.2021 Gündem
FETÖ'den aranan firari eski hakim çift yakalandı!
FETÖ'den aranan firari eski hakim çift yakalandı! Ankara'da FETÖ/PDY'ye üye olma suçundan görevinden ihraç edilen ve 4 yıldır firari olarak aranan eski Yargıtay Tetkik Hakimi çift, Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde saklandıkları evde yakalandı.
9.09.2021 Gündem
Ankara'da FETÖ/PDY soruşturması! 15 gözaltı kararı, 6'sı yakalandı
Ankara'da FETÖ/PDY soruşturması! 15 gözaltı kararı, 6'sı yakalandı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik iki ayrı soruşturmada haklarında gözaltı kararı verilen 15 şüpheliden 6'sı yakalandı.
31.08.2021 Gündem
FETÖ'den aranıyordu! Eski Danıştay Üyesi gözaltında
FETÖ'den aranıyordu! Eski Danıştay Üyesi gözaltında Son dakika haberi... Ankara'da polis ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aranan Eski Danıştay Üyesi Hasan Hüseyin Y.'yi saklandığı evde yakalayarak gözaltına aldı.
18.08.2021 Gündem
Mersin merkezli 12 ilde FETÖ operasyonu: 17 gözaltı
Mersin merkezli 12 ilde FETÖ operasyonu: 17 gözaltı Mersin merkezli 12 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen operasyonda aralarında görev başında, ihraç edilmiş, açığa alınmış ve emekli 14 askeri personel ile 3 askeri öğrenci gözaltına alındı.
11.08.2021 Gündem
FETÖ'nün 'mahrem askeri yapılanmasına' yönelik soruşturma: Tutuklandı!
FETÖ'nün 'mahrem askeri yapılanmasına' yönelik soruşturma: Tutuklandı! Tokat'ta, FETÖ/PDY'nin "mahrem askeri yapılanmasına" yönelik soruşturma kapsamında bir kişi tutuklandı.
9.08.2021 Gündem
Adana ve Kahramanmaraş'ta FETÖ operasyonu! Çok sayıda gözaltı...
Adana ve Kahramanmaraş'ta FETÖ operasyonu! Çok sayıda gözaltı... Adana ve Kahramanmaraş'ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda 6 kişi gözaltına alındı.
7.07.2021 Gündem
3 ilde FETÖ operasyonu!
3 ilde FETÖ operasyonu! Gaziantep merkezli 3 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen operasyonda 17 kişi gözaltına alırdı.
6.07.2021 Gündem
FETÖ'nün avukat yapılanmasına operasyon! Çok sayıda gözaltı var...
FETÖ'nün avukat yapılanmasına operasyon! Çok sayıda gözaltı var... İstanbul merkezli 9 ilde FETÖ operasyonu. Örgütün "çalışma evi" olarak adlandırılan hücrelerinde kaldığı ve hakimlik savcılık sınavlarına hazırlandığı belirlenen 15 avukatın yakalanması için eş zamanlı operasyon başlatıldı.
6.07.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fetöpdy Soruşturması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fetöpdy soruşturması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.