Fener

Fener

Son dakika fener haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fener ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fener haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fener

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fener gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.622 fener haberi bulunmuştur. Tüm fener haberleri aşağıda listelenmiştir.
Olympiakos'a İstanbul'da seyirci yasağı!
Olympiakos'a İstanbul'da seyirci yasağı! İstanbul'da oynanacak Fenerbahçe-Olympiakos Konferans Ligi çeyrek final maçına seyirci götüremeyeceği, UEFA tarafından Olympiakos Kulübü'ne iletildi.
6.04.2024 Fenerbahçe
Bakan Fidan CNN Türk'te açıkladı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam
Bakan Fidan CNN Türk'te açıkladı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, CNN Türk'te Gece Görüşü programında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını cevapladı. Bakan Fidan, Irak'ın terör örgütünün Süleymaniye'de lojistik olarak desteklenmesine tepki göstererek, "Süleymaniye'deki arkadaşlarımızın yol yakınken hatalarından geri dönmesi, Türkiye ile dostluklarını tarihte olduğu gibi bugün de perçinlemeleri ve ortak geleceğe beraber hareket etmemiz gerekli. Ben bunu yapacağım ve bunu yaparken de sana hile kurmuyorum, tuzak kurmuyorum, yüzüne söylüyorum. Bundan vazgeç çünkü bu senin lehine değil, hiç kimsenin lehine değil" ifadelerini kullandı.
18.03.2024 Gündem
Eda Erdem'in heykeli açıldı! Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a özel teşekkür
Eda Erdem'in heykeli açıldı! Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a özel teşekkür Fenerbahçe ve Türk voleybolunun efsane isimlerinden Eda Erdem'in heykeli açıldı. Törende konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, eski başkan Aziz Yıldırım'a teşekkür etti.
8.03.2024 Fenerbahçe
Galatasaray, Kadıköy’e geldi
Galatasaray, Kadıköy’e geldi Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı derbi için Ülker Stadyumu’na geldi.
24.12.2023 Şampiy10
Fenerbahçe - Galatasaray maçının hakemi belli oldu
Fenerbahçe - Galatasaray maçının hakemi belli oldu Süper Lig'in 18. haftasında pazar günü oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray maçının hakemi belli oldu.
22.12.2023 Şampiy10
Yunanistan Erdoğan röportajını konuşuyor! Yunan gazetecinin 'Bir gece ansızın gelebiliriz' sorusuna net cevap
Yunanistan Erdoğan röportajını konuşuyor! Yunan gazetecinin 'Bir gece ansızın gelebiliriz' sorusuna net cevap Yunanistan ziyaretinden önce Yunan medyasına konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Bir gece ansızın gelebiliriz'den kıta sahanlığına, açılan yeni sayfadan Ayasofya ve Doğu Akdeniz'e tüm başlıklara değindi.
6.12.2023 Dünya
Fenerbahçe ve Galatasaray transferde karşı karşıya! İlk görüşme yapıldı
Fenerbahçe ve Galatasaray transferde karşı karşıya! İlk görüşme yapıldı Ocak ayı transfer sezonu gelmeden takımlar şimdiden planlamalarını yapmaya başladı. Fenerbahçe ve Galatasaray, listesine aldığı yıldız futbolcu için karşı karşıya geldi. İki ezeli rakip, söz konusu futbolcuyu transfer etmek için kıyasıya yarışacak...
3.12.2023 Şampiy10
Abdullah Avcı, Fenerbahçe'nin belalısı oldu!
Abdullah Avcı, Fenerbahçe'nin belalısı oldu! Trabzonspor’a şampiyonluk kazandıran Abdullah Avcı, bordo-mavililerde görev yaptığı dönem içerisinde, Kadıköy ekibini üçüncü kez liderlikten indirdi. Başarılı teknik adam, Karadeniz ekibinin 26 yıllık beklentisini de giderdi.
6.11.2023 Trabzonspor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ana muhalefetin dün kongresi vardı. Bay Bay Kemal, Edirne'deki terörist başı Demirtaş'a, Kavala’ya ‘bay bay’ dedi. Peki kongreyi kazanan zat, o kime selam verdi. O da aynen Demirtaş'a, Kavala'ya selam verdi. Al birini vur diğerine. Bunların birbirinden farkı var mı, yok. Bunlar terör örgütleriyle beraber omuza omuza yürüdüler. Zannettiler ki terör örgütlerini yanımıza alırsak biz bu ülkede seçim kazanırız. 12-13 seçim kaybettin. Hep onlarla beraberdin” dedi.
5.11.2023 Gündem
Fener alayı nedir, fener alayı ne zaman yapılır?
Fener alayı nedir, fener alayı ne zaman yapılır? Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Türkiye'nin farklı noktalarında fener alayı düzenleniyor. Vatandaşlar ise fener alayının ne olduğunu sorguluyor. Peki, Fener alayı nedir, fener alayı ne zaman yapılır?
25.10.2023 Gündem
Fenerbahçe'nin yıldızını yerin dibine soktu: Rahatsız ediyor, vicdanı varsa anlar
Fenerbahçe'nin yıldızını yerin dibine soktu: Rahatsız ediyor, vicdanı varsa anlar Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. İsmail Kartal'ın rotasyon geleneği Spartak Trnava’da devam etti. Sarı-Lacivertliler, ligdeki son Rize zaferinden tam 9 farklı oyuncuyla sahaya çıktı. Kartal, sadece Becao ve Osayi’yi değiştirmedi, ancak bu sezonki Fener, Fred ve Szymanski oyuna girdikten sonra geri geldi.
8.10.2023 Fenerbahçe
Türkiye'nin 30. büyük şehri olan ilimizin yüzölçümü genişledi
Türkiye'nin 30. büyük şehri olan ilimizin yüzölçümü genişledi Ordu’nun Fatsa ilçesinde geçen yıl yapımına başlanan Fener Adası’nın açılışı gerçekleşti. 6 bin 1 kilometrekare yüzölçümü ile Türkiye’nin 30’uncu büyük şehri olan kentin yüzölçümü, hayata geçirilen ada ile birlikte 4 bin metrekare daha büyüdü.
11.09.2023 Gündem
Eda Erdem Dündar: Bugün dünyanın en mutlu insanıyım
Eda Erdem Dündar: Bugün dünyanın en mutlu insanıyım Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tarafından heykelinin dikileceği açıklanan sarı-lacivertlilerin milli voleybolcusu Eda Erdem Dündar, "Verdiğiniz değer, gösterdiğiniz kıymet ve her zaman sağladığınız desteğiniz için büyük Fenerbahçe camiasına şükranlarımı sunuyorum. Bugün dünyanın en mutlu insanıyım" dedi.
9.09.2023 Voleybol
Fenerbahçe'den transfer hamlesi! İki yıldızla birden görüşmeler başladı, Fener 6 numaradan vazgeçmiyor
Fenerbahçe'den transfer hamlesi! İki yıldızla birden görüşmeler başladı, Fener 6 numaradan vazgeçmiyor Fenerbahçe yönetimi teknik ekiple yaptığı son görüşmenin ardından orta saha transferini UEFA listesine yetiştirmek adına aceleci davranmama kararı aldı. İsmail Kartal, mevcut kadronun gruptan çıkmak için yeterliliği olduğunu bildirdi Yine de Sarı-Lacivertliler 6 numara takviyesinden vazgeçmiş değil. Yönetim, listedeki oyuncular için çalışmalarını sürdürüyor. Yönetimin listesinde, Braga ve Chelsea'de forma giyen iki yıldız var. İşte tüm detaylar...
6.09.2023 Fenerbahçe
Simge Sağın konserde gözyaşlarına boğuldu!
Simge Sağın konserde gözyaşlarına boğuldu! ‘Aşkın Olayım’ şarkısıyla gündemden düşmeyen Simge Sağın, dün akşam İzmir'de sahne aldı. Konser sırasında elektriklerin kesilmesiyle hep bir ağızdan ‘Aşkın Olayım’ı söylemeye başlayan seyirciyi gören Simge, gözyaşlarına boğuldu.
27.07.2023 Magazin
Tadic ile Ferdi Kadıoğlu'nun uyumu parmak ısırttı
Tadic ile Ferdi Kadıoğlu'nun uyumu parmak ısırttı Zimbru karşısında 5-0'lık galibiyet alan Fenerbahçe'de Edin Dzeko, Djiku, Szymanski ve Ryan Kent'in başarılı oyuncu bir hayli beğenilirken spor yazarlarının Tadic-Ferdi Kadıoğlu uyumuna dikkat çekmesi ise camiada takdir topladı.
27.07.2023 UEFA Avrupa Ligi
Arda Güler'in transferiyle kulüp rekoru kırıldı!
Arda Güler'in transferiyle kulüp rekoru kırıldı! Bütün dünya onu konuşuyor. Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, İspanya'yı salladı. İspanyol devinin, ezeli rakibi Barcelona'ya transfer çalımı atarak kadrosuna kattığı genç yetenek için düzenlenen imza töreni büyük ilgi gördü. Arda Güler'in transferiyle bir kulüp rekoru da kırılmış oldu.
8.07.2023 Şampiy10
Boğaz geçiş ücretlerine zamlı tarife yarın başlıyor! Bakan Uraloğlu yeni ücreti açıkladı
Boğaz geçiş ücretlerine zamlı tarife yarın başlıyor! Bakan Uraloğlu yeni ücreti açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu “Net ton başına alınan 4,08 dolar ücret, 1 Temmuz 2023 tarihinden itibaren 4,42 dolar olacak. Cumhurbaşkanlığı Kararı ile artık boğaz geçiş ücretleri her yıl yeniden güncellenecek. Boğazlardan sağladığımız gelir artacak” dedi.
30.06.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Uluslararası gemilerden alınan boğaz geçiş ücreti artırıldı
Bakan Uraloğlu: Uluslararası gemilerden alınan boğaz geçiş ücreti artırıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türk boğazlarından uğraksız geçen uluslararası gemilerden alınan ücretlerde, 1 Temmuz itibariyle yeni bir güncelleme yapıldığını belirterek, boğaz geçiş ücretlerinin belirlenmesinde kullanılan net ton başı biriminin 4,42 dolara yükseltildiğini açıkladı.
11.06.2023 Gündem
Balat'ta tramvayda yangın paniği! Yolcular tahliye edildi
Balat'ta tramvayda yangın paniği! Yolcular tahliye edildi Fatih'te T5 Tramvay hattı Fener durağında bir tramvayda yangın çıktı. Dumanların yükseldiği tramvaydaki yolcular tahliye edilirken, olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü.
25.05.2023 Yaşam
Balat'ta tramvayda yangın paniği
Balat'ta tramvayda yangın paniği Fatih'te T5 Tramvay hattı Fener durağında bir tramvayda yangın çıktı. Dumanların yükseldiği tramvaydaki yolcular tahliye edilirken, olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü.
25.05.2023 Yaşam
Ramazan ayı manileri (kısa, uzun, komik)! Ramazan ayında söylenen maniler nelerdir? İşte Ramazan ayı ile ilgili güzel maniler
Ramazan ayı manileri (kısa, uzun, komik)! Ramazan ayında söylenen maniler nelerdir? İşte Ramazan ayı ile ilgili güzel maniler Sokaklara neşe salan davulcuların söylediği maniler ramazan ayının vazgeçilmez unsurları arasında yer alıyor. Ramazan ayında eski bir gelenek olan ramazan davulculuğunu devam ettirmek kültürün bir öğesi olarak öne çıkmaktadır. Ramazan ayında söylenen bazı manileri derledik. İşte kısa ve en güzel Ramazan manileri!
21.03.2023 Ramazan
Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa Ligi'nden elendi mi, tur mu atladı?
Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa Ligi'nden elendi mi, tur mu atladı? Fenerbahçe elendi mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. UEFA Avrupa Ligi son 16 tur rövanş maçında Sevilla'yı konuk eden Fenerbahçe ilk maçı 2-0 kaybetmişti. Kadıköy'de bu akşam oynanan maçta Fenerbahçe Sevilla'yı 1-0 yendi. Peki Fenerbahçe Avrupa Ligi'nden elendi mi?
17.03.2023 Futbol
Transfere tam 185 milyon euro harcamışlardı! 20 milyon euro da Fener'in jokerine
Transfere tam 185 milyon euro harcamışlardı! 20 milyon euro da Fener'in jokerine 300 milyon sterlin karşılığında Suudi Arabistan merkezli bir konsorsiyuma satılan Newcastle bu sezon transfere tam 185 milyon euro para harcamıştı. Premier Lig'de 2 maç kesiğine rağmen 5.sırada olan ve Şampiyonlar Ligi'ni hedefleyen Siyah Beyazlı kulübün Fenerbahçe'nin yıldızı için 20 milyon euro'yu gözden çıkarması büyük dikkat çekti.
4.03.2023 Fenerbahçe
Ali Koç '20'den aşağı olmaz' demişti! Nelsson için geldiler Fener'in yıldızına 11 milyon euro teklif ettiler
Ali Koç '20'den aşağı olmaz' demişti! Nelsson için geldiler Fener'in yıldızına 11 milyon euro teklif ettiler 24.haftası geride kalan Premier Lig'de 38 puanla 6.sırada yer alan ve UEFA Avrupa Ligi potasının içerisinde olan Fulham'ın Fenerbahçe'nin yıldızını istemesi oldukça dikkat çekti. Daha önce Victor Nelsson için girişimlere bulunan Marco Silva'nın rotasını Sarı Lacivertli oyuncuya kırdığı ortaya çıkarken, bu transfer için Ali Koç'un 20 milyon euro bonservis bedeli belirlediği öğrenildi.
21.02.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Fener ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fener haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.