Fed Toplantısı

Fed Toplantısı

Son dakika FED toplantısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan FED toplantısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını FED toplantısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fed Toplantısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fed toplantısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 469 fed toplantısı haberi bulunmuştur. Tüm fed toplantısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
2024 Mart ayı FED toplantısı hangi gün, faiz indirimi olacak mı?
2024 Mart ayı FED toplantısı hangi gün, faiz indirimi olacak mı? FED faiz kararı mart 2024 için küresel piyasalarda bekleyiş başladı. Ons altında yaşanan yükseliş ve FED'in faiz indirim mesajı ile beraber gözler bu ayki faiz kararına çevrildi. Peki, 2024 Mart ayı FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED toplantısı hangi gün?
16.03.2024 Ekonomi
Orta Doğu'daki kriz ve Fed toplantısı piyasaları dalgalandırdı! İşte borsa ve altında son durum...
Orta Doğu'daki kriz ve Fed toplantısı piyasaları dalgalandırdı! İşte borsa ve altında son durum... Kızıldeniz'deki jeopolitik gelişmeler ve Amerikan askerlerine yönelik saldırılar, petrol ve altın fiyatlarını etkilemeye başladı. Brent petrolün fiyatı 83.67 dolara yükselirken, ons altın 2031 dolar seviyelerine, gram altın ise 1987 lira seviyelerine geldi. Piyasa uzmanı Hatice Koçak piyasadaki son durum hakkında bilgi verdi.
31.01.2024 Ekonomi
FED kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı ne olur, FED toplantısı saat kaçta? FED faiz beklentisi Aralık 2023
FED kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı ne olur, FED toplantısı saat kaçta? FED faiz beklentisi Aralık 2023 FED Aralık ayı faiz kararı için sorgulamalar arttı. Analistler FED'in faiz değişikliğine gitmeyeceğini düşünürken, gözler FED Başkanı Jarome Powell’in faiz kararı açıklamasına çevrildi. Peki, FED kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı ne olur, FED toplantısı saat kaçta? FED faiz beklentisi Aralık 2023
12.12.2023 Ekonomi
Altın fiyatlarında büyük sürpriz! Kimse ne olduğunu anlamadan artacak
Altın fiyatlarında büyük sürpriz! Kimse ne olduğunu anlamadan artacak Altın fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. Altın fiyatları üst üste rekor kırmasının ardından bir miktar düşüşe geçti. Son birkaç haftadır da altında dalgalı seyir sürüyor. Altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk altın ile ilgili çarpıcı bir açıklamada bulunarak, 'Kimse ne olduğunu anlamadan fiyatlar artacak" dedi.
15.08.2023 Ekonomi
FED toplantısı ne zaman Temmuz 2023? Powell konuşması saat kaçta? 2023 FED toplantı tarihleri
FED toplantısı ne zaman Temmuz 2023? Powell konuşması saat kaçta? 2023 FED toplantı tarihleri Temmuz FED toplantısı 2023 ne zaman, Powell konuşması saat kaçta? ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararı toplantısı merakla bekleniyor. Yatırımcılar temmuz ayı yaklaşırken FED faiz kararının ne olacağını tedirgin bir şekilde bekliyor. Jerome Powell son toplantıda faizi sabit bıraktıklarını açıklamıştı.
29.06.2023 Ekonomi
Altında son dakika! Gram altın için 1800 lira tahmini! Yıl sonunu işaret edildi
Altında son dakika! Gram altın için 1800 lira tahmini! Yıl sonunu işaret edildi Altın fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. Para ve emtia piyasalarında yön Fed faiz kararı sonrası belli oldu. Fed beklentiler dahilinde politika faizini yüzde 5-5.25 seviyesinde sabit bıraktı. Fed toplantısı sonrası Başkan Jerome Powell’ın açıklamaları dikkat çekti. Kritik gelişme sonrasında altın fiyatlarında yön değişti. Öte yandan Altın uzmanı İslam Memiş altın ile ilgili yıl sonu tahmininde bulunarak 1800 lirayı işaret etti.
16.06.2023 Ekonomi
FED toplantısı ne zaman 2023, saat kaçta? FED faiz kararı ne olur, FED Haziran 2023 faiz beklentisi ne?
FED toplantısı ne zaman 2023, saat kaçta? FED faiz kararı ne olur, FED Haziran 2023 faiz beklentisi ne? ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararı toplantısı piyasalar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar, altın, borsa ve kripto para yatırımcıları FED faiz kararının ne olacağını merak ediyor. Peki, FED toplantısı ne zaman 2023, saat kaçta? FED faiz kararı ne olur?
13.06.2023 Ekonomi
Haziran ayı 2023 fed toplantısı ne zaman, faiz kararı saat kaçta açıklanacak? FED toplantısı 2023 takvimi ve FED toplantısı Haziran 2023 tarihi!
Haziran ayı 2023 fed toplantısı ne zaman, faiz kararı saat kaçta açıklanacak? FED toplantısı 2023 takvimi ve FED toplantısı Haziran 2023 tarihi! ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararını görüşmek için haziran ayında bir araya geliyor. Mayıs ayında politika faizini 25 baz puan artırarak yüzde 5,00-5,25 aralığına yükselten FED, 2023 toplantı takvimine göre FED bir sonraki toplantısını haziran ayında yapacak ve faiz kararını duyuracak. Peki, Haziran ayı 2023 fed toplantısı ne zaman, saat kaçta?
20.05.2023 Ekonomi
Gram altın fiyatları sert düştü! Uzmanlar nedenini açıkladı
Gram altın fiyatları sert düştü! Uzmanlar nedenini açıkladı Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Son rekor sonrası gram altında sert kayıplar görüldü, açıklamalar art arda geldi. “Altın fiyatlamada 1123.55 ve 1103.40 destek oluşturabilir” tahmininde bulunan uzmanlar tarihi düşüşün nedenlerini açıkladı.
4.02.2023 Ekonomi
FED toplantısı saat kaçta, 2023 FED toplantısı ne zaman? FED faiz kararı açıklandı mı?
FED toplantısı saat kaçta, 2023 FED toplantısı ne zaman? FED faiz kararı açıklandı mı? FED toplantısı kaçta, FED faiz kararı açıklandı mı? ABD Merkez Bankası'nın (Fed) politika faizini 25 baz puan artırmasına kesin gözüyle bakılırken, Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklaması piyasa tarafından merakla bekleniyor. Peki, 2023 FED toplantısı ne zaman, FED toplantısı saat kaçta 2023?
1.02.2023 Ekonomi
Fed faizi kararı öncesi altın fiyatları değişti
Fed faizi kararı öncesi altın fiyatları değişti Ocak ayı ABD Merkez Bankası (FED) toplantısı için geri sayım başladı. Yılın ilk toplantısı olma özelliğine sahip FED toplantısında, faiz beklentileri küresel piyasalar tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. Aralık ayı FED toplantısında yüzde 4 olan politika faizi 50 baz puan artırılarak yüzde 4,25-4,50 aralığına yükseltmişti.ABD Merkez Bankası bu gece kritik faiz kararını açıklayacak. Karar öncesi altın fiyatları dünkü düşüşü telafi etmeye çalışıyor. Gram altın yeniden kritik seviyeyi geçti
1.02.2023 Ekonomi
Borsa İstanbul ile ilgili uzmanlardan kritik uyarı geldi
Borsa İstanbul ile ilgili uzmanlardan kritik uyarı geldi Piyasalarda hareketli günler izleniyor. Borsa İstanbul düşüşün ardından güçlü sıçrama yaparken altın tarafında da alımlar yükselişi beraberinde getiriyor. Küresel yüksek enflasyonun da düşüş eğilimine geçmesi yatırım alışkanlıklarında değişikliklere neden oldu.
17.01.2023 Ekonomi
FED faiz kararı ne oldu? Aralık ayı FED toplantısı bitti mi, Jerome Powell açıklama yaptı mı?
FED faiz kararı ne oldu? Aralık ayı FED toplantısı bitti mi, Jerome Powell açıklama yaptı mı? Aralık ayı FED toplantısı sonrası belli olacak FED faiz kararı merakla bekleniyor. FED Başkanı Jerome Powell liderliğinde toplanacak FED toplantısında alınacak faiz kararı için araştırmalar hızlandı. FED, Kasım ayı son toplantısında 75 baz puan faiz artırımına giderek politika faizini 3,75-4,00 aralığına yükseltmişti. Peki, FED faiz kararı ne oldu, Jerome Powell açıklama yaptı mı? İşte Aralık ayı FED toplantısı ve FED faiz kararı ile ilgili merak edilenler…
14.12.2022 Ekonomi
FED faiz kararı için kritik gün! FED toplantısı ne zaman, saat kaçta? FED faiz kararı ne olur? Gözler borsa, altın ve dolarda!
FED faiz kararı için kritik gün! FED toplantısı ne zaman, saat kaçta? FED faiz kararı ne olur? Gözler borsa, altın ve dolarda! ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararını duyuracak! Gözler ABD’ye çevrildi. Küresel piyasaların dikkatle takip ettiği FED faiz kararı bekleniyor. Faiz kararı ekonomik görünüm ve 2023 için belirleyici olacak. ABD'de enflasyon rakamları piyasa beklentilerinin altında gelerek beklentilerin tersini yaptı. Enflasyonu önceki aya göre; yıllık bazda yüzde 7,1'e aylık bazda ise yüzde 0,1'e geriledi. Altın, dolar ve borsada sert hareketler görüldü. ABD enflasyonundaki sürpriz FED’in faiz kararında da etkili olacak. Peki, FED toplantısı ne zaman, saat kaçta? FED faiz kararı ne olur? FED faiz kararı borsa, altın ve doları nasıl etkiler? Piyasalar nasıl tepki verir? İşte detaylar…
14.12.2022 Ekonomi
FED FAİZ KARARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? FED toplantısı ne zaman, saat kaçta? FED faiz arttırırsa ne olur?
FED FAİZ KARARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? FED toplantısı ne zaman, saat kaçta? FED faiz arttırırsa ne olur? Piyasaların markajında ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararı yer alıyor. Gözler Jerome Powell’ın FED'in faiz kararı açıklamalarına çevrildi. ABD'de Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) faizde artışa hazırlandığı yorumları yapılırken kimi ekonomistlere göre de Fed'in bu hafta faiz oranlarını artırmada fren yapması bekleniyor. FED’in faiz kararında etkili olacak ABD enflasyon verisi de yatırımcının gündeminde yer alıyor. Peki, FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz arttırırsa ne olur? FED faiz arttıracak mı? FED faiz arttırırsa altın, dolar, euro ve borsa ne olur? FED faiz kararı piyasaları nasıl etkiler? İşte FED toplantı tarihleri ve faiz kararı beklentileri…
13.12.2022 Ekonomi
ABD enflasyonu ne zaman açıklanacak? ABD enflasyon beklentisi ne? ABD enflasyon verisi saat kaçta açıklanır?
ABD enflasyonu ne zaman açıklanacak? ABD enflasyon beklentisi ne? ABD enflasyon verisi saat kaçta açıklanır? Küresel piyasaların gözü bugün ABD’de olacak. FED’in faiz kararı öncesinde ABD’de açıklanacak enflasyon verileri bekleniyor. Enflasyon verisi öncesi yapılan açıklamalar da yakından takip ediliyor. En son ABD Hazine Bakanı Janet Yellen’nın, ABD`de enflasyonun 2023 yıl sonuna kadar önemli düşüş göstereceğini açıklaması piyasaların gündemindeydi. Yellen, ABD ekonomisinde resesyon olasılığına yönelik soruya "Bir resesyon olasılığı var, ancak benim görüşüme göre resesyon enflasyonu aşağı getirmek için kesinlikle gerekli bir şey değil" yanıtını vermişti. Gözler ABD enflasyonuna çevrilirken yapılacak yeni açıklamalar da dikkatle takip edilecek. Peki, ABD enflasyonu ne zaman açıklanacak? ABD enflasyon beklentisi ne? ABD enflasyon verisi saat kaçta açıklanır? İşte detaylar…
13.12.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarında kritik bekleyiş! Altın fiyatları yükselir mi, düşer mi? İşte güncel gram altın ve çeyrek altın fiyatı! (12 Aralık 2022)
Altın fiyatlarında kritik bekleyiş! Altın fiyatları yükselir mi, düşer mi? İşte güncel gram altın ve çeyrek altın fiyatı! (12 Aralık 2022) Haftanın ilk işlem gününde yatırımcının gözü altın fiyatlarına çevrildi. Ekonomi gündemi için kritik haftaya gelindi. 2023 ekonomik ön görülerinin açıklanacağı toplantı için küresel piyasaların gözü ABD Merkez Bankası’nın (FED) faiz toplantısına çevrildi. FED Başkanı Jerome Powell’in faiz ve 2023 beklentilerini açıklaması beklenirken, piyasalarda son durum da dikkatle takip ediliyor. Yeni haftaya düşüşle başlayan altında gidişatın ne olacağı merak ediliyor. Peki, Altın fiyatları bugün ne olur? Cumhuriyet altını ve çeyrek altın ne kadar? Gram altın fiyatı kaç lira? FED faiz kararı altını nasıl etkiler? Altın fiyatları, canlı altın kuru, bugün anlık altın fiyatı (güncel)
12.12.2022 Ekonomi
FED toplantısı ne zaman? FED faiz kararı ne olur? FED faiz arttırırsa, borsa, altın ve dolar ne olur?
FED toplantısı ne zaman? FED faiz kararı ne olur? FED faiz arttırırsa, borsa, altın ve dolar ne olur? Küresel piyasalar FED’in faiz kararını bekliyor! Yılın son toplantısı için gözler FED faiz kararı ve FED Başkanı Jerome Powell’ın açıklamalarında olacak. Yeni yıldaki ekonomik öngörülerini de bu toplantıda açıklayacak FED’in son faiz kararının ne olacağı, yeni yıl beklentileri ekonomide bu haftanın en önemli gündemini oluşturuyor. Peki, FED toplantısı ne zaman? FED faiz kararı ne olur? FED faiz arttırırsa, borsa, altın ve dolar ne olur? FED toplantı tarihleri!
11.12.2022 Ekonomi
FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz beklentisi ne, faiz arttırırsa altın ve dolar ne olur?
FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz beklentisi ne, faiz arttırırsa altın ve dolar ne olur? Küresel piyasaların gözü kulağı yılın son ve kritik FED toplantısında! 2022 yılının son ayında yatırımcı FED’in faiz kararı beklenirken altın ve doların karar sonrası ne olacağı merak ediliyor. FED'in yıl sonu faiz oranı ve 2023 öngörülerinin açıklanacağı toplantının tarihi merak edilirken, ekonomistlerin tahminleri ve belnetilerinin ne yönde olduğu da sık araştırılan konular arasında geliyor. Peki, FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz beklentisi ne, faiz arttırırsa altın ve dolar ne olur? FED'in yıl sonu faiz oranı tahmini ne? İşte FED aralık toplantısı 2022 tarihi!
4.12.2022 Ekonomi
FED toplantısı ne zaman, Powell’in konuşması ne zaman? 2022 ABD Merkez Bankası (FED) aralık ayı faiz kararı toplantısı!
FED toplantısı ne zaman, Powell’in konuşması ne zaman? 2022 ABD Merkez Bankası (FED) aralık ayı faiz kararı toplantısı! ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararı piyasalar tarafından sorgulanıyor. Dolar, altın ve kripto para yatırımcıları merakla Powell’in açıklamasıyla FED faiz kararını öğrenmeyi bekliyor. Peki, FED toplantısı ne zaman, FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? Powell’in konuşması saat kaçta olacak?
30.11.2022 Ekonomi
FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı ne olur? FED son toplantı tarihi!
FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı ne olur? FED son toplantı tarihi! FED’in faiz kararı bekleniyor. Küresel piyasaların gözü FED faiz kararına çevrildi. FED aralık toplantısı faiz kararının yanı sıra yeni yıldaki ekonomik öngörülerini açıklayacağı toplantı olacak. Resesyon endişeleri ve ekonomik durgunluk sinyallerinin arttığı ABD’de Jerome Powell’ın açıklamaları bekleniyor. Ekonomistler, FED faiz kararı ile ilgili ipuçlarını ararken, piyasalarda temkinli duruş devam ediyor. Peki, FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı ne olur? FED son toplantı tarihi!
24.11.2022 Ekonomi
FED faiz kararı saat kaçta açıklanacak? FED kararı ne olur? Powell ne zaman konuşacak? Gözler Kasım FED toplantısında!
FED faiz kararı saat kaçta açıklanacak? FED kararı ne olur? Powell ne zaman konuşacak? Gözler Kasım FED toplantısında! Küresel piyasaların gözü kulağı FED’in faiz kararında! Faiz kararı öncesi piyasalar karışık seyrediyor. FED’in faiz kararı piyasaların seyrini değiştirebilir. Politika faizini arttırım kararına kesin gözüyle bakılırken, Jerome Powell’in vereceği mesajlar öncesi piyasalarda temkinli duruş devam ediyor. Peki, FED faiz kararı saat kaçta açıklanacak? FED kararı ne olur? Powell ne zaman konuşacak? Gözler Kasım FED toplantısında!
2.11.2022 Ekonomi
2023 ekim ayı enflasyonu ne zaman açıklanacak? Ekim ayı enflasyon beklentisi ne?
2023 ekim ayı enflasyonu ne zaman açıklanacak? Ekim ayı enflasyon beklentisi ne? Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanacak olan ekim ayı enflasyon rakamları bekleniyor. Memur, sözleşmeli personel, SSK, Bağ-Kur emeklileri, asgari ücretli çalışanlar ve memur emeklileri enflasyon rakamlarına odaklandı. Yılın bitmesine kısa bir süre kala son 6 aylık enflasyon verilerine göre zamlar da belli olacak. Öte yandan, 2023 yılının vergi, harç ve cezalarında ne kadar artış yapılacağı da ekim ayı enflasyon verilerine göre netlik kazanacak. Peki, 2023 ekim ayı enflasyonu ne zaman açıklanacak? Ekim ayı enflasyon beklentisi ne? Enflasyon oranı kaç olur? Ekonomistlerin ekim ayı enflasyon tahmini ne? İşte detaylar…
31.10.2022 Ekonomi
FED toplantısı ne zaman? FED faiz kararı ne olur? FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? Gözler Powell'ın açıklamalarında!
FED toplantısı ne zaman? FED faiz kararı ne olur? FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? Gözler Powell'ın açıklamalarında! Küresel piyasalarda gözler ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararına çevrildi. Ülke ekonomilerinde enflasyon ve resesyon endişeleri devam ederken merkez bankalarının faiz kararları gündemde olacak. Faiz kararına ilişkin Goldman Sachs ekonomistleri 2023 mart ayına kadar olan süreç için faiz tahmininde bulundu. Peki, FED toplantısı ne zaman? FED faiz kararı ne olur? FED faiz arttırır mı? FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…
31.10.2022 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararını ne zaman açıklayacak? Merkez Bankası faiz kararı ne olur? İşte Merkez Bankası toplantı tarihi!
Merkez Bankası faiz kararını ne zaman açıklayacak? Merkez Bankası faiz kararı ne olur? İşte Merkez Bankası toplantı tarihi! Piyasalar Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) faiz kararına odaklandı. Yeni haftanın ekonomi gündemini Merkez Bankası’nın PPK toplantısı oluşturacak. Merkez Bankası ekim ayı toplantısı beklenirken, politika faizinin ne olacağı da kamuoyunun takip ettiği konular arasında yer alıyor. Peki, TCMB Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? Merkez Bankası faiz kararı ne olur? İşte Merkez Bankası toplantı tarihi!
17.10.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Fed Toplantısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fed toplantısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.