Fakirlik

Fakirlik

Son dakika fakirlik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fakirlik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fakirlik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fakirlik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fakirlik gelişmeleri de dahil olmak üzere 337 fakirlik haberi bulunmuştur. Tüm fakirlik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sular durulmuyor! Metin Akpınar ve kızları arasında şimdi de fakirlik davası ortaya çıktı!
Sular durulmuyor! Metin Akpınar ve kızları arasında şimdi de fakirlik davası ortaya çıktı! Usta oyuncu Metin Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, babasının fakirlik belgesini iptal ettirmeye çalıştığını iddia etti. Nebioğlu, “Siz önce zenginliğin ne olduğunu öğrenin” dedi.
11.04.2024 Magazin
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun 'fakirlik belgesi' isyanı
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun 'fakirlik belgesi' isyanı 1988'de dünyaya gelen Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu, yıllar sonra mahkemeye başvurup, Metin Akpınar'ın kızı olduklarını kanıtlamıştı. İkiz kardeşlerden Duygu Nebioğlu ile babası arasındaki gerilim devam ediyor. Nebioğlu, usta sanatçı tarafından fakirlik belgesinin iptal ettirilmek istendiğini öne sürdü.
9.04.2024 Gündem
Cimrilik İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Cimrilik İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Cimrilik İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Cimrilik İle İlgili Hadisi Şerifleri... Cimrilik genellikle eli sıkı olmak anlamına da gelir. Cimri insanlarla ilgili pek çok hadis bulunmaktadır. İslam dininde genellikle hadisler sayesinde tavsiyelerde bulunulmaktadır. Hadislerde cimri insanların Allah'ın rahmetinden uzak olacakları düşünülür. Cimriliğin de zenginliği azaltan bir hastalık olarak da bilinir.
16.01.2024 Dini Bilgiler
Rüyada Mezar Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Mezar Kazmak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Mezar Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Mezar Kazmak Nasıl Yorumlanır? Rüyada mezar görmek genelde fakirliğe ve hapse yorumlanan bir rüyadır. Bir diğer anlamı ise iffetin korunamayacağı şeklinde karşımıza çıkar.
13.01.2024 Eğitim
İşlediği cinayetleri gülerek anlattı: Şeytanın kızı 30 yıl sonra serbest bırakılacak!
İşlediği cinayetleri gülerek anlattı: Şeytanın kızı 30 yıl sonra serbest bırakılacak! İngiltere'de 12 yaşındayken ilk cinayetini işleyen 'Şeytanın kızı' lakaplı Sharon Carr, 30 yıl sonra serbest kalmak için gün sayıyor. İşlediği korkunç cinayetleri gülerek anlatan Carr, serbest kalma haberleriyle gündeme gelmesinin ardından ülke gündemine bomba gibi düştü.
3.08.2023 Dünya
Falda Hilal Görmek Ne Demek? Kahve Falında Hilal Şeklinde Ay Nasıl Yorumlanır?
Falda Hilal Görmek Ne Demek? Kahve Falında Hilal Şeklinde Ay Nasıl Yorumlanır? Falda hilal görmek fal sahibinin yakın zamanda emeklerinin karşılığını alacağı yönünde yorumlanır. Özellikle göstermiş olduğu çabanın hem maddi hem de manevi yönden geleceği üzerine delalet eder. İş hayatında göstermiş olduğu mücadele sayesinde iyi yerlere gelerek kazancının da istediği noktaya ulaşacağına delalet eder. Eğer fal sahibinin hasta olan yakınları var ise, yakın zamanda şifalı haberler alacağı üzerine yorumlanır.
25.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu hafta Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turunu tamamladı. Özellikle ekonomi alanında yeni iş birliği anlaşmaları yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu dönüşünde gazetecilere önemli değerlendirmelerde bulundu.
21.07.2023 Gündem
Mocha Kasırgası, yüzbinlerce mültecinin bulunduğu yere doğru güçlenerek ilerliyor
Mocha Kasırgası, yüzbinlerce mültecinin bulunduğu yere doğru güçlenerek ilerliyor Dünya Meteoroloji Kurumu (WMO), Mocha Kasırgası’nın yarın öğlen Bangladeş ile Myanmar'ın kıyı bölgelerini etkisi altına alacağını duyurdu. Birleşmiş Milletlerin (BM) yardım ajansları ve uluslararası yardım kuruluşları, bölgede bulunan ve yüzbinlerce Rohingya’lıya ev sahipliği yapan mülteci kampında hazırlıklara başladı.
13.05.2023 Dünya
Vakıa Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Vakıa Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali
Vakıa Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Vakıa Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali Kuran’da birçok sure bulunuyor. Surelerin her birinin okunması, surelerle dualar edilmesi oldukça önemlidir. Her surenin kendine ait fazileti bulunuyor. Hadisler aracılığı ile bildirilen faziletler ile beraber daha çok fazla sırlar, bilinmeyen faziletler bulunmaktadır. Surelerin esrarı, hikmeti tam olarak Allah tarafından bilinmektedir.
9.05.2023 Sureler
Kureyş Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Kureyş Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne?
Kureyş Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Kureyş Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? Kureyş Suresi Mekke döneminde inmiştir. 4 âyettir. Kureyş, Hz. Peygamberin mensup olduğu kabilenin adıdır. Peki, Kureyş Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? Kureyş suresinin Türkçe meali nedir? İşte Kureyş Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
4.05.2023 Sureler
Hümeze Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Hümeze Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Hümeze Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Hümeze Suresi okumanın yararları ve faziletleri Hümeze Suresi 9 ayetten oluşmakta ve insanlar arasındaki ilişkileri konu edinmektedir. Hümeze Suresi Kur'an-ı Kerim'e göre 104. sırada yer alırken inme sayısına göre de 32. sıradadır.
4.05.2023 Sureler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayramın ilk günü yeni bir müjdeyi paylaşacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayramın ilk günü yeni bir müjdeyi paylaşacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Anahtar Teslimi ile 2. ve 3. Etaplarda Kentsel Dönüşüm Başlangıç Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Finans Merkezi Açılış Töreni’ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "İFM yerli ve yabancı finans kuruluşlarının bölgede faaliyet göstermeye başlamasıyla ülkemiz ekonomisine ciddi katkılar sağlayacaktır. 3 kıtanın buluşma noktası olan İstanbul'da yeni bir finansal ekosistem oluşturacaktır. Kurumlarımızın bir araya gelmesi ekosistemin oluşmasının ilk adımıdır. İFM uluslararası sermaye akışını kolaylaştırarak yatırım çekme potansiyelimizi de artıracaktır" dedi. Erdoğan "Ömrünün 40 yılında meydanların nabzını tutan siyasetçi olarak Allah'ın izniyle sandığın renginden en ufak şüphe duymuyorum" ifadelerini kullandı.
17.04.2023 Gündem
En'am Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! En'am Suresi Okumanın yararları ve faziletleri
En'am Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! En'am Suresi Okumanın yararları ve faziletleri Kuran-ı Kerim’de 6’ıncı sure olarak anılan En’am suresi toplamda 165 ayetten müteşekkildir. Sure adını 136, 138 ve 139’uncu ayetlerde geçen en’am (Müşriklerin bazı hayvanların etini helal, bazı hayvanların etini haram kılması) kelimesinden almaktadır. Sure Mekki bir suredir. Bir seferde inen bir suredir.
16.03.2023 Dini Bilgiler
Bir aileyi katletti, tarihe geçen idam! Son isteğini duyanlar inanamadı
Bir aileyi katletti, tarihe geçen idam! Son isteğini duyanlar inanamadı Bir aileyi canice katletti. Olay yerinden hemen kaçtı ama polis helikopteri sayesinde kısa süre içinde yakalandı. İdama mahkum edilen katil, tarihe geçti. İdamı izleyen herkes katilin son isteğini duyunca şoke oldu. İşte haberin detayları...
30.01.2023 Dünya
En çok kullanılan atasözleri ve anlamları! A'dan Z'ye en çok bilinen, kısa ve uzun atasözleri...
En çok kullanılan atasözleri ve anlamları! A'dan Z'ye en çok bilinen, kısa ve uzun atasözleri... Atasözleri yüzyıllar geçse de sıklıkla duyduğumuz ve hayatta karşılaştığımız birçok durum için bir tane bulabileceğimiz özlü ama çok şey anlatan sözlerdir. Mutlaka bir yargı içerir ve daima önerme formundadır. Deyimlerden en çok bu yanıyla ayrılır. Mecazlı sözcük öbeği olarak bilinen atasözleri gelenek ve görenekleri yansıtmasıyla da bilinir. Toplumun inançlarını, duygularını ve kültür yapısını pek çok bakımdan yansıtan atasözleri uzun deneyimlere dayanan kısa sözlerdir. Türkçe'de en çok kullanılan kısa ve uzun atasözleri örnekleri hakkında bilgi almak için hazırladığımız "En çok kullanılan atasözleri ve anlamları" haberimizi ziyaret edebilirsiniz.
24.01.2023 Eğitim
1994'te kaybolan çocuk 3 yıl sonra başkası olarak geri döndü! Dünyayı sallayan olay
1994'te kaybolan çocuk 3 yıl sonra başkası olarak geri döndü! Dünyayı sallayan olay Nicholas'ın Frederic'e dönüşümü dünyada büyük yankı uyandırdı. 13 yaşındaki çocuk kayboldu, 3 yıl sonra ortaya çıktı. Ama o gerçekten Nicholas mıydı? Medyanın da yakından takip ettiği olayda, gerçekleri öğrendiklerinde herkesin ağzı açık kaldı. İşte filmlere, kitaplara konu olan hikaye...
24.12.2022 Dünya
Vali Yerlikaya: İstanbul'un su ile imtihanı artarak devam ediyor
Vali Yerlikaya: İstanbul'un su ile imtihanı artarak devam ediyor İklim Değişikliği ve Su Kaynakları Çalıştayı'nda konuşan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "İstanbul'un tarih boyunca fakirlik çektiği çok önemli bir gerçeği var. O da su. Bugüne gelindiğinde görüyoruz ki, İstanbul'un su ile imtihanı artarak devam ediyor. Su konusundaki her olumsuzluk gıda ve sanayi üretimimize de yansıyor ve yansımakta. Geçtiğimiz 19 yıla baktığımızda, İstanbul'umuzda sadece su alanında günümüz rakamlarıyla yapılan yatırım miktarı yaklaşık 19 milyar lira" dedi.
23.09.2022 Siyaset
Kırtasiye yardımı başvurusu (e devlet) nasıl yapılır? 2022 kırtasiye yardımı başvurusu linki ve ekranı
Kırtasiye yardımı başvurusu (e devlet) nasıl yapılır? 2022 kırtasiye yardımı başvurusu linki ve ekranı Kırtasiye yardımcı başvurusu nasıl yapılır, ne zaman ve nereye yapılır? 2022-2023 eğitim öğretim yıl 12 Eylül’de başlıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen bin 300 TL’lik kırtasiye yardımı eğitim öğretim sezonu öncesi rağbet görüyor. Her yıl 1 kez verilen kırtasiye yardımı için öğrenciler ve veliler kırtasiye yardımı başvurusu için arama motorlarına yöneldi. Peki, e devlet kırtasiye yardımcı başvurusu nasıl yapılır, kırtasiye yardımından kimler yararlanabilir? İşte 2022 kırtasiye yardımı başvurusu linki ve ekranı…
31.08.2022 Eğitim
Yüzde 100'e varan zam! Bakanlıktan son dakika kararı, bin 300 lira verilecek
Yüzde 100'e varan zam! Bakanlıktan son dakika kararı, bin 300 lira verilecek Bakanlık resmen harekete geçti. Son dakika destek kararı. Okulların açılmasına kısa süre kala veliler, alışverişlere başladı. Dar gelirli aileler için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından açıklama geldi. Bakanlık ihtiyacı olan ailelere defter, kitap ve kırtasiye masrafları için karşılıksız olarak bin 300 TL yardım yapacak. Peki kırtasiye yardımı başvurusu nasıl yapılır? İşte son dakika haberinin detayları...
31.08.2022 Ekonomi
Milyonları kapsıyor! 1 bin 500 lira destek ödemesi, e-devlet'ten başvuruluyor
Milyonları kapsıyor! 1 bin 500 lira destek ödemesi, e-devlet'ten başvuruluyor Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. 1 bin 500 lira destek ödemesi yapılacak. e-devlet'ten başvurular başladı. Kira yardımının ne zaman yapılacağı ile başvuruların nereden gerçekleştirileceği vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kirasını ödeyemeyen vatandaşlar için kira desteği yapıyor. Peki kira desteğine başvurmak için şartlar neler? Nasıl başvuru yapılır? İşte kira desteği ile ilgili son dakika detayları...
24.08.2022 Ekonomi
Bakan Soylu Cudi Festivali'nde konuştu: Tezgahları siz bozdunuz
Bakan Soylu Cudi Festivali'nde konuştu: Tezgahları siz bozdunuz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Dilinizle, Kürtlüğünüzle ve Müslümanlığınızla gurur duyun. Bu büyük medeniyetle gurur duyun. Buradan şuradaki oturuşunuzla han dilinizle öyle şeyler anlatıyor ve söylüyorsunuz ki: geleceğe büyük bir miras bırakıyorsunuz. Kural oyununu ve tezgahları siz bozdunuz. Huzur yolculuğunuz, hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.
30.07.2022 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Bu memlekette fakirliği bitireceğim
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Bu memlekette fakirliği bitireceğim CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu memlekette fakirliği bitirecem. Hiçbir anne, benim mutfağımda, tencere kaynamıyor demeyecek. O tencere kaynayacak. O tencere kaynamıyorsa o anne diyecek ki Kemal Kılıçdaroğlu'nun evindeki tencere de kaynamıyor” dedi.
2.06.2022 Siyaset
Fatih Erbakan: Yeniden Refah iktidarında işsizlik ve fakirlik kalmayacak
Fatih Erbakan: Yeniden Refah iktidarında işsizlik ve fakirlik kalmayacak Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Yeniden Refah iktidarında işsizlik ve fakirlik diye bir sorun kalmayacak" dedi.
22.05.2022 Siyaset
Remzi Çayır: Kendi cumhurbaşkanı adayımızı milletin önüne koyacağız
Remzi Çayır: Kendi cumhurbaşkanı adayımızı milletin önüne koyacağız Milli Yol Partisi Remzi Çayır, “Kongrelerimiz devam ediyor. Bittiği anda seçime girme yeterliliği kazanıyoruz. Sonra kendi cumhurbaşkanı adayımızı milletin önüne koyacağız. Allah’ın izniyle ülkücüler kendi cumhurbaşkanı adayını milletle buluşturacaktır” dedi.
16.05.2022 Siyaset
Erbaş, Almanya DİTİB Köln Merkez Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Erbaş, Almanya DİTİB Köln Merkez Camii’nde teravih namazı kıldırdı Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Almanya’nın Köln şehrinde bulunan DİTİB Köln Merkez Camii’nde teravih namazı kıldırdı
24.04.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fakirlik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fakirlik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.