Eyt Yüksek Tazminat

Eyt Yüksek Tazminat

Son dakika eyt yüksek tazminat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eyt yüksek tazminat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eyt yüksek tazminat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eyt Yüksek Tazminat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eyt yüksek tazminat gelişmeleri de dahil olmak üzere 38 eyt yüksek tazminat haberi bulunmuştur. Tüm eyt yüksek tazminat haberleri aşağıda listelenmiştir.
EYT'de son dakika! Yüksek maaş, tazminat ve staj detayı
EYT'de son dakika! Yüksek maaş, tazminat ve staj detayı EYT'li milyonlarca vatandaşı ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. EYT'de yüksek maaş ve tazminat formülünün detayları ortaya çıktı. Emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesine göre ilk etapta prim ve sigortalılık süresi tamam olan 2,25 milyonu aşkın kişi emeklilik hakkı elde edecek. Yeni yılda asgari ücretli çalışan 8 bin 507 lira net maaş alırken, çalışmaya devam eden asgari ücretli EYT’lilerin maaşı da netleşti. EYT’lilere her ay asgari ücretten 638 lira daha fazla maaş yatacak. EYT’liler ayrıca emekli-yaşlılık aylığı ve kıdem tazminatı da alacak. Böylece emeklilikten sonra aynı işyerinde çalışmaya devam edenler 3 önemli avantaj elde edecek. Öte yandan 1999 öncesi çıraklık ve stajyerlik yapanların durumu ne olacağı da merak konusu oldu. İşte tüm detayları ile EYT düzenlemesi...
8.01.2023 Emekli
EYT ile ilgili son dakika gelişmesi! Yüksek maaş ve tazminat detayı
EYT ile ilgili son dakika gelişmesi! Yüksek maaş ve tazminat detayı EYT'li milyonlarca vatandaşı ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. EYT'de yüksek maaş ve tazminat formülünün detayları ortaya çıktı. Emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesine göre ilk etapta prim ve sigortalılık süresi tamam olan 2,25 milyonu aşkın kişi emeklilik hakkı elde edecek. Yeni yılda asgari ücretli çalışan 8 bin 507 lira net maaş alırken, çalışmaya devam eden asgari ücretli EYT’lilerin maaşı da netleşti. EYT’lilere her ay asgari ücretten 638 lira daha fazla maaş yatacak. EYT’liler ayrıca emekli-yaşlılık aylığı ve kıdem tazminatı da alacak. Böylece emeklilikten sonra aynı işyerinde çalışmaya devam edenler 3 önemli avantaj elde edecek. İşte tüm detaylar...
5.01.2023 Emekli
EYT ile ilgili son dakika maaş gelişmesi! ‘Üç avantaj’ ortaya çıktı
EYT ile ilgili son dakika maaş gelişmesi! ‘Üç avantaj’ ortaya çıktı EYT'li milyonlarca vatandaşı ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. EYT'de yüksek maaş ve tazminat formülünün detayları ortaya çıktı. Emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesine göre ilk etapta prim ve sigortalılık süresi tamam olan 2,25 milyonu aşkın kişi emeklilik hakkı elde edecek. Yeni yılda asgari ücretli çalışan 8 bin 507 lira net maaş alırken, çalışmaya devam eden asgari ücretli EYT’lilerin maaşı da netleşti. EYT’lilere her ay asgari ücretten 638 lira daha fazla maaş yatacak. EYT’liler ayrıca emekli-yaşlılık aylığı ve kıdem tazminatı da alacak. Böylece emeklilikten sonra aynı işyerinde çalışmaya devam edenler 3 önemli avantaj elde edecek. İşte tüm detaylar...
4.01.2023 Emekli
EYT ile ilgili son dakika gelişmesi! EYT'de çift maaş ve toplu ödeme avantajı
EYT ile ilgili son dakika gelişmesi! EYT'de çift maaş ve toplu ödeme avantajı EYT'li milyonlarca vatandaşı ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. EYT'de yüksek maaş ve tazminat formülünün detayları ortaya çıktı. Emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesine göre ilk etapta prim ve sigortalılık süresi tamam olan 2,25 milyonu aşkın kişi emeklilik hakkı elde edecek. Yeni yılda asgari ücretli çalışan 8 bin 507 lira net maaş alırken, çalışmaya devam eden asgari ücretli EYT’lilerin maaşı da netleşti. EYT’lilere her ay asgari ücretten 638 lira daha fazla maaş yatacak. EYT’liler ayrıca emekli-yaşlılık aylığı ve kıdem tazminatı da alacak. Böylece emeklilikten sonra aynı işyerinde çalışmaya devam edenler 3 önemli avantaj elde edecek. İşte tüm detaylar...
3.01.2023 Emekli
EYT'de son dakika gelişmesi! İşte EYT'li için yüksek maaş ve tazminat formülü
EYT'de son dakika gelişmesi! İşte EYT'li için yüksek maaş ve tazminat formülü EYT'li milyonlarca vatandaşı ilgilendiren açıklama geldi. EYT'de yüksek maaş ve tazminat formülünün detayları ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesine göre ilk etapta prim ve sigortalılık süresi tamam olan 2,25 milyonu aşkın kişi emeklilik hakkı elde edecek. EYT'liler SGK'ların önünde heyecanla bekliyor, askerlik ve doğum prim günlerini saydırıyor. İşte "EYT'de başvuru süreci nasıl olacak? Emekli maaşı nasıl hesaplanacak? Emeklilik tazminatı ne kadar olacak?" sorularının yanıtı...
2.01.2023 Emekli
Türk denizcilerden nefes kesen kurtarma! 137 gündür denizde ilerleyen Fransız maceracı kaybolmuştu
Türk denizcilerden nefes kesen kurtarma! 137 gündür denizde ilerleyen Fransız maceracı kaybolmuştu 137 gün Atlantik Okyanusu'nda ilerleyen ve yakın bir süre önce 6 metrelik özel teknesiyle denizde kaybolan Fransız maceracı Didier Bovard Amerikan Sahil Güvenliği'nin uyarı mesajıyla, Porto Riko açıklarında Türk denizcilerin 6 saatlik operasyonuyla kurtarıldı. Geminin kaptanı Necati Doğan sosyal medyadaki paylaşımında, Amerikan Sahil Güvenliği'nden gelen mesajı aktararak o anları anlattı.
3.07.2023 Yaşam
45 bin öğretmen ataması bugün yapılacak
45 bin öğretmen ataması bugün yapılacak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 45 bin öğretmen atama tercih sonuçları için heyecanlı bekleyiş son buluyor. 103 branştan 45 bin öğretmenin atamasının yapılacağı törende Cumhurbaşkanı Erdoğan öğretmenlere hitap edecek.
8.05.2023 Gündem
EYT'liye düşük maaş! Dikkat çeken SGK detayı ortaya çıktı
EYT'liye düşük maaş! Dikkat çeken SGK detayı ortaya çıktı EYT düzenlemesinin Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından, milyonlarca kişi emeklilik için harekete geçti. Emekliliğe hak kazanıp çalışmaya devam eden bazı EYT'liler ise; düşük maaş şartıyla yeniden işe başladı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sosyal Güvenlik Uzmanı Murat Bal, SGK tarafından yapılan açıklamaya dikkat çekerek EYT'lileri düşük maaşla işe başlatan işveren hakkında inceleme başlatılacağını ifade etti.
12.04.2023 Emekli
AK Parti’nin seçim beyannamesi açıklandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan art arda müjdeler
AK Parti’nin seçim beyannamesi açıklandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan art arda müjdeler Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin seçim beyannamesini açıkladığı toplantıda müjdeleri sıraladı. Özellikle aileleri ve gençleri kalkındıracak özel paketler hazırlandı. Enflasyonun azaltılması ve milli gelirin artması için de yeni programlar uygulanacak.
12.04.2023 Gündem
Bakan Nebati'den enflasyon mesajı: Düşüş trendine girdik
Bakan Nebati'den enflasyon mesajı: Düşüş trendine girdik Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Denizli İş Dünyası Buluşması'nda Türkiye Ekonomi Modeli'ne vurgu yaptı.
8.04.2023 Ekonomi
Kanser tedavisinde en etkili üç yöntem! 'Ömrü uzatıyor' deyip açıkladı
Kanser tedavisinde en etkili üç yöntem! 'Ömrü uzatıyor' deyip açıkladı Dünya Sağlık Örgütü, 185 ülkede yılda 20 milyona yakın insana yeni kanser tanısı konuluyor. 2020'de yaklaşık 10 milyon kişinin ölümüne neden olan kanser, Türkiye’de de her geçen gün yaygın bir hastalık haline geliyor. Erken teşhisin önemine vurgu yapan Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Özlem Er, kanser tedavisinde hayat kurtaran en etkili ‘üç yöntemi’ detayları ile anlattı.
5.03.2023 Gündem
Kiracı-ev sahibi milyonları ilgilendiriyor! Kritik 1 ay detayı
Kiracı-ev sahibi milyonları ilgilendiriyor! Kritik 1 ay detayı Kiralardaki fahiş artış gündemdeki yerini koruyor. Mülk sahipleri hükümet tarafından devreye alınan yüzde 25'lik artış sınırını aşmak için her yolu deniyor. Pek çok ev sahibi ise mevcut kiracısını çıkararak evini yüksek bedeller ile yeniden kiraya vermek istiyor. Kiracı-ev sahibi arasındaki davanlar hiç olmadığı kadar artarken kiracılar sahip oldukları hakları merak ediyor.
30.01.2023 Ekonomi
Bilim Kurulu Üyesi Prof Şener'den Strep A bakterisi uyarısı! 'Ölümcül olabilir'
Bilim Kurulu Üyesi Prof Şener'den Strep A bakterisi uyarısı! 'Ölümcül olabilir' Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Alper Şener, Strep A bakterisine bağlı olarak antibiyotiksiz iyileşme döneminde enfeksiyon sonrası çocuklarda kalp zarı iltihabı, kalp iltihabı, eklem iltihabı ve böbrek iltihabı görülebildiğini belirtti. Prof. Dr. Alper Şener, bu yüzden Strep A bakterisi görülen çocuklarda antibiyotik tedavisinin şart olduğuna dikkat çekti.
30.01.2023 Gündem
Budist kocaya 1 milyon tl tazminat
Budist kocaya 1 milyon tl tazminat C.E.’nin Budizm ve Taoizm temelli kişisel gelişim dersleri alarak evde ayin yaptığını, ailesini ihmal ederek bir kadınla birlikte ‘inziva’ adı altında gezilere gittiğini iddia eden 19 yıllık eşi P.E. açtığı boşanma davasını kazandı. Karara göre, C.E. boşandığı karısına 1 milyon lira tazminat ile aylık 30 bin lira nafaka ödeyecek.
27.01.2023 Gündem
Emeklilik ile ilgili son dakika gelişmesi! Emekliye kıdem tazminatı şoku
Emeklilik ile ilgili son dakika gelişmesi! Emekliye kıdem tazminatı şoku Emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Emeklilik için tazminat uyarısı geldi. Yaklaşık 2 milyon 200 bin kişiyi yakından ilgilendiren EYT düzenlemesinin önümüzdeki günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine gelerek yasalaşması bekleniyor. Emekli olduktan sonra aynı işyerinde çalışmayı planlayanlara yönelik Yargıtay'dan çok önemli bir karar çıktı. Yüksek Mahkeme; emeklilik sebebiyle işten ayrılan çalışanın tekrar aynı işyerinde çalışmaya başlaması halinde, emekli olunan tarihte kıdem tazminatı ödendiği için çalıştığı 2. dönem için kıdem tazminatı ödenmemesi gerektiğine hükmetti İşte emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
23.01.2023 Emekli
Yılın ilk kabine toplantısı yarın yapılacak!
Yılın ilk kabine toplantısı yarın yapılacak! 2023'ün ilk Kabine toplantısı yarın Beştepe'de yapılacak. EYT ve sözleşmelilere kadro düzenlemesi ile 7'nci Yargı Paketi için meclis çalışma takvimi gündemde olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığındaki toplantıda enflasyonla mücadelede yeni yılda atılacak adımlar da ele alınacak.
8.01.2023 Siyaset
Konya'daki barınak vahşetinin sanıklarına tahliye kararı
Konya'daki barınak vahşetinin sanıklarına tahliye kararı Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ait Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'nde, köpeğin kürekle öldürülmesi olayıyla ilgili davada; mahkeme heyeti, köpeğe vurarak öldüren ve haklarında 6'şar yıla kadar hapis cezası istenen sağlık teknisyeni Murat Bacak ile hayvanı sürükleyerek götüren Sefa Çakmak'ın (28) tahliyesine karar verdi. Duruşma 20 Ocak tarihine ertelendi.
2.01.2023 Gündem
Kendini doktor olarak tanıtan şahıstan akıllara durgunluk verecek dolandırıcılık
Kendini doktor olarak tanıtan şahıstan akıllara durgunluk verecek dolandırıcılık Kendisini doktor olarak tanıtan bir kişi, kurduğu akıllara durgunluk veren planla dolandırıcılık hikayesine imza attı. Dolandırılan vatandaş ise gerçeği iş işten geçtikten sonra anladı.
2.01.2023 Gündem
Ünlü isim eski eşinin yanına sığındı! 'Beni ailemden koruyun!'
Ünlü isim eski eşinin yanına sığındı! 'Beni ailemden koruyun!' Jinekolog Algül A., kendisini eve hapsederek darp ettikleri ve psikolojik baskı uyguladıkları iddiasıyla öz annesi, babası ve kardeşi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu ve 1 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.
2.01.2023 Gündem
Ev sahiplerinden kiracılara büyük tuzak! Banka hesabı oyunu ortaya çıktı
Ev sahiplerinden kiracılara büyük tuzak! Banka hesabı oyunu ortaya çıktı Kiracı ve ev sahibi milyonları ilgilendiriyor. Ev sahiplerinin banka hesabı oyunu deşifre oldu. Son dönemde ev sahiplerinin ‘kira yatırmıyor’ yoluna başvurmak için banka hesaplarını kapatmaya başladığını belirten Avukat Olcay Göçüm, kiracılara hemen Sulh Hukuk Mahkemesi’ne başvurmaları uyarısında bulundu.
2.01.2023 Ekonomi
Tazminat talep edebilirsiniz! Ev sahibi - kiracı ayrımı yok, apartmanda oturan herkesi ilgilendiriyor
Tazminat talep edebilirsiniz! Ev sahibi - kiracı ayrımı yok, apartmanda oturan herkesi ilgilendiriyor Apartmanlarda yaşayanların en büyük büyük problemi alt ya da üst komşusuyla sorun yaşamak. Gürültü, ortak alan kullanımı gibi konular apartman sakinleri arasında tartışmalara yol açarken, üst kat tavanından su damlaması da yaşanan sorunlar arasında. Ev sahibinin evde olmaması durumunda kapının çilingirle açılması da mümkün. İşte konun detayları...
2.01.2023 Gündem
Öğretmen ve öğrencileri ilgilendiren karar! Hem 'görevi kötüye kullanma' hem de 'silah' sayılıyor
Öğretmen ve öğrencileri ilgilendiren karar! Hem 'görevi kötüye kullanma' hem de 'silah' sayılıyor Okulda öğrencisine şiddet uygulayan öğretmenler yandı. Hem görevi kötüye kullanma olarak sayılıyor, hem de silah olarak görülüyor. Yargıtay’ın kararı milyonlarca öğretmen ve öğrenciyi ilgilendiriyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Avukat Direnç Halaçlar, yasaların öğrenciyi dövmeyi yasakladığını ifade ederek, böyle bir duruma şahit olup da yetkili mercilere bildirmeyenlerin hapis cezası ile karşı karşıya kalabileceğini söyledi.
1.01.2023 Gündem
Sahte diploma skandalına yenisi eklendi! 11 yıl boyunca görev yapmış
Sahte diploma skandalına yenisi eklendi! 11 yıl boyunca görev yapmış Tekirdağ'daki sahte doktor skandalının ardından bu kez de Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi'nde, 11 yıldır görev yapan A.İ. ile ilgili şoke eden gerçek ortaya çıktı.
28.12.2022 Gündem
Bakan Bilgin: EYT konusundaki düzenleme bu hafta açıklanacak
Bakan Bilgin: EYT konusundaki düzenleme bu hafta açıklanacak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusundaki düzenlemenin bu hafta içinde açıklanacağını söyledi.
27.12.2022 Çalışma Hayatı
6 yaşındaki kız çocuğuna istismar skandalında şok eden ifadeler ortaya çıktı
6 yaşındaki kız çocuğuna istismar skandalında şok eden ifadeler ortaya çıktı İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’yi 6 yaşındayken imam nikahı kıyarak 29 yaşındaki Kadir İstekli ile evlendirdiği, küçük kızın yıllarca cinsel istismara maruz kalmasına göz yumduğu iddiaları kamuoyunda infial yarattı. Olayın, mağdur H.K.G.’nin şikâyetiyle ortaya çıkmasının ardından savcılık soruşturma başlattı. Soruşturmasını tamamlayan savcılık, şüpheli Kadir İstekli hakkında 67 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası talep ederken, baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatıma Gümüşel hakkında 22 yıl 6’şar ay hapis cezası istedi. Öte yandan Kadir İstekli ve baba Yusuf Ziya Gümüşel adliyedeki işlemleri sonrası tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Tutuklanan Yusuf Ziya Gümüşel’in savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı. Öte yandan baba ve koca ile ilgili dikkat çeken hapishane detayı ortaya çıktı. Öte yandan olayla ilgili yeni ifadeler ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...
19.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eyt Yüksek Tazminat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eyt yüksek tazminat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.