Eyt Maaşı

Eyt Maaşı

Son dakika EYT maaşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan EYT maaşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını EYT maaşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eyt Maaşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eyt maaşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 247 eyt maaşı haberi bulunmuştur. Tüm eyt maaşı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emeklilik ile ilgili dikkat çeken detay! Maaşlar yüzde 25 düşüyor
Emeklilik ile ilgili dikkat çeken detay! Maaşlar yüzde 25 düşüyor Emeklilik ile dikkat çeken detay ortaya çıktı. EYT'ye hak kazanan vatandaşlar çalışmaya devam ediyor. EYT'den yararlananların yüzde 40'ı maaşlarında düşüş yaşamamak için işine devam etti. Maaş kesintisiyle ilgili açıklamalarda bulunan Sosyal Güvenlik Uzmanı Emin Yılmaz, çalışan ve işvereni yakından ilgilendiren Sosyal Güvenlik Destek Primi sistemi ile ilgili kritik detayları aktardı.
14.07.2023 Emekli
EYT emekli maaşı eylüle mi kaldı, EYT emekli maaşı ne zaman yatar? EYT emekli maaşında kesinti olur mu, emekli maaşları EYT’lilere ne zaman bağlanacak?
EYT emekli maaşı eylüle mi kaldı, EYT emekli maaşı ne zaman yatar? EYT emekli maaşında kesinti olur mu, emekli maaşları EYT’lilere ne zaman bağlanacak? EYT emekli maaşları ne zaman yatacak, EYT emekli maaşı eylüle mi kaldı? Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) maaşlarının ne zaman yatacağını sorgulamaya devam ediyor. Mart ayında SGK'ya dilekçe veren emekli adayları emekli maaşlarının hesaba yatma gününü sabırsızlıkla bekliyor. EYT yasasının Resmi Gazete’de yayımlanmasının ardından emekli olmaya hak kazanan vatandaşlar SGK ve e-Devlet üzerinden EYT başvurularını yaptı, şimdi emekli maaşlarının hesaplara yatmasını bekliyor. Peki, EYT emekli maaşı eylüle mi kaldı, EYT emekli maaşı ne zaman yatar? EYT emekli maaşında kesinti olur mu, emekli maaşı EYT’lilere ne zaman bağlanacak?
1.04.2023 Emekli
EYT'de dikkat çeken bayram ikramiyesi detayı! Nisan ayına yetişecek
EYT'de dikkat çeken bayram ikramiyesi detayı! Nisan ayına yetişecek EYT ile ilgili son dakika açıklaması geldi. EYT maaşı hesaplama ve bayram ikramiyesiyle ilgili kritik detay ortaya çıktı Buna göre; prim gün sayısı, aylık ortalama kazanç, enflasyon, gelişme hızı gibi faktörler emekli aylığının belirlenmesinde önemli rol oynuyor. Ortalama aylık kazancın, prim gün sayısına göre hesaplanan aylık bağlama oranı ile çarpılması sonucu emekli aylığı tutarı belirleniyor. Ortalama aylık kazanç da dönemsel tüketici enflasyonuna göre hesaplanıyor ve büyüme hızı üzerine ekleniyor. Güncellenmiş aylık kazanç ile aylık bağlama oranının çarpımı sonucu emekli maaşı belirleniyor, bu maaş da geçmiş enflasyon oranında artırılıyor. Öte yandan mart ayında EYT için başvuranların nisan ayında emekli maaşının yetişeceği tahmin ediliyor. İşte EYT ilgili merak edilen tüm detaylar...
30.03.2023 Emekli
EYT maaş ödeme detayı! Sınır belli oldu, aylıklar bağlanıyor, işte hesaplama, başvuru ve prim şartı
EYT maaş ödeme detayı! Sınır belli oldu, aylıklar bağlanıyor, işte hesaplama, başvuru ve prim şartı Milyonlarca kişi merakla bu haberi bekliyor. Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) yasa düzenlemesi, TBMM Genel Kurulundan geçmesiyle birlikte Resmi Gazete’de yayımlanmasının ardından yürürlüğe girecek. 23 yılı aşkın süredir devam eden yaşa takılma sorunu böylelikle çözülecek. EYT'liler sonunda emekli aylıklarına kavuşacak. Emeklilikte Yaşa Takılanlar ise EYT maddeleri neler, başvuru nereye yapılır? EYT maaşı ne kadar, şartları nedir, tüm EYT'liler promosyon alabilir mi? sorularına yanıt arıyor. İşte EYT son dakika haberleri...
2.03.2023 Emekli
EYT ilk maaş ne zaman verilecek, ne kadar, kaç TL? EYT'li ilk maaşı ne zaman alacak, ilk maaş hangi bankaya yatar? Diğer ayrıntılar ve maaş hesaplama
EYT ilk maaş ne zaman verilecek, ne kadar, kaç TL? EYT'li ilk maaşı ne zaman alacak, ilk maaş hangi bankaya yatar? Diğer ayrıntılar ve maaş hesaplama Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) yasası Meclis gündemine geldi. EYT’liler kanun teklifinin Meclis’ten geçmesini sabırsızlıkla bekliyor. Gözler Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin gündemine gelen EYT düzenlemesine çevrilmişken, EYT ne zaman çıkacak, EYT ilk maaş ne zaman yatacak? Sorularına yanıt aranıyor. Peki, EYT ilk maaş ne zaman yatar, ilk maaş kaç TL? EYT’lilere ilk maaş ne zaman verilecek, Martta alınır mı?
2.03.2023 Emekli
2023 EYT emekli maaşı ne zaman yatacak, EYT maaşları eylüle mi kaldı, ertelendi mi? EYT’linin maaşı eylülde mi yatacak, ne zaman bağlanacak?
2023 EYT emekli maaşı ne zaman yatacak, EYT maaşları eylüle mi kaldı, ertelendi mi? EYT’linin maaşı eylülde mi yatacak, ne zaman bağlanacak? EYT maaşlarının ne zaman yatacağı merakla sorgulanıyor. Nisan ayına az bir süre kaldı, EYT başvurularını tamamlayan emekli adayları ilk maaşları için yapılan açıklamaları yakından takip ediyor. SSK ve Bağ-kur'dan Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) yasası sayesinde emeklilik hakkı kazanan vatandaşlar emekli maaşı ödeme tarihlerini tahsis numarasına göre sorgulanabilecek. Peki, EYT emekli maaşları ne zaman yatacak? EYT maaşları gecikecek mi, EYT maaşları eylüle mi kaldı, ne zaman bağlanacak? EYT maaşları eylülde mi yatacak?
1.04.2023 Emekli
EYT'liler ilk maaşları ne zaman alacak? Kademeli prim gün sayısı ne demek? Uzman isim tek tek yanıtladı
EYT'liler ilk maaşları ne zaman alacak? Kademeli prim gün sayısı ne demek? Uzman isim tek tek yanıtladı EYT'li milyonlarca vatandaşı emeklilik heyecanı sardı. Meclis'e gelen EYT düzenlemesinin perşembe günü Plan Bütçe Komisyonu'nda görüşülmeye başlanması bekleniyor. EYT ile ilgili akıllarda pek çok soru var. Kimler nasıl emekli olacak? Primi eksik olanlar ne yapacak? İlk maaşlar ne zaman alınacak? Kademeli prim gün sayısı ne demek? Bundan sonraki süreç nasıl işleyecek? Sosyal Güvenlik Uzmanı Emin Yılmaz CNN TÜRK'te merak edilen tüm soruları tek tek yanıtladı.
31.01.2023 Çalışma Hayatı
EYT'liler dikkat! EYT'liler refah payı alacak mı? EYT maaşında kesinti olacak mı?
EYT'liler dikkat! EYT'liler refah payı alacak mı? EYT maaşında kesinti olacak mı? EYT'liler refah payını alıp almayacağını merak ediyor. İlk aylığını Mart ayında alacak olan milyonlarca vatandaş, alacakları maaşa yüzde 14'ü geçen refah payının dahil edilip edilmediğini sorguluyor. 2 milyon 250 bin EYT'linin maaşına refah payının eklenip eklenmeyeceği konusu gündemdeki yerini koruyor. Peki EYT refah payı dahil olacak mı, EYT maaşı kesintili mi olacak? İşte detaylar...
19.01.2023 Emekli
EYT'de son dakika! Kıdem tazminatı, staj sigortası ve maaş detayı belli oldu
EYT'de son dakika! Kıdem tazminatı, staj sigortası ve maaş detayı belli oldu Emeklilikte Yaşa Takılanlar, EYT düzenlemesinin ne zaman Meclis'e geleceğini ve ilk maaşlarını ne zaman alacaklarını merak ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT ile ilgili en çok merak edilen edilen sorunun yanıtını verdi. Düzenlemenin Meclis komisyon sürecinin ay sonunu bulabileceğini belirten Bilgin, EYT'liler için tarih verdi.
15.01.2023 Ekonomi
EYT'lilerin merakla beklediği tarih belli oldu! İşte EYT'lilerin ilk kez aylık alacağı tarih
EYT'lilerin merakla beklediği tarih belli oldu! İşte EYT'lilerin ilk kez aylık alacağı tarih Emeklilikte yaşa takılanların ilk maaşlar ne zaman yatacak? Milyonlarca kişinin merakla yanıtını beklediği bu soruya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin yanıt verdi.
14.01.2023 Ekonomi
EYT'de son dakika! Yüksek maaş, tazminat ve staj detayı
EYT'de son dakika! Yüksek maaş, tazminat ve staj detayı EYT'li milyonlarca vatandaşı ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. EYT'de yüksek maaş ve tazminat formülünün detayları ortaya çıktı. Emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesine göre ilk etapta prim ve sigortalılık süresi tamam olan 2,25 milyonu aşkın kişi emeklilik hakkı elde edecek. Yeni yılda asgari ücretli çalışan 8 bin 507 lira net maaş alırken, çalışmaya devam eden asgari ücretli EYT’lilerin maaşı da netleşti. EYT’lilere her ay asgari ücretten 638 lira daha fazla maaş yatacak. EYT’liler ayrıca emekli-yaşlılık aylığı ve kıdem tazminatı da alacak. Böylece emeklilikten sonra aynı işyerinde çalışmaya devam edenler 3 önemli avantaj elde edecek. Öte yandan 1999 öncesi çıraklık ve stajyerlik yapanların durumu ne olacağı da merak konusu oldu. İşte tüm detayları ile EYT düzenlemesi...
8.01.2023 Emekli
EYT ile ilgili son dakika gelişmesi! Yüksek maaş ve tazminat detayı
EYT ile ilgili son dakika gelişmesi! Yüksek maaş ve tazminat detayı EYT'li milyonlarca vatandaşı ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. EYT'de yüksek maaş ve tazminat formülünün detayları ortaya çıktı. Emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesine göre ilk etapta prim ve sigortalılık süresi tamam olan 2,25 milyonu aşkın kişi emeklilik hakkı elde edecek. Yeni yılda asgari ücretli çalışan 8 bin 507 lira net maaş alırken, çalışmaya devam eden asgari ücretli EYT’lilerin maaşı da netleşti. EYT’lilere her ay asgari ücretten 638 lira daha fazla maaş yatacak. EYT’liler ayrıca emekli-yaşlılık aylığı ve kıdem tazminatı da alacak. Böylece emeklilikten sonra aynı işyerinde çalışmaya devam edenler 3 önemli avantaj elde edecek. İşte tüm detaylar...
5.01.2023 Emekli
EYT ile ilgili son dakika maaş gelişmesi! ‘Üç avantaj’ ortaya çıktı
EYT ile ilgili son dakika maaş gelişmesi! ‘Üç avantaj’ ortaya çıktı EYT'li milyonlarca vatandaşı ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. EYT'de yüksek maaş ve tazminat formülünün detayları ortaya çıktı. Emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesine göre ilk etapta prim ve sigortalılık süresi tamam olan 2,25 milyonu aşkın kişi emeklilik hakkı elde edecek. Yeni yılda asgari ücretli çalışan 8 bin 507 lira net maaş alırken, çalışmaya devam eden asgari ücretli EYT’lilerin maaşı da netleşti. EYT’lilere her ay asgari ücretten 638 lira daha fazla maaş yatacak. EYT’liler ayrıca emekli-yaşlılık aylığı ve kıdem tazminatı da alacak. Böylece emeklilikten sonra aynı işyerinde çalışmaya devam edenler 3 önemli avantaj elde edecek. İşte tüm detaylar...
4.01.2023 Emekli
EYT ile ilgili son dakika gelişmesi! EYT'de çift maaş ve toplu ödeme avantajı
EYT ile ilgili son dakika gelişmesi! EYT'de çift maaş ve toplu ödeme avantajı EYT'li milyonlarca vatandaşı ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. EYT'de yüksek maaş ve tazminat formülünün detayları ortaya çıktı. Emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesine göre ilk etapta prim ve sigortalılık süresi tamam olan 2,25 milyonu aşkın kişi emeklilik hakkı elde edecek. Yeni yılda asgari ücretli çalışan 8 bin 507 lira net maaş alırken, çalışmaya devam eden asgari ücretli EYT’lilerin maaşı da netleşti. EYT’lilere her ay asgari ücretten 638 lira daha fazla maaş yatacak. EYT’liler ayrıca emekli-yaşlılık aylığı ve kıdem tazminatı da alacak. Böylece emeklilikten sonra aynı işyerinde çalışmaya devam edenler 3 önemli avantaj elde edecek. İşte tüm detaylar...
3.01.2023 Emekli
EYT'de son dakika gelişmesi! İşte EYT'li için yüksek maaş ve tazminat formülü
EYT'de son dakika gelişmesi! İşte EYT'li için yüksek maaş ve tazminat formülü EYT'li milyonlarca vatandaşı ilgilendiren açıklama geldi. EYT'de yüksek maaş ve tazminat formülünün detayları ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesine göre ilk etapta prim ve sigortalılık süresi tamam olan 2,25 milyonu aşkın kişi emeklilik hakkı elde edecek. EYT'liler SGK'ların önünde heyecanla bekliyor, askerlik ve doğum prim günlerini saydırıyor. İşte "EYT'de başvuru süreci nasıl olacak? Emekli maaşı nasıl hesaplanacak? Emeklilik tazminatı ne kadar olacak?" sorularının yanıtı...
2.01.2023 Emekli
EYT'lilerin maaşları ne kadar olacak? Tarih verildi hesaplara yatacak
EYT'lilerin maaşları ne kadar olacak? Tarih verildi hesaplara yatacak EYT ile ilgili son dakika açıklaması geldi. EYT'li vatandaşların maaşlarıyla ilgili dikkat çeken detay ortaya çıktı. EYT'li maaşı ne kadar olacak sorusu cevabını buldu. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesi, 8 Eylül 1999 öncesinde sigorta girişi yapılanları kapsayacak. Detayları TBMM’ye gelecek kanunla belirlenecek olan EYT düzenlemesinin ocak ayında kabul edilmesi, şubat ayında ise EYT’li aylıklarının yatması bekleniyor. İşte EYT ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
31.12.2022 Çalışan Hakları
Yüksek emekli maaşı almanın formülü verildi! Aylık 40 bin lira, uzman isim tek tek açıkladı
Yüksek emekli maaşı almanın formülü verildi! Aylık 40 bin lira, uzman isim tek tek açıkladı Emekli maaşı ile ilgili dikkat çeken detay ortaya çıktı. Normal şartlarda her yıl belli sayıda kişi emekli olurken, 1999 öncesi işe giriş tarihi olanların (EYT) yaş şartı aranmaksızın emekli olmasıyla birlikte emekliliği hak eden kişi sayısı arttı. EYT yasasının çıkması sonrasında 2 milyon kişi emekli oldu. Yaş ve prim şartını tamamlayanlar emekliliğe hak kazanıyor. Peki emeklilikte yüksek aylık almanın formülü ne? Emekli olmak için ödenen sigorta priminde taban ve tavan tutarlar ne kadar? Emeklilikte 3.5 yıl kuralı nedir? SSK mı yoksa Bağkur’dan mı emekli olunduğunda daha fazla maaş alınıyor?
30.01.2024 Çalışma Hayatı
Emekliler yaşadı! Beklemeden başvurun, her ay daha fazla maaş alabilirsiniz
Emekliler yaşadı! Beklemeden başvurun, her ay daha fazla maaş alabilirsiniz Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. Her ay daha fazla maaş hesabınıza yatabilir. Emekli zammı için geri sayım sürerken, yeni emekli olacaklar için kritik detay ortaya çıktı. Bağ-kur ve SGK emekli maaşı hesaplaması yapan emekli adayları için fazla aylık almanın formülü belli oldu. İşte emekli maaşını arttıracak o kritik tarih ve haberin detayları…
16.12.2023 Çalışma Hayatı
Emekli olacaklara hayati uyarı! Yüksek emekli aylığı almak için kritik tarihler açıklandı
Emekli olacaklara hayati uyarı! Yüksek emekli aylığı almak için kritik tarihler açıklandı Emeklilik başvurusu yapacak vatandaşlar için önemli değişiklikler hükümetin gündeminde yer aldı. Özellikle 8.9.1999 tarihinden önce ve sonra sigortalı olanlar için farklı emeklilik şartları bulunuyor. Bu kapsamda, SSK, Bağkur, Emekli Sandığı gibi farklı sigorta kolları için belirlenen prim ödeme günleri ve emeklilik yaş sınırları vatandaşların dikkat etmesi gerekiyor. SGK Uzmanı Dilek Ete konuyla ilgili bilgi vererek dikkat çeken detaylardan bahsetti.
14.11.2023 Emekli
Emekli aylığında her ay 15 liralık düşüşe sebep oluyor! Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren 'asgari ücret' ayrıntısı
Emekli aylığında her ay 15 liralık düşüşe sebep oluyor! Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren 'asgari ücret' ayrıntısı Emekli aylıklarıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. Emekli maaşının nasıl hesaplandığıyla ilgili merak edilen ayrıntıları SGK Uzmanı Dilek Ete anlattı. Ete ayrıca emekli aylıklarının hakkettiği seviyeye nasıl geleceğiyle ilgili öneride bulundu.
24.10.2023 Emekli
Emeklilik sistemi ve aylık bağlanma oranı değişiyor! Çifte maaş bağlanacak
Emeklilik sistemi ve aylık bağlanma oranı değişiyor! Çifte maaş bağlanacak Yeni emeklilik sistemi için düğmeye basıldı. TBMM'ye sunulan 12. Kalkınma Planı çalışma hayatında önemli değişiklikler getirecek. Emekli maaşı sistemi ve emeklilik kriterleri değişirken, evde bakım yapanların sigortası olacak. EYT sonrası sigortalı olanlar için yeni bir emeklilik dönemi başlayacak. Aylık bağlanma oranı (ABO) için değişiklikler masada olacak. Kişilerin daha çok prim ödeyerek daha çok yüksek emekli maaşı almalarının önü açılacak. Yani gün sayısı arttıkça aylık da artmış olacak.
22.10.2023 Emekli
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz tarih verdi! Emekli maaşlarıyla ilgili önemli açıklama
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz tarih verdi! Emekli maaşlarıyla ilgili önemli açıklama Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz katıldığı bir TV programında Orta Vadeli Program ve enflasyon gelişmeleri, memur ve emekli maaşları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz, emekli maaşlarına yapılacak olan düzenlemeye ilişkin de tarih verdi. Yılmaz ayrıca son günlerde çok konuşulan kıdem tazminatı ile ilgili önemli bilgiler verdi. İşte detaylar...
24.09.2023 Ekonomi
Emekli olamayana avans imkanı! Kritik süre 90 gün
Emekli olamayana avans imkanı! Kritik süre 90 gün EYT ile ilgili son dakika açıklaması geldi. EYT'li yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Şu ana kadar 2.2 milyon kişi başvuru gerçekleştirdi. Mükerrer başvurular çıkınca bu rakam 2 milyon olarak tespit edildi. 1.9 milyon kişinin emeklilik işlemi gerçekleşti. Maaşı bağlanmayan EYT'liler için avans imkanı bulunuyor. Öte yandan hem işverenlerin hem de çalışanların kafasında birçok soru işareti var. Bu noktada hak kaybı oluşmaması için neler yapılması gerektiği ve işçi-işveren anlaşmazlığının çözümünde rol oynayan önemli faktörler uzmanlar tarafından açıklandı. İşte EYT milyonları merak ettiği detaylar...
24.09.2023 Emekli
Çalışma Bakanı Prof.Dr. Işıkhan EYT açıklaması! Maaşlar bağlanacak
Çalışma Bakanı Prof.Dr. Işıkhan EYT açıklaması! Maaşlar bağlanacak Çalışma Bakanı Prof.Dr. Vedat Işıkhan gazetecilerle bir araya geldi. Işıkhan EYT ile ilgili önemli açıklamalarda bulunarak, maaşı henüz bağlanmayan EYT'lilerin maaşlarının yıl sonuna kadar bağlanacağını ifade etti.
19.09.2023 Ekonomi
Yüksek emekli maaşı almak için 5 formül ortaya çıktı! İşte emeklilikte 7 yıl kuralı
Yüksek emekli maaşı almak için 5 formül ortaya çıktı! İşte emeklilikte 7 yıl kuralı Yüksek emekli maaşı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Emeklilikte düşük maaş almak herkesin endişesi. Özellikle son dönemde, kimi EYT’den emekli olanlar düşük emekli maaşlarından şikâyet ediyor. Peki emeklilikte yüksek maaş almanın formülü ne? İşte detaylar...
2.09.2023 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

Eyt Maaşı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eyt maaşı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.