Ewan Mcgregor

Ewan Mcgregor

Son dakika Ewan McGregor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ewan McGregor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ewan McGregor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ewan Mcgregor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ewan mcgregor gelişmeleri de dahil olmak üzere 39 ewan mcgregor haberi bulunmuştur. Tüm ewan mcgregor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Star Wars Filmleri İzleme Sırası...star Wars Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Star Wars Filmleri İzleme Sırası...star Wars Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Star Wars, paralel kurgu ile yazılmış bir senaryoya sahip olduğu için çekildiği yıllara göre değil hikayeye göre izlenmesi gereken bir seridir. Bu nedenle çekilen ilk film Star Wars: Yeni Bir Umut olsa da, bu film hikayenin akışına göre dördüncü sıradadır. Bilimkurgu türüne yeni bir soluk getiren ve sadece Amerika'da değil dünya genelinde milyonlarca hayranı olan Star Wars serisini anlamak isteyenler, bu sıraya göre seriyi izlemelidir. ,
4.02.2024 Gündem
2022 Altın Küre adayları açıklandı
2022 Altın Küre adayları açıklandı Önümüzdeki yıl 79'uncu kez verilecek olan Altın Küre (Golden Globes) Ödülleri için adaylar belli oldu. Hollywood Yabancı Basın Birliği'nin (Hollywood Foreign Press Association - HFPA) açıkladığı sinema yapımları arasında The Power of the Dog ve Belfast filmleri yedi adaylıkla öne çıktı. Succession dizisi beş dalda aday gösterilirken, Ted Lasso ve The Morning Show dörder adaylık aldı. İşte Oscar'ın habercisi olarak görülen Altın Küre'nin 2022 adayları...
14.12.2021 Kültür Sanat
Fatih Akın Altın Küre'de 'En İyi Yabancı Dilde Film Ödülü'nü Kazandı
Fatih Akın Altın Küre'de 'En İyi Yabancı Dilde Film Ödülü'nü Kazandı 75. Altın Küre Ödülleri belli oldu. Türk yönetmen Fatih Akın, In The Fade (Paramparça) filmiyle en iyi yabancı dilde film ödülünü kazandı.
8.01.2018 Magazin
75. Altın Küre ödülleri sahiplerini buldu!
75. Altın Küre ödülleri sahiplerini buldu! Hem sinema dünyasının hem de televizyon dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan Altın Küre Ödülleri (Golden Globe Awards), dün gece düzenlenen seremoni ile sahiplerini buldu.
8.01.2018 Kültür Sanat
Yasak aşkı ile el ele yakalandı!
Yasak aşkı ile el ele yakalandı! 22 yıllık eşinden ayrı yaşamaya başlayıp eski rol arkadaşı Mary Elizabeth Winstead (32) ile birlikte olan İngiliz aktör Ewan McGregor, Hollywood'da el ele yürürken görüntülendi.
15.11.2017 Magazin
'Yasak aşk'ın sonu çok kötü bitti!
'Yasak aşk'ın sonu çok kötü bitti! İngiliz oyuncu Ewan McGregor ve rol arkadaşı Mary Elizabeth Winstead'in ilişkisi ortaya çıkınca, McGregor'un 22 yıllık eşi Eva Mavrakis evliliklerinin bittiğini açıkladı.
24.10.2017 Magazin
Güzellik banyosu
Güzellik banyosu İskoç oyuncu Ewan McGregor’un kızı Clara Mathilde McGregor, sosyal medyada küvetin içinde çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak şaşkınlık yarattı
9.08.2017 Magazin
Fargo Nisan'da geliyor!
Fargo Nisan'da geliyor! Ewan McGregor, Carrie Coon, Mary Elizabeth Winstead, David Thewlis ve Michael Stuhlbarg gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı üçüncü Fargo sezonu Nisan ayında başlıyor!
16.01.2017 Kültür Sanat
Fargo’nun kadrosuna katıldı
Fargo’nun kadrosuna katıldı Yeni Fargo sezonuyla ilgili detaylar geldi...
15.01.2017 Magazin
Suriyeliler’e dil öğretip Türkiye’de umut olacak
Suriyeliler’e dil öğretip Türkiye’de umut olacak BM Genel Kurulu’ndaki bir forumda konuşan Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Suriyeli mültecilere dil öğreten ‘Merhaba Umut’ projesini anlattı. 350 toplum liderine seslenen Terzioğlu, “Suriyeli çocukların ve gençlerin geleceği bizim elimizde” dedi.
20.09.2016 Ekonomi
Filmlerle mutlu olun
Filmlerle mutlu olun Filmler mutsuzluğa kapılanlar için büyük bir sığınak gibi...
24.07.2016 Magazin
Kadrosu göz dolduruyor
Kadrosu göz dolduruyor Bu hafta vizyona giren yapımlar arasında kadrosu ve kurgusuyla “Hain”, öne çıkıyor.
22.07.2016 Arşiv
Efsane geri dönüyor
Efsane geri dönüyor TraInspottIng 2’in çekimleri başladı...
12.06.2016 Magazin
Star Wars Jake Lloyd kimdir?
Star Wars Jake Lloyd kimdir? Geçtiğimiz günlerde şizofreni teşhisi konulan Jake Lloyd kimdir? Hangi filmlerde rol almıştır? Çocukken Star Wars filminde rol alan isim Jake Lloyd özel bilgileri merak ediliyor. Bizde siz okuyucularımız için derlediğimiz Jake Lloyd'un bilgilerini paylaşıyoruz İşte ayrıntılar...
12.04.2016 Magazin
Obi Wan Kenobi’nin sesi olmak
Obi Wan Kenobi’nin sesi olmak 1987 yılında yayın hayatına atılan Blue Jean, kuruluşundan bugüne geçen 28 yıl içinde binlerce gencin hayatına eşlik etti, yerli ve yabancı müzik konusunda 1 numaralı başvuru kaynağı oldu. Blue Jean, yeni sayısından itibaren logosundan boyutuna, içeriğinden tasarımına kadar her yönüyle değişerek yeni sürümüyle okuyucularının karşısına çıktı. Derginin 28 yıllık gençlik ve müzik içerikli çizgisi, Ocak sayısından itibaren kültür&sanat ve lifestyle konularıyla zenginleşti. Yeni Blue Jean’in ilk sayısında kapak konusu “Star Wars” efsanesi. Dergiye konuk yazar olan Yekta Kopan ise Star Wars anısını kaleme aldı.
2.01.2016 Magazin
Madde bağımlılarına ilaç: 'Trainspotting'
Madde bağımlılarına ilaç: 'Trainspotting' Bir kitap festivalinde konuşan İskoçya eski sağlık bakanı Sir Kennety Calman, madde bağımlılığıyla mücadele edenlere 'Trainspotting' filmini önerdi...
23.08.2014 Sağlık
Mısır devrimini kim çaldı?
Mısır devrimini kim çaldı? Bu hafta tek bir film izleyecekseniz, tercihinizi ‘Meydan’dan yana kullanın, derim...
28.02.2014 Arşiv
Yok artık!
Yok artık! ATV, “The Island” (ADA) filminde bakın neyi sansürledi
29.09.2021 Gündem
Haftanın en şiddetli ve en komik filmi
Haftanın en şiddetli ve en komik filmi Yazar Marty, adı dışında hiçbirini tamamlayamadığı hikayesini bir türlü istediği gibi kurgulamamaktadır...
22.03.2013 Arşiv
Fadik Sevin Atasoy ile sinema keyfi
Fadik Sevin Atasoy ile sinema keyfi Turizm Bakanlığ’nın Los Angeles’ta kültür ataşesi olarak görevlendirdiği Fadik Sevin Atasoy, vizyona girenleri artık Hollywood’tan kaleme alacak. İlk hafta için favori filmi Anna Karenina: “Benim için bir aile mirası olan romanın, günümüzde perdeye nasıl yansıdığını görmek için koşa koşa gittiğim filmden son derece etkilenerek çıktım. Film, tiyatro ve dans sanatının sinema ile buluştuğu yepyeni bir uyarlama...”
28.12.2012 Arşiv
'Altın Küre' adayları açıklandı
'Altın Küre' adayları açıklandı İşte oscarların habercisine aday olan isimler...
13.12.2012 Magazin
Carew Rus model ile soyundu!
Carew Rus model ile soyundu! Norveçli John Carew, ünlü Rus model ile soyunarak kamera karşısında seksi pozlar verdi
29.10.2012 Magazin
Sigara için 10 yöntem
Sigara için 10 yöntem İngiliz sağlık uzmanı Max Kirsten, sigara bağımlılığını bitirmek isteyenler için tavsiyelerde bulundu
14.03.2012 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Ewan Mcgregor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ewan mcgregor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.