Europol

Europol

Son dakika europol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan europol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını europol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Europol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan europol gelişmeleri de dahil olmak üzere 219 europol haberi bulunmuştur. Tüm europol haberleri aşağıda listelenmiştir.
PKK’lı terörist Mehmet Kopal Fransa'da yakalanarak Türkiye'ye getirildi
PKK’lı terörist Mehmet Kopal Fransa'da yakalanarak Türkiye'ye getirildi Emniyet Genel Müdürlüğü; PKK/KCK silahlı terör Örgütüne üye olma suçundan ulusal seviyede aranan Mehmet Kopal'ın Fransa'da yakalanarak Türkiye'ye getirildiğini duyurdu.
10.04.2024 Gündem
Dünyanın en büyük siber suç organizasyonu, çok uluslu görev gücü tarafından çökertildi
Dünyanın en büyük siber suç organizasyonu, çok uluslu görev gücü tarafından çökertildi İngiltere Ulusal Suç Ajansı (NCA), FBI ve Europol ile birlikte kişi ve kurumların görsel ve verilerini çalarak şantaj yapan dünyanın en büyük siber suç organizasyonu Lockbit’i operasyonla çökertti.
20.02.2024 Dünya
Kırmızı bültenle aranan 56 şüpheli 'Kafes-28' operasyonuyla yakalandı
Kırmızı bültenle aranan 56 şüpheli 'Kafes-28' operasyonuyla yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11 ilde eş zamanlı düzenlenen 'Kafes-28' operasyonlarında, 18 ülke tarafından kırmızı bültenle aranan 56 kişinin yakalandığını duyurdu.
3.01.2024 Gündem
Yalova’da İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 Iraklı yakalandı
Yalova’da İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 Iraklı yakalandı Yalova’da polis İnterpol tarafından rüşvet, yolsuzluk ve hükümete karşı dolandırıcılık suçlarından kırmızı bültenle aranan 2 Irak uyruklu şahıs saklandıkları villada yakalandı.
21.12.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: 34 firari yakalandı
Bakan Yerlikaya açıkladı: 34 firari yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör, göçmen kaçakçılığı, uyuşturucu ticareti ve dolandırıcılık suçlarından aranan kişilerin 34 firari şahsın yakalandığını açıkladı.
19.08.2023 Gündem
Vizesiz Avrupa Birliği süreci başlıyor! İşte 6 maddelik yol haritası
Vizesiz Avrupa Birliği süreci başlıyor! İşte 6 maddelik yol haritası AB’nin vize muafiyeti için istediği 72 kriterden 66’sını tamamlayan Türkiye geri kalan 6 kriterin tamamlanması için düğmeye basıyor. En kritik başlıklardan olan ‘terörle mücadele’ konusunda taviz verilmeden ifade özgürlüğü esnetilecek.
22.07.2023 Gündem
İtalya’da Ndrangheta mafyasına yönelik baskın: 30’dan fazla tutuklama
İtalya’da Ndrangheta mafyasına yönelik baskın: 30’dan fazla tutuklama İtalyan polisi, mafya örgütü Ndrangheta’ya düzenlediği baskında 30’dan fazla kişiyi tutukladı.
27.06.2023 Dünya
Baronun milyon dolarlık saati! 1 milyar liralık kara para operasyonu
Baronun milyon dolarlık saati! 1 milyar liralık kara para operasyonu Uluslararası uyuşturucu kartelinin izi sürüldü. Kartelin 1 milyar liralık uyuşturucudan elde edilen mal varlığına el konuldu. İstanbul merkezli 5 ilde yapılan operasyonda 100 milyon liralık ziynet eşyasına ele geçirilirken 23 kişi gözaltına alındı. Büyük operasyonun ayrıntılarını CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ aktardı.
14.06.2023 Dünya
Europol’ün en çok aranan suçlular listesinde Hollandalı baronunun Türkiye koluna neşter
Europol’ün en çok aranan suçlular listesinde Hollandalı baronunun Türkiye koluna neşter Hollandalı uyuşturucu baronunun Türkiye koluna operasyon yapıldı. Uluslararası kokain ticaretinin başını çeken Hollanda asıllı Joseph Johannes Leidekkers’in Türkiye yapılanmasına 5 ilde operasyon düzenlendi. 23 kişi gözaltına alınırken, 1 milyar liralık mülk ve gayrimenkule el koyuldu.
14.06.2023 Gündem
Almanya’da ‘hızlı sınır dışı’ dönemi! Sığınmacı politikası sertleşiyor
Almanya’da ‘hızlı sınır dışı’ dönemi! Sığınmacı politikası sertleşiyor Almanya hükümeti ile eyalet başbakanları Berlin’de yaptıkları toplantıda, iltica başvuruları reddedilenlerin zaman kaybetmeden sınır dışı edilmesine karar verdi.
12.05.2023 Gündem
Çiftlik Bank davasında 'Tosuncuk'un sağ kolu Türkiye'ye getirildi
Çiftlik Bank davasında 'Tosuncuk'un sağ kolu Türkiye'ye getirildi Çiftlikbank davasının bir numaralı sanığı 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın, Uruguay'daki işlerini takip ettiği belirtilen Osman Naim Kaya, Adalet Bakanlığı'nın girişimlerinin ardından Türkiye'ye iade edildi. Kaya, İstanbul Havalimanı'ndaki işlemlerinin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
8.04.2023 Gündem
Organize suç örgütü lideri Kurtuluş ve yöneticisi Camgöz Türkiye'ye iade edilecek
Organize suç örgütü lideri Kurtuluş ve yöneticisi Camgöz Türkiye'ye iade edilecek Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) İnterpol-Europol Daire Başkanlığından yapılan açıklamada, haklarında kırmızı bülten çıkarılan Serkan Kurtuluş ve Lider Camgöz'ün, sahte pasaport ile Arjantin'de yakalanmaları sonrası Türkiye'ye iadeleri konusunda yapılan talebin, adli makamlar kabul edildiği duyuruldu.
25.12.2022 Gündem
Kırmızı bültenle aranan uyuşturucu baronu Atilla Önder İspanya’da yakalandı
Kırmızı bültenle aranan uyuşturucu baronu Atilla Önder İspanya’da yakalandı Emniyet Genel Müdürlüğü, kırmızı bültenle aranan uyuşturucu baronu Atilla Önder'in İspanya'da yakalandığını ve Türkiye’ye getirileceğini açıkladı.
22.12.2022 Gündem
Kırmızı bültenle aranan Serkan Akbaba Almanya’da yakalanarak Türkiye'ye getirildi
Kırmızı bültenle aranan Serkan Akbaba Almanya’da yakalanarak Türkiye'ye getirildi Kasten öldürme ve kasten yaralama suçlarından kırmızı bültenle aranan Serkan Akbaba Almanya’nın Mannheim şehrinde yakalanarak Türkiye'ye getirildi.
1.12.2022 Gündem
Bakan Soylu'dan düzce depremi açıklaması: Ağır hasarlı konutlara eşya yardımı yapılacak
Bakan Soylu'dan düzce depremi açıklaması: Ağır hasarlı konutlara eşya yardımı yapılacak Düzce’de meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından Düzce Valiliğinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un katılımıyla afet koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "90 bin liraya kadar eşya yardımı yapacağız. Aynı zamanda 30 bin liraya kira ve taşınma yardımı gerçekleştireceğiz. Ağır hasarlı binalarda kiracılar varsa bunlara da 15 bin lira kadar taşınma yardımı gerçekleştireceğiz" dedi.
24.11.2022 Gündem
EGM'den Bakan Soylu ve EUROPOL ismi ile gönderilen mailler hakkında uyarı
EGM'den Bakan Soylu ve EUROPOL ismi ile gönderilen mailler hakkında uyarı Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), EUROPOL'den ya da İçişleri Bakanlığından gönderildiği izlenimi veren, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da ismi kullanılan ve dolandırıcılık niyeti ile atılan mailler hakkında uyarıda bulundu.
24.11.2022 Gündem
EGM'den dolandırıcılık uyarısı
EGM'den dolandırıcılık uyarısı Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), son dönemde dolandırıcılık ve zararlı yazılım amacıyla vatandaşların mail adreslerine gönderilen e-postalara karşı uyarıda bulundu.
24.11.2022 Gündem
Kırmızı bültenle aranıyordu! Arnavutluk'ta yakalanan Salih Akkurt tutuklandı
Kırmızı bültenle aranıyordu! Arnavutluk'ta yakalanan Salih Akkurt tutuklandı Firari olarak kırmızı bültenle aranırken Arnavutluk'ta yakalanarak Türkiye'ye getirilen Salih Akkurt tutuklandı. 
11.11.2022 Gündem
Salih Akkurt kimdir? Kırmızı bültenle aranan Salih Akkurt Türkiye'ye getirildi!
Salih Akkurt kimdir? Kırmızı bültenle aranan Salih Akkurt Türkiye'ye getirildi! Firari olarak kırmızı bültenle aranırken Arnavutluk'ta yakalanan Salih Akkurt, Türkiye'ye getirildi.
10.11.2022 Gündem
Kırmızı bültenle aranırken Arnavutluk'ta yakalanan Salih Akkurt Türkiye'ye getirildi
Kırmızı bültenle aranırken Arnavutluk'ta yakalanan Salih Akkurt Türkiye'ye getirildi Firari olarak kırmızı bültenle aranırken Arnavutluk'ta yakalanan Salih Akkurt, Türkiye'ye getirildi.
9.11.2022 Gündem
Türk İnterpol’ü göz açtırmıyor! Mafya tipi suç örgütü liderleri yurt dışında yakalandı
Türk İnterpol’ü göz açtırmıyor! Mafya tipi suç örgütü liderleri yurt dışında yakalandı Türk Polis Teşkilatı'nın yurt içinde mafya tipi suç örgütleri ile yaptığı etkin mücadele, uluslararası alanda da hız kesmeden devam ediyor. Emniyet Genel Müdürlüğü İnterpol- Europol Daire Başkanlığınca oluşturulan özel ekip, aralarında Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer’in de yer aldığı 7 suç örgütü firarisinin bulundukları ülkelerde yakalanmasını sağlarken, bu yıl içerisinde 84 suçlunun da Türkiye’ye iade edilmesini sağladı.
21.09.2022 Gündem
Emniyet Müdürü atamaları 2022! İstanbul Emniyet Müdürlüğü yaz dönemi atamaları: Emniyet Müdürü, İl Müdür Yardımcıları, İlçe Müdürleri, Şube Müdürleri listesi!
Emniyet Müdürü atamaları 2022! İstanbul Emniyet Müdürlüğü yaz dönemi atamaları: Emniyet Müdürü, İl Müdür Yardımcıları, İlçe Müdürleri, Şube Müdürleri listesi! Emniyet Müdürü atamaları 2022 yapıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde yaz dönemi atamaları çerçevesinde değişikliğe gidildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde yaz dönemi atamaları çerçevesinde değişikliğe gidildi. Atamalar dahilinde 21 emniyet müdürü ve emniyet amirinin çeşitli illere tayin olurken, 12 Emniyet müdürü ve emniyet amiri ise İstanbul'da görevlendirildi. İşte İstanbul Emniyet Müdürlüğü yaz dönemi atamaları ile Emniyet Müdürü, İl Müdür Yardımcıları, İlçe Müdürleri, Şube Müdürleri listesi…
18.08.2022 Çalışma Hayatı
İstanbul Emniyetinde görev değişikliği
İstanbul Emniyetinde görev değişikliği İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde yaz dönemi atamaları çerçevesinde değişikliğe gidildi. Atamalar dahilinde 21 emniyet müdürü ve emniyet amirinin çeşitli illere tayin olurken, 12 Emniyet müdürü ve emniyet amiri ise İstanbul’da görevlendirildi.
18.08.2022 Gündem
Narkotik: Uyuşturucudan gelir sağlayan PKK, yandaşları ve NARKOTERÖR'le mücadelede kararlıyız
Narkotik: Uyuşturucudan gelir sağlayan PKK, yandaşları ve NARKOTERÖR'le mücadelede kararlıyız Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'ndan, uyuşturcu ticareti ve PKK ilişkisine yönelik yayımlanan raporda, "Yıllardır sistematik şekilde devam ettiği uyuşturucu ticaretinden milyarlarca dolar gelir sağlayan, çocuklarımızı zehirleyen, elde ettiği gelirle terörist faaliyetlerini sürdüren PKK, yandaşları ve NARKOTERÖR'le mücadelede kararlıyız" ifadeleri kaydedildi.
16.08.2022 Gündem
Interpol arıyordu! Çete lideri Türkiye'den sınır dışı edildi
Interpol arıyordu! Çete lideri Türkiye'den sınır dışı edildi Avustralya'nın 2016'dan bu yana Interpol üzerinden mavi bültenle aradığı uyuşturucu kaçakçısı ve Komançero (Comancheros) motosiklet çetesi lideri Mark Douglas Buddle, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) yakalandıktan sonra Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan ülkesine gönderildi.
3.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Europol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki europol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.