Estetik Cerrahi

Estetik Cerrahi

Son dakika Estetik Cerrahi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Estetik Cerrahi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Estetik Cerrahi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Estetik Cerrahi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan estetik cerrahi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.309 estetik cerrahi haberi bulunmuştur. Tüm estetik cerrahi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ameliyat oldu, estetiği bozuldu! Tazminat davası açtı
Ameliyat oldu, estetiği bozuldu! Tazminat davası açtı Ankara'da yaşayan turizmci Gülizar Aras, 2021 yılında düğün öncesi İstanbul'da özel bir hastanede burun estetiği ameliyatı yaptırdı.Ancak 6 ay sonra burnunun uç kısmında çökme meydana geldi. Burnunun düzelmesi için aynı doktor tarafından 2 kez daha ameliyat edilen Aras, şekil bozukluğunun daha da arttığını ileri sürerek, savcılığı suç duyurusunda bulunup, 1 milyon liralık tazminat davası açtığını belirtti.
4.04.2024 Gündem
Estetik uzmanı uyardı: Buruna dolgu veya askı gerçek burun ameliyatı yerini tutmaz
Estetik uzmanı uyardı: Buruna dolgu veya askı gerçek burun ameliyatı yerini tutmaz Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Tekin Şimşek, buruna dolgu veya askı gibi minimal invaziv işlemlerin gerçek bir burun ameliyatının yerini tutmayacağını söyledi.
3.01.2024 Sağlık
Estetik işlemlerde en ölümcül hata! Uzman isim uyardı: Ölüm riskini artırıyor
Estetik işlemlerde en ölümcül hata! Uzman isim uyardı: Ölüm riskini artırıyor Sosyal medya estetik ameliyatlara ilgiyi artırdı. Uzman isim estetik işlemlerde yapılması ve yapılmaması gerekenleri tek tek açıkladı. Estetik işlemlerde hastaların en ölümcül hatalarından birinin sağlık sorunlarını gizleyerek ameliyat olmaya çalışmak olduğunu belirten Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Yakup Çil, “Kişi sağlık sorununu hekime söylerse, arzu ettiği burun veya vücut estetiğinin yapılmayacağını düşünebilir. Başka bir neden de mevcut hastalığı çok daha fazla tahlil gerektireceği için maddi maliyetin artacağı korkusudur. Ancak bu korkular nedeniyle hastalıkların gizlenmesi, operasyonda hastanın sağlığını riske atar" dedi.
8.11.2023 Sağlık
Kadın sağlığını koruyan estetik ameliyatı! Uzman isim fayda ve yararlarını açıkladı
Kadın sağlığını koruyan estetik ameliyatı! Uzman isim fayda ve yararlarını açıkladı Meme küçültme ameliyatlarının kadının genel sağlığı üzerinde yarattığı olumlu sonuçlarıyla yaşam kalitesini de artırdığını söyleyen Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Bilge Kağan Aysal, “Kadınlarda meme büyüklüğü boyun ağrısı, bel ağrısı, bel fıtığında tetiklenme veya hijyen problemleri gibi sıkıntılara yol açabiliyor. Meme küçültme ameliyatları sıklıkla estetik kaygılarla yapılmakla birlikte, sağlıkla ilgili de çok ciddi düzeylerde hastalara yardımcı oluyor. Meme küçültmenin her anlamda yüz güldürücü bir ameliyat olduğunu söyleyebiliriz” açıklamasında bulundu.
16.10.2023 Sağlık
İklim değişikliği kanseri artırdı! '3 yaşında kanser hastamız vardı'
İklim değişikliği kanseri artırdı! '3 yaşında kanser hastamız vardı' Akdeniz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ömer Özkan, iklim değişikliğiyle birlikte cilt kanserinde hem yaş ortalamasının düştüğünü hem de cilt kanseri vakalarının belirgin şekilde arttığını söyledi. Prof. Dr. Özkan, "Haftada 3-4 kanser vakası tespit ediyoruz. 3 yaşında kanser hastamız vardı. Güneş görmeyen yerlerde dahi kanser vakası tespit ediliyor" dedi.
25.06.2023 Sağlık
'Liam Payne sevgilisine daha erkeksi görünmek için değişti!'
'Liam Payne sevgilisine daha erkeksi görünmek için değişti!' Bir dönemin en popüler gruplarından One Direction'ın üyelerinden biri olan Liam Payne, yüzündeki değişimle gündeme geldi. Bir estetik uzmanının da yorumladığı şarkıcının yeni görüntüsü hakkında ilginç bir iddia ortaya atılarak; Payne'in değişiminin sevgilisi Kate Cassidy'ye 'daha iyi ve erkeksi' görünmek istemesinden kaynaklandığı söylendi. İşte detaylar...
24.03.2023 Magazin
Uzmanlar ‘merdiven altı’ kliniklere karşı uyarıyor: Alerjik reaksiyon görülebilir
Uzmanlar ‘merdiven altı’ kliniklere karşı uyarıyor: Alerjik reaksiyon görülebilir Ciltteki yaşlılık belirtilerinin önüne geçmek için gerçekleştirilen botoks uygulamasına talebin arttığını ve bu işlemi tek başına yapmak isteyen pek çok kişinin internette satılan botoks ürünlerine rağbet gösterdiğini belirten Dermatoloji Uzmanı Dr. Hande Ulusal, “Merdiven altı klinikler çoğaldı, onaysız estetik ürünleri satılmaya başlandı. Menşei belli olmayan ürünlerle evde kendi kendine yapılan uygulamalar ve uzman olmayan kişilerin gerçekleştirdiği işlemler sağlığa zarar verebilir; hastalarda alerjik reaksiyonlara, göz kapağı düşüklüğüne, yeme ve konuşma güçlüğüne sebep olabilir” dedi.
2.03.2023 Sağlık
Çenesindeki tümör alındı, eksik kalan yere bacağından kemik konuldu
Çenesindeki tümör alındı, eksik kalan yere bacağından kemik konuldu Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Hastanesi’nde Barış Çakmaklı’nın (46) ağız içerisinde tespit edilen kötü huylu tümörle birlikte çenesinin bir kısmı alındıktan sonra yerine kaval kemiğinden parça kesilerek eksik kısım tamamlandı. Kulak burun boğaz ekibinin çeneyi kesip çıkarması ve tümörü temizlemesinin ardından çeneyi onarmada görev aldıklarını söyleyen Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı’nda görevli Dr. Burçin Acuner, “Ayağındaki kemiğin eksikliğini hissetmiyor. Yavaş yavaş yemek yemeye başladı” dedi.
31.01.2023 Gündem
Hayvandan insana organ nakli için çalışmalar başladı! Türk bilim insanları duyurdu
Hayvandan insana organ nakli için çalışmalar başladı! Türk bilim insanları duyurdu Organ nakli ile ilgili son dakika gelişmesi, tıp dünyasında bir ilik yaşanacak. Türkiye'nin ilk yüz nakli, çift kol ve dünyanın ilk rahim naklini yapan Prof. Dr. Ömer Özkan, birçok naklin yanı sıra hayvandan insana nakilin araştırılacağı Bilim Vadisi oluşturmak için altyapı girişimlerini yaptıklarını duyurdu.
17.12.2022 Sağlık
Aslı Sümen'den yeni sevgilisi Chris Bann ile ilk paylaşım!
Aslı Sümen'den yeni sevgilisi Chris Bann ile ilk paylaşım! Aslı Sümen, 2017 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında ikinci seçilmişti. Itır Esen’den taç geri alınınca, birincilik Sümen’in olmuştu. Tescilli güzel, yeni sevgilisi Chris Bann ile fotoğrafını ilk kez paylaştı.
17.12.2022 Magazin
Uzmanından taksitli estetik uyarısı
Uzmanından taksitli estetik uyarısı Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Başkanı Prof. Dr. Cenk Demirdöver, bugün bir çok kişinin kendini estetik yaptırma gayreti içinde hissettiğini işaret ederek, "Taksitli işlemlerle estetik cazip hale getiriliyor. Taksitle estetik işlemlerinin daha kolay yapılabilir, insanların daha kolay ödeyebilir rakamlara ulaşması sağlanıyor. Yetkin olmayan insanlar tarafından uygulanan estetik işlemlerinin doğurduğu komplikasyonlar geri dönüşsüz olumsuz sonuçlara da yol açabiliyor" dedi.
6.11.2022 Sağlık
Estetik operasyonlarda taksitli dönem başladı
Estetik operasyonlarda taksitli dönem başladı Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Başkanı Prof. Dr. Cenk Demirdöver, bugün bir çok kişinin kendini estetik yaptırma gayreti içinde hissettiğini işaret ederek, "Taksitli işlemlerle estetik cazip hale getiriliyor. Taksitle estetik işlemlerinin daha kolay yapılabilir, insanların daha kolay ödeyebilir rakamlara ulaşması sağlanıyor. Yetkin olmayan insanlar tarafından uygulanan estetik işlemlerinin doğurduğu komplikasyonlar geri dönüşsüz olumsuz sonuçlara da yol açabiliyor" dedi.
6.11.2022 Yaşam
Sosyal medya fenomeni isyan etti! 'Sevgili bulmakta zorlanıyorum çünkü çok güzelim'
Sosyal medya fenomeni isyan etti! 'Sevgili bulmakta zorlanıyorum çünkü çok güzelim' Sosyal medyada Mz. Dani isimiyle bilinen fenomen isim estetik cerrahi işlemleri için 50 bin dolar (yaklaşık 911 bin TL) harcadıktan sonra hayatının tamamen değiştiğini dile getirdi. Çocukluğundan beri bir Barbie bebeğe dönüşmek istediğini ifade eden kadın estetik prosedürlerinin sonrasında erkeklerin ona karşı bakışının değiştiğini söyledi.
2.09.2022 Magazin
Prof. Dr. Özlenen Özkan kimdir, kaç yaşında? İşte Özlenen Özkan’ın biyografisi!
Prof. Dr. Özlenen Özkan kimdir, kaç yaşında? İşte Özlenen Özkan’ın biyografisi! Bursa’da 1 yıl boyunca teyzesi tarafından alıkonulan çocuğun sağlık durumu ile ilgili açıklamalarıyla gündeme gelen Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özlenen Özkan’ın hayatı ve kariyeri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Prof. Dr. Özlenen Özkan kimdir, kaç yaşında? İşte Özlenen Özkan’ın biyografisi!
26.07.2022 Gündem
Doğum sonrasında en sık tercih edilen uygulamalar nelerdir?
Doğum sonrasında en sık tercih edilen uygulamalar nelerdir? Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Prof. Dr. Özgür Pilancı, kadınların sıklıkla merak ettiği doğum sonrası uygulanabilen yöntemleri tüm detayları ile anlatıyor.
26.05.2022 Sağlık
Rinoplasti sonrası bakım nasıl olmalıdır?
Rinoplasti sonrası bakım nasıl olmalıdır? Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Prof. Dr. Özgür Pilancı, burun estetiği olarak da bilinen rinoplasti ve ameliyat sonrasındaki bakımının nasıl olması gerektiğini tüm ayrıntılarıyla sizler için anlattı.
20.05.2022 Sağlık
Rinoplasti sonrası bakım nasıl olmalıdır?
Rinoplasti sonrası bakım nasıl olmalıdır? Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Prof. Dr. Özgür Pilancı, burun estetiği olarak da bilinen rinoplasti ve ameliyat sonrasındaki bakımının nasıl olması gerektiğini tüm ayrıntılarıyla sizler için anlattı.
20.05.2022 Sağlık
Genç bir yüze kavuşmak için hangi işlemleri tercih etmeliyiz?
Genç bir yüze kavuşmak için hangi işlemleri tercih etmeliyiz? Genç bir yüze kavuşmak için güneşten korunmaya ve sağlıklı beslenmeye önem gösterilmesi gerektiğini belirten Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Prof. Dr. Özgür Pilancı, mezoterapi, botoks ve dolgu uygulamaları hakkında merak edilenleri tüm ayrıntılarıyla sizler için anlattı.
20.05.2022 Sağlık
Genç bir yüze kavuşmak için hangi işlemleri tercih etmeliyiz?
Genç bir yüze kavuşmak için hangi işlemleri tercih etmeliyiz? Genç bir yüze kavuşmak için güneşten korunmaya ve sağlıklı beslenmeye önem gösterilmesi gerektiğini belirten Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Prof. Dr. Özgür Pilancı, mezoterapi, botoks ve dolgu uygulamaları hakkında merak edilenleri tüm ayrıntılarıyla sizler için anlattı.
20.05.2022 Sağlık
Selülitlerden kurtulmak için neler yapılmalı?
Selülitlerden kurtulmak için neler yapılmalı? Cildin altında yağ birikmesinden kaynaklanan selülit, erkeklerden daha çok kadınları etkileyen durumların başında geliyor. Özellikle bazı kadınlar selülite daha yakın olurken, selülitin yoğunluğu ve ne kadar belirgin olduğu genlere, vücut yağ yüzdesine ve yaşınıza bağlı olabilir. Yaz aylarına yaklaştığımız bugünlerde selülitlerden kurtulmanın yollarını Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahı Doç. Dr. İbrahim Aşkar anlattı.
27.04.2022 Sağlık
Genital problemlerin tedavisinde hangi uygulamalar tercih ediliyor?
Genital problemlerin tedavisinde hangi uygulamalar tercih ediliyor? Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Burçak Tok, genital problemlerin tedavisi hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı.
26.04.2022 Sağlık
Yüz nakli yapılan Recep Sert gözaltına alındı
Yüz nakli yapılan Recep Sert gözaltına alındı Balıkesir'in Edremit ilçesinde narkotik polisinin yaptığı operasyonda gözaltına alınan 10 kişi arasında yüz ve çene nakli yapılan Recep Sert'in de bulunduğu belirtildi. Operasyonda bir kilo 237 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.
16.03.2022 Gündem
Meme küçültme ameliyatları sırt ağrılarını önlüyor
Meme küçültme ameliyatları sırt ağrılarını önlüyor Doğum süreci, emzirme, kilo alıp-verme, yaş alma, hastalık ya da gelişime bağlı memede şekil bozuklukları ya da konjenital sebeplerden dolayı fazla küçük ya da büyük yapıya sahip memeler kadınlarda fiziksel ve psikolojik sorunlara neden olabiliyor. Plastik ve Estetik cerrahi uzmanı Op. Dr. Ali Şimşek meme küçültme ameliyatlarında önemli başlıkların altını çizdi.  
10.03.2022 Sağlık
Cilt güzelliğini korumak için bunlara dikkat!
Cilt güzelliğini korumak için bunlara dikkat! Pek çok faktör cilt üzerinde olumsuz etkiliyor. Diğer organlara oranla çok daha hızlı yaşlanan cildin özellikle de yirmili yaşlardan itibaren daha fazla bakım ve desteğe ihtiyacı bulunuyor. Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahı Doç. Dr. İbrahim Aşkar yaşlanma belirtilerini azaltmak, kırışıklık ve lekelerin oluşumu önlemek için dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.
24.02.2022 Sağlık
Erkekler de kadınlar kadar estetiğe önem veriyor
Erkekler de kadınlar kadar estetiğe önem veriyor Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı Uzmanı Prof. Dr. Cemal Cingi, “Günümüzde erkekler ve kadınların burun estetiğine rağbeti eşitlendi” dedi.
19.02.2022 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Estetik Cerrahi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki estetik cerrahi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.