Gazete Vatan Logo
Magazin 'Liam Payne sevgilisine daha erkeksi görünmek için değişti!'

'Liam Payne sevgilisine daha erkeksi görünmek için değişti!'

Bir dönemin en popüler gruplarından One Direction'ın üyelerinden biri olan Liam Payne, yüzündeki değişimle gündeme geldi. Bir estetik uzmanının da yorumladığı şarkıcının yeni görüntüsü hakkında ilginç bir iddia ortaya atılarak; Payne'in değişiminin sevgilisi Kate Cassidy'ye 'daha iyi ve erkeksi' görünmek istemesinden kaynaklandığı söylendi. İşte detaylar...

'Liam Payne sevgilisine daha erkeksi görünmek için değişti!'

 Bir süredir ABD'den İngiltere'ye yerleşen sosyal medya fenomeni Kate Cassidy ile aşk yaşayan, One Direction grubunun üyelerinden Liam Payne, son haliyle görenleri şaşırttı. Yüzündeki değişimle büyük yankı uyandıran ünlü isim, hem sosyal medya kullanıcıları, hem de estetik uzmanları tarafından mercek altına alındı.

"SEVGİLİSİNE İYİ GÖRÜNMEK İÇİN YAPTIRDI"

Twitter kullanıcıları, yanaklarından yağ aldırıp aldırmadığını merak ettikleri Payne hakkında birçok yorum yaptı. Yüzündeki kemikler daha fazla görünür hale gelen 29 yaşındaki şarkıcı, geçirdiği değişim ile "Sevgilisine daha iyi görünmek için kesinlikle bir operasyon geçirdi" iddialarının da yayılmasına neden oldu.

 

YANAK BÖLGESİNDEKİ YAĞLAR ALINDI

Payne'in yanak bölgesindeki yağları aldırdığı iddiaları aslında gösteri dünyasında giderek yükselen bir akımdan kaynaklanıyor. Bu operasyonla, kişinin yanak bölgesindeki yağlar alınıyor. Sonuç olarak kemikleri daha belirgin hale geliyor ve ortaya daha köşeli bir yüz çıkıyor. Bu işleme bişektomi (bukkal yağ alımı) deniyor.

Haberin Devamı

"POPÜLER BİR İŞLEM"

İngiliz magazin basını da bu duruma kayıtsız kalmadı ve estetik cerrahi konusunda uzmanlarla konuştu. Bir estetik doktoru ve Skin Doctor Clinics'in kurucusu Dr. Saleena Zimri de genç şarkıcının bişektomi yaptırdığına inanıyor:

Liam, çene implantı olasılığı da olan bir tür bukkal yağ aldırmış gibi görünüyor. Bu, erkeklerin son dönemde yaptırdığı çok popüler bir işlem. Daha geniş ve keskin bir çene hattı, daha güçlü erkeksi özelliklerle ilişkilendiriliyor.

"SERVETİM ONA FEDA"

Öte yandan 29 yaşındaki Liam Payne, Kate Cassidy'nin şöhrete ulaşmak için kendisiyle ilişki yaşadığı iddialarına cevap vererek, "Eğer benimle param için birlikte oluyorsa bile bütün servetim ona feda" demişti.

BİR ÇOCUĞU VAR

Liam Payne, bir dönem şarkıcı Cheryl ile aşk yaşamıştı. Yaklaşık iki yıllık ilişkileri biten eski aşıkların, Mart 2017'de dünyaya gelen Bear Grey adında bir çocuğu bulunuyor.