Estetik Ameliyat

Estetik Ameliyat

Son dakika estetik ameliyat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan estetik ameliyat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını estetik ameliyat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Estetik Ameliyat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan estetik ameliyat gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.043 estetik ameliyat haberi bulunmuştur. Tüm estetik ameliyat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bedia Akartürk'ü görenler tanıyamadı! Estetik ameliyatına yenisini ekledi
Bedia Akartürk'ü görenler tanıyamadı! Estetik ameliyatına yenisini ekledi Türk Halk Müziği sanatçısı Bedia Akartürk, yaptırdığı estetiklere bir yenisini ekledi. Boyun ve yüz gerdirme ameliyatı sonrası "Halkıma karşı sorumlu hissediyorum" açıklaması yapan Bedia Akartürk, son estetik ameliyat sonrası 20 yaş gençleşti.
11.01.2024 Magazin
Piyasalar güne nasıl başladı! Borsa, dolar, euro...
Piyasalar güne nasıl başladı! Borsa, dolar, euro... Borsa İstanbul güne 7783 puandan başladı. Borsa İstanbul 100 endeksi güne yüzde 0,08 düşüşle 7783 puandan başladı. Dolar 29,0620 liradan, euro ise 31,7550 liradan güne başladı. Gram altın ise 1893 liradan alıcı buluyor.
19.12.2023 Ekonomi
Adana'daki rüşvet operasyonunda yeni detaylar ortaya çıktı! Estetik ameliyat parasını bile ödetti
Adana'daki rüşvet operasyonunda yeni detaylar ortaya çıktı! Estetik ameliyat parasını bile ödetti Adana Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik 'İhaleye fesat karıştırma' ve 'Rüşvet' operasyonuna gözaltına alınan Başkan Zeydan Karalar'ın danışmanı Mürüvet S.'nin, yaptırdığı estetik ameliyat masraflarını, birlikte hareket ettiği reklam firmasına ödettiği ortaya çıktı.
19.12.2023 Gündem
Estetik işlemlerde en ölümcül hata! Uzman isim uyardı: Ölüm riskini artırıyor
Estetik işlemlerde en ölümcül hata! Uzman isim uyardı: Ölüm riskini artırıyor Sosyal medya estetik ameliyatlara ilgiyi artırdı. Uzman isim estetik işlemlerde yapılması ve yapılmaması gerekenleri tek tek açıkladı. Estetik işlemlerde hastaların en ölümcül hatalarından birinin sağlık sorunlarını gizleyerek ameliyat olmaya çalışmak olduğunu belirten Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Yakup Çil, “Kişi sağlık sorununu hekime söylerse, arzu ettiği burun veya vücut estetiğinin yapılmayacağını düşünebilir. Başka bir neden de mevcut hastalığı çok daha fazla tahlil gerektireceği için maddi maliyetin artacağı korkusudur. Ancak bu korkular nedeniyle hastalıkların gizlenmesi, operasyonda hastanın sağlığını riske atar" dedi.
8.11.2023 Sağlık
Kuşum Aydın son haliyle herkesi şaşırttı!
Kuşum Aydın son haliyle herkesi şaşırttı! 'Kuşum Aydın' lakabıyla tanıdığımız Muharrem Aydın Uğurlular, yaptırdığı estetiklerle adından söz ettiriyor. Dolgular sonucu yüzünde oluşan deformeler nedeniyle pişman olan ve bir hayli kilo aldığı gözlenen ünlü şarkıcı, son haliyle herkesi şaşırttı.
7.04.2023 Magazin
Putin'in dublörleri: Hangisi gerçek? Ona benzemek için estetik ameliyat oluyorlar
Putin'in dublörleri: Hangisi gerçek? Ona benzemek için estetik ameliyat oluyorlar Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, özellikle Ukrayna savaşından sonra Batı medyası tarafından "dublör" kullandığı iddialarıyla gündeme gelmeye başlamıştı. Konuyla ilgili bomba bir iddia dünya medyasına düştü. İşte haberin detayları...
25.03.2023 Dünya
Yakalanmamak için parmak izlerini eritti, estetik ameliyat oldu! Yıllardır aranan cani yakalandı
Yakalanmamak için parmak izlerini eritti, estetik ameliyat oldu! Yıllardır aranan cani yakalandı 50 kişinin ölümünden sorumlu bir çeteye üye olan ve 17 yıldır her yerde aranan katil en sonunda yakayı ele verdi. Katilin yakalanmamak için yüzüne estetik yaptırdığı ve parmak izlerinden kurtulmak için parmaklarını asitle erittiği ortaya çıktı.
14.03.2023 Gündem
Seda Sayan 'Barbie Bebek' estetiği ile kendini yeniledi
Seda Sayan 'Barbie Bebek' estetiği ile kendini yeniledi Seda Sayan, sık sık yaptırdığı estetik dokunuşlara bir yenisini ekledi. 'Barbie Bebek' operasyonu ile yeni bir görünüme kavuşan ünlü şarkıcı adeta zamana meydan okuyor. İşte Seda Sayan'ın son yaptırdığı estetik ameliyat süreci ile ilgili detaylar...
14.03.2023 Magazin
Melek Mosso bıçak altına yattı! Kalçasına silikon taktırdı
Melek Mosso bıçak altına yattı! Kalçasına silikon taktırdı Ufak tefek estetik operasyonlar geçirdiğini gizlemeyen Melek Mosso, bu kez de kalçasını yaptırdı. Silikon taktıran Mosso'nun son hali merak edildi.
5.02.2023 Magazin
Her yerde aranıyor! Bulana 100 bin dolar ödül verilecek: 'Bitcoin katili olacağım'
Her yerde aranıyor! Bulana 100 bin dolar ödül verilecek: 'Bitcoin katili olacağım' Haziran 2016'da, Ruja Ignatova kendisini 'Kripto Kraliçesi' ilan etti ve şirketi OneCoin'i büyüyen kripto para piyasasında Bitcoin'in kazançlı bir rakibi olarak tanıttı. Ignatova, bir etkinlikte yatırımcılar kendisini alkışlayıp ıslık çalarken, "İki yıl içinde OneCoin, Bitcoin katili olacak." dedi. Bu olaydan 16 ay sonra ise Ignatova, 4 milyar dolarlık bir vurgun yaparak kayıplara karıştı. İşte FBI'ın nerede olduğunu bilene 100 bin dolar ödül vereceğini duyurduğu Kripto Kraliçesi'nin hikayesi...
23.01.2023 Dünya
Oyunculuk hayali için 12 ameliyat geçirdi
Oyunculuk hayali için 12 ameliyat geçirdi Kahramanmaraş'ta yaşayan Şamil Berk (17), hayali olan oyunculuk için 12 ameliyat geçirdi. İlk ameliyatını geçen yıl kulaklarından olan Berk'in operasyonlarına, bugüne kadar yaklaşık 300 bin TL harcandı. Oyunculuk eğitimi de aldığını belirten Berk, ilerleyen zamanlarda da burun estetiği olacağını söyledi.
8.10.2022 Dünya
Eski eşi tarafından ateşe verildi! 'Beni canice izledi'
Eski eşi tarafından ateşe verildi! 'Beni canice izledi' Ordu'nun Fatsa ilçesinde eski eşi Elvan Sözkesen'in (38) üzerine yanıcı madde dökerek yaktığı iddiasıyla tutuklanan Erkan Emiroğlu (38), ikinci kez hakim karşısına çıktı. Duruşmaya sol elinde ve boyun kısmında sargıyla katılan Elvan Sözkesen, "Mangal yanıyormuş gibi beni canice izledi. Bizim apartmanın her katında yangın tüpü var. Söndürmek isteseydi, onlarla söndürürdü" dedi.
2.06.2022 Yaşam
Danniella Westbrook altıncı kez estetik oluyor!
Danniella Westbrook altıncı kez estetik oluyor! 'EastEnders' adlı TV dizisiyle çocuk yaşta ün kazanan Daniella Westbrook'un kötü alışkanlıkları, oyuncunun hem fiziksel görüntüsünü, hem de ruh sağlığını bozdu. Daha önce beş kez estetik operasyon geçiren Westbrook, altıncı kez bıçak altına yatmaya hazırlanıyor.
1.04.2022 Magazin
Profil estetiği nedir?
Profil estetiği nedir? Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, profil estetiği hakkında merak edilenleri anlattı.
21.03.2022 Sağlık
3 ameliyat geçirdi, estetik operasyonlar sonrası hayatı kabusa döndü!
3 ameliyat geçirdi, estetik operasyonlar sonrası hayatı kabusa döndü! İngiltere'de yaşayan Selda Gümüş (50), 6 yıl önce geldiği İzmir'de geçirdiği obezite ameliyatı sonrası, estetik operasyon için de 3 kez bıçak altına yattı. Gümüş, germe operasyonlarında vücudunda deformasyon meydana geldiğini ileri sürerek operasyonları yapan doktor hakkında suç duyurusunda bulundu. Gümüş, "Vücuduma korku filmi sahnesi için makyaj yapılmış gibi hissediyorum. Bu süreci yaşadığım için uykularım kaçıyor. Rüyalarımda doktor gözlerimi oyuyor ya da beni parçalayıp doğruyor" dedi.
17.12.2021 Gündem
Sapasağlam girdiği ameliyattan ölüsü çıktı!
Sapasağlam girdiği ameliyattan ölüsü çıktı! Kuaförlük yaptığı İrlanda’dan bir dizi estetik ameliyat için İstanbul’a gelen 40 yaşındaki Kemal Güneş, saç ekiminin ardından girdiği yağ aldırma ameliyatında hayatını kaybetti. Ameliyata katılan 3’ü doktor 14 kişi ifade verdi.
19.11.2021 Yaşam
Pitbull vahşeti! Sevmek için eğilince burnunu kopardı
Pitbull vahşeti! Sevmek için eğilince burnunu kopardı Samsun’da pitbull dehşeti yaşandı. Azerbaycanlı 35 yaşındaki iş insanı Arif Sehri, sokakta, sahibinin tasmasız dolaştırdığı pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Saldırı sonrası yüzünde büyük hasar oluşan ve estetik ameliyat olmak için bekleyen Sehri, “Köpeğin sahibi 'korkmayın bir şey yapmaz' dedi. Sevmek için eğilince bir anda yüzüme atladı, burnumu kopardı” dedi.
20.10.2021 Gündem
Sosyal medyadaki 'güzellik' algısı estetik talebini artırıyor
Sosyal medyadaki 'güzellik' algısı estetik talebini artırıyor Son dönemde özellikle kadınlar arasında estetik ameliyatlara olan talebin arttığına dikkat çeken Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ergin Yücel, ilginin artmasında sosyal medyada oluşan yeni ‘güzellik’ algısının çok büyük etkisinin olduğunu belirtti.
15.09.2021 Sağlık
Salgın döneminde talep patladı! Pazar günleri bile...
Salgın döneminde talep patladı! Pazar günleri bile... Pandemide estetik ameliyat talebi zirveye çıktı. Plastik cerrahlarının pazar günü bile ameliyat yaptığını söyleyen Prof. Dr. Kavak, “Yurtiçi ve yurtdışından inanılmaz bir talep var” dedi
18.04.2021 Ekonomi
Sabah uyandığında şoke oldu! Estetik sonrası dudağı çürüdü...
Sabah uyandığında şoke oldu! Estetik sonrası dudağı çürüdü... Antalya'da özel bir klinikte estetik ameliyat sonrası dudağı çürüyen Songül Uzunoğlu (42), Prof. Dr. Ömer Özkan'ın bir dizi ameliyatı sayesinde yemek yiyip su içebilir hale geldi. Uzunoğlu, "Prof. Dr. Ömer Özkan hocamın yaptığı ameliyatlar hayata tutunmama neden oldu. Ancak 2 yıldır verdiğim hukuk mücadelesinde bir adım ilerleme olmadı" dedi.
10.03.2021 Gündem
ABD’de doktor, ameliyat yaparken online mahkemeye katıldı
ABD’de doktor, ameliyat yaparken online mahkemeye katıldı ABD’nin California eyaletinde Operatör Doktor Scott Green, online duruşmaya ameliyat odasından hastayı ameliyat ederken katıldı. Hakim, duruşmayı ertelerken California Tıp Kurulu ise olayı araştıracaklarını belirtti.
28.02.2021 Dünya
Deniz Seki'den iddialara yanıt!
Deniz Seki'den iddialara yanıt! Deniz Seki'nin, vücudunda oluşan sarkmaları toparlatmak için estetik ameliyata girdiği öne sürülmüştü. 50 yaşındaki şarkıcıdan konuyla ilgili açıklama geldi.
22.01.2021 Magazin
Estetik için gittiği hastaneden ölüsü çıktı!
Estetik için gittiği hastaneden ölüsü çıktı! Burun ameliyatı için Paris’ten İstanbul’a gelen Manolya Oktay’ın, anestezi sonrası nabzı durdu. 40 gün yoğun bakımda tedavi gören genç kız, hayatını kaybetti.
19.01.2021 Yaşam
İranlı Zombi Gelin 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı
İranlı Zombi Gelin 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı Zombi Angeline Jolie ya da Zombi Gelin olarak tanınan İranlı Sahar Tabar'ın (19), kamuyu yolsuzluğa teşvik etmek suçundan 10 yıl hapis cezasına çarptırıldığı duyuruldu. Makyajlı ve filtreli fotoğraflarıyla ünlü olan Tabar'ın serbest bırakılması için gazeteci Masih Alinejad, imza kampanya başlattı.
11.12.2020 Dünya
Swinger rezaletinde görüntülü konuşma detayı!
Swinger rezaletinde görüntülü konuşma detayı! Adana merkezli 16 ilde swinger (eş değiştirme) yöntemiyle fuhuş yaptıkları öne sürülen ve polisin operasyonuyla çökertilen şebekeye yönelik yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Şebekenin, kendilerine internet üzerinden ulaşıp, cinsel ilişkiye girmek isteyen zengin kişileri ‘yolunacak kaz’ diye adlandırdığı, fuhşun ardından da birbirlerine ‘kaz yolundu’ diye mesaj gönderdikleri öğrenildi.
8.10.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Estetik Ameliyat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki estetik ameliyat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.