Espn

Espn

Son dakika ESPN haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ESPN ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ESPN haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Espn

haberleri sayfasında son dakika yaşanan espn gelişmeleri de dahil olmak üzere 249 espn haberi bulunmuştur. Tüm espn haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lucas Torreira'dan yeni sözleşme açıklaması! Transfer sözleri
Lucas Torreira'dan yeni sözleşme açıklaması! Transfer sözleri Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira, ülkesinin basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Torreira yeni sözleşme hakkında konuştu.
30.01.2024 Galatasaray
Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun alternatifini buldu
Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun alternatifini buldu Galatasaray, birçok talibi olan Kerem Aktürkoğlu'nun ayrılması durumunda Meksikalı Alexis Vega'yı kadrosuna katmayı planlıyor.
1.01.2024 Galatasaray
Milli oyuncu Onuralp Bitim, NBA’den kontratı kaptı!
Milli oyuncu Onuralp Bitim, NBA’den kontratı kaptı! Milli basketbolcu Onuralp Bitim NBA yolcusu. Geçtiğimiz hafta Bursaspor Basketbol’a veda eden milli basketbolcu Onuralp Bitim, NBA ekibi Chicago Bulls ile anlaştı.
21.07.2023 TBL
ESPN duyurdu! Maycon'un menajeri İstanbul'a geldi
ESPN duyurdu! Maycon'un menajeri İstanbul'a geldi ESPN Brazil'in haberine göre, Fenerbahçe 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Maycon'un menajerini İstanbul'a davet etti, oyuncuyla Galatasaray da ilgileniyor.
20.07.2023 Fenerbahçe
Okan Buruk 4 yıl daha Galatasaray'da! Pazarlık bile yapmadı
Okan Buruk 4 yıl daha Galatasaray'da! Pazarlık bile yapmadı Galatasaray'ı 23.şampiyonluğuna ulaştıran başarılı teknik adam Okan Buruk'la yeni sözleşme imzalanacak. Dursun Özbek'in Buruk'a 4 yıllık kontrat teklifinde bulunduğu öğrenildi.
1.06.2023 Galatasaray
7-0'lık tarihi hezimetten sonra Wout Weghorst'a gönderme! 'Ronaldo bırakıldığında...'
7-0'lık tarihi hezimetten sonra Wout Weghorst'a gönderme! 'Ronaldo bırakıldığında...' Dün akşam ezeli rakibi Liverpool'dan 7 gol yiyen ve tarihi bir hezimetle karşı karşıya kalan Manchester United'da fatura Erik ten Hag'a kesildi.
6.03.2023 İngiltere
PSG - Lille maçında Neymar şoku! Sedyeyle oyundan alındı
PSG - Lille maçında Neymar şoku! Sedyeyle oyundan alındı Fransa Ligue 1'de Paris Saint Germain sahasında Lille'i konuk etti. Mücadelenini ikinci yarısında sakatlanan PSG'nin Brezilyalı yıldızı Neymar sahayı sedyeyle terk etmek zorunda kaldı.
19.02.2023 Fransa
Christian Atsu öldü mü, yaşıyor mu, enkaz altında bulundu mu? Hatayspor futbolcusu Christian Atsu kimdir, kaç yaşında, nereli?
Christian Atsu öldü mü, yaşıyor mu, enkaz altında bulundu mu? Hatayspor futbolcusu Christian Atsu kimdir, kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş Pazarcık merkezli depremde can kaybı 8 bini geçti. Depremde binlerce vatandaşımızın evi enkaza dönerken, göçük altında olan binlerce de vatandaşımız var. Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, enkazdan kurtarıldığı öne sürülen Atsu hakkında açıklama yaptı. Peki, Christian Atsu öldü mü, yaşıyor mu, enkaz altında bulundu mu? Hatayspor futbolcusu Christian Atsu kimdir, kaç yaşında, nereli?
8.02.2023 Gündem
ESPN duyurdu! Jorge Jesus'tan Ferdi Kadıoğlu'na büyük şok! Transfer bombası patladı
ESPN duyurdu! Jorge Jesus'tan Ferdi Kadıoğlu'na büyük şok! Transfer bombası patladı Fenerbahçe transfer haberleri... Daha önce Brezilyalı yıldız Marcelo ile ilgilenen fakat tecrübeli futbolcunun 6 milyon euro'luk maliyetiyle karşı karşıya kalan Fenerbahçe aradığı sol beki Brezilya'da buldu. Filip Novak'ı gözden çıkaran Jorge Jesus'un 21 yaşındaki oyuncuya onay verdiği öğrenilirken, Ali Koç'un bu transferi 3 milyon euro'ya bitirdiği ifade edildi.
6.07.2022 Fenerbahçe
Müzmin sakat Falcao'dan bir imza daha
Müzmin sakat Falcao'dan bir imza daha Galatasaray'dan La Liga ekiplerinden Rayo Vallecano'ya transfer olan Radamel Falcao kulübüyle olan sözleşmesini 1 yıl daha uzatıyor.
27.04.2022 İspanya
Meğer ilk transferini çoktan yapmış! Dünyaca ünlü golcünün kardeşi 4 gün sonra İstanbul'da
Meğer ilk transferini çoktan yapmış! Dünyaca ünlü golcünün kardeşi 4 gün sonra İstanbul'da 30 Nisan'da seçime gidecek olan Galatasaray'da mevcut başkan Burak Elmas'ın giderayak ilk transferini gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Dünyaca ünlü futbolcunun kardeşi ESPN'e verdiği röportajda, "Galatasaray'da 1 ay boyunca deneneceğini ve İstanbul'da kalmak" istediğini ifade etti.
10.04.2022 Galatasaray
İsmail Kartal'ın imdadına Arsene Wenger yetişti
İsmail Kartal'ın imdadına Arsene Wenger yetişti Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Mesut Özil hakkında açıklamalarda bulunan Wenger eski öğrencisi için "O bir artist ve bu tarz oyuncular biraz daha duygusal oluyor." ifadelerini kullandı.
1.04.2022 Fenerbahçe
Fikret Orman tarihi çalımla onu Aziz Yıldırım'ın elinden kapmıştı! ESPN'e açıkladı '10 kat az maaşa...'
Fikret Orman tarihi çalımla onu Aziz Yıldırım'ın elinden kapmıştı! ESPN'e açıkladı '10 kat az maaşa...' Fikret Orman döneminde Fenerbahçe'nin elinden alınan ve bonservisine 4 milyon euro ödenen Hollandalı futbolcu ESPN'e açıklamalarda bulundu. Şu anda Beşiktaş'ta kadro dışı kalan tecrübeli orta saha '10 katı daha az maaşa oynayacak takım arıyorum' ifadelerini kullandı.
1.03.2022 Beşiktaş
Haaland için 75 milyon euro bonservis 35 m.euro maaş!
Haaland için 75 milyon euro bonservis 35 m.euro maaş! B.Dortmund'un Norveçli yıldızı Erling Haaland için dev kulüpler 75 milyon euro bonservis, 35 milyon euro maaşı gözden çıkardılar.
22.10.2021 Almanya
İnanılmaz kontrat! Messi'ye senelik 75 milyon euro
İnanılmaz kontrat! Messi'ye senelik 75 milyon euro Barcelona, Lionel Messi için 2+1 yıllık kontrat yapacak. Katalanlar Arjantinli yıldıza yıllık 75 milyon euro maaş ödeyecek.
24.04.2021 İspanya
James Harden artık Brooklyn Nets forması giyecek
James Harden artık Brooklyn Nets forması giyecek James Harden, Houston Rockets'tan ayrılarak gerçekleşen dev takasla Brooklyn Nets'e gitti.
14.01.2021 NBA
'Bence kazanabilirim, ama...'
'Bence kazanabilirim, ama...' Dallas Mavericks'in yıldız oyuncusu Luka Doncic, 2021 sezonunun MVP ödülünü kazanabileceğine inanıyor...
25.12.2020 NBA
Mesut Özil'e 3 takımdan teklif! Fenerbahçe...
Mesut Özil'e 3 takımdan teklif! Fenerbahçe... Arsenal'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Mesut Özil için flaş bir iddia ortaya atıldı.
11.12.2020 Futbol
158 milyon dolarlık kontrat!
158 milyon dolarlık kontrat! ESPN'den Adrian Wojnarowski ile konuşan menajerlerine göre, New Orleans Pelicans ve yıldız oyuncu Brandon Ingram, beş yıllığı 158 milyon dolarlık bir uzatma kontratı için anlaşmaya vardılar.
25.11.2020 NBA
F.Bahçe hayran kalmıştı! Başkan resmen açıkladı
F.Bahçe hayran kalmıştı! Başkan resmen açıkladı Santos'un başkanı Jose Carlos Peres adı sık sık Fenerbahçe ile anılan Kaio Jorge için 'bize gelen teklif yok' dedi.
21.11.2020 Fenerbahçe
Houston Rockets'ın yeni koçu, Stephen Silas oldu!
Houston Rockets'ın yeni koçu, Stephen Silas oldu! Houston Rockets'ın, takımın bir sonraki başantrenörü olması için Dallas Mavericks asistan koçu Stephen Silas ile bir anlaşma imzaladığı bildirildi.
29.10.2020 NBA
Mesut Özil gerçeği ortaya çıktı! 'Çok pişmanlar, özür dilediler...'
Mesut Özil gerçeği ortaya çıktı! 'Çok pişmanlar, özür dilediler...' Arsenal'in kadro dışı bıraktığı Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, Almanya Futbol Federasyonu'nun Mesut Özil'e özür mektubu gönderdiğini söyledi.
25.10.2020 Futbol
'Los Angeles Lakers bu 5 oyuncuyu tercih edebilir'
'Los Angeles Lakers bu 5 oyuncuyu tercih edebilir' ESPN'den Bobby Marks, Los Angeles Lakers'ın tercih edebileceği, güvenilir beş serbest oyuncu seçeneğini belirtti.
20.10.2020 NBA
Kristaps Porzingis sağ dizinden ameliyat oldu
Kristaps Porzingis sağ dizinden ameliyat oldu Dallas Mavericks'in yıldız oyuncusu Kristaps Porzingis sağ dizinden operasyon geçirdi.
10.10.2020 NBA
Los Angeles Lakers - Miami Heat hangi kanalda? Los Angeles Lakers - Miami Heat final maçı saat kaçta, şifresiz, canlı mı izlenecek?
Los Angeles Lakers - Miami Heat hangi kanalda? Los Angeles Lakers - Miami Heat final maçı saat kaçta, şifresiz, canlı mı izlenecek? Los Angeles Lakers - Miami Heat NBA finali saat kaçta, hangi kanalda? NBA'de final heyecanı Los Angeles Lakers - Miami Heat NBA maçı ile devam edecek. NBA serinin 5. maçı olacak final maçında Los Angeles Lakers kazanırsa şampiyon olacak. Los Angeles Lakers - Miami Heat final maçı…
10.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Espn ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki espn haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.