Gazete Vatan Logo
Fransa PSG - Lille maçında Neymar şoku! Sedyeyle oyundan alındı

PSG - Lille maçında Neymar şoku! Sedyeyle oyundan alındı

Fransa Ligue 1'de Paris Saint Germain sahasında Lille'i konuk etti. Mücadelenini ikinci yarısında sakatlanan PSG'nin Brezilyalı yıldızı Neymar sahayı sedyeyle terk etmek zorunda kaldı.

PSG - Lille maçında Neymar şoku! Sedyeyle oyundan alındı

Fransa Ligue 1'in 24. haftasında Paris Saint Germain sahasında Lille'i konuk etti. Şampiyonlar Ligi'nde sahasında Bayern Münih'e kaybederek şoka uğrayan PSG, Lille maçında Neymar, Mbappe ve Messi üçlüsüyle sahaya çıktı.

PSG-Lille maçında ev sahibi ekibin Brezilyalı yıldızı Neymar korkutan bir sakatlık yaşadı. Benjamin Andre ile çarpışan Neymar ayak bileğinden sakatlık geçirdi. Brezilyalı yıldız oyuna devam edemedi ve yerini Ekitike'ye bıraktı.

Neymar sedyeyle sahayı terk etmek zorunda kalırken gözyaşlarına ise hakim olamadı.

CHELSEA'YE TRANSFERİ GÜNDEMDEYDİ

Paris Saint Germain'in Brezilyalı yıldızı Neymar, Chelsea'nin gündeminde. ESPN'in haberine göre PSG başkanı Nasser al Khelaifi ve Chelsea'nin ortaklarından Todd Boehly, Neymar transferi için Paris'te bir araya geldi.

Geçtiğimiz yaz PSG, yüksek maaşı ve yaşı sebebiyle oyuncuyu elinden çıkarmak istemiş ancak Brezilyalı oyuncuya kulüp bulunamamıştı.

2027 yılına kadar sözleşemesi bulunan Neymar'ın yıllık kazancının 30 milyon euro olduğu belirtilirken, yıldız ismin Fransız ekibinin gözünden düştüğü ifade edildi.

Haberin Devamı

Geçen sezon da oyuncunun Chelsea'ye önerildiği, kulübün ortaklarından olan Boehly'nin de olumlu yaklaşmasına rağmen somut bir adımın atılmadığı kaydedildi.

PSG - Lille maçında Neymar şoku Sedyeyle oyundan alındı