Esnaf Kira Desteği

Esnaf Kira Desteği

Son dakika esnaf kira desteği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan esnaf kira desteği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını esnaf kira desteği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Esnaf Kira Desteği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan esnaf kira desteği gelişmeleri de dahil olmak üzere 120 esnaf kira desteği haberi bulunmuştur. Tüm esnaf kira desteği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gelir kaybı desteği yattı mı, ne zaman yatacak? Esnafa gelir kaybı desteği ödeme tarihi sorgulanıyor!
Gelir kaybı desteği yattı mı, ne zaman yatacak? Esnafa gelir kaybı desteği ödeme tarihi sorgulanıyor! Gelir kaybı esnaf kira desteği binlerce esnafı tarafından yakından takip ediliyor. Gelir kaybı desteği için başvuruda bulunanlar desteklerin ne zaman yatacağını sorguluyor. Koronavirüs salgını kapsamında gelirleri düşen esnafa 3 ay boyunca ödenecek olan 1000 TL destek ödemesi başvuruları e devlet üzerinden gerçekleşti. Peki, gelir kaybı esnaf kira desteği yattı mı? Gelir kaybı desteği ne zaman yatacak?
21.05.2021 Çalışma Hayatı
Kira, gelir kaybı ve ciro desteği... Hepsini kapsıyor! Flaş karar
Kira, gelir kaybı ve ciro desteği... Hepsini kapsıyor! Flaş karar Yüz binlerce kişiye müjde! Destekler uzatıldı. Bakan Pekcan duyurdu. Kira ve gelir kaybı destekleri ile ilgili flaş katar! Ticaret Bakanı Pekcan yaptığı açıklamada, "Esnafa yönelik kira ve gelir kaybı desteklerinde başvuru sürelerini uzattık." dedi.
31.03.2021 Ekonomi
Gelir kaybı desteği, kira yardımı...  Beklenen haber geldi!
Gelir kaybı desteği, kira yardımı... Beklenen haber geldi! Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Bakan Pekcan duyurdu. Geliri düşen vatandaşa devlet desteği sağlanıyor. Gelir kaybı yaşayanlara ayda bin lira ödenecek. 750 TL de kira yardımı yapılacak. Gelir kaybı desteği ile ilgili Bakan Pekcan açıklamada bulundu. 'Esnafımıza 3 ay süre ile 1000 lira gelir kaybı desteği, Büyükşehirlerde 750, diğer şehirlerde de 500 lira kira kaybı desteği vereceğiz.' diyen Pekcan, bu desteklerden 1 milyon 400 bin esnafın yararlandığını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı istikrar paketi ile iş dünyasına istihdam, finansman ve vergi kolaylıklarının getirildiği vurgulandı.
11.02.2021 Ekonomi
Paralar bugün ödeniyor! Kira desteği...
Paralar bugün ödeniyor! Kira desteği... Milyonla bekliyordu! Güzel haberi Bakan Pekcan duyurdu. Bugün hesaplara yatırılıyor. Koronavirüs salgını sürecinde devlet tarafından pek çok destek sağlandı. Özellikle kirasını ödeyemeyenler için verilen kira desteği birçok vatandaş için kurtarıcı oldu. Milyonlarca esnaf faydalanıyor. Kira desteği ödemeleri bugün yapılıyor.
27.01.2021 Ekonomi
Devlet kira desteği başvurusu… Esnafa kira yardımı başvurusu (e devlet) nasıl yapılır?
Devlet kira desteği başvurusu… Esnafa kira yardımı başvurusu (e devlet) nasıl yapılır? Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, kira ve gelir kaybı desteği için başvuru yapamayan esnaf ve sanatkarlara güzel bir haber verdi. Pekcan, bugünden itibaren e-Devlet üzerinden yeniden başvuru yapılabileceğini söyledi. Peki, esnafa kira yardımı başvurusu nasıl yapılır?
26.01.2021 Çalışma Hayatı
Esnafa kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Esnaf kira yardımı ne zaman verilecek?
Esnafa kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Esnaf kira yardımı ne zaman verilecek? Esnafa hibe ve kira desteği başvuruları uzatıldı. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, salgının etkilerini azaltmak ve gelir kaybına uğrayan esnafı desteklemek amacıyla hükümet tarafından devreye alınan esnaf destek paketi için başvuru sürecinin uzatıldığını duyurdu. Peki, Esnafa kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Kira yardımından hangi esnaf yararlanacak? Esnaf kira yardımı ne zaman verilecek? Esnaf gelir kaybı desteği şartları!
9.01.2021 Ekonomi
Esnaf kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Esnafa 1000 TL kira ve hibe desteği nasıl ve nerede alınır, kimlere verilir, şartları nedir?
Esnaf kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Esnafa 1000 TL kira ve hibe desteği nasıl ve nerede alınır, kimlere verilir, şartları nedir? Esnafa hibe ve kira desteği başvurusu geçtiğimiz günlerde başladı. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan geçen hafta yaptığı açıklamada esnaf ve sanatkarlar ile gerçek tacirlere yönelik destek başvurularının başladığını duyurmuştu. Enflasyon oranlarının açıklanıp kira zam oranlarının belli olmasıyla, iş yeri kirası ödeyen esnaf arama motorlarına yönelerek esnaf kira yardımı konusunda araştırma yapmaya ve kira yardımından nasıl yararlanacağının cevabını arama başladı. Öte yandan Pekcan yaptığı son açıklamada esnaf ve gerçek kişi tacirlere yönelik desteklere bu sabah itibarıyla 1 milyon 200 bini aşan başvuru yapıldığı bilgisini verdi. Peki, Esnafa kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Esnafa hibe ve kira desteği başvuru şartları...
5.01.2021 Gündem
Kira desteği! Artış yok, 6 ay ertelenecek
Kira desteği! Artış yok, 6 ay ertelenecek Koronavirüs salgını döneminde ekonomik olarak zor günler geçiren vatandaşlara kira desteği geliyor. Yapılan açıklamada 2021 yılında kira artışı yapılmayacağı duyuruldu. Ayrıca kira ödemeleri istenirse 6 ay ötelenebilecek. Kira desteğinden yararlanmak isteyenlerin yazılı başvuruda bulunması gerekiyor. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, pandemi döneminde darboğaza giren esnafa yeni yıl müjdesi verdi. Kiracı olan ve bakanlık genelgeleri ile faaliyetlerini durduran işletmeler ile faaliyetlerinin azaldığı belirlenen işletmelerin kiralarında 2021 yılında artış yapılmayacak. Büyükşehir Belediyesi ayrıca faaliyetleri durdurulan işletmelerin kiraları 6 ay ertelenecek.
27.12.2020 Ekonomi
Kira yardımı, karşılıksız ödeme, indirim! Ve tarih belli oldu...
Kira yardımı, karşılıksız ödeme, indirim! Ve tarih belli oldu... Milyonlar bekliyordu ve tarih belli oldu. Kira yardımı, karşılıksız ödeme, indirim... Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu. 1 milyon 239 bin esnafa verilecek kira ve nakdi destekler için hazırlıkların sonuna gelindi. Bir iki gün içinde Resmi Gazete’de yayımlanacak genelge ile başvurular alınmaya başlanacak. Ödemelerin ocak ayı içinde yapılması planlanıyor. Esnafa büyükşehirlerde 750 lira, diğer şehirlerde 500 lira kira desteği sağlanacak. Ayrıca küçük esnafa ayda 1.000 lira karşılıksız nakdi destek ödenecek.
22.12.2020 Ekonomi
Kira, elektrik, doğal gaz desteği! Okullar ne zaman açılacak? Yılbaşında 4 gün sokağa çıkma yasağı! Kabine toplanıyor, hepsi masada...
14.12.2020 Gündem
Kira, elektrik, doğal gaz, su ödemelerini devlet yapacak! Milyonlar bekliyordu, Müjde geldi
Kira, elektrik, doğal gaz, su ödemelerini devlet yapacak! Milyonlar bekliyordu, Müjde geldi Milyonlarca vatandaş bu haberi bekliyordu. Müjdeyi Bakan Pekcan duyurdu. Ödemeler devlet tarafından yapılacak. Kira, elektrik, doğal gaz, su faturalarını devlet karşılayacak. Ekonomik olarak zor durumda olan vatandaşa hibe desteği sağlanacak. Günlerdir konuşuluyordu. Devlet kira desteği sağlayacak mı? Kira desteğinin yanında faturalar içinde ödeme yapılacak. Darda olan esnafa fatura ve kira ödemeleri için hibe desteği sağlanması konusunda çalışmaların sürdüğünü belirten Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, global firmalarla da sosyal sorumluluk projeleri kapsamında görüştüklerini söyledi.
25.11.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu hafta Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turunu tamamladı. Özellikle ekonomi alanında yeni iş birliği anlaşmaları yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu dönüşünde gazetecilere önemli değerlendirmelerde bulundu.
21.07.2023 Gündem
Bakan Kurum: Bu millet İstanbul, Ankara ve İzmir'de 'bahar' görmedi
Bakan Kurum: Bu millet İstanbul, Ankara ve İzmir'de 'bahar' görmedi Kâğıthane’de Kentsel Dönüşüm Toplantısı’nda katılan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “CHP, bundan tam 4 yıl önceki seçimlerde 'martın sonu bahar olacak' diyordu. Ne hikmetse o baharı ne İstanbul’da, ne Ankara’da, ne de İzmir’de göremedik.  Tam 4 yıl oldu, bu şehirler, bu millet baharı bir türlü göremedi. Ama yalancı baharı gördük" dedi.
24.04.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem bölgesinde toplam 650 bin konut inşa edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem bölgesinde toplam 650 bin konut inşa edilecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman Yeni Afet Konutları Temel Atma Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Deprem bölgesinde toplam 650 bin konut inşa edilecek. Depremzedeler mağdur edilmeyecek." dedi.
27.03.2023 Gündem
Bakan Nebati ve Bakan Kurum kentsel dönüşüm için Yeni Finansman Modeli'ni açıkladı
Bakan Nebati ve Bakan Kurum kentsel dönüşüm için Yeni Finansman Modeli'ni açıkladı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Şanlıurfa’da Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile birlikte Kentsel Dönüşümü desteklemek amacıyla hayata geçirilecek olan Yeni Finansman Modelleri üzerine bilgilendirmede bulundu. Bakan Nebati, çok uygun koşullarda kredi kullandırarak kentsel dönüşümü teşvik edeceklerini söyledi.
11.03.2023 Ekonomi
Bakan Nebati, işletmelere EYT desteğinin detaylarını açıkladı
Bakan Nebati, işletmelere EYT desteğinin detaylarını açıkladı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde Kredi Garanti Fonu desteklerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati milyonlarca esnaf ve KOBİ'yi ilgilendiren 14 başlık altındaki KGF kredilerini birer birer açıkladı. İşletmelere EYT desteği ile ilgili de konuşan Bakan Nebati, “25 milyar TL kefalet limitini haiz EYT Destek Paketi ile işverenlerimizin EYT sürecinde kıdem tazminatı yükünü hafifletmeyi amaçlıyoruz” dedi.
11.01.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnafa yeni müjde: 150 milyar liraya çıkartıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnafa yeni müjde: 150 milyar liraya çıkartıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüz Yüze Türkiye Esnaf Buluşması'nda önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 136 bin esnafın faydalandığı 100 milyar liralık esnaf kredisi destek paketinin limitinin artırıldığını duyurdu. Esnafa sağlanan desteklerle ilgili yeni düzenlemeleri sıralayan Erdoğan, haziran ayı sonuna kadar esnaf başına verilen 500 lira olan kredi üst limitinden 1. ve 2. risk grupları dışındaki esnafların da yararlanabileceğini açıkladı.
10.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Esnafa ve öğrenciye müjde
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Esnafa ve öğrenciye müjde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Sosyal konuta rekor bir başvuru olduğunu söyleyen Erdoğan, "Son dönemde konut, kira, ve emlak fiyatlarındaki dengesiz yükselişler bizi yeni ve daha büyük adımlara yönelttiler. Kampanyaya 7.2 milyon başvuru yapıldı." dedi. Öte yandan öğrencilere müjde veren Erdoğan, "Üniversite öğrencilerine ailelerinin yanına gidip gelmeleri için yılda 2 kere ulaşım desteği vereceğiz." diye konuştu. Esnafa da müjde veren Erdoğan, "Esnafa, Halkbank vasıtasıyla 60 ay vadeyle %7,5 faiz oranıyla 100 milyar liralık bir kredi kampanyası başlatıyoruz. Kredi üst limitlerini 350 bin liradan 500 bine yükseltiyoruz. Genç girişimcilerimizi %0 faizli kredilerini 100 bin liradan 300 bin liraya çıkartıyoruz." ifadelerini kullandı.
10.10.2022 Gündem
Bakan Nebati: Dar gelirliler için iki yeni destek geliyor
Bakan Nebati: Dar gelirliler için iki yeni destek geliyor Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den dar gelirliler için son dakika açıklaması geldi. Bakan Nebati çalışmanın tamamlandığını söyleyerek, “İki yeni destek paketi yakında açıklanacak” ifadelerini kullandı.
23.08.2022 Ekonomi
Bakan Kurum, Zeytinburnu’nda esnafı ziyareti etti, vatandaşlara aşure dağıttı
Bakan Kurum, Zeytinburnu’nda esnafı ziyareti etti, vatandaşlara aşure dağıttı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Zeytinburnu’nda esnaf ziyareti gerçekleştirdi, vatandaşlara aşure dağıttı.
17.08.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İnternetten alışverişe yeni düzenleme geliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İnternetten alışverişe yeni düzenleme geliyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İhracata dönük yatırımlara yerli makine kullanımı, kısmi yurt dışı finansmanı ve bölgesel teşviklere ilave olarak yıllık yüzde 9’a varan faiz oranı ile Türk Lirası cinsinden uzun vadeli finansman imkanı getiriyoruz. Benzer bir uygulamayı turizm sektöründe de hayata geçirerek döviz kazandırıcı hizmet veren firmalara yüzde 9’a kadar inen faiz oranlarıyla uzun vadeli Türk Lirası finansmanı sağlıyoruz” dedi. Öte yandan Piyasadaki dengesizliklerin önüne geçecek yeni tedbirler alındığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "E-ticaret üzerinden yapılan satışlara düzenleme getiriyoruz." dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
14.04.2022 Gündem
3600 ek gösterge ve AGİ ile ilgili son dakika açıklaması! Milyonları kapsıyor
3600 ek gösterge ve AGİ ile ilgili son dakika açıklaması! Milyonları kapsıyor 3600 ek gösterge ve Asgari geçim indirimi(AGİ) ile ilgili flaş açıklama! Bakan Bilgin duyurdu. Tarih verildi. Milyonları kapsıyor. Paralar hesaba yatacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bilgin, "4 bin 250 liranın içerisinde de AGİ var. Verdiğimiz asgari ücret içerisinde bu AGİ desteği artık herkese var. Oransal olarak asgari ücrete yansıdı. Emeklilerimiz çok önemli. Düşük gelirli emeklileri gözeten bir düzenleme yapacağız. Bundan sonra yapacağımız çalışma bütün emekli gruplarına yansıyacak." dedi. Öte yandan Bakan Bilgin, 3600 ek gösterge ile ilgili konuşarak, "Sözleşmemizde olan bir başka şey de 3600 meselesidir. Bakanlık bünyesinde çalışmalarımızı tamamladık. Önümüzdeki hafta pazartesiden itibaren bu meseleyi de gündemimize alacağız takvimlendireceğiz. Bakanlık bünyesindeki çalışmalar bitti." dedi.
19.12.2021 Çalışan Hakları
Memur maaşları ile ilgili milyonları ilgilendiren flaş açıklama!
Memur maaşları ile ilgili milyonları ilgilendiren flaş açıklama! Memur maaşları ile ilgili milyonları ilgilendiren açıklama geldi. AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş asgari ücret, memur maaşlarında yapılacak artış ile çiftçilere verilecek kuralık desteklerine ilişkin açıklamada bulundu. Kurtulmuş, "Tüm kamu çalışanlarını etkileyecek şekilde memur maaşlarında enflasyonun altında olmayacak bir gelişmeyle ücretlerin iyileştirilmesi için ilgili bakanlıklarımız titizlikle çalışıyor" ifadelerini kullandı.
11.12.2021 Memur
Türkiye başardı! Böylesi ilk kez oluyor, ihracatta sevindiren gelişme
Türkiye başardı! Böylesi ilk kez oluyor, ihracatta sevindiren gelişme Ticaret Bakanı Mehmet Muş, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda milletvekillerinin eleştiri ve sorularına yanıt verdi. Bakan Muş, "Son 20 yılda Türkiye, ilk kez dünya ihracat payında yüzde 1 seviyesine çıktı" dedi.  
17.11.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Esnaf Kira Desteği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki esnaf kira desteği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.