Esnaf Kira Yardımı

Esnaf Kira Yardımı

Son dakika esnaf kira yardımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan esnaf kira yardımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını esnaf kira yardımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Esnaf Kira Yardımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan esnaf kira yardımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 esnaf kira yardımı haberi bulunmuştur. Tüm esnaf kira yardımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kira, gelir kaybı ve ciro desteği... Hepsini kapsıyor! Flaş karar
Kira, gelir kaybı ve ciro desteği... Hepsini kapsıyor! Flaş karar Yüz binlerce kişiye müjde! Destekler uzatıldı. Bakan Pekcan duyurdu. Kira ve gelir kaybı destekleri ile ilgili flaş katar! Ticaret Bakanı Pekcan yaptığı açıklamada, "Esnafa yönelik kira ve gelir kaybı desteklerinde başvuru sürelerini uzattık." dedi.
31.03.2021 Ekonomi
Gelir kaybı desteği, kira yardımı...  Beklenen haber geldi!
Gelir kaybı desteği, kira yardımı... Beklenen haber geldi! Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Bakan Pekcan duyurdu. Geliri düşen vatandaşa devlet desteği sağlanıyor. Gelir kaybı yaşayanlara ayda bin lira ödenecek. 750 TL de kira yardımı yapılacak. Gelir kaybı desteği ile ilgili Bakan Pekcan açıklamada bulundu. 'Esnafımıza 3 ay süre ile 1000 lira gelir kaybı desteği, Büyükşehirlerde 750, diğer şehirlerde de 500 lira kira kaybı desteği vereceğiz.' diyen Pekcan, bu desteklerden 1 milyon 400 bin esnafın yararlandığını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı istikrar paketi ile iş dünyasına istihdam, finansman ve vergi kolaylıklarının getirildiği vurgulandı.
11.02.2021 Ekonomi
Paralar bugün ödeniyor! Kira desteği...
Paralar bugün ödeniyor! Kira desteği... Milyonla bekliyordu! Güzel haberi Bakan Pekcan duyurdu. Bugün hesaplara yatırılıyor. Koronavirüs salgını sürecinde devlet tarafından pek çok destek sağlandı. Özellikle kirasını ödeyemeyenler için verilen kira desteği birçok vatandaş için kurtarıcı oldu. Milyonlarca esnaf faydalanıyor. Kira desteği ödemeleri bugün yapılıyor.
27.01.2021 Ekonomi
Devlet kira desteği başvurusu… Esnafa kira yardımı başvurusu (e devlet) nasıl yapılır?
Devlet kira desteği başvurusu… Esnafa kira yardımı başvurusu (e devlet) nasıl yapılır? Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, kira ve gelir kaybı desteği için başvuru yapamayan esnaf ve sanatkarlara güzel bir haber verdi. Pekcan, bugünden itibaren e-Devlet üzerinden yeniden başvuru yapılabileceğini söyledi. Peki, esnafa kira yardımı başvurusu nasıl yapılır?
26.01.2021 Çalışma Hayatı
Esnafa kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Esnaf kira yardımı ne zaman verilecek?
Esnafa kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Esnaf kira yardımı ne zaman verilecek? Esnafa hibe ve kira desteği başvuruları uzatıldı. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, salgının etkilerini azaltmak ve gelir kaybına uğrayan esnafı desteklemek amacıyla hükümet tarafından devreye alınan esnaf destek paketi için başvuru sürecinin uzatıldığını duyurdu. Peki, Esnafa kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Kira yardımından hangi esnaf yararlanacak? Esnaf kira yardımı ne zaman verilecek? Esnaf gelir kaybı desteği şartları!
9.01.2021 Ekonomi
Esnaf kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Esnafa 1000 TL kira ve hibe desteği nasıl ve nerede alınır, kimlere verilir, şartları nedir?
Esnaf kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Esnafa 1000 TL kira ve hibe desteği nasıl ve nerede alınır, kimlere verilir, şartları nedir? Esnafa hibe ve kira desteği başvurusu geçtiğimiz günlerde başladı. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan geçen hafta yaptığı açıklamada esnaf ve sanatkarlar ile gerçek tacirlere yönelik destek başvurularının başladığını duyurmuştu. Enflasyon oranlarının açıklanıp kira zam oranlarının belli olmasıyla, iş yeri kirası ödeyen esnaf arama motorlarına yönelerek esnaf kira yardımı konusunda araştırma yapmaya ve kira yardımından nasıl yararlanacağının cevabını arama başladı. Öte yandan Pekcan yaptığı son açıklamada esnaf ve gerçek kişi tacirlere yönelik desteklere bu sabah itibarıyla 1 milyon 200 bini aşan başvuru yapıldığı bilgisini verdi. Peki, Esnafa kira yardımı başvurusu nasıl yapılır? Esnafa hibe ve kira desteği başvuru şartları...
5.01.2021 Gündem
Kira, elektrik, doğal gaz, su ödemelerini devlet yapacak! Milyonlar bekliyordu, Müjde geldi
Kira, elektrik, doğal gaz, su ödemelerini devlet yapacak! Milyonlar bekliyordu, Müjde geldi Milyonlarca vatandaş bu haberi bekliyordu. Müjdeyi Bakan Pekcan duyurdu. Ödemeler devlet tarafından yapılacak. Kira, elektrik, doğal gaz, su faturalarını devlet karşılayacak. Ekonomik olarak zor durumda olan vatandaşa hibe desteği sağlanacak. Günlerdir konuşuluyordu. Devlet kira desteği sağlayacak mı? Kira desteğinin yanında faturalar içinde ödeme yapılacak. Darda olan esnafa fatura ve kira ödemeleri için hibe desteği sağlanması konusunda çalışmaların sürdüğünü belirten Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, global firmalarla da sosyal sorumluluk projeleri kapsamında görüştüklerini söyledi.
25.11.2020 Ekonomi
İçişleri Bakanı Soylu: Bir gün bakanlığın konforunu yaşadıysam haram olsun
İçişleri Bakanı Soylu: Bir gün bakanlığın konforunu yaşadıysam haram olsun İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul’da katıldığı bir toplantıda “7 yıla yakın içişleri bakanlığı görevi yapıyorum. Hayatımda bir gün bakanlığın konforunu yaşamış değilim. Yaşadıysam haram olsun” dedi.
7.05.2023 Gündem
Bakan Nebati'den DASK açıklaması: 11,5 milyar lira ödeme gerçekleştirdik
Bakan Nebati'den DASK açıklaması: 11,5 milyar lira ödeme gerçekleştirdik Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Depremin hemen ertesinde AFAD’a 100 milyar lira tahsis ettik ve şu ana kadar da yaklaşık 40 milyar lira nakit aktarımı yaptık. DASK kapsamında bugüne kadar toplam 11,5 milyar lira hasar ödemesi gerçekleştirdik.” dedi.
5.04.2023 Ekonomi
Bakan Nebati: Deprem bölgesindeki esnafa kredi imkanı sağlıyoruz
Bakan Nebati: Deprem bölgesindeki esnafa kredi imkanı sağlıyoruz Deprem bölgesi Diyarbakır’da açıklamalarda bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Deprem bölgemizdeki esnafa, 250 bin liraya kadar 12 ayı ödemesiz 60 ay vadeli kredi imkanı sağlıyoruz. Bu kredide vade farkının yarısını Bakanlığımız karşılayacak olup, esnafımıza sadece yüzde 7,5 oranında bir fark yansıyacaktır” dedi.
27.03.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem bölgesinde toplam 650 bin konut inşa edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem bölgesinde toplam 650 bin konut inşa edilecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman Yeni Afet Konutları Temel Atma Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Deprem bölgesinde toplam 650 bin konut inşa edilecek. Depremzedeler mağdur edilmeyecek." dedi.
27.03.2023 Gündem
Bakan Nebati ve Bakan Kurum kentsel dönüşüm için Yeni Finansman Modeli'ni açıkladı
Bakan Nebati ve Bakan Kurum kentsel dönüşüm için Yeni Finansman Modeli'ni açıkladı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Şanlıurfa’da Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile birlikte Kentsel Dönüşümü desteklemek amacıyla hayata geçirilecek olan Yeni Finansman Modelleri üzerine bilgilendirmede bulundu. Bakan Nebati, çok uygun koşullarda kredi kullandırarak kentsel dönüşümü teşvik edeceklerini söyledi.
11.03.2023 Ekonomi
Kira komisyonu alınmıyor! Emlakçılar depremzedeler için harekete geçti
Kira komisyonu alınmıyor! Emlakçılar depremzedeler için harekete geçti Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkımın meydana geldiği Adana'da emlakçılar, evi yıkılan ya da ağır hasar alan ve barınmak için yeni ev arayışında olan depremzedelerden kira komisyonu almayacak. Adana Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Ülkü Uçar, "Üyelerin ortak kararı sonucu afet illerinden olan Adana'da depremin 3’üncü gününden itibaren komisyon almıyoruz" dedi. 
18.02.2023 Ekonomi
Emekli zammı 2022 yüzde kaç, ne kadar oldu? Emekli zam oranı açıklandı mı?
Emekli zammı 2022 yüzde kaç, ne kadar oldu? Emekli zam oranı açıklandı mı? Emekli zammı ne kadar 2022, emekli zammı belli oldu mu 2022? Emekli 2022 zam haberlerini yakından takip ediyor. Emekli maaş zammı için nefesler tutuldu, bugün açıklanacak enflasyon oranlarının ardından emekliye yapılacak zam oranı da belli olacak. Asgari ücrette uygulanan zam sonrası emeklilere ne kadar zam yapılacağı merak konusuydu. Peki, emekli zam oranı açıklandı mı? Emekli zammı 2022 ne kadar oldu?
3.01.2022 Emekli
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yangınlarla ilgili son dakika açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yangınlarla ilgili son dakika açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muğla'nın Marmaris ilçesinde halka hitap etti. Milas'taki yangınla ilgili 1 kişinin gözaltına alındığını açıklayan Erdoğan "Ormanlarımızı yakanları bulup ciğerlerini yakmak boynumuzun borcudur" dedi.
31.07.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan yangın bölgesinde duyurdu! İşte mağdurlara yapılacak yardımlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan yangın bölgesinde duyurdu! İşte mağdurlara yapılacak yardımlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Antalya'nın Manavgat ilçesinde çıkan yangınlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan acil ihtiyaçlar için 50 milyon lira ödenek gönderildiğini ve 1 ay içerisinde yanan evlerin yeniden inşasına başlanacağını açıkladı.
31.07.2021 Siyaset
Hesaplara bugün 3 bin TL yatırılıyor! Kontrol edin, paranız...
Hesaplara bugün 3 bin TL yatırılıyor! Kontrol edin, paranız... Yüz binlerce kişinin beklediği ödemeler bugün yapılıyor. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. Tek seferde 3.000 bin TL'lik ödeme yapılıyor. Bu ödeme karşılıksız olarak pandemiden etkilenen esnafa veriliyor.
10.06.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş faiz çıkışı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş faiz çıkışı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT özel yayınında gündemdeki gelişmeler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Merkez Bankası başkanıyla görüştüm. Bizim faizleri düşürmemiz şart. Onun içinde Ağustos-Temmuz aylarını bulacağız ki faiz düşmeye başlasın." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma günü Zonguldak'ta petrol ve doğalgaz arama çalışmalarına ilişkin müjde vereceğini bildirdi.
2.06.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında meydan okudu: Sinsi operasyonu akamete uğratacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında meydan okudu: Sinsi operasyonu akamete uğratacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Grup toplantısında konuştu. Erdoğan, ''İçişleri Bakanımız Soylu'yu hedef alan saldırıların gerisinde ülkedeki huzur ikliminden duyulan rahatsızlık var. Terör örgütleri gibi suç örgütleriyle mücadelesinde de İçişleri Bakanımızın yanında olduk, yanındayız ve yanında olacağız. Binali Yıldırım arkadaşımızın oğlu üzerinden hedefe alınması asıl niyeti gösteren bir başka işarettir. Bu tezgahı da Allah'ın izniyle bozacağız'' dedi.
26.05.2021 Siyaset
Hesaplara 5000 lira yatırılacak! Ve başladı, bugün 2, yarın 3...
Hesaplara 5000 lira yatırılacak! Ve başladı, bugün 2, yarın 3... Milyonlarca kişi bekliyordu ve başladı. e-Devlet'ten başvuru yapılıyor ve hesaplara 5000 ve 3000 lira yatırılacak. Esnafa hibe desteği başvuruları başladı. Kahve kıraathane pastane, internet kafeler, nikah ve düğün salonu işletmecileri, kaplıca, SPA merkezleri, sinema filmi gösterimi, pizzacı, çeşitli eğitim kursları, çocuk kulüpleri, canlı tiyatro, opera, bale, müzikal Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan pandemiden olumsuz etkilenen esnafa karşılıksız hibe verileceğini belirtmişti. 4 milyar 622 milyon liralık destek için başvurular başladı. İşte başvurudan faydalanacak esnafların listesi...
25.05.2021 Ekonomi
Hesaplara 1000 lira yatırılıyor! Ve başladı...
Hesaplara 1000 lira yatırılıyor! Ve başladı... Paralar bugün banka hesaplarına yatırılıyor. Ödemeler başladı. 1000 lira ödeme yapılacak. Yüz binlerce kişi bekliyordu. Bakanlık duyurdu. Salgın nedeniyle zor günler geçiren esnafa yönelik gelir kaybı desteği ödemeleri bugün itibarıyla başladı. Geçtiğimiz aylarda da 3 ay boyunca 1000 lira gelir kaybı desteği, büyükşehirlerde 750 lira, diğer illerde de 500 lira kira yardımı sağlanmıştı.
24.05.2021 Ekonomi
Esnafa hibe desteği müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu..
Esnafa hibe desteği müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kritik kabine toplantısı sonrası milyonlarca kişinin beklediği müjdeleri peş peşe duyurdu. Erdoğan, pandemi döneminde zarara uğrayan esnafa hibe desteği verileceğini duyurarak, "Salgın tedbirleri sebebiyle işlerine ara veren esnaflarımıza iki grup halinde destek olacağız. 1. grupta kahve kıraathane pastane, internet kafeler vb işletmeler yer almaktadır. Sayıları 235 bine ulaşan işletmelere bir defaya mahsus 5 bin liralık hibe ödemesi yapacağız. 2. grupta bakım onarım, tamirat, hırdavatçılar, müzisyenler, oto yıkamacılar, oyuncak, kozmetik, bakırcılar, ayakkabıcılar, konfeksiyonlar vb yer almaktadır. Bu gruba berberler otobüsçüler, pazarcılar dahildir. Toplamda 1 milyon 150 bini aşkın işletmeyi kapsayan bu gruba bir defaya mahsus 3 bin lira hibe desteği vereceğiz. Toplamda 4 milyar 602 milyon liralık kaynağı karşılıksız olarak veriyoruz" şeklinde konuştu. Kuraklıktan zarar gördüğü belirlenen çiftçilerimizin Ziraat Bankasına veya Tarım Kredi Kooperatiflerine olan borçları da ertelenecek.
17.05.2021 Gündem
Mikro işletme destek paketi başvurusu ve şartları! KOSGEB faizsiz kredi başvurusu nasıl yapılır? KOGEB KOBİ desteği 2021…
Mikro işletme destek paketi başvurusu ve şartları! KOSGEB faizsiz kredi başvurusu nasıl yapılır? KOGEB KOBİ desteği 2021… Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni pandemi destek paketi açıkladı. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB), tam kapanmayla birlikte işletmeciye 3 yıl ertemeli faizsiz kredi verecek. KOSGEB destek kredisi haberini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Peki, KOSGEB faizsiz ve ertelemeli kredi başvuruları ne zaman başlayacak? Mikro işletme destek paketi şartları nelerdir? İşte 2021 KOSGEB faizsiz kredi başvuru süreci…
30.04.2021 Çalışma Hayatı
Hesaba yatıyor! 7 bin lira hibe desteği...
Hesaba yatıyor! 7 bin lira hibe desteği... Milyonlarca kişi merakla bekliyordu ve müjdeli haber geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. 3 ay 1000 lira hibe ve 750 lira kira desteği ile ilgili flaş karar. Ödeme 4 aya çıkarıldı. Böylece büyükşehirlerde gelir kaybı için 4 bin, kira yardımı için de 3 bin lira ödeme yapılacak. Diğer illerde ise 6 bin lira ödenecek. Başvurular 31 Mayıs saat 23.59'a kadar e-devlet üzerinden yapılabilecek.
29.04.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Esnaf Kira Yardımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki esnaf kira yardımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.