Kira Desteği

Kira Desteği

Son dakika kira desteği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kira desteği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kira desteği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kira Desteği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kira desteği gelişmeleri de dahil olmak üzere 626 kira desteği haberi bulunmuştur. Tüm kira desteği haberleri aşağıda listelenmiştir.
AFAD kira yardımı neden yatmadı? AFAD deprem kira yardımı ne zaman yatacak?
AFAD kira yardımı neden yatmadı? AFAD deprem kira yardımı ne zaman yatacak? AFAD deprem kira desteği ödemelerine yönelik araştırmalar arttı. Yardım alan vatandaşlar aylık olarak ödenen deprem kira desteği ödemelerinin yapılacağı tarihi sorguluyor. 6 Şubat depremleri ardından gündeme gelen AFAD depremzede kira yardımı uzatıldı mı, neden yatmadı?
16.04.2024 Ekonomi
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri... Yerel seçimlere sayılı günler kala miting alanları ısındı. Adaylar hemen her gün meydanlara çıkıp sözler veriyor, seçilirlerse yapacakları hizmetleri anlatıyor. Hürriyet, 3 büyük kentin en iddialı adaylarının önemli vaatlerini derledi. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
21.03.2024 Gündem
Yemek yardımında gözden kaçan detay! Maaşa ve prime doğrudan etki ediyor
Yemek yardımında gözden kaçan detay! Maaşa ve prime doğrudan etki ediyor Çalışan herkesi ilgilendiriyor. Şirketlerin gelir vergisinden istisna tutulacağı günlük yemek bedeli belli olmuştu. 2024 yılı günlük yemek bedeline yüzde 54.54 zam yapılmıştı. Konuyla ilgili merak edilen soruların başında 'yemek yardımı için sınır var mı?' geliyor. İşte yemek yardımıyla ilgili kritik detay...
9.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye 10 bin lira bayram ikramiyesi, fatura ve kira desteği! Milyonları ilgilendiren gelişme
Emekliye 10 bin lira bayram ikramiyesi, fatura ve kira desteği! Milyonları ilgilendiren gelişme Emekliye bayram ikramiyesi, elektrik, doğalgaz ve kira desteği müjdesi geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2024'ü "Emekliler Yılı" ilan etmesi sonrasında milyonlarca emeklinin refah düzeyini artırmak için düğmeye basıldı. Emeklilerin Ramazan ve Kurban bayramı ikramiyelerinin arttırılmasından, elektrik, doğalgaz, toplu taşıma ve suyu indirimli kullanmaları hatta kira desteği verilmesine kadar birçok iyileştirme gündemde. İşte emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
9.02.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Yunus Emre Kongre Merkezi'nde Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne katıldı.. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Asrın felaketinin altından asrın dayanışması ile kalkmayı başardık. Deprem bölgesine 107 milyar lira kaynak aktardık" dedi. Yıl sonuna kadar 200 bin konutun teslim edileceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardından bu sayının 390 bine tamamlanacağını söyledi.
6.02.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, CNN Türk yayınında Ahmet Hakan ve Fulya Öztürk’ün sorularını yanıtladı. Kurum, "Aylardır ziyaretlerimizi yapıyoruz. İstanbullular büyükşehirden neler bekliyor? Onları dinliyoruz. Gittiğimiz her yerde büyük bir sevgiyle coşkuyla karşılanıyoruz. Herkes şunu söylüyor 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir'" dedi.
26.01.2024 Gündem
Zam geliyor! Yarım gün çalışan 1250 TL alacak
Zam geliyor! Yarım gün çalışan 1250 TL alacak İstanbul'da faaliyet gösteren ve yüzde 28,09 oranında zam alan ticari taksilere taksimetre tarife yüklemeleri başladı. Öte yandan taksi şoförlerinin ücretinin de artması bekleniyor. Yarım günde 1000 TL alan şoförlerin zam sonrası yevmiyelerinin 1250 TL olması bekleniyor.
10.01.2024 Ekonomi
Kira desteği ile ilgili flaş adım! Ödeme miktarı arttırıldı
Kira desteği ile ilgili flaş adım! Ödeme miktarı arttırıldı Yapılan yasal düzenlemeler ve kampanyalarla kentsel dönüşümün hızlanması amaçlanırken, dün süreçte önemli bir adım daha atıldı. İşte detaylar...
10.01.2024 Ekonomi
Evini dönüştürene 1,5 milyon liralık destek! İşte kampanyanın detayları...
Evini dönüştürene 1,5 milyon liralık destek! İşte kampanyanın detayları... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüzyılın Dönüşümü İstanbul Programı'nda Yarısı Bizden Kampanyası'nda kentsel dönüşüm için 1.5 milyon lira destek verileceğini açıkladı. İşte bu desteğin merak edilen ayrıntıları...
23.12.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 350 bin konutu dönüştüreceğiz, vatandaşa 1.5 milyon TL destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 350 bin konutu dönüştüreceğiz, vatandaşa 1.5 milyon TL destek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüzyılın Dönüşümü İstanbul programında yaptığı konuşmada, “İstanbul genelinde, yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları için toplamda 128 milyar lira tutarında kaynak kullandık. Hedefimiz 5 yıl içerisinde İstanbul'da 600 yüz bini acilen olmak üzere toplam 1 buçuk milyon riskli bağımsız bölümü dönüştürmektir" dedi. Dün şehit olan askerler için de Erdoğan, “Mehmetçiklerimizin kanı yerde kalmamış, bölücü alçaklardan döktükleri kanın hesabı misliyle sorulmuştur ve sorulmaktadır" ifadelerine yer verdi. 
23.12.2023 Gündem
Kentsel dönüşümde yeni dönem! Bakan Özhaseki: Tapuda şerh olacak
Kentsel dönüşümde yeni dönem! Bakan Özhaseki: Tapuda şerh olacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, CNN Türk canlı yayınında rezerv alan tartışmalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Özhaseki, "Kimsenin malında, mülkinde, toprağında gözümüz yok." dedi.
28.11.2023 Ekonomi
Bakan Bak: Herkesi spora davet ediyoruz
Bakan Bak: Herkesi spora davet ediyoruz Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Herkes İçin Spor Federasyonu koordinasyonunda gerçekleştirilen Avrupa Spor Haftası etkinliklerine katıldı. Türkiye’nin geniş bir spor altyapısına sahip olduğunu vurgulayan Bakan Osman Aşkın Bak, “Tabana yayılan bir spor aktivitesi var. Biz 3'den 93'e herkesi spora davet ediyoruz, herkesin hareket etmesini istiyoruz. Sporu yaşam tarzı olarak sürdürmemiz lazım.” dedi.
24.09.2023 Gündem
Balık fiyatları tezgahta 5 katına çıkıyor! Hem balıkçılar hem de tüketici şikayetçi
Balık fiyatları tezgahta 5 katına çıkıyor! Hem balıkçılar hem de tüketici şikayetçi Balık halinde esnaf ile balıkçı arasında gerilim var. İstanbul Beylikdüzü'ndeki Gürpınar balık halinde denize açılmayan balıkçılar ile hale balık almaya gelen esnaf arasındaki tartışma yaşandı. Peki, kim haklı? Balık tezgahlara ulaşana kadar fiyatı neden 5 kat artıyor? İşte konunun ayrıntıları...
24.09.2023 Ekonomi
Yargıtay'dan 'kaynana' kararı! Nafaka kararı bozuldu
Yargıtay'dan 'kaynana' kararı! Nafaka kararı bozuldu Yargıtay 2. Hukuk Dairesi’nin, bir boşanma davasında kadına nafaka bağlanmasına yönelik mahkeme kararını, “kadının kaynanasına hakaret ettiği” gerekçesiyle bozduğu ortaya çıktı.
24.09.2023 Yaşam
Kabus kliniğinden yaşananlar şok etti: “Kızıma ‘Anne-babandan kurtulacağız, az kaldı’ diyormuş”
Kabus kliniğinden yaşananlar şok etti: “Kızıma ‘Anne-babandan kurtulacağız, az kaldı’ diyormuş” Türkiye geçen hafta psikiyatr Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu hakkındaki iddialarla sarsıldı. Haberlere göre Zoroğlu çocuklara hafıza kaybına da neden olan bir ilaç veriyor ve cinsel tacize uğradıkları yönünde telkinde bulunuyordu. Zoroğlu’na danışan üç aileye ulaştık, medyada çıkanlarla ilgili yorumlarını ve bu süreçte yaşadıklarını iddia ettikleri ‘inanılmaz’ olayları dinledik.
24.09.2023 Yaşam
YSK Başkanı Yener: Seçim takvimi 1 Ocak’ta başlayacak
YSK Başkanı Yener: Seçim takvimi 1 Ocak’ta başlayacak YSK Başkanı Ahmet Yener, 1 Ocak’tan itibaren yerel seçim takviminin başlayacağını açıkladı. Deprem bölgesiyle ilgili de “Depremzedeler için rahatça adres taşıma işlemlerinin gerçekleştirilmesi konusunda kurul kararlarıyla bir yol haritası çizeceğiz” diye konuştu.
24.09.2023 Gündem
Düşük faizli - uzun vadeli taksit imkanı ve kira desteği geliyor! Kentsel dönüşümde yeni dönem
Düşük faizli - uzun vadeli taksit imkanı ve kira desteği geliyor! Kentsel dönüşümde yeni dönem İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin depreme hazırlıklı hale gelmesi için çalışmaları devam eden düzenlemenin detayları ortaya çıkmaya başladı. Meclis açılır açılmaz gündeme getirilmesi planlanan yasa teklifi kapsamında çürük binalar rezerv alanlara taşınacak, dönüşüm düşük faiz ve uzun vadeli taksitler ile sağlanacak.
24.09.2023 Ekonomi
Memur ve emeklileri ilgilendiriyor! Zam pazarlığında ilk toplantı bitti
Memur ve emeklileri ilgilendiriyor! Zam pazarlığında ilk toplantı bitti 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşme 1. Görüşmesi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan başkanlığında toplandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan "Eğitim, sağlık, adalet gibi diğer kamusal alanlardaki çalışan sayımızı sürekli artırdık. Kamu çalışanlarımızı enflasyona ezdirmedik" dedi.
1.08.2023 Ekonomi
Memurların toplu sözleşme görüşmeleri bugün başlıyor
Memurların toplu sözleşme görüşmeleri bugün başlıyor Memurların Toplu Sözleşme sürecinde ilk toplantı bugün yapılacak. Toplantıda memur ve emeklisinin 2024-2025 yıllarını kapsayan zam oranları değerlendirilecek.
1.08.2023 Ekonomi
Bakanlığın destek paketleriyle dönüşüm hızlanacak! E-ihracatın payı 10 kat artacak
Bakanlığın destek paketleriyle dönüşüm hızlanacak! E-ihracatın payı 10 kat artacak Ticaret Bakanlığı, genel ihracat içerisinde yalnızca yüzde 1.5 paya sahip olan e-ihracatta payın artması için harekete geçti. Buna göre, yeni destek paketleriyle ihracatçıların dönüşüme adapte olması sağlanacak ve sektöre yön verilecek. Yapılacak çalışmalarla e-ihracatın payının 10 kata yakın arttırılarak yüzde 10’a çıkarılması hedefleniyor.
1.08.2023 Ekonomi
Bakanlık harekete geçti! E-ihracata destek kararı
Bakanlık harekete geçti! E-ihracata destek kararı Ticaret Bakanlığı, oluşturdukları destek paketleri ile e-ihracatın genel ihracatın içerisindeki yüzde 1,5 oranındaki payını yüzde 10’a çıkarmayı hedefliyor.
31.07.2023 Ekonomi
Bakan Özhaseki: 81 şehre kentsel dönüşüm neşteri vuruluyor
Bakan Özhaseki: 81 şehre kentsel dönüşüm neşteri vuruluyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Türkiye’yi afetlere hazırlama ve şehirlerin sağlamlığını artırma hedefleri doğrultusunda yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Türkiye’deki dönüşümü eksiksiz gerçekleştirmek, yapı stokunu yenilemek ve dönüştürülmeyen bina bırakmamak için çalışıldığını belirten Bakan Mehmet Özhaseki, “Ülkemizin deprem gerçeğini biliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu vizyonla 81 ilimizde sağlıksız yapı stokunu yeniliyoruz. Bugüne kadar kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 2 milyon 44 bin 964 bağımsız birimin yapımını tamamladık. Şehirlerimizin tamamını deprem başta olmak üzere afetlere karşı hazırlayana kadar kentsel dönüşüm çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.  
25.06.2023 Gündem
Memura kira desteği! Maaş katsayısı detayı ortaya çıktı
Memura kira desteği! Maaş katsayısı detayı ortaya çıktı Milyonlarca memura kira desteği geliyor. Peki bu destek süreci nasıl işleyecek? Ödeme planı nasıl olacak? Ne kadar ödeme yapılacak? İşte memurlara kira desteği ile ilgili detaylar...
30.05.2023 Ekonomi
Yüksek kiraya 6 adımda fren! Hükümet düğmeye bastı
Yüksek kiraya 6 adımda fren! Hükümet düğmeye bastı Kira fiyatlarını düşürmek için hükümet düğmeye bastı. Kira artışlarını sınırlamak için kapsamlı düzenleme gelecek. Yüzde 25 tavan uygulamasının süresi uzatılacak. Memurlara kira desteği verilecek. Fahiş artış yapanlara hapis ve para cezası uygulanacak. İşte milyonlarca kiracı ve ev sahibini ilgilendiren detaylar...
26.05.2023 Ekonomi
Memurlara kira desteğinde örnek ödeme planı! Aynı yardımı almayacaklar
Memurlara kira desteğinde örnek ödeme planı! Aynı yardımı almayacaklar Cumhurbaşkanı Erdoğan en düşük memur maşının 22 bin liraya çıkacağını söylemişti. Şimdi ise milyonlarca memura kira desteği geliyor. Peki bu destek süreci nasıl işleyecek? Ödeme planı nasıl olacak? Ne kadar ödeme yapılacak? İşte memurlara kira desteği ile ilgili detaylar...
20.05.2023 Memur

Benzer Haber Etiketleri

Kira Desteği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kira desteği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.