Eskişehir Valisi

Eskişehir Valisi

Son dakika Eskişehir Valisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Eskişehir Valisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Eskişehir Valisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eskişehir Valisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eskişehir valisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 417 eskişehir valisi haberi bulunmuştur. Tüm eskişehir valisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor?
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik terörün kirli yüzünü bir kez daha gösterdi. Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? İşte taşeronların, yani terör örgütlerinin kullanıldığı Türkiye’yi yıpratma savaşlarının detayları...
14.01.2024 Gündem
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Şehitlerimizin yarım kalan hikayeleri yürek yaktı
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Şehitlerimizin yarım kalan hikayeleri yürek yaktı Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik’in cenazeleri dün Şırnak’ta düzenlenen törenle son yolculuklarına uğurlanmak üzere memleketlerine gönderildi.
14.01.2024 Gündem
Eskişehir'de, dilencilere para vermek yasaklandı! Dikkat çeken karar
Eskişehir'de, dilencilere para vermek yasaklandı! Dikkat çeken karar Eskişehir Valiliği, çocuklar ve engelli bireylerden kağıt mendil, yara bandı, çiçek, su ve benzeri ürünlerin satın alınmasının, dilencilik yapan kişilere, dilendirilen çocuk veya engellilere para verilmesinin yasaklandığını açıkladı.
12.10.2023 Yaşam
Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız kimdir? Erol Ayyıldız nereli, kaç yaşında?
Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız kimdir? Erol Ayyıldız nereli, kaç yaşında? Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız oldu. Eskişehir Valisi olan Erol Ayyıldız Cumhurbaşkanı atama kararına göre Emniyet Genel Müdürü olunca merak arttı. Peki Erol Ayyıldız nereli, kaç yaşında?
26.06.2023 Gündem
Atama kararları yayımlandı! Yeni Emniyet Genel Müdürü Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız oldu
Atama kararları yayımlandı! Yeni Emniyet Genel Müdürü Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yeni atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
25.06.2023 Gündem
Bakan Dönmez: Güneş panelleri üretiminde dünyada üçüncü sıraya geldik
Bakan Dönmez: Güneş panelleri üretiminde dünyada üçüncü sıraya geldik Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Artık güneş panellerini burada üretiyoruz. Güneş panelleri üretiminde dünyada üçüncü sıraya geldik. Birinci sırada Çin, ikinci sırada Vietnam ve üçüncü sırada Türkiye var. Sadece kendi ülkemizde kullandığımız panelleri değil; Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Orta Asya gibi hatta Amerika'ya kadar ihraç yapabiliyoruz” dedi.
4.05.2023 Ekonomi
Türkiye’nin ilk elektrikli ana hat lokomotifi raylara indi! 100 yıllık hasret sona erdi
Türkiye’nin ilk elektrikli ana hat lokomotifi raylara indi! 100 yıllık hasret sona erdi Türkiye’nin ilk yerli ve milli elektrikli ana hat lokomotifi E5000, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Eskişehir’deki toplu açılış töreninde verdiği komutla raylara indi. E5000 ile Türkiye yeni bir kabiliyet daha kazanırken bir alanda daha dışa bağımlılıktan kurtulmuş oldu.
19.04.2023 Ekonomi
Eskişehir’e bin 100 metrekare mağaza
Eskişehir’e bin 100 metrekare mağaza Bambi Yatak, tek çatı altında toplam bin 100 metrekarelik alanda hizmet verecek olan yeni mağazasını Eskişehir’de açtı.
3.11.2022 Yaşam
Bakan Varank: Türkiye’yi global bir üretim üssü haline getireceğiz
Bakan Varank: Türkiye’yi global bir üretim üssü haline getireceğiz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye’nin sanayi üretiminde, ekonomik büyümede ve ihracatta müthiş bir ivme yakaladığını ifade ederek, “Yeni dünya düzeninin sunduğu fırsatları doğru bir şekilde kullanarak bu potansiyeli daha da geliştirecek ve Allah'ın izniyle ülkemizi global bir üretim üssü haline getireceğiz” dedi.
3.10.2022 Siyaset
Bakan Karaismailoğlu: Lokomotif üretiminde dışa bağımlılığa son vereceğiz
Bakan Karaismailoğlu: Lokomotif üretiminde dışa bağımlılığa son vereceğiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "E5000 Milli Elektrikle Anahat Lokomotif projemizle lokomotif üretiminde katma değeri yüksek bileşenlerin yerli tasarımı ile elektrikli lokomotif üretiminde dışa bağımlılığa son vereceğiz" dedi.
18.08.2022 Siyaset
15 Temmuz şehidi polis Fatih Dalgıç, mezarı başında anıldı
15 Temmuz şehidi polis Fatih Dalgıç, mezarı başında anıldı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde İstanbul'da yardım etmek için gittiği Çengelköy Sabancı Polis Merkezi'nde çıkan çatışmada şehit olan polis memuru Fatih Dalgıç (26), memleketi Eskişehir'de mezarı başında anıldı. Vali Ayyıldız ile beraberindekiler, şehit Dalgıç'ın kabrine kırmızı gül bıraktı.
15.07.2022 Gündem
Şehit oğlunu asker selamıyla uğurlayan anne: Hakkımı sana helal ettim
Şehit oğlunu asker selamıyla uğurlayan anne: Hakkımı sana helal ettim Diyarbakır'ın Lice ilçesindeki Eren Abluka-18 Operasyonu'nda şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Oğuzhan Arduç'un (29) cenazesi, memleketi Eskişehir'de toprağa verildi. Melihat Arduç, şehit oğlunu asker selamıyla uğurlayarak, "Oğlum beni bıraktın ama hakkımı sana helal ettim. Dik durmak istiyorum" dedi.
24.06.2022 Gündem
İlk TOGG 29 Ekim'de banttan inecek
İlk TOGG 29 Ekim'de banttan inecek Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu "Ülkemizin yeşil ve dijital dönüşüm sürecine ve mobilite ekosistemine katkı sağlıyoruz. Bursa Gemlik’teki üretim tesisimizden ilk araç, 29 Ekim’de çıkıyor. Seneye de TOGG’u, yollarda görmeye başlıyoruz" dedi.
7.06.2022 Ekonomi
Bakan Çavuşoğlu'ndan İsveç ve Finlandiya'ya: Anlamak yetmez!
Bakan Çavuşoğlu'ndan İsveç ve Finlandiya'ya: Anlamak yetmez! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyelikleriyle ilgili "Bize saldıran terör örgütüne destek veren ülkeden müttefik olursa, siz müttefik olacaksanız, biz sizin kaygılarınızı anlıyoruz. Sizin de müttefiklerin kaygılarını anlamanız lazım. Anlamak yetmez, gidermek lazım" dedi.
2.06.2022 Siyaset
Bakan Kasapoğlu: Dünyanın umudu Türkiye'nin gençleri
Bakan Kasapoğlu: Dünyanın umudu Türkiye'nin gençleri Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Türkiye'de herkesin spora erişmesi için gerekli olan tesisleşmeyi sağladıklarını ifade ederek, "Gençlik bizim için en büyük umut, sadece bu ülkenin değil, dünyanın umudu Türkiye'nin gençleri. İşte gençlerimizin umudunu büyütme, gençlerle birlikte sevinci yaşama, o sevinci büyütme en büyük gayretimiz" dedi.
19.04.2022 Gündem
TBMM Başkanı Şentop: Böyle günlerde kardeşliğin önemi daha iyi anlaşılıyor
TBMM Başkanı Şentop: Böyle günlerde kardeşliğin önemi daha iyi anlaşılıyor TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Güçlünün haklıya meydan okuduğu böyle günlerde sevginin, hoşgörünün, kardeşliğin önemi çok daha iyi anlaşılıyor. Yunus Emre, bu nedenle Anadolu'da en çok makamı olan kişidir" dedi.
3.03.2022 Siyaset
Savunma Sanayii Başkanı Demir'in acı günü!
Savunma Sanayii Başkanı Demir'in acı günü! Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir'in, Eskişehir'de vefat eden ağabeyi Ahmet Demir (73) son yolculuğuna uğurlandı.
28.02.2022 Gündem
Şehit babası tabut başında oğlundan helallik istedi
Şehit babası tabut başında oğlundan helallik istedi Şırnak’ın Cizre ilçesindeki hudut karakoluna teröristlerin düzenlediği havan saldırısında, terhisine 20 gün kala şehit olan Piyade Er Tarık Tarcan, memleketi Eskişehir’de son yolculuğuna uğurlandı. Acılı baba Hilmi Tarcan, şehidin tabutu başında, “Hakkını helal et oğlum” diyerek oğlundan son kez helallik istedi.
3.02.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Eskişehir'de 52 fabrikanın toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "Buradan sanayicimize bir müjde vermek istiyorum. Sivrihisar OSB'yi bu yıl tamamlayarak sanayicimizin hizmetine sunuyoruz." dedi.
23.10.2021 Siyaset
'Savunma sanayiinde ihracatın geleceği çok parlak'
'Savunma sanayiinde ihracatın geleceği çok parlak' Savunma Sanayii Başkan Prof. Dr. İsmail Demir, savunma sanayii ihracatında henüz istenilen rakamlara ulaşılamadığını belirterek, “Şu anda ihracat için doğrusunu söylemek gerekirse arzuladığımız, istediğimiz seviyenin çok altındayız. Sürdürülebilir sanayide olmazsa olmaz ihracat ama geleceğin bu konuda çok parlak olduğunu görüyoruz. İnşallah hedeflerimiz katlanarak büyüyecek” dedi.
9.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Vatikan’ın arşivinde bulundu! İlk kez ortaya çıktı! Yunus Emre’ye ait...
Vatikan’ın arşivinde bulundu! İlk kez ortaya çıktı! Yunus Emre’ye ait... Vatikan'ın internet üzerinden paylaştığı dijital yazıtlarda büyük Türk mutasavvıfı ve halk ozanı Yunus Emre'nin daha önce gün yüzüne çıkmamış, içinde 200'e yakın şiir bulunan yeni divanı ortaya çıktı. Divanı bulan Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Yeni Türk Edebiyatı Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Himmet Büke, "Akademik çalışmalarıma bağlı olarak yaptığım arşiv taramalarım sırasında Vatikan arşivinde yeni bir Yunus Emre Divanı nüshası tarafımızdan tespit edildi. Çalışma 2 kitap halinde TDK yayınları arasından 1-2 ay içinde çıkacak ve okuyucusuyla buluşacaktır" dedi.
9.05.2021 Kültür Sanat
Eskişehir ve Bilecik'te vakalar 1 haftada 2'ye katlandı
Eskişehir ve Bilecik'te vakalar 1 haftada 2'ye katlandı Sağlık Bakanlığı'nın yayınladığı koronavirüs haritasında ‘çok riskli’ iller arasında yer alan Eskişehir'de vaka sayısı 1 haftada 2’ye katlanarak 118,69 artışla 235,25’e yükselirken, Bilecik’te ise 114,69'dan 227,69’a, Kütahya’da da 41,79 artışla 153,12 seviyesine çıktı. Eskişehir’de artan vaka sayısının ardından İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu’nca, şehir merkezinde halkın yoğun olarak bulunduğu caddelere kısıtlama getirildi. Hamamyolu Caddesi’ndeki oturma alanları güvenlik şeritleri çekilerek kullanıma kapatıldı.
31.03.2021 Gündem
Yaya ölümleri 1 yılda yüzde 22 oranında azaldı
Yaya ölümleri 1 yılda yüzde 22 oranında azaldı İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, 2017 yılında trafik kazalarında 7 bin 400 kişinin hayatını kaybettiğini ve bakanlık olarak yürütülen proje ve çalışmalarla bu rakamın 2020 yılında 4 bin 866’ya kadar gerilediğini ifade etti. Ersoy, 2019 yılının şubat ayında başlattıkları " öncelik yayanın" kampanyasıyla yaya ölümlerinde 1 yıl içinde yüzde 22 oranında azalma sağlandığını söyledi
30.03.2021 Yaşam
Kentte flaş tedbir kararı! Otellerde yeni dönem, en az 5 gün şartı
Kentte flaş tedbir kararı! Otellerde yeni dönem, en az 5 gün şartı Sağlık Bakanlığı'nın yayınladığı koronavirüs haritasında vaka sayıları yüz binde 41,97’den yüz binde 116,52’ye yükselen Eskişehir'de yeni tedbirler alındı. Kentte tek gecelik otel kaydı ile eğlence yapılmasına engel olabilmek için ikamet adresi Eskişehir olanlara 'en az 5 gün otelde kalma' şartı getirildi.
26.03.2021 Gündem
Kentin risk haritası endişe verici! Vali: 'Şu anda kırmızıya doğru gidiyoruz'
Kentin risk haritası endişe verici! Vali: 'Şu anda kırmızıya doğru gidiyoruz' Sağlık Bakanlığı'nın yayınladığı koronavirüs haritasında orta riskli iller arasında yer alan Eskişehir'de, vaka sayıları yüz binde 41,97’den yüz binde 116,52’ye yükseldi. Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, "Şu anda kırmızıya doğru gidiyoruz" diyerek, ev ziyaretlerinin yeni vakalara neden olduğunu söyledi.
26.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eskişehir Valisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eskişehir valisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.