Eski Aşk

Eski Aşk

Son dakika eski aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eski aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eski aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eski Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eski aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.120 eski aşk haberi bulunmuştur. Tüm eski aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski aşk yeniden depreşti! Nicolo Zaniolo'ya kapıyı gösterdiler, Galatasaray'a dönüyor
Eski aşk yeniden depreşti! Nicolo Zaniolo'ya kapıyı gösterdiler, Galatasaray'a dönüyor Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'nın sezon başında şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonu maddesiyle Galatasaray'dan kiraladığı Nicolo Zaniolo ile ilgili kararını verdiği iddia edildi.
16.02.2024 Galatasaray
Eski sevgililer yan yana poz verdi!
Eski sevgililer yan yana poz verdi! Eski sevgililer Nesrin Cavadzade -Burak Deniz ile Birce Akalay-Fırat Çelik uzun zaman sonra yan yana geldi. Geçtiğimiz günlerde de Dilan Çiçek Deniz'in küs olduğu Aybüke Pusat, eski sevgilisi Furkan Andıç ve yeni aşkı Mert Yazıcıoğlu aynı karede yer almıştı.
17.07.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz ve Mert Yazıcıoğlu aşkı kısa sürdü! İlişkiyi bitiren fotoğraf
Dilan Çiçek Deniz ve Mert Yazıcıoğlu aşkı kısa sürdü! İlişkiyi bitiren fotoğraf Oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in meslektaşı ve sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'nun, Deniz'in eski sevgilisi Furkan Andıç ile Bodrum'da düzenlenen bir partide objektif karşısına geçmesi sosyal medyada gündem olmuştu. Dilan Çiçek Deniz, eski sevgilisiyle aynı kareye giren Yazıcıoğlu’yla ilişkisini bitirip ünlü oyuncuyu sosyal medyasından sildi.
16.07.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz'i kızdıran kare! Eski aşk, yeni aşk ve küs arkadaş bir arada
Dilan Çiçek Deniz'i kızdıran kare! Eski aşk, yeni aşk ve küs arkadaş bir arada Oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in meslektaşı ve sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'nun, Deniz'in eski sevgilisi Furkan Andıç ile Bodrum'da düzenlenen bir partide objektif karşısına geçmesi sosyal medyada gündem olmuştu. Magazin gündemine oturan karenin ardından Deniz ile Yazıcıoğlu'ndan ayrılık söylentilerine neden olacak bir hamle geldi.
15.07.2023 Magazin
Eski aşıklar Melisa Şenolsun ve Umut Evirgen mekanda pişti oldu!
Eski aşıklar Melisa Şenolsun ve Umut Evirgen mekanda pişti oldu! Oyuncu Melisa Şenolsun ve işletmeci Umut Evirgen, geçtiğimiz gece Cihangir'de yer alan bir mekanda pişti oldu. Geçtiğimiz sene aşk yaşayan ikili, mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi.
7.02.2022 Magazin
Yeliz Şar, eski aşkı Sadettin Saran'ı unutamadı!
Yeliz Şar, eski aşkı Sadettin Saran'ı unutamadı! Yeliz Şar, 2019 yılında aşk yaşadığı Sadettin Saran’ı unutamadı. İki yıldır hayatına kimseyi almayan oyuncunun, yakın çevresine "Benim aklım hala onda. Hikâyemiz yarım kaldı" dediği öğrenildi.
15.07.2021 Magazin
Eski aşkına alkış
Eski aşkına alkış Zuhal Olcay ve Mazlum Çimen’in 4 yıllık ilişkisi geçen mart ayında bitti, ancak eski sevgililer birbirlerine sırt çevirmedi.
12.04.2020 Magazin
Eski aşkına geri mi döndü?
Eski aşkına geri mi döndü? Demet Özdemir'in, Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup'tan ayrıldıktan sonra eski sevgilisi Furkan Palalı ile tekrar birliktelik yaşamaya başladığı iddia edildi.
2.03.2018 Magazin
Eşinin rolünü eski aşkına verdi!
Eşinin rolünü eski aşkına verdi! Boşanacakları konuşulan Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur'un başrolünü paylaşacakları filmin kadrosunda kriz çıktı.
7.08.2017 Magazin
Eski eş eski aşk aynı masada
Eski eş eski aşk aynı masada Cem Yılmaz, eski eşi Ahu Yağtu’yu eski sevgilisi Lal Dedeoğlu’nun mekanına götürdü. Yağtu ve Dedeoğlu, aynı masada oturup saatlerce sohbet etti.
3.04.2017 Magazin
Sarp ile yeniden olmaz
Sarp ile yeniden olmaz Begüm Birgören, Gizia Gate’in defilesine katıldı
23.03.2017 Magazin
Sevgilisini 'eski aşk hatıraları' yüzünden öldürmüş
Sevgilisini 'eski aşk hatıraları' yüzünden öldürmüş Sevgilisinin eski aşklarını anlatmasına sinirlenen Kırgız kadın erkek arkadaşını defalarca bıçaklamış
2.03.2017 Yaşam
Meryem Uzerli eski aşkına mı döndü?
Meryem Uzerli eski aşkına mı döndü? Meryem Uzerli 1 yıl aşk yaşadığı Allen Yatçılık’ın sahibi Alp Özcan’dan 3 ay önce ayrılmıştı. Peki Meryem Uzerli'nin eski aşkıyla görüştüğü iddiaları doğru mu?
14.02.2017 Magazin
Emel Sayın'ın bu gözyaşları eski aşkı Tarık Akan için!
Emel Sayın'ın bu gözyaşları eski aşkı Tarık Akan için! Türk sanat müziğinin önemli isimlerinden Emel Sayın önceki akşam Antalya Expo 2016 konser etkinlikleri kapsamında sahneye çıktı...
18.09.2016 Magazin
Eder Balanta sürprizi
Eder Balanta sürprizi Savunmaya takviye için arayışlarını sürdüren Galatasaray’da, eski aşk yeniden alevlendi. Sarı-Kırmızılılar, River Plate forması giyen 23 yaşındaki Kolombiyalı stoper Eder Balanta’nın peşinde.
24.09.2021 Galatasaray
Denizli iki transfer istedi!
Denizli iki transfer istedi! Galatasaray'ın yeni hocası şampiyonluk için takviye talep etti.
24.11.2015 Galatasaray
Ölümle aşkın çakırkeyif dansı
Ölümle aşkın çakırkeyif dansı Alman yazar Patrick Süskind, "Aşk ve Ölüm Üzerine" adlı denemesinde aşkı ve ölümü irdeliyor.
8.11.2014 Arşiv
Referandum bir yana eski aşk bir yana
Referandum bir yana eski aşk bir yana Birleşik Krallık, İskoçya seçimlerine kitlenmişken, Prens Harry eski sevgilisi Cressida ile yeniden bir araya geldi...
19.09.2014 Magazin
Eski aşk yeniden alevlendi
Eski aşk yeniden alevlendi Kısa bir süre ilişki yaşadığı hip hop şarkıcısı Drake ile yeniden bir araya gelen Rihanna, Drake’i New York konserinde VIP locadan izledi...
21.08.2014 Magazin
20 yıl sonra yeniden!
20 yıl sonra yeniden! Eski aşk alevlendi mi?
29.04.2014 Magazin
Aşk Bilmecesi Film Fragmanı
Aşk Bilmecesi Film Fragmanı Ünlü Fransız senarist-yönetmen Cedric Klapisch, Barselona’da geçen İspanyol Pansiyonu filminden on bir; onun devamı niteliğindeki, Avrupa’da geçen Rus Bebekler filminden sekiz yıl sonra, New York’ta geçen taptaze, enerji dolu, seksi romantik komedi Aşk Bulmacası ile beyazperdeye dönüyor. Kahramanımız Xavier artık kırk yaşına gelmiş ve henüz boşanmıştır. İngiliz olan eski eşi Wendy’nin peşinden, çocuklarının da yaşadığı New York’a gelir; kendine Çin Mahallesi’nde bir ev tutar. Ne var ki, Xavier’nin varoluşsal sorunları sürüp gittikçe, eski aşk meseleleri sökün ettikçe ve hatta Hegel’in hayaleti de ziyarete gelince anlaşılır ki, burada da hayat pek öyle sakin geçmeyecektir.
17.04.2014 Sinema-Dizi
"Evleniyorum" dediği kişi...
"Evleniyorum" dediği kişi... Yıldız Asyalı ile Volkan Hacıgümüş'ün ilişkisi film gibi...
20.02.2014 Magazin
Aşklar da değişti şarkılar da
Aşklar da değişti şarkılar da Sanal alemle birlikte eski aşkların tarifi de değişti ve bu, şarkılara da yansıdı
24.11.2012 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Eski Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eski aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.