Eşini Öldürdü

Eşini Öldürdü

Son dakika eşini öldürdü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eşini öldürdü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eşini öldürdü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eşini Öldürdü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eşini öldürdü gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.357 eşini öldürdü haberi bulunmuştur. Tüm eşini öldürdü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eşini 38, baldızını ise 22 bıçak darbesiyle öldürdü, 'Kimseyi öldürmek gibi bir niyetim yoktu' dedi
Eşini 38, baldızını ise 22 bıçak darbesiyle öldürdü, 'Kimseyi öldürmek gibi bir niyetim yoktu' dedi Beylikdüzü’nde, geçen yıl çocuğunun da evde bulunduğu sırada eşi Vildan Boduroğlu’nu 38, baldızını ise 22 bıçak darbesiyle öldüren Ferhat Boduroğlu, "Benim hiç kimseyi öldürmek gibi bir niyetim yoktu. Benim amacım boşanıp kızımın velayeti almaktı" dedi. Mahkeme heyeti olay gecesi evde olduğu iddia edilen tutuksuz sanık Arif Türkan hakkında zorla getirilme kararı vererek duruşmayı erteledi.
6.03.2024 Gündem
Doğum yapıp taburcu olan eşini 17 bıçak darbesiyle öldüren kocanın ifadesi ortaya çıktı
Doğum yapıp taburcu olan eşini 17 bıçak darbesiyle öldüren kocanın ifadesi ortaya çıktı Mardin’de hastanede doğum yaptıktan 2 gün sonra taburcu olan eşi Vatfa Ecevit’i (25) aynı gün 17 bıçak darbesiyle öldüren Mehmet Şiyar Ecevit’in (28) savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı. Ecevit ifadesinde eşiyle aralarında tartışma çıktığını belirterek, “Odama sakladığım metamfetamin, hap, şeker, 1 litre viski ve sigara, ne bulduysam hepsini içtim. Bıçağı nereden bulduğumu hatırlamıyorum. Vatfa'ya saldırdığımı, kendisine 3-4 kez vurduğumu ve yaralandığını hatırlıyorum” dedi.
25.01.2024 Gündem
Melike'yi öldüren sevgilisi intihar etti; Melike'nin babası da 2'si eşi 3 kadını öldürmüş
Melike'yi öldüren sevgilisi intihar etti; Melike'nin babası da 2'si eşi 3 kadını öldürmüş Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, tartıştığı sevgilisi Zübeyir Yıldız (28) tarafından otomobilinde tabancayla başından vurulan Melike Akpınar (24), ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede öldü. Olayın ardından otomobiliyle kaçan Yıldız ise bir süre sonra aynı tabancayı kalbine dayayıp, intihar etti. Öldürülen Melike Akpınar'ın babası Necati Akpınar'ın 2'si nikahlı eşi 3 kadını öldürdüğü ve cezaevinde olduğu öğrenildi.
20.01.2024 Gündem
Huusmetlisini bulamadı arkadaşını öldürdü: Biri size yanlış yapıyorsa ve onu bulamıyorsanız; onun en yakın arkadaşını öldürürsünüz
Huusmetlisini bulamadı arkadaşını öldürdü: Biri size yanlış yapıyorsa ve onu bulamıyorsanız; onun en yakın arkadaşını öldürürsünüz Husumetlisinin arkadaşını öldürdü, mahkemedeki ifadesi kan dondurdu. Kayseri'de borç meselesi nedeniyle tartıştığı M.K.'yi bulmak için aracına bindiği onun taksi şoförü arkadaşı Mustafa Kılıçaslan'ı (25) öldüren Emre Kiremitçi (27), 'tasarlayarak adam öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Kiremitçi son savunmasında, "Manifestonun katı kuralları vardır. Biri size yanlış yapıyorsa ve onu bulamıyorsanız; onun en yakın arkadaşını öldürürsünüz. Ben de öyle yaptım" dedi.
28.12.2023 Gündem
8 yılda 2 resmi nikahlı eşini öldürdü mahkeme cezasını açıkladı: Ben kadın düşmanı mıyım?
8 yılda 2 resmi nikahlı eşini öldürdü mahkeme cezasını açıkladı: Ben kadın düşmanı mıyım? Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, 38 yılda 2 resmi nikahlı eşini öldüren, 2020 yılında Covid- 19 tedbirleri kapsamında şartlı tahliye edilip, son olarak da birlikte yaşadığı Mutlu Menekşe'yi (48) öldürüp, toprağa gömen Necati Akpınar (58) ilk duruşmada indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet cezasına çarptırıldı. Mutlu Menekşe'nin eski kocası Muhterem Yıldız ise Necati Akpınar'a yardım eden kızı Alev Sevindik'in de ceza almasını istedi.
28.12.2023 Gündem
Eşini öldürüp, deli numarası yapan sanığa ağırlaştırılmış müebbet cezası
Eşini öldürüp, deli numarası yapan sanığa ağırlaştırılmış müebbet cezası   Bursa’da eşini öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Nurullah Meral hakkında karar verildi. Her duruşmada "Eşim evin kapısını açınca içeriye yüzü maskeli 4 kişi girdi. Gelen kişiler beni öldürmeye geldiklerini söylediler. Ben de elime bıçak alıp eşimin boynuna dayadım. Bana müdahale edecekler korkusu ile eşimi bıçakladım" savunmasını yapan sanığa akıl sağlığının yerinde olduğu raporunu okuyan mahkeme heyeti, sanık hakkında indirim uygulamadan müebbet hapis cezası verdi.
27.12.2023 Gündem
4 çocuk annesi eşini öldürdü
4 çocuk annesi eşini öldürdü Ankara'nın Mamak ilçesinde Mikail Başer (45) kıskançlık nedeniyle tartıştığı eşi Sultan Başer'i (38) tabancayla vurarak öldürdü.
25.12.2023 Gündem
Uyurken eşini öldürdü! Kendini böyle savundu
Uyurken eşini öldürdü! Kendini böyle savundu Kayseri'de, şiddet gördüğünü öne sürdüğü eşi Ahmet Uluyol'u (31) bıçaklayarak öldüren Mervenur Uluyol'un (27) ifadesi ortaya çıktı. Eşinden sürekli şiddet gördüğünü iddia eden Uluyol, "Olay günü beni darbetti. Ardından uyudu. Uyumadan önce de tehdit etti. 'Seninle yarın görüşeceğiz' dedi. Uyurken göğsüne 2 kez bıçak vurdum. Keşke böyle olmasaydı. Ben onu öldürmesem o beni öldürecekti" dedi.
7.11.2023 Yaşam
5 aylık hamile 8 aylık eşini katletti, sabaha kadar başında bekledi: Galiba eşimi öldürdüm!
5 aylık hamile 8 aylık eşini katletti, sabaha kadar başında bekledi: Galiba eşimi öldürdüm! Kan donduran olay Adana'nın Seyhan ilçesi Kavaklı Mahallesi'nde yaşandı. Kocası tarafından öldürülen 5 aylık hamile Hatice Demir'in ailesi, katil zanlısının müebbet hapisle cezalandırılmasını isterken, katil zanlısının eşini öldürüp sabaha kadar başında beklediği ortaya çıktı.
2.11.2023 Gündem
'Sosyal medyayı çok kullanıyor' dediği eşini 3 yaşındaki kızının yanında öldüren kocaya çifte indirimli ceza!
'Sosyal medyayı çok kullanıyor' dediği eşini 3 yaşındaki kızının yanında öldüren kocaya çifte indirimli ceza! Yozgat'ın Şefaatli ilçesinde kendisini aldattığını iddia ettiği eşi Halime Yüksel'i (21) öldürüp, ardından 'haksız tahrik' ve 'iyi hal' indirimi uygulanarak 16 yıl 8 ay hapse çarptırılan Mustafa Yüksel'in (37) cezası, Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi'nce onandı.
9.10.2023 Gündem
Esra Erol'da ağızları açık bırakan olay: Eşi ölen kadın 16 yaşındaki kayınbiraderini kaçırdı
Esra Erol'da ağızları açık bırakan olay: Eşi ölen kadın 16 yaşındaki kayınbiraderini kaçırdı Esra Erol'da programına başvuran Taha ve Elif Sun kar, 3 ağabeyinin öldüğünü 16 yaşındaki küçük kardeşleri İsa'nın yengeleri Besime Sunkar tarafından kaçırıldığını iddia etti.
30.08.2023 Yaşam
17 yaşındaki Yasemin hayatını kaybetti! Erkek arkadaşı her şeyi itiraf etti, kahreden detaylar ortaya çıktı
17 yaşındaki Yasemin hayatını kaybetti! Erkek arkadaşı her şeyi itiraf etti, kahreden detaylar ortaya çıktı Bursa’da, koruma altında olduğu yurttan izinli çıktıktan sonra geri dönmeyen 4 gün sonra da inşaatın, içi su dolu olan asansör boşluğunda cesedi bulunan Yasemin Cemre İçlikan'ın (17) ölümüyle ilgili tutuklanan erkek arkadaşı Bedirhan G.’nin (17), genç kıza kuzeni ile birlikte olmasını teklif ettiği, olumsuz yanıt alınca da kavga ettikleri öğrenildi. Bedirhan G. ifadesinde, “Birlikte uyuşturucu aldıktan sonra, beraber olduk. Daha sonra yanıma kuzenlerim geldi. Bu sırada Yasemin ile tartışıp kavga ettik. Kendisine tekme attım. Dengesini kaybedip asansör boşluğuna düştü " dedi.
29.08.2023 Yaşam
Talep arttı, kilosu 25 liradan satılıyor
Talep arttı, kilosu 25 liradan satılıyor Denizli’nin Çivril ilçesinde Eylül ayına kadar sürecek olan şeftali hasadı başladı. Çiftçiye umut olacak olan şeftalinin kilosunun fiyatı ise pazarlarda 20 ila 25 TL arasında değişiyor.
29.08.2023 Ekonomi
55 yıllık eşini öldürdü! 74 yaşındaki adamdan 'pişkin' savunma
55 yıllık eşini öldürdü! 74 yaşındaki adamdan 'pişkin' savunma Adana’da evde tartıştığı 55 yıllık eşi Naile Sarı’yı (74), ruhsatlı tabancasıyla sırtından vurarak öldürüp, teslim olan Abdullah Sarı (76), ifadesinde uzun süredir şiddetli geçimsizlik yaşadıklarını ve sürekli tartıştıklarını öne sürdü. Eşini son zamanlarda darbettiği belirtilen Sarı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
29.08.2023 Yaşam
Yasak aşk şüphesi facia getirdi
Yasak aşk şüphesi facia getirdi Gaziantep'te bir şahıs, dayısıyla yasak aşk yaşadığını iddia ettiği eşi Sakine Solmaz'ı boğazını bıçakla keserek öldürdükten sonra dayısını da silahla öldürdü. Yaşanan çifte cinayetin ardından kaçan katil zanlısı, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.
27.04.2023 Vatan TV
İkizlere hamile Hatice'yi boğarak öldüren eşine ağırlaştırılmış müebbet talebi
İkizlere hamile Hatice'yi boğarak öldüren eşine ağırlaştırılmış müebbet talebi Denizli'de, 2 çocuk annesi ve ikiz bebeklerine 5 aylık hamile olan eşi Hatice Çaltı'yı (43) boğarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Ramazan Çaltı (37) hakkında iddianame hazırlandı. İddianamede, ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen Çaltı'dan başka kimsenin olay günü eve girip çıkmadığının belirlendiğine yer verildi.
5.01.2023 Yaşam
Eşini öldürdükten sonra internetten 'Hangi hastalıkların cezai ehliyeti yoktur' araması yapmıştı: Akıl sağlığı için karar verildi
Eşini öldürdükten sonra internetten 'Hangi hastalıkların cezai ehliyeti yoktur' araması yapmıştı: Akıl sağlığı için karar verildi Boşanma aşamasındaki eşinin boğazını kesip öldürdü, kayınvalidesini de bıçakla yaraladıktan sonra internette arama motorundan 'Hangi hastalıkların cezai ehliyeti yoktur' aramaları yapan zanlının akıl sağlığı için karar açıklandı.
26.12.2022 Yaşam
Pendik’te koca dehşeti: Eşini öldürdü, çocuklarını arayıp ‘annenizi öldürdüm’ dedi
Pendik’te koca dehşeti: Eşini öldürdü, çocuklarını arayıp ‘annenizi öldürdüm’ dedi Pendik’te yaşayan 65 yaşındaki kadın, bir süredir sorun yaşadığı eşinin konuşmak için çağırmasıyla eşinin evine gitti. 67 yaşındaki erkek şahıs evde eşini silahla vurarak öldürdü. Eşini vuran şahıs çocuklarını telefonla arayarak ‘annenizi öldürdüm’ dedi, ardından kendisini de vurarak intihar etti.
28.10.2022 Yaşam
Çocukların gözü önünde eski eşini öldürdü
Çocukların gözü önünde eski eşini öldürdü Çekmeköy'de bir sitede Ersin Müezzin 5 ay önce boşandığı eski eşi Burcu Tokaç'ı çocukların da evde bulunduğu sırada tabancayla ile başından vurdu. 12 gün boyunca hastanede yaşam mücadelesi veren Tokaç, dün sabah hayatını kaybederken, Ersin Müezzin ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
6.10.2022 Yaşam
Eşini öldürdü, başka bir cenaze için başsağlığına gitti
Eşini öldürdü, başka bir cenaze için başsağlığına gitti İzmir’in Bergama ilçesinde bir şahıs, eşini tüfekle vurarak öldürdü. Olayın ardından soğukkanlılığını koruyan zanlının, vefat eden yakınının akrabasına başsağlığına gittiği ve daha sonra jandarma ekiplerine teslim olduğu öne sürüldü.
7.09.2022 Yaşam
Eski eşini öldürdü ardından kendi kafasına sıktı
Eski eşini öldürdü ardından kendi kafasına sıktı Bursa'nın İnegöl ilçesinde tartıştığı eski eşini silahla öldüren şahıs ardından kendi kafasına sıkarak ağır yaralandı.
2.09.2022 Yaşam
Eşini öldürüp, yaşamına son veren koca not bırakmış
Eşini öldürüp, yaşamına son veren koca not bırakmış Balıkesir'in Marmara ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi Susenber Özdemir'i (43) tabanca ile öldürdükten sonra yaşamına son veren Dursun Özdemir'in (57), olaydan önce not bıraktığı ortaya çıktı. Özdemir'in yazdığı notta eşini kendisini aldatmakla suçladığı öğrenildi. Çiftin geçen yıl nikah kıyarak ikinci evliliklerini yaptıkları belirtilirken, Dursun Özdemir'in Sinop'ta, Susenber Özdemir'in ise Iğdır'da toprağa verileceği bildirildi.
8.08.2022 Yaşam
Korkunç olay! 2 günlük eşini öldürdü
Korkunç olay! 2 günlük eşini öldürdü Konya'da Murat Demir (52), 2 gün önce evlendiği Keziban Demir'i (45), evde bıçaklayarak öldürdü. Murat Demir'in iki, Keziban Demir'in ise üçüncü evliliği olduğu belirtildi. 
8.07.2022 Yaşam
Tapu kavgası facia ile bitti! Ümraniye’de vahşet
Tapu kavgası facia ile bitti! Ümraniye’de vahşet Ümraniye’de bir şahıs, yeni aldıkları evin tapusu nedeniyle tartışma yaşadığı eşini bıçaklayarak öldürdü. Genç kadın, olay yerinde hayatını kaybederken eşini öldüren şahıs ise polis ekiplerine teslim oldu.
30.06.2022 Yaşam
Kalp krizi hayatını değiştirdi, artık kalbini çantasında taşıyor! 'Hayatım elektrik ve pile bağlı'
Kalp krizi hayatını değiştirdi, artık kalbini çantasında taşıyor! 'Hayatım elektrik ve pile bağlı' Edirne'de 2016'da kalp krizi geçiren 58 yaşındaki Ahmet Sanrı, tedavisinin ardından 2 yıl önce takılan yapay kalp makinesi ile yaşıyor. Hayatının elektrik ve pillere bağlı olduğunu söyleyen Sanrı, “Çantamı alıp lavaboya gidiyorum. Artık alıştım, hiç zor gelmiyor. Ölünceye kadar da benimle beraber olacak. Hayatım elektrik ve pile bağlı. 2 yıldır her gün 22 saatte bir pillerini değiştiriyoruz” dedi.
29.06.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Eşini Öldürdü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eşini öldürdü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.