Eşini Bıçakladı

Eşini Bıçakladı

Son dakika eşini bıçakladı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eşini bıçakladı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eşini bıçakladı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eşini Bıçakladı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eşini bıçakladı gelişmeleri de dahil olmak üzere 497 eşini bıçakladı haberi bulunmuştur. Tüm eşini bıçakladı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eşini sokak ortasında bıçakladı! Adliyeye sevk edildi
Eşini sokak ortasında bıçakladı! Adliyeye sevk edildi İstanbul'un Beylikdüzü İlçesinde boşanma aşamasında olduğu eşi Şeyda Nur Bulut'u sokak ortasında defalarca bıçakladığı video sonrası Murat Bulut, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
9.04.2024 Vatan TV
Eşini sokak ortasında bıçakladı! Adliyeye sevk edildi
Eşini sokak ortasında bıçakladı! Adliyeye sevk edildi İstanbul'un Beylikdüzü İlçesinde boşanma aşamasında olduğu eşi Şeyda Nur Bulut'u sokak ortasında defalarca bıçakladığı video sonrası Murat Bulut, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
9.04.2024 Gündem
Yüksek mimar ve sosyal medya fenomeni eşini 58 yerinden bıçaklayan koca için istenen ceza belli oldu
Yüksek mimar ve sosyal medya fenomeni eşini 58 yerinden bıçaklayan koca için istenen ceza belli oldu Eşi, yüksek mimar ve sosyal medya fenomeni Merve Veziroğlu’nu 58 yerinden bıçaklayan Yunus Yıldırım, ilk kez hakim karşısına çıktı. İlk duruşmada sanık hakkında mütalaasını açıklayan Cumhuriyet savcısı sanığın, 30 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmasını talep etti.
27.03.2024 Gündem
Barışmak istemeyen eşini defalarca bıçakladı: Çocuklarımdan ve annelerinden özür diliyorum
Barışmak istemeyen eşini defalarca bıçakladı: Çocuklarımdan ve annelerinden özür diliyorum Kocaeli'de kendisiyle barışmak istemeyen eşinin boğazını, karnını ve yüzünü defalarca bıçaklayan ve 17 yıl hapse mahkum edilen sanık, Yargıtay'ın verdiği bozma kararının ardından yeniden hakim karşısına çıktı. Pişman olduğunu söyleyen sanık, "Eşimi ve çocuklarımı çok seviyordum. Çocuklarımdan ve annelerinden özür diliyorum" dedi.
14.03.2024 Gündem
Tartıştığı eşini cadde ortasında bıçakladı; çevredekiler saldırdı
Tartıştığı eşini cadde ortasında bıçakladı; çevredekiler saldırdı Van'da Z.Ş., tartıştığı eşi tarafından cadde ortasında bıçaklandı. Z.Ş. hastaneye kaldırılırken, çevredekilerin saldırdığı şüpheli polis ekiplerince kurtarılıp, gözaltına alındı.
11.03.2024 Gündem
Eşinin boğazına bıçağı dayıyan kocaya meydan dayağı! Dehşete düşüren anlar kamera...
Eşinin boğazına bıçağı dayıyan kocaya meydan dayağı! Dehşete düşüren anlar kamera... Eşinin boğazına bıçak dayan kocaya çevreden geçenler müdahale etti. Boşanmak istediği eşi Beytullah Ş. (26) tarafından cadde ortasında saçından sürüklenip, sırtından yaralanan ve boğazına bıçak dayanan Gülderen Ş. (26), çevredekiler tarafından kurtarıldı. Kalabalık, Beytullah Ş.'yi linç etmek istedi. O anlar cep telefonları ile görüntülendi, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.
17.10.2023 Gündem
89 yaşındaki eşinin bıçakladığı kadın, hayatını kaybetti! Korkunç olay
89 yaşındaki eşinin bıçakladığı kadın, hayatını kaybetti! Korkunç olay Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde çıkan tartışmada eşi G.A.'nın (89) bıçakladığı Sıddıka Aysay (83) hayatını kaybetti. Alzheimer hastası olduğu iddia edilen G.A., gözaltına alındı.
12.09.2023 Yaşam
Youtuber eşini defalarca bıçaklayan koca hakkında mahkeme kararını verdi
Youtuber eşini defalarca bıçaklayan koca hakkında mahkeme kararını verdi Üsküdar'da yüksek mimar ve Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım'ı (32) defalarca bıçaklayarak yaralayan Yunus Yıldırım tutuklanarak cezaevine gönderildi.
5.08.2023 Gündem
Bursa'da kanlı gece: Düğünde eşini bıçakladı şikayetçi olmayınca serbest kaldı
Bursa'da kanlı gece: Düğünde eşini bıçakladı şikayetçi olmayınca serbest kaldı Bursa'da düğünde tartıştığı eşi tarafından bıçaklanan Cansu K. (34) şikayetçi olmayınca Hakan K. (47), ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Cansu K. de tedavisi sonrası taburcu edildi. 
28.07.2023 Yaşam
İki gün önce evlenmişlerdi! Eşini korkunç şekilde öldürdü
İki gün önce evlenmişlerdi! Eşini korkunç şekilde öldürdü Konya’da 52 yaşındaki bir kişi, 2 gün önce evlendiği karısını bıçakladı. Kadın olay yerinde hayatını kaybederken, şüpheli ise polis ekiplerince gözaltına alındı.
8.07.2022 Yaşam
Ümraniye’de kadın cinayeti: Tapu kavgasında eşini bıçakladı
Ümraniye’de kadın cinayeti: Tapu kavgasında eşini bıçakladı Ümraniye’de bir şahıs, yeni aldıkları evin tapusu nedeniyle tartışma yaşadığı eşini bıçaklayarak öldürdü. Genç kadın, olay yerinde hayatını kaybederken eşini öldüren şahıs ise polis ekiplerine teslim oldu.
30.06.2022 Haber
Afganistan uyruklu adam, eşini bıçakladı çocuklarıyla birlikte balkondan attı!
Afganistan uyruklu adam, eşini bıçakladı çocuklarıyla birlikte balkondan attı! Aksaray' da Afganistan uyruklu adam, eşini bıçaklayıp balkondan attıktan sonra 3 ve 4 yaşlarındaki iki kız çocuğunu da balkondan atarak öldürdü. Daha sonra kendisi de balkondan atlayarak intihar girişiminde bulundu.
25.05.2022 Gündem
Bir yıl önce boşandığı eşini bıçakladı! 'Evlenme aşamasındaydı'
Bir yıl önce boşandığı eşini bıçakladı! 'Evlenme aşamasındaydı' Sivas'ın Şarkışla ilçesinde, bir yıl önce boşandığı Müzeyyen B.'yi (35), cadde ortasında bıçakla yaralayan Necmettin G.'nin (37), emniyetteki sorgusu tamamlandı. Adliyeye sevk edilen Necmettin G., eski eşinin başkasıyla evlenme aşamasında olduğunu öğrendiğini, bu nedenle bıçakladığını söyledi. 
9.12.2021 Gündem
16 yerinden eski eşini bıçakladı! Kararı duyunca sinir krizi geçirdi
16 yerinden eski eşini bıçakladı! Kararı duyunca sinir krizi geçirdi Eskişehir boşanma aşamasındayken eşi Öznur Gülbaş'ı (46) 16 yerinden bıçaklayarak ağır yaralayan tutuklu sanık Harun Sazlar, 'kasten yaralama' suçundan yargılandığı Ankara Bölge Adliye Mahkemesi'nde iyi hal indirimiyle 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılarak tahliye edildi. Duruşmaya SEGBİS yöntemiyle Eskişehir Adliyesi'nden bağlanan Öznur Gülbaş, kararı duyunca sinir krizi geçirdi. Sağlık ekiplerince binadan çıkarılan Gülbaş, "Onu çıkaracaklar, çocuğumu nasıl koruyacağım?" diyerek gözyaşı döktü.
1.10.2021 Gündem
Belediye meclis üyesi, 'devam edelim' deyip eski eşini bıçakladı
Belediye meclis üyesi, 'devam edelim' deyip eski eşini bıçakladı Adana’nın Sarıçam Belediyesi İYİ Parti Meclis üyesi Ali Aksoy, boşandığı Zeynep Aksoy’a, aynı gün otomobille eve bıraktığı sırada “Neden boşandık, devam edelim" dedi. Ali Aksoy, bu teklife olumsuz yanıt veren eski eşini bacağından bıçakladı. Yaralı kadını evine bıraktıktan sonra kaçan Aksoy, polis ekiplerince yakalandı.
19.06.2021 Yaşam
Esenyurt'ta koca dehşeti! Tartıştığı eşini bıçakladı
Esenyurt'ta koca dehşeti! Tartıştığı eşini bıçakladı İstanbul Esenyurt'ta Öner G., tartıştığı eşi Pakize G.'yi ekmek bıçağıyla başından ve karın boşluğundan yaraladı. Yaralı kadın hastaneye kaldırılırken, Öner G., gözaltına alındı.
2.11.2020 Gündem
Kocasını bıçaklayan kadının çocuğunu 11'inci kattan atmak istedi
Kocasını bıçaklayan kadının çocuğunu 11'inci kattan atmak istedi Küçükçekmece'de bir kadın tartıştığı kocasını bıçakladıktan sonra çocuğunu 11'inci kattaki evlerinin balkonundan sarkıtarak aşağı atmakla tehdit etti. Cinnet geçiren kadını olay yerine giden polis ekipleri ikna etti.
7.06.2020 Yaşam
İzmir'de dehşet! Eşini bıçaklayarak öldürdü
İzmir'de dehşet! Eşini bıçaklayarak öldürdü İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, bir süredir işsiz olduğu ileri sürülen İlhan Sezgin A., evde tartıştığı eşi Güler A.'yı (54) bıçakladı. Talihsiz kadın can havli ile komşusuna sığınırken, otomobile binerek kaçmaya çalışan İlhan Sezgin A., polis tarafından kısa sürede yakalandı. Güler A. ise olay yerinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
7.06.2020 Yaşam
Tartıştığı eşini bıçakladı, 'Ben değil, o kendini bıçakladı' dedi
Tartıştığı eşini bıçakladı, 'Ben değil, o kendini bıçakladı' dedi Adana'da, tartıştığı boşanma aşamasındaki eşi H.G (40), tarafından sırtından bıçaklanan 2 çocuk annesi D.G., ağır yaralandı. D.G. tedaviye alınırken, H.G. ise gözaltına alındı. H.G.'nin komşusuna "Eşim bıçağı alıp, koltuğun arkasın koyarak yaslandı ve kendisini bıçakladı" dediği ortaya çıktı.
16.05.2020 Gündem
Temizlik yaptı diye eşini bıçakladı
Temizlik yaptı diye eşini bıçakladı MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde Tülay Akyol (46), temizlik yaptığı gerekçesiyle tartıştığı eşi Kamil Akyol, tarafından bıçakla yaralandı.Hastaneye kaldrılan Tülay Akyol'un durumunun iyli olduğu belirtilirken, alkollü olduğu belirtilen eşi ise gözaltına alındı.
12.04.2020 Yaşam
Aldatıldığı iddiasıyla boğazını kesip, 5 yerinden bıçaklamış!
Aldatıldığı iddiasıyla boğazını kesip, 5 yerinden bıçaklamış! Antalya’nın Kemer ilçesinde, kendisini aldattığı iddiasıyla beraber yaşadığı eski eşi Oya Aydoğdu'nun (32) boğazını kesip, 5 yerinden bıçaklayan Poyraz Çavdar'ın (35) yargılanmasına başlandı. Oya Aydoğdu ifadesinde, “Gece yarısı beni uyandırdı. 'Kalk her şey açığa çıktı' diyerek beni salona çekti. 'Kalk seni ormana götüreceğim, seni keseceğim' dedi" diye konuştu.
12.02.2020 Yaşam
Diyarbakır'da korkunç olay! Sesi duyanlar polisi aradı
Diyarbakır'da korkunç olay! Sesi duyanlar polisi aradı Diyarbakır'da tartıştığı eşi Melike D.'yi bıçaklayarak öldüren G.D., olaydan sonra kaçarak kayıplara karıştı. Öte yandan, Melike D.'nin yakınlarının 8 Ocak'ta polise kayıp müracaatında bulunduğu, dün Melike D. ile eşi G.D.'nin polis merkezine giderek kayıp kaydının düşürülmesi için başvurduğu öğrenildi.
15.01.2020 Yaşam
Cani kocaya ağır ceza! Eski eşini bıçaklayıp yağ ile yakmıştı
Cani kocaya ağır ceza! Eski eşini bıçaklayıp yağ ile yakmıştı Küçükçekmece'de resmi nikahsız yaşadığı eski eşini bıçakla yaralayıp ardından üzerine sıcak yağ dökerek zarar veren Ersin Ü. hakkında 14 yıldan 23 yıla kadar hapis cezası istendi.
18.10.2019 Yaşam
Maltepe'de bir kadın eski eşini bıçakladı
Maltepe'de bir kadın eski eşini bıçakladı Maltepe'de iddiaya göre eski kocasının kendisini sürekli rahatsız etmesine dayanamayan kadın, şahsı bıçakladı. Kadının üç çocuğu ise polis otosuna bindirilip gözetim altına alındı.
17.09.2019 Yaşam
Boşandığı eşini bıçakladı!
Boşandığı eşini bıçakladı! Adana'da bir kadın, boşandığı eşi tarafından evinde bıçaklanarak ağır yaralandı.
17.12.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Eşini Bıçakladı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eşini bıçakladı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.