Eşi Vefat Eden Kadın

Eşi Vefat Eden Kadın

Son dakika eşi vefat eden kadın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eşi vefat eden kadın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eşi vefat eden kadın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eşi Vefat Eden Kadın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eşi vefat eden kadın gelişmeleri de dahil olmak üzere 160 eşi vefat eden kadın haberi bulunmuştur. Tüm eşi vefat eden kadın haberleri aşağıda listelenmiştir.
650 TL hesaplara yatırılıyor! İki ayda bir...
650 TL hesaplara yatırılıyor! İki ayda bir... 650 TL ödeme yapılıyor. İki ayda bir vatandaşların hesabına paraları yatırılıyor. Başvuru yapılması halinde bu haktan yararlanılabiliyor. Paralar PTT'den ya da ATM'lerden çekilebiliyor. Eşi ölen kadınların mağduriyet yaşamaması için devlet tarafından destek sağlanıyor. Hiçbir sosyal güvencesi olmayan kadınlar için de devlet yardım yapılıyor. İlgili vakıflar aracılığı ile kadınlara para ve sosyal destek yardımı sağlanıyor.
24.08.2021 Ekonomi
Çalışmayan kadına güzel haber! Hesaba yatıyor
Çalışmayan kadına güzel haber! Hesaba yatıyor Çalışmayan ve sosyal güvencesi olmayan evi vefat eden on binlerce kadına güzel haber! Başvuru yapmaları yeterli. İki ayda bir hesaba 650 lira yatırılıyor. Bu destekten faydalanmak isteyen ve gerekli koşulları sağlayan eşi vefat etmiş kadın vatandaşların, resmi ikametgahlarının olduğu il/ilçe sınırları içinde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma (SYD) Vakfı’na (kaymakamlık içinde oluyor) başvuru yapmaları gerekiyor.
1.03.2021 Ekonomi
Devletten para desteği! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor
Devletten para desteği! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor Devletten milyonlarca vatandaşa maddi destek. Sosyal yardımlar konusunda desteğini arttıran devlet tarafından yapılan ödemeler milyarlarca lirayı buluyor. Eşi vefat eden ve maddi desteğe ihtiyacı olan kadınlara yardım elini uzatan devlet, önemli nakdi yardımlarda bulunuyor. Muhtaç asker ailelerine yapılan ödemeler de öne çıkan devlet yardımları arasında. Bu kapsamda 2019 yılında 253 bin 639 haneye 500 milyon lira ödeme yapıldı. Kişi başına yapılan ödeme 2 ayda bir 550 TL.
9.02.2020 Ekonomi
Eşi vefat etmiş kadınlara yapılan yardımlar
Eşi vefat etmiş kadınlara yapılan yardımlar Eşi vefat etmiş kadınların sosyal hayattan kopmamaları, yaşamlarına sıkıntısız devam edebilmeleri için çeşitli yardımlar bulunmaktadır; dul maaşı, yetim maaşı, ölüm maaşı veya devlet yardımı… Peki, eşi vefat eden kadınlara yapılan yardımlar nelerdir? Detaylar haberimizde.
17.10.2019 Yaşam
Eşi vefat eden kadınlara 550 TL düzenli nakdi yardım!
Eşi vefat eden kadınlara 550 TL düzenli nakdi yardım! Eşini kaybeden ve maddi durumu yerinde olmayan kadınlar için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından aylık 275 TL olmak üzere 2 aylık periyotlarla 550 TL düzenli nakdi yardım yapılıyor.
1.02.2019 Ekonomi
Eşi vefat etmiş kadınlara yönelik yardım programı nedir, ne kadar para yardımı yapılır?
Eşi vefat etmiş kadınlara yönelik yardım programı nedir, ne kadar para yardımı yapılır? Eşini kaybeden ve maddi durumu yerinde olmayan kadınlar için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından uygulanan yardım programı ile ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde! Eşi vefat eden kadınlar ne kadar yardım alır, programa kimler, nasıl başvurabilir? İşte merak edilen soruların yanıtları...
31.01.2019 Uzmana Sor
Eşi vefat eden kadınlara iki ayda 500 TL
Eşi vefat eden kadınlara iki ayda 500 TL Kadınların yoksulluktan daha fazla etkilendiği gerçeğinden hareketle oluşturulan ‘Eşi Vefat Etmiş Kadınlar için Bir Nakit Sosyal Yardım Programı’ hızla devam ediyor.
24.10.2018 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Netanyahu yönetimiyle yan yana anılmak bile başlı başına ağır bir cezadır, utanılacak bir ayıptır. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi katildir. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi zalimdir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede Hamas'a terör iftirası atan İsrail muhiplerine asla inanmayın. Hamas bunların iddia ettiği gibi bir örgüt değildir; bilakis direniş hareketidir. Türkiye olarak hiçbir tehdide baskıya boyun eğmeden Gazze'de yaşanan katliamın, Filistin'de yaşayan zulmün sona ermesi için kalbimizle, dilimizle, elimizle her türlü çabayı gösteriyoruz." diye konuştu.
8.03.2024 Gündem
Depremzede Ayşenur, depremde kaybolan bebeğiyle 27 gün sonra buluştu
Depremzede Ayşenur, depremde kaybolan bebeğiyle 27 gün sonra buluştu Depremde eşini kaybeden ve yeni doğan evladına 27 gün sonra DNA testi sonucu kavuşabilen Ayşenur Turan, yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı. Tekerlekli sandalyeye mahkum kalan ve Hatay'a geri dönmek isteyen genç kadın, "Ben bütün umudumu kaybetmiştim. Sadece evlatlarımla yaşayabileceğim bir ev istiyorum" dedi.
2.02.2024 Adana
3 eşini de öldüren adamdan kızına kan donduran mesaj! Böyle rahatlık görülmedi
3 eşini de öldüren adamdan kızına kan donduran mesaj! Böyle rahatlık görülmedi Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde 38 yılda 2 resmi nikahlı eşini öldüren, Covid- 19 tedbirleri kapsamında şartlı tahliye edilip, son olarak da birlikte yaşadığı Mutlu Menekşe'yi (48) öldürüp cesedini gömen Necati Akpınar (58) hakkında ağırlaştırılmış müebbet istemiyle hazırlanan iddianamede detaylar ortaya çıktı. Akpınar'ın, olayın tek görgü şahidi olan kızı Alev Sevindik'e 'Ya bu kadın gitmiş ya' diyerek Menekşe'nin ölüm haberini telefonla verdiği ortaya çıktı. Mutlu Menekşe'nin kızı Gaye Yıldız (21), Sevindik'in de babası kadar suçlu olduğunu belirterek, yargılanmasını istedi.
31.10.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara ve İstanbul vurgusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara ve İstanbul vurgusu Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti 22. kuruluş yıldönümü programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan burada yaptığı konuşmada "Ayrım yapmadan 85 milyona saygı duyan, hesap veren, cesaretle hesap sorabileceğiniz parti ve ittifak arıyorsanız gelin AK Parti ve Cumhur İttifakına katılın. Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere yerel seçimlerde zafer için koşacağız." ifadelerini kullandı.
24.08.2023 Gündem
İki aydır canlarını arıyorlar: Öldüğünü bilsek yasımızı tutarız
İki aydır canlarını arıyorlar: Öldüğünü bilsek yasımızı tutarız Kahramanmaraş merkezli depremlerin üzerinden yaklaşık iki ay geçti ancak hala onlarca kayıp insan var. Kayıplarını arayan aileler, “İki ay olacak herhangi bir gelişme yok. Öldü mü yaşıyor mu bilmiyoruz. Öldüğünü bilsek yasımızı tutarız” diyor.
2.04.2023 Yaşam
Deprem felaketinde 5. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 5. gün! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 17 bin 674’e yükseldi. Öte yandan deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmalarından peş peşe mucize haberleri geliyor. İşte haberin detayları...
10.02.2023 Gündem
Eşini öldürüp cesedini dereye atmıştı! Mürüvet Özalp, dehşet veren detayları anlattı
Eşini öldürüp cesedini dereye atmıştı! Mürüvet Özalp, dehşet veren detayları anlattı Korkunç olay Bolu’nun Gerede ilçesinde yaşandı. 60 yaşındaki Mürüvet Özalp, eşi Metin Özalp'i öldürüp, cesedini dereye attı. Cinayetin ortaya çıkmasından sonra tutuklanan ve ağırlaştırılmış müebbet hapis ile yargılanan Mürüvet Özalp’in anlattıkları ise kan dondurdu. Evlilik hayatı boyunca yaşadıklarını detayları ile itiraf eden zanlının cinayet anlarına ilişkin sözleri ise şoke etti.
23.12.2022 Yaşam
Ordu’da 90 yaşındaki baba oğlunu ve gelinini vurdu: 1 ölü, 1 yaralı
Ordu’da 90 yaşındaki baba oğlunu ve gelinini vurdu: 1 ölü, 1 yaralı Ordu’nun Ünye ilçesinde cinnet getiren 90 yaşındaki baba oğlunu ve gelinini tabancayla vurdu. Olayda oğlu hayatını kaybetti, gelini ağır yaralandı.
13.12.2022 Yaşam
Güzin Çorağan kimdir, kaç yaşındaydı? Bizimkiler’in Ulviyesi Güzin Çorağan hayatını kaybetti!
Güzin Çorağan kimdir, kaç yaşındaydı? Bizimkiler’in Ulviyesi Güzin Çorağan hayatını kaybetti! Bizimkiler dizisiyle hafızalara kazınan, dizide Almancı Davut’un eşi Ulviye’yi canlandıran Güzin Çorağan hayatını kaybetti. 73 yaşında yaşamını yitiren Güzin Çorağan’ın vefat haberini oyuncu Zafer Algöz paylaştı. Peki, Güzin Çorağan kimdir, kaç yaşındaydı? Güzin Çorağan’ın çocuğu var mı? Güzin Çorağan neden öldü? Güzin Çorağan hasta mıydı? İşte detaylar…
28.11.2022 Magazin
Ubıh asıllı ne demek, Ubıh nedir? Ubıh neresi, Ubıhlar Türk mü?
Ubıh asıllı ne demek, Ubıh nedir? Ubıh neresi, Ubıhlar Türk mü? Ubıh nedir, Ubıh asıllı ne demek? Gazeteci Hıncal Uluç’un hayatını kaybetmesinin ardından hayatını okuyan vatandaşlar Uluç, baba tarafından Ubıh asıllı olduğunu öğrendikten sonra arama motorlarına yönelerek Ubıh hakkında araştırma yapmaya başladı. Peki, Ubıh neresi, Ubıh asıllı nedir? Ubıhlar Türk mü?
21.11.2022 Gündem
Hz. Fatıma Kimdir? Hz. Fatıma Hayatı Ve Ölümü...
Hz. Fatıma Kimdir? Hz. Fatıma Hayatı Ve Ölümü... İslam kaynaklarında en sık araştırılan isimlerden birisi de Hz. Fatıma olmaktadır. Yaşayış biçimi ve örnek bir kişi olması sebebiyle Hz. Fatıma sıklıkla araştırılan isimlerden birisidir.
24.08.2022 Dini Bilgiler
Sevgilisinin eski eşi tarafından defalarca bıçaklandı! Katilinin numarasını annesine göndermiş
Sevgilisinin eski eşi tarafından defalarca bıçaklandı! Katilinin numarasını annesine göndermiş İstanbul Avcılar’da, Murat Mimaroğlu, eski eşinin sevgilisi olduğu iddia edilen Şahin Arslan’ı bıçaklayarak öldürdü. Şahin Arslan’ın ablası, kardeşinin ölmeden önce annesine katilinin numarasını attığını söyledi.
17.08.2022 Yaşam
Çift maaş imkanı! Hem çalışanlar hem de emekliler alıyor, başvurular SGK'ya yapılıyor, ödemeler...
Çift maaş imkanı! Hem çalışanlar hem de emekliler alıyor, başvurular SGK'ya yapılıyor, ödemeler... SGK'dan çift maaş! Başvuran alıyor. Emekli ya da çalışan farkı bulunmuyor. Gerekli koşulların sağlanması durumunda iki maaş birden ödeniyor. Pek çok kişi çift maaş alma hakkı olduğu halde, haberdar olmadığı için başvuruda bulunmuyor. Müracaat etmeyen kişilere otomatik olarak maaş bağlanması söz konusu değil. Sigortalı olarak çalışanlar ile emeklilerin ölümü halinde geride kalan yakınlarına maaş bağlanıyor. Çalışanlar ve kendi emekli maaşı olanlar da ölüm aylığı alabiliyor. Böylece SGK'dan çift maaş almak mümün oluyor. Peki ölen eşinden maaş alan bir kişi ikinci eşinden dolayı da ölüm aylığı alabilir mi? Ölüm aylığı sadece kadınlara mı ödeniyor? Ölüm maaşı başvuru şartları neler? İşte meak edilen soruların yanıtları...
8.08.2022 Çalışma Hayatı
4,5 yaşındaki Eymen'in cesedi tandırda bulunmuştu... Katillerinin cezası belli oldu!
4,5 yaşındaki Eymen'in cesedi tandırda bulunmuştu... Katillerinin cezası belli oldu! İzmir'in Bornova ilçesinde, cesedi tandırda bulunan 4,5 yaşındaki Eymen Sadık Durak’ın öldürülmesi davasında sanıkların cezaları belli oldu. Sanıklar, Eymen'in annesi Mine Durak ve onun erkek arkadaşı Serkan Elçetin, üç farklı suçtan ağırlaştırılmış müebbet ve toplam 38'er yıl hapis cezasına çarptırıldı. Kararın ardından mahkeme başkanının yazdığı gerekçeli kararda, "Dileğimiz Eymen bebeğin bu dünyaya sığan kısacık ve acılar dolu ömrünün diğer dünyada ödüllendirilmesi ve hak ettiği mutluluğu diğer dünyada yaşaması olacaktır" ifadelerine yer verildi.
19.07.2022 Yaşam
SGK üç maaş birden ödüyor! Başvuran alıyor, paralar hesaplara yatırılıyor
SGK üç maaş birden ödüyor! Başvuran alıyor, paralar hesaplara yatırılıyor Üç maaş birden almak mümkün. Çalışanlar da emekliler de bu haktan yararlanabiliyor. Ancak pek çok kişi haberdar olmadığı için iki hatta üç maaş hakkı olduğu halde talepte bulunmuyor. Peki kimler birden fazla maaş alabilir? Çalışan ya da emekli olan kişiler kendi maaşlarının yanında dul ve yetim maaşı hakkı da kazanıyor. Çalıştığı için maaş ödemesi yapılmayacağını düşünenler ise başvuruda bulunmuyor. Birden fazla maaş ödemesi alınmasında bağlı bulunulanan Sosyal Güvenlik Kurumu önemli. Örneğin SSK'dan emekli bir kişi Bağ-Kur'dan emekli olan eşinin maaşı dolayısıyla dul aylığığ alabiliyorken, aynı kişinin babasının Emekli Sandığı mensubu olması durumunda babası üzerinden de yetim aylığı alabiliyor.
29.06.2022 Uzmana Sor
Gayrimenkul zengini Tülin Enbiyaoğlu, hayatını kaybetti
Gayrimenkul zengini Tülin Enbiyaoğlu, hayatını kaybetti İzmir'deki bir huzurevinde yaşamını sürdüren, eski erkek bakıcısı tarafından mirasına el konulmak için geçen 19 Kasım'da kaçırıldığı ileri sürülen ve 3 gün sonra polis tarafından bulunan gayrimenkul zengini Tülin Enbiyaoğlu'nun (87), tedavi gördüğü hastanede 7 Haziran'da yaşamını yitirdiği ortaya çıktı.
10.06.2022 Yaşam
Komşusunu tabancayla öldüren sanık: Karıncayı bile incitemem!
Komşusunu tabancayla öldüren sanık: Karıncayı bile incitemem! İzmir'in Buca ilçesinde aralarında husumet bulunan Adem Ateş'i (38) tabancayla öldürmekten tutuklanan emekli uzman çavuş Kemal Yıldız (51) ile tutuksuz sanık baba Kazım Yıldız'ın (71) yargılanmasına başlandı. İlk duruşmada savunma yapan Kemal Yıldız, "Böyle bir şey olmasını istemezdim. Ailesinden özür dilerim. Silah kazayla patladı. Karıncayı bile incitemem" dedi.
23.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eşi Vefat Eden Kadın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eşi vefat eden kadın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.