Esenler Belediyesi

Esenler Belediyesi

Son dakika Esenler Belediyesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Esenler Belediyesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Esenler Belediyesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Esenler Belediyesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan esenler belediyesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 331 esenler belediyesi haberi bulunmuştur. Tüm esenler belediyesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakanlıktan kestane hamlesi! Resmen değişti, artık zorunlu olacak
Bakanlıktan kestane hamlesi! Resmen değişti, artık zorunlu olacak Son dönemde, hayvan yemi olarak kullanılan Çin kestanesi, normal kestane adı altında satılıyordu. Uygun fiyatla pazarlarda satılan Çin kestanesi vatandaşların sağlığını birçok yönden tehdit ediyor. Ticaret Bakanlığı konuyla ilgili harekete geçerek önemli bir karara imza attı. İşte detaylar...
24.01.2024 Ekonomi
İstanbul’da suya yüzde 15 zam yapıldı!
İstanbul’da suya yüzde 15 zam yapıldı! İBB Meclisi'nde, Kasım ayı İSKİ Genel Kurulu'nda, İSKİ'nin yüzde 48'lik zam teklifi revize edilerek yüzde 15 olarak kabul edildi.
22.11.2023 Gündem
‘Bizim evimizi de kontrol edin’ diyen kalmadı: Çok korktuk çabuk unuttuk
‘Bizim evimizi de kontrol edin’ diyen kalmadı: Çok korktuk çabuk unuttuk Bugün 1999 Marmara depreminin yıldönümü... En son 6 Şubat depreminde bu korkuyu hatırlayıp sonra yine unuttuk. İstanbul’da mart ayında günde 28 bin kişi ‘Gelin bizim evimize de bakın’ diyerek belediyeye başvururken, bu sayı iki haneli rakamlara düştü. Dönüşüm kapsamında yıkılan bir binada çürük inşaat malzemelerini gösteren Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu da 2012 yılından bu yana 60 bin konutu dönüştürdüklerini, dönüşmesi gereken konut sayısının ise 92 bin 200 civarında olduğunu söyledi.
17.08.2023 Yaşam
Depremde 72. saatin mucizesiydi! Hayrettin Özdil gözyaşları içinde konuştu
Depremde 72. saatin mucizesiydi! Hayrettin Özdil gözyaşları içinde konuştu Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde 68 yaşındaki Hayrettin Özdil, 4 katlı apartmanın enkazından tam 72 saat sonra kurtarıldı. Kendisini kurtaran ekipler ile bir araya gelen Özdil, O anları ilk kez CNN TÜRK ekibine anlattı.
6.04.2023 Gündem
Enkazda anı, mezarlıkta akraba arıyorlar! 'Bir fotoğraf bulsam yeter'
Enkazda anı, mezarlıkta akraba arıyorlar! 'Bir fotoğraf bulsam yeter' Depremden sağ kurtulanlar enkaz yığınına dönen binada anılarını, yakınlarını kaybedenler ise mezarlıkta verilen numaralardan akrabalarını arıyor. Ölenleri nüfus kütüğünden isimleri tek tek düştükçe depremin acısı ikiye katlanıyor. En büyük ihtiyaç ise konteyner.
12.03.2023 Gündem
Bakan Kurum: Konut fiyatları projemizle aşağı gelmeye başladı
Bakan Kurum: Konut fiyatları projemizle aşağı gelmeye başladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İlk Evim İlk İş yerim Projesi'ne değinerek, "Biz Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesini bu yüzden yapıyoruz. Konut fiyatları projemizle birlikte durdu, aşağı gelmeye başladı. Bu projelerimizi kararlı bir şekilde sürdüreceğiz. Amacımız, 2035 yılına kadar bu anlamda dönüşüme girmemiş alan kalsın istemiyoruz" dedi.  
8.11.2022 Ekonomi
Ev almak isteyen milyonları ilgilendiriyor! Dar gelirliye ev alma fırsatı! Büyük ev kampanyası
Ev almak isteyen milyonları ilgilendiriyor! Dar gelirliye ev alma fırsatı! Büyük ev kampanyası Ev almak isteyen milyonlarca dar gelirli vatandaşı ilgilendiriyor. Dar gelirlileri kapsayan büyük ev kampanyası başlıyor. Büyük ev kampanyası ile ilgili tarih belli oldu. Dar gelirliler için sosyal konut projesini daha önce duyuran hükümet, konut alacaklar için eylül ayında yeni bir kampanyaya daha hazırlanıyor. Emlak Konut öncülüğündeki kampanyaya, özel sektörün de katılacağını belirten Bakan Murat Kurum, “Kampanyanın konut ve kira bedellerini düşürmesini bekliyoruz” dedi. Kredi faizinin yüzde 1’in altına düştüğü, ödemelerin ötelendiği kampanyalar geçmişte yoğun ilgi görmüştü. İşte ev almak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiren tüm detaylar...
18.08.2022 Ekonomi
Bakan Özer farklı ülkeden çocuklarla 'Barış Ekmeği' pişirdi
Bakan Özer farklı ülkeden çocuklarla 'Barış Ekmeği' pişirdi  Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Esenler'de düzenlenen Uluslararası Barış Ekmeği Festivali'ne katıldı. Burada farklı ülkelerden çocuklarla Barış Ekmeği hamuru hazırlayan ve pişiren Özer yaptığı konuşmada, " Bu medeniyette yetişen insanlar, bu medeniyetin çocukları, barışın temsilcileridir. Barışın güvercinleridir. Ben gönül coğrafyamızdan gelen tüm çocuklarımızı, tüm gençlerimizi kutluyorum" dedi.  
21.04.2022 Eğitim
Bakan Soylu: Amerika ve Avrupa'nın elinden Suriye ve Irak'ı kurtaracağız
Bakan Soylu: Amerika ve Avrupa'nın elinden Suriye ve Irak'ı kurtaracağız  Esenler''deki İyilik Fuarı'nın açılışında konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Allah şahidimiz olsun. Nasıl Doğu ve Güneydoğu'ya huzur getirmişsek Amerika ve Avrupa'nın elinden Suriye'yi de, Irak'ı da kurtaracağız, oralara da huzur getireceğiz" dedi.  
16.04.2022 Siyaset
Üç belediye Ukrayna'ya 15 tır insani yardım gönderecek
Üç belediye Ukrayna'ya 15 tır insani yardım gönderecek Konya ve Gaziantep Büyükşehir Belediyeleri ile Esenler Belediyesi, Rusya'nın saldırısı altındaki Ukrayna'ya 15 tır insani yardım gönderecek.
2.03.2022 Gündem
Nureddin Nebati kimdir, nereli, kaç yaşında? Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati hakkında merak edilenler…
Nureddin Nebati kimdir, nereli, kaç yaşında? Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati hakkında merak edilenler… Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, son günlerde hakkında en çok araştırma yapılan isimlerden biri oldu. 3 yıldır Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı görevini yürüten Nureddin Nebati hakkında merak edilenleri haberimizde derledik.
26.11.2021 Gündem
Ayasofya Camii'nde Miraç Kandili Gecesi programında Mi'raciye okundu
Ayasofya Camii'nde Miraç Kandili Gecesi programında Mi'raciye okundu Ayasofya Camii’nde düzenlenen Miraç Kandili programında Mi’râciye okundu. Program, Esenler Belediyesi, İstanbul Müftülüğü ve TRT Müzik iş birliği ile ekranlara taşındı.
10.03.2021 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Esenler Belediyesi'ni ziyaret
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Esenler Belediyesi'ni ziyaret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenler Belediyesi'ne ziyarette bulundu.
21.02.2021 Siyaset
Kirası dudak uçuklatıyor! Babadan oğula geçiyor, sahipleri arasında iş adamları sanatçılar bile var
Kirası dudak uçuklatıyor! Babadan oğula geçiyor, sahipleri arasında iş adamları sanatçılar bile var İnternet üzerinden yapılıyor. Önemli gelir elde ediliyor. Yatırım yapmak isteyenler alıyor. Konutlardan daha fazla kazandırıyor. 25 yıl önce bağışlanıyordu. Şimdi 300 bin liraya satılıyor. Aylık kira kazancı dudak uçuklatıyor, sahipleri arasında iş adamları sanatçılar bile var...
21.02.2021 Gündem
Bakan Varank: Özel sektör yatırımlarını ve projelerini destekliyoruz
Bakan Varank: Özel sektör yatırımlarını ve projelerini destekliyoruz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "2013'ten bu yana, düzenlediğimiz 1676 teşvik belgesiyle geri kazanım konusundaki 18 milyar liralık özel sektör yatırımını destekledik." dedi.
19.02.2021 Ekonomi
İstanbul depremiyle ilgili korkutan açıklama!
İstanbul depremiyle ilgili korkutan açıklama! TBMM Depreme Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Esenler Belediyesi ile Avcılar Belediyesinin depremle mücadele çerçevesinde yürüttüğü çalışmalarını, projelerini ve önerilerini dinledi. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, İstanbul'da olası bir depremde 200 bin binanın orta ve ağır hasar almasının beklendiğini, bunun da 3 milyon insanı etkileyebileceğini söyledi.
18.02.2021 Gündem
İstanbul'da flaş gelişme! 'HES' kodu kararı...
İstanbul'da flaş gelişme! 'HES' kodu kararı... Korona virüs vakalarını önlemek amacıyla Esenler İlçe Hıfzıssıhha Kurulu, ilçede yeni tedbirleri hayata geçirdi. Tedbirler kapsamında Dörtyol Meydanı ile yaya sirkülasyonunun en fazla olduğu Davutpaşa Caddesi’ne HES kodu ile girilmesi kararı alındı.
9.11.2020 Gündem
Emine Erdoğan, Sıfır Atık Ve Belediyeler Kongre ve Ödül Töreni'nde konuştu
Emine Erdoğan, Sıfır Atık Ve Belediyeler Kongre ve Ödül Töreni'nde konuştu Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, maskelerin virüse karşı en etkili ve tek silah olduğunu vurgulayarak, "Hem kendimizi hem de karşımızdakileri korumak için mutlaka maske takmalıyız" dedi.
27.10.2020 Gündem
Bedava tablet bilgisayar nasıl alınır? Acun Ilıcalı, Baykar ve belediyelerin ücretsiz laptap, bilgisayar ve tablet yardımından nasıl yararlanılır?
Bedava tablet bilgisayar nasıl alınır? Acun Ilıcalı, Baykar ve belediyelerin ücretsiz laptap, bilgisayar ve tablet yardımından nasıl yararlanılır? Bedava tablet, bilgisayar ve laptop için yapılan aramalar devam ediyor. Uzaktan eğitim sürecinde öğrencilere destek olmak ve fırsat eşitliğine hizmet etmek isteyen birçok kurum ve kuruluş ücretsiz bilgisayar dağıtacak. Acun Ilıcalı tarafından Haydi Şimdi ismiyle başlayan ücretsiz bilgisayar desteğine başta BAYKAR ve kurucu ortakları olmak üzere pek çok kurum ve belediyelerden de destek geldi. Peki, bedava tablet, bilgisayar ve laptop nasıl alınır?
1.10.2020 Gündem
Uzaktan eğitim için bilgisayar başvurusu nasıl yapılır? MEB bedava tablet, bilgisayar ve laptop dağıtımı nasıl olacak, tablet ve bilgisayar yardımı nasıl alınır?
Uzaktan eğitim için bilgisayar başvurusu nasıl yapılır? MEB bedava tablet, bilgisayar ve laptop dağıtımı nasıl olacak, tablet ve bilgisayar yardımı nasıl alınır? Eğitim ve öğretimin uzaktan devam etme kararı sonrası MEB Acun Ilıcalı Haydi Şimdi isimli ücretsiz tablet ve bilgisayar kampanyası düzeldi. İhtiyaç sahibi öğrencilere ücretsiz laptop, tablet ve bilgisayar dağıtımına Türk Kızılayı, Aselan Roketsan, Havelsan, Türk Havacılık Uzay Sanayii, Baykar, Türk Hava Yolları ve Esenler Belediyesi de destek verdi. Acun Ilıcalı tarafından yapılan kampanyada 7.5 milyon lira bağış toplandığı açıklanırken, TEKNOFEST paydaşları tarafından da 81 bin bilgisayar bağışı yapıldığı açıklandı Peki, MEB uzaktan eğitim destek bilgisayarları nasıl alınır? MEB bedava tablet ve laptop dağıtımını ne zaman yapacak?
25.09.2020 Eğitim
Esenler'de çatlaklar oluşan yol ve istinat duvarı çöktü! Korku dolu anlar...
Esenler'de çatlaklar oluşan yol ve istinat duvarı çöktü! Korku dolu anlar... İstanbul Esenler'de korku dolu anlar. Gece saatlerinde yolda çatlaklar oluştu. Çatlaklar ve kaymalar oluşan yolda sahur saatinde çökme meydana geldi.
8.05.2020 Gündem
Esenler Belediye Başkanı Göksu'nun corona virüs testinin pozitif  çıktığı yalanlandı
Esenler Belediye Başkanı Göksu'nun corona virüs testinin pozitif çıktığı yalanlandı Esenler Belediyesi, "Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'ya yeni tip corona virüs (Kovid-19) testi yapıldığı ve sonucun pozitif çıktığı" haberinin asılsız olduğunu bildirdi.
27.03.2020 Gündem
Esenler'de 'Evde Kal'an kazanacak
Esenler'de 'Evde Kal'an kazanacak Esenlerliler, koronavirüs (COVID - 19) ile mücadele kapsamında evlerinde kalan vatandaşlar için düzenlenecek "Evde Kal Esen Kal" adlı yarışmayla, her gün evdeki en güzel anlarını paylaşacaklar ve sürpriz hediyeler kazanacaklar.
20.03.2020 Gündem
İBB'den Esenler'deki kentsel dönüşüme 'bisiklet yolu' davası
İBB'den Esenler'deki kentsel dönüşüme 'bisiklet yolu' davası İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'bisiklet yoluna ilişkin bir somut düzenleme' yer almadığı gerekçesiyle Esenler'in kentsel dönüşüm planlarına dava açtırdı.
1.02.2020 Gündem
Emine Erdoğan: Allah bölgemizi huzura kavuşturacak bir zafer nasip etsin
Emine Erdoğan: Allah bölgemizi huzura kavuşturacak bir zafer nasip etsin İstanbul Yerel Yönetimler Sıfır Atık Kongresi ve Sergisi’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Barış Pınarı Harekatı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Emine Erdoğan, “Barış Pınarı Harekatı sırasında şehit düşen Mehmetçiğimize Rabbim’den rahmet niyaz ediyorum. Sivil kayıplarımızı da minnetle ve rahmetle anıyorum. Allah ordumuzun yardımcısı olsun, bölgemizi huzura kavuşturacak bir zafer nasip etsin” dedi.
11.10.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Esenler Belediyesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki esenler belediyesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.