MEB 500 bin tablet dağıtımı nasıl yapılır, kimlere dağıtılacak? MEB Haydi Şimdi ücretsiz tablet başvurusu nasıl yapılıyor?
MEB 500 bin tablet dağıtımı nasıl yapılır, kimlere dağıtılacak? MEB Haydi Şimdi ücretsiz tablet başvurusu nasıl yapılıyor? Ücretsiz tablet dağıtımının ne zaman yapılacağı merak edilirken, MEB Haydi Şimdi kampanyası konusunda en son açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi. Cumhurbaşkanı Kabine Toplantısı sonrası ulusa seslenerek, korona virüs salgındaki son durumu, iç – dış güvenlik konusu, okulların akıbeti hakkında bilgi verdi, değerlendirmelerde bulundu. Milli Eğitim Bakanlığının uzaktan eğitim öğrencilerinden bilgisayar ihtiyacı olanlar için bir yürütülen çalışmanın altını çizen Erdoğan, 'İlk etapta 500 bin öğrencimize ücretsiz tablet bilgisayar vereceğimiz süreci başlattık.' İfadelerini kullandı. Peki, MEB 500 bin tablet dağıtımını nasıl yapacak? Ücretsiz bedava tablet bilgisayar laptop almak içine ne yapılır?
6.10.2020 Eğitim
Bedava tablet bilgisayar nasıl alınır? Acun Ilıcalı, Baykar ve belediyelerin ücretsiz laptap, bilgisayar ve tablet yardımından nasıl yararlanılır?
Bedava tablet bilgisayar nasıl alınır? Acun Ilıcalı, Baykar ve belediyelerin ücretsiz laptap, bilgisayar ve tablet yardımından nasıl yararlanılır? Bedava tablet, bilgisayar ve laptop için yapılan aramalar devam ediyor. Uzaktan eğitim sürecinde öğrencilere destek olmak ve fırsat eşitliğine hizmet etmek isteyen birçok kurum ve kuruluş ücretsiz bilgisayar dağıtacak. Acun Ilıcalı tarafından Haydi Şimdi ismiyle başlayan ücretsiz bilgisayar desteğine başta BAYKAR ve kurucu ortakları olmak üzere pek çok kurum ve belediyelerden de destek geldi. Peki, bedava tablet, bilgisayar ve laptop nasıl alınır?
1.10.2020 Gündem
Uzaktan eğitim için bilgisayar başvurusu nasıl yapılır? MEB bedava tablet, bilgisayar ve laptop dağıtımı nasıl olacak, tablet ve bilgisayar yardımı nasıl alınır?
Uzaktan eğitim için bilgisayar başvurusu nasıl yapılır? MEB bedava tablet, bilgisayar ve laptop dağıtımı nasıl olacak, tablet ve bilgisayar yardımı nasıl alınır? Eğitim ve öğretimin uzaktan devam etme kararı sonrası MEB Acun Ilıcalı Haydi Şimdi isimli ücretsiz tablet ve bilgisayar kampanyası düzeldi. İhtiyaç sahibi öğrencilere ücretsiz laptop, tablet ve bilgisayar dağıtımına Türk Kızılayı, Aselan Roketsan, Havelsan, Türk Havacılık Uzay Sanayii, Baykar, Türk Hava Yolları ve Esenler Belediyesi de destek verdi. Acun Ilıcalı tarafından yapılan kampanyada 7.5 milyon lira bağış toplandığı açıklanırken, TEKNOFEST paydaşları tarafından da 81 bin bilgisayar bağışı yapıldığı açıklandı Peki, MEB uzaktan eğitim destek bilgisayarları nasıl alınır? MEB bedava tablet ve laptop dağıtımını ne zaman yapacak?
25.09.2020 Eğitim