Ücretsiz Tablet

Ücretsiz Tablet

Son dakika ücretsiz tablet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ücretsiz tablet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ücretsiz tablet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ücretsiz Tablet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ücretsiz tablet gelişmeleri de dahil olmak üzere 245 ücretsiz tablet haberi bulunmuştur. Tüm ücretsiz tablet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika uzaktan eğitim açıklaması! Bakan resmen duyurdu, tüm öğrenciler...
Son dakika uzaktan eğitim açıklaması! Bakan resmen duyurdu, tüm öğrenciler... Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! Son dakika uzaktan eğitim açıklaması. Öğrencileri çok yakından ilgilendiriyor. Eğitime uzaktan devam eden öğrencilere ve yüz yüze eğitime ilişkin Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den açıklama geldi. Yüz yüze eğitime ara veren sınıfların sayısıyla ilgili bilgiler veren Özer, sınıfta 2 vaka olması durumunda sınıf bazlı eğitime ara verildiğini, bu sınıflarda okuyan ve uzaktan eğitim alacak ihtiyacı olan öğrencilere ücretsiz tablet verildiğini belirtti. Yüz yüze eğitime ara verildiğinde, canlı sınıf uygulamasının yapıldığına dikkat çeken Özer, 14 günün sonunda eğitimin kaldığı yerden devam ettiğini bildirdi. İşte Bakan Özer'in yüz yüze eğitim ve uzaktan eğitimle ilgili açıklamaları...
24.09.2021 Eğitim
Son dakika uzaktan eğitim açıklaması! Resmen duyuruldu, ilk kez...
Son dakika uzaktan eğitim açıklaması! Resmen duyuruldu, ilk kez... Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! Son dakika uzaktan eğitim açıklaması geldi. Öğrencileri yakından ilgilendiriyor. Bir ilk gerçekleşti. Eğitime uzaktan devam eden öğrencilere ilişkin Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından açıklama yapıldı. Yüz yüze eğitime ara veren tüm sınıflarda bu sene ilk kez canlı sınıf uygulamasının gerçekleştiğini belirten Bakan Özer, bu sınıflarda okuyan ve ihtiyacı olan öğrencilere ücretsiz tablet ulaştırıldığını belirtti. Öte yandan Diyarbakır'da 21 sınıfta da vaka eğitime ara verildiğini duyurdu., eğitime ara verildi...
15.09.2021 Eğitim
MEB'den son dakika açıklaması! Okulların yeniden kapatılması, uzaktan eğitim ve....
MEB'den son dakika açıklaması! Okulların yeniden kapatılması, uzaktan eğitim ve.... MEB'den son dakika açıklaması! Herkes merak ediyordu. Okulların kapatılması ve uzaktan eğitimle ilgili Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den açıklama geldi. 'Okullar yeniden kapanır mı?' sorusuna yanıt veren Özer, "Okulların kapanması söz konusu değil. Vakaların artması durumunda, vakaların etkilediği sınıflarla ilgili karar alacağız. Okul ya da ilçeleri etkileyecek karar alınmayacak. Okulların açık kalması için her türlü önlemi alıp devam edeceğiz." derken, aynı zamanda öğretmen atamaları, ücretsiz tablet dağıtımı, PCR testi, ikili eğitim gibi birçok konuya dair de açıklamalarda bulundu.
13.09.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan son dakika uzaktan eğitim açıklaması
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan son dakika uzaktan eğitim açıklaması Koronavirüs salgınında 17 günlük tam kapanma süreci başlıyor. Vakalarda görülen artış nedeni ile yüz yüze eğitime ara verilip uzaktan eğitim sürecine geçilmişti. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan uzaktan eğitim ile ilgili yeni bir açıklama geldi. Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren açıklamada uzaktan eğitimin kesintisiz devam edeceği vurgulandı.
29.04.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu,  29 ilde...
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, 29 ilde... Milyonlarca öğrenci ve veliyi ilgilendiriyor. Uzaktan eğitim ile ilgili önemli bir son dakika açıklaması geldi. Bakan Selçuk duyurdu. Uzaktan eğitim ve yüz yüze yapılan eğitim ile ilgili yaşanan değişiklikler ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklamalar yapılıyor. Son açıklama uzaktan eğitime katılan öğrencilere sağlanan ücretsiz tablet dağıtımı ile ilgili oldu. Bakan Selçuk son rakamları paylaştı.
8.04.2021 Eğitim
Parasız dağıtılıyor! Bakanlık duyurdu, 2 Nisan...
Parasız dağıtılıyor! Bakanlık duyurdu, 2 Nisan... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. MEB'den yapılan açıklamada binlerce öğrenciyi sevindirecek gelişme duyuruldu. 2 Nisan'a kadar tamamlanacağı bilgisi verildi. Koronavirüs salgını ile birlikte başlayan uzaktan eğitim sürecinde öğrenci ve veliler MEB tarafından yapılan açıklamaları dikkatle takip ediyor. Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklamaları Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından paylaşılırken yapılan yeni açıklama ücretsiz dağıtılan tabletler ile ilgili oldu. “Eğitimde Kontrollü Normalleşme” döneminde öğrenciler, koşullar doğrultusunda okullarına kavuşurken tablet bilgisayar seti dağıtımları da artarak devam ediyor. 22 Mart-2 Nisan tarihleri arasında dağıtım yapılacak yeni fazda, içinde 25 GB internet paketi bulunan 27 bin 445 tablet bilgisayar daha öğrencilere ulaşıyor.
1.04.2021 Eğitim
Emniyet uyardı! Telefonunuza gelen bu mesajı açmayın
Emniyet uyardı! Telefonunuza gelen bu mesajı açmayın Emniyet Genel Müdürlüğü'nün resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Bilişim Ağı (EBA)'nın adı kullanılarak yapılan dolandırıcılığa karşı vatandaşlar uyarıldı. Açıklamada, "Kaynağı belli olmayan linklere tıklanmaması, vatandaşlarımızın ve kullanmış oldukları mobil cihazların güvenlikleri açısından önemli olmakla birlikte, bu tarz içeriklere itibar edilmemesi ve konunun en yakın kolluk birimine bildirilmesi önem arz etmektedir." denildi.
5.03.2021 Gündem
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, ücretsiz...
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, ücretsiz... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. Yüz binlerce öğrenci ve veliyi çok yakından ilgilendiren karar! Bakan Selçuk iyi haberi duyurdu. 31 ili kapsıyor. Rakamlar netleşti. Uzun süredir devam eden uzaktan eğitim sonrası yüz yüze eğitim başladı. Uzaktan eğitim sürecinde çok sayıda öğrenciye ücretsiz tablet dağıtımı sağlandı. Böylece öğrencilerin eğitime katılım oranı yükseldi. Milli Eğitim Bakanı Selçuk yaptığı açıklamada tablet dağıtımının bu hafta da devam ettiğini duyurdu. 68 bin 241 öğrenciye ücretsiz tablet dağıtıldı. MEB'den tablet dağıtımı ile ilgili çok önemli bir uyarı yapıldı. Milli Eğitim Bakanlığı internet üzerinden "ücretsiz tablet bilgisayar başvurusu" gibi ifadelerle kişilerin iletişim bilgilerini ve kişisel verilerini ele geçirmek amacıyla kurulan oltalama sitelerine karşı vatandaşları uyardı.
2.03.2021 Eğitim
Polislerden EBA dolandırıcılarına karşı uyarı! Evleri tek tek gezdiler
Polislerden EBA dolandırıcılarına karşı uyarı! Evleri tek tek gezdiler Adana’da polis ekipleri, Eğitim Bilişim Ağı'na (EBA) giren ve velilere ‘Milli Eğitim Bakanlığı ücretsiz tablet dağıtıyor; linke tıklayarak kayıt oluşturabilirsiniz’ diye mesaj atıp kişisel veri toplayan dolandırıcılara itibar edilmemesi için vatandaşa broşürlü uyarıda bulundu.
16.02.2021 Gündem
MEB son dakika olarak duyurdu! Ve belli oldu 500 bin...
MEB son dakika olarak duyurdu! Ve belli oldu 500 bin... Yüz binler merakla bekliyordu ve MEB resmen duyurdu. Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, müjdeyi şu sözlerle açıkladı “Sözümüzü tuttuk ama daha çok çocuğumuza ulaşma gayretimiz devam ediyor” dedi. Ocak ayı tamamlanırken 500 bin bilgisayar öğrencilere ulaştı. Şubat ayı sonuna kadar tablet desteği, 600 bine çıkacak. 100 bin ek tablet desteği de yine başvuru gerekmeksizin ailenin gelir düzeyi, eğitim çağındaki kardeş sayısı ve öğrencinin akademik başarısı gibi kriterler çerçevesinde gerçekleştirilecek. Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 6-9 yaş grubu çocuklara ilk yardım eğitimi vermek için 'İlk Yardım Okulu: Kahramanlar İş Başında' adlı bir kitap hazırladı.
29.01.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, ücretsiz...
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, ücretsiz... Milli Eğitim Bakanlığı duyurdu. Milyonlarca öğrenci, öğretmen ve veli merakla bekliyordu. MEB'den flaş açıklama geldi. Ücretsiz olarak dağıtılan tabletler, uzaktan yapılan eğitime öğrencilerin gösterdiği katılım ve online olarak yapılan derslere yönelik yapılan açıklama önemli verileri ortaya çıkardı. Milli Eğitim Bakanlığı sosyal medya üzerinden paylaşımda bulundu. 21 Eylül 2020 ile 22 Ocak 2021 tarihleri arasında ihtiyaç sahibi 445 bin 750 öğrenciye ücretsiz tablet verildi. Böylece uzaktan eğitime katılım konusunda sıkıntı yaşayan öğrenci sayısı azalmış oldu. Yapılan açıklamada ayrıca uzaktan eğitim ve EBA ile ilgili detaylar da paylaşıldı.
26.01.2021 Eğitim
MEB duyurdu! Bugün başladı
MEB duyurdu! Bugün başladı Milyonlarca vatandaş merakla bekliyordu. MEB harekete geçti ve resmen duyurdu. Binlerce öğrenciye ücretsiz olarak veriliyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada 500 bin tablet bilgisayarın öğrencilere dağıtılacağı müjdesini duyurmuştu. Böylece uzaktan eğitime erişimde sorun yaşan öğrenci sayısı azaltılarak, daha fazla öğrencinin uzaktan eğitime erişimi sağlanmış olacak. MEB tarafından dağıtımı süren tablet ve bilgisayarların 4. fazı bugün başladı.
8.01.2021 Eğitim
500 bin tablet bilgisayarların 3. faz dağıtımı başladı! Ücretsiz tablet başvurusu nereye, nasıl yapılır? 4. faz tablet dağıtımı ne zaman?
500 bin tablet bilgisayarların 3. faz dağıtımı başladı! Ücretsiz tablet başvurusu nereye, nasıl yapılır? 4. faz tablet dağıtımı ne zaman? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, dağıtımını yaptıkları tablet bilgisayarlar öğrencilerin eline ulaştıkça TRT EBA kanallarının yanında uzaktan eğitimin önemli bir ayağı olan EBA internet platformuyla sağlanan eğitime evinden ulaşamayan çocuk kalmayacağını bildirdi. Peki, Ücretsiz tablet başvurusu nereye, nasıl yapılır? 500 bin tablet bilgisayar kimlere verilir?
25.12.2020 Eğitim
Bakan Selçuk paylaştı, belediye Hasan'a masa ve sandalye hediye etti
Bakan Selçuk paylaştı, belediye Hasan'a masa ve sandalye hediye etti Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde çalışma masası olmayan 5’inci sınıf öğrencisi Hasan Hüseyin Aslıhan'ın, minder üzerinde ders çalıştığı anlara ilişkin fotoğrafı ağabeyi tarafından sosyal medyadan paylaşıldı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da bu fotoğrafı, 'Meslek liselerimiz çalışma masası yapıp gönderir mi' notuyla paylaşınca, harekete geçen Harran Belediyesi, küçük öğrenciye masa ve sandalye hediye etti.
24.12.2020 Yaşam
Ücretsiz tablet verilecek mi? MEB tablet başvurusu alınacak mı? Bakan Ziya Selçuk açıkladı!
Ücretsiz tablet verilecek mi? MEB tablet başvurusu alınacak mı? Bakan Ziya Selçuk açıkladı! Milli Eğitim Bakanlığı Kabine toplantısında alınan karar gereği okullarda yüz yüze eğitimin sona erdiğini, 4 Ocak Pazartesi gününe kadar eğitimin uzaktan yapılacağını duyurdu ve sürece ilişkin detayları açıkladı. Tüm dersler, TRT EBA Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise kanalları ile canlı sınıf uygulamaları ve EBA internet platformu üzerinden yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığı bu süreçte öğrencilerin eğitime tam katılımını sağlamak amacıyla tablet dağıtımlarına devam edecek. Pek çok öğrenci ve veli de internette "Ücretsiz tablet verilecek mi? MEB tablet başvurusu alınacak mı? MEB tablet başvurusu nasıl yapılır? MEB tablet başvurusu formu var mı? Ücretsiz tablet başvurusu nasıl yapılır?" sorularını araştırıyor. İşte MEB tablet dağıtımı ile ilgili detaylar...
19.11.2020 Gündem
Müge Anlı tablet kampanyası: Müge Anlı ücretsiz tablet bilgisayar için nereye nasıl başvuru yapılır?
Müge Anlı tablet kampanyası: Müge Anlı ücretsiz tablet bilgisayar için nereye nasıl başvuru yapılır? Müge Anlı tablet başvuru formu ve detayları merak ediliyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, ihtiyacı olan aileler ve öğrenciler için ücretsiz tablet dağıtımı yapacaklarını açıkladı. Müge Anlı programında yapılan duyurunun ardından ücretsiz tablet dağıtımının nasıl yapılacağı merak edilemeye başladı. Müge Anlı ücretsiz tablet kampanyası hakkında merak edilenler...
26.10.2020 Gündem
Tabletler ne zaman dağıtılacak? MEB 500 bin tablet başvurusu nasıl yapılır? Ücretsiz tablet başvuru formu!
Tabletler ne zaman dağıtılacak? MEB 500 bin tablet başvurusu nasıl yapılır? Ücretsiz tablet başvuru formu! Ücretsiz tablet başvuru formu uzaktan eğitim sürecinde bazı belediyelerin tablet dağıtımı için harekete geçmesinin ardından erişime açıldı. Online eğitim ile birlikte bilgisayarı olmayan öğrencilerin derslere erişimini sağlamak amacıyla devletin 500 bin tablet dağıtımı yapacağını açıklayan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, tablet verilecek öğrenciler için kriterleri belirlediklerini ve okullar aracılığıyla tabletleri dağıtacaklarını ifade etti. Peki, Tabletler ne zaman dağıtılacak? 500 bin tablet başvurusu nasıl yapılır? Ücretsiz tablet başvuru formu var mı? İşte Devlet tablet dağıtımı 2020 başvuruları ile ilgili bilmeniz gerekenler...
20.10.2020 Gündem
MEB harekete geçti, Bakan Ziya Selçuk uyardı! 81 ile yazı yollandı...
MEB harekete geçti, Bakan Ziya Selçuk uyardı! 81 ile yazı yollandı... Yüz binlerce kişi bekliyordu MEB harekete geçti ve başladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sosyal medya hesabından büyük tehlikeye dikkat çekti. Ücretsiz tablet dağıtımı ile ilgili açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, tablet dağıtımının ihtiyaç sahibi öğrenciler arasından, gelir durumu, eğitim çağındaki kardeş sayısı gibi kriterlerle okullar aracılığıyla yapıldığını belirterek, bakanlık adıyla arayarak kişisel bilgiler isteyen kötü niyetli kişilere karşı velileri uyardı. Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı dağıtımı yapılacak bilgisayar ve tablet bağışları için uyarıda bulundu.
17.10.2020 Eğitim
Ücretsiz tablet dağıtımı ne zaman? MEB'ten 500 bin öğrenciye tablet!
Ücretsiz tablet dağıtımı ne zaman? MEB'ten 500 bin öğrenciye tablet! Corona virüs salgını nedeniyle milyonlarca öğrenci için uzaktan eğitim süreci devam ediyor. Yüz yüze eğitime geçiş kademeli olarak yapılsa da, uzaktan eğitim sürecinde olan öğrenciler için MEB çalışma başlattı. MEB, ihtiyaç sahibi öğrencilere ilk aşamada 500 bin tablet bilgisayar dağıtımı yapılacağını açıkladı. Peki, Ücretsiz tablet dağıtımı ne zaman? İşte MEB ücretsiz tablet dağıtımı ile ilgili son gelişmeler...
13.10.2020 Eğitim
MEB duyurdu ve başladı! 500 bin...
MEB duyurdu ve başladı! 500 bin... Yüz binlerce kişi bekliyordu Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu ve başladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada 500 bin ücretsiz tabletin dağıtımının başladığını söyledi. MEB'e Ücretsiz tablet başvurusu nasıl yapılacak, kimlere ücretsiz tablet verilecek? MEB, EBA ve Zoom gibi platformlar üzerinden yapılacak uzaktan eğitim süresince öğrencilerin faydalanmasına katkı sunacak. MEB'in dışında belediyeler, kurumlar, kuruluşlar ve Acun Ilıcalı, ücretsiz tablet dağıtımı için çeşitli kampanyalar başlatmıştı. Öte yandan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 2, 3, 4, 8 ve 12. sınıflarda yüz yüze eğitime geçilmesiyle ilgili "Gidişatı bakıp salgının seyrini dikkate alıp her ne tedbir gerekiyorsa bu konularda çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitime geçiş planlamasının ikinci aşamasında, okul binalarına girmeyerek dışarıda bekleyen velilere teşekkür etti.
12.10.2020 Eğitim
Bakan Selçuk açıkladı! MEB ücretsiz tablet dağıtımı ne zaman yapılacak? Tablet bilgisayarlar ne zaman, nasıl dağıtılacak? (MEB tablet başvurusu)
Bakan Selçuk açıkladı! MEB ücretsiz tablet dağıtımı ne zaman yapılacak? Tablet bilgisayarlar ne zaman, nasıl dağıtılacak? (MEB tablet başvurusu) Ücretsiz tablet ve bilgisayar başvurusu detayları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Uzaktan eğitim süreci ile birlikte MEB yurt genelinde ihtiyaç sahibi öğrencilere ücretsiz tablet dağıtımı yapacağını açıkladı ve Acun Ilıcalı ile birlikte Haydi Şimdi isimli tablet kampanyası düzenledi. Acun Ilıcalı ve MEB tarafından Haydi Şimdi sloganıyla başlatılan bilgisayar kampanyasının detayları açıklanmaya başlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan 500 bin tablet dağıtılacağı açıklamasını yaparken, Milli Eğitim Bakanı ziya Selçuk da tabletlerin ne zaman ve nasıl dağıtılacağına dair detayları paylaştı.
6.10.2020 Eğitim
MEB 500 bin tablet dağıtımı nasıl yapılır, kimlere dağıtılacak? MEB Haydi Şimdi ücretsiz tablet başvurusu nasıl yapılıyor?
MEB 500 bin tablet dağıtımı nasıl yapılır, kimlere dağıtılacak? MEB Haydi Şimdi ücretsiz tablet başvurusu nasıl yapılıyor? Ücretsiz tablet dağıtımının ne zaman yapılacağı merak edilirken, MEB Haydi Şimdi kampanyası konusunda en son açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi. Cumhurbaşkanı Kabine Toplantısı sonrası ulusa seslenerek, korona virüs salgındaki son durumu, iç – dış güvenlik konusu, okulların akıbeti hakkında bilgi verdi, değerlendirmelerde bulundu. Milli Eğitim Bakanlığının uzaktan eğitim öğrencilerinden bilgisayar ihtiyacı olanlar için bir yürütülen çalışmanın altını çizen Erdoğan, 'İlk etapta 500 bin öğrencimize ücretsiz tablet bilgisayar vereceğimiz süreci başlattık.' İfadelerini kullandı. Peki, MEB 500 bin tablet dağıtımını nasıl yapacak? Ücretsiz bedava tablet bilgisayar laptop almak içine ne yapılır?
6.10.2020 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüz yüze eğitimin kapsamı genişletildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüz yüze eğitimin kapsamı genişletildi Cumhurbaşkanı Erdoğan, yüz yüze eğitimin kapsamını genişletme kararı aldıklarını belirtti. İlkokul 1. sınıfların yanı sıra 2, 3, 4, 8 ve 12. sınıflarda belirlenen kurallar çerçevesinde yüz yüze eğitime geçileceğini açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ayrıca özel eğitim okulları ile İl Hıfzıssıhha Kurullarının uygun bulduğu köy okullarında da yüz yüze eğitimin önünde herhangi bir engel olmadığı görülmüştür. Diğer sınıflarla ilgili kararı gelişmelere bakarak önümüzdeki haftalarda vereceğiz." dedi. Erdoğan öte yandan uzaktan eğitim öğrencilerinden bilgisayar ihtiyacı olanlar için bir çalışma yürütüldüğünü dile getirdi. İlk etapta 500 bin öğrenciye ücretsiz tablet bilgisayar verileceğini ve önümüzdeki hafta peyderpey tabletlerin dağıtılacağını söyledi.
5.10.2020 Siyaset
Bedava tablet bilgisayar nasıl alınır? Acun Ilıcalı, Baykar ve belediyelerin ücretsiz laptap, bilgisayar ve tablet yardımından nasıl yararlanılır?
Bedava tablet bilgisayar nasıl alınır? Acun Ilıcalı, Baykar ve belediyelerin ücretsiz laptap, bilgisayar ve tablet yardımından nasıl yararlanılır? Bedava tablet, bilgisayar ve laptop için yapılan aramalar devam ediyor. Uzaktan eğitim sürecinde öğrencilere destek olmak ve fırsat eşitliğine hizmet etmek isteyen birçok kurum ve kuruluş ücretsiz bilgisayar dağıtacak. Acun Ilıcalı tarafından Haydi Şimdi ismiyle başlayan ücretsiz bilgisayar desteğine başta BAYKAR ve kurucu ortakları olmak üzere pek çok kurum ve belediyelerden de destek geldi. Peki, bedava tablet, bilgisayar ve laptop nasıl alınır?
1.10.2020 Gündem
Uzaktan eğitim için bilgisayar başvurusu nasıl yapılır? MEB bedava tablet, bilgisayar ve laptop dağıtımı nasıl olacak, tablet ve bilgisayar yardımı nasıl alınır?
Uzaktan eğitim için bilgisayar başvurusu nasıl yapılır? MEB bedava tablet, bilgisayar ve laptop dağıtımı nasıl olacak, tablet ve bilgisayar yardımı nasıl alınır? Eğitim ve öğretimin uzaktan devam etme kararı sonrası MEB Acun Ilıcalı Haydi Şimdi isimli ücretsiz tablet ve bilgisayar kampanyası düzeldi. İhtiyaç sahibi öğrencilere ücretsiz laptop, tablet ve bilgisayar dağıtımına Türk Kızılayı, Aselan Roketsan, Havelsan, Türk Havacılık Uzay Sanayii, Baykar, Türk Hava Yolları ve Esenler Belediyesi de destek verdi. Acun Ilıcalı tarafından yapılan kampanyada 7.5 milyon lira bağış toplandığı açıklanırken, TEKNOFEST paydaşları tarafından da 81 bin bilgisayar bağışı yapıldığı açıklandı Peki, MEB uzaktan eğitim destek bilgisayarları nasıl alınır? MEB bedava tablet ve laptop dağıtımını ne zaman yapacak?
25.09.2020 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Ücretsiz Tablet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ücretsiz tablet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.