500 Bin Tablet

500 Bin Tablet

Son dakika 500 bin tablet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 500 bin tablet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 500 bin tablet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

500 Bin Tablet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 500 bin tablet gelişmeleri de dahil olmak üzere 195 500 bin tablet haberi bulunmuştur. Tüm 500 bin tablet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Parasız dağıtılıyor! Bakanlık duyurdu, 2 Nisan...
Parasız dağıtılıyor! Bakanlık duyurdu, 2 Nisan... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. MEB'den yapılan açıklamada binlerce öğrenciyi sevindirecek gelişme duyuruldu. 2 Nisan'a kadar tamamlanacağı bilgisi verildi. Koronavirüs salgını ile birlikte başlayan uzaktan eğitim sürecinde öğrenci ve veliler MEB tarafından yapılan açıklamaları dikkatle takip ediyor. Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklamaları Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından paylaşılırken yapılan yeni açıklama ücretsiz dağıtılan tabletler ile ilgili oldu. “Eğitimde Kontrollü Normalleşme” döneminde öğrenciler, koşullar doğrultusunda okullarına kavuşurken tablet bilgisayar seti dağıtımları da artarak devam ediyor. 22 Mart-2 Nisan tarihleri arasında dağıtım yapılacak yeni fazda, içinde 25 GB internet paketi bulunan 27 bin 445 tablet bilgisayar daha öğrencilere ulaşıyor.
1.04.2021 Eğitim
MEB son dakika olarak duyurdu! Ve belli oldu 500 bin...
MEB son dakika olarak duyurdu! Ve belli oldu 500 bin... Yüz binler merakla bekliyordu ve MEB resmen duyurdu. Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, müjdeyi şu sözlerle açıkladı “Sözümüzü tuttuk ama daha çok çocuğumuza ulaşma gayretimiz devam ediyor” dedi. Ocak ayı tamamlanırken 500 bin bilgisayar öğrencilere ulaştı. Şubat ayı sonuna kadar tablet desteği, 600 bine çıkacak. 100 bin ek tablet desteği de yine başvuru gerekmeksizin ailenin gelir düzeyi, eğitim çağındaki kardeş sayısı ve öğrencinin akademik başarısı gibi kriterler çerçevesinde gerçekleştirilecek. Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 6-9 yaş grubu çocuklara ilk yardım eğitimi vermek için 'İlk Yardım Okulu: Kahramanlar İş Başında' adlı bir kitap hazırladı.
29.01.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ve başladı 359 bin...
MEB resmen duyurdu! Ve başladı 359 bin... Yüz binlerce kişi bekliyordu Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. MEB'den yapılan açıklamada yeni sürecin başladığı belirtildi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, uzaktan eğitim sürecinde internet ve cihaz gereksinimi olan öğrenciler için yerel yönetimler, özel sektör kuruluşları ve sivil inisiyatiflerin de katkısıyla gerçekleşen 150 bin cihazlık desteğe ilave olarak Millî Eğitim Bakanlığı tarafından tedarik edilen 500 bin tablet bilgisayarın sevkiyat ve dağıtım sürecinde 5. faz bugün başladığını ifade etti. Bu yeni faz ile birlikte 500 bin tabletin 359 bin 120 adedi sahiplerine ulaşmış olacak.
15.01.2021 Eğitim
MEB duyurdu! Bugün başladı
MEB duyurdu! Bugün başladı Milyonlarca vatandaş merakla bekliyordu. MEB harekete geçti ve resmen duyurdu. Binlerce öğrenciye ücretsiz olarak veriliyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada 500 bin tablet bilgisayarın öğrencilere dağıtılacağı müjdesini duyurmuştu. Böylece uzaktan eğitime erişimde sorun yaşan öğrenci sayısı azaltılarak, daha fazla öğrencinin uzaktan eğitime erişimi sağlanmış olacak. MEB tarafından dağıtımı süren tablet ve bilgisayarların 4. fazı bugün başladı.
8.01.2021 Eğitim
MEB duyurdu! Ve belli oldu, tamamlanmak üzere...
MEB duyurdu! Ve belli oldu, tamamlanmak üzere... Milyonlarca kişi merakla bekliyordu. MEB harekete geçti resmen duyurdu. Binlerce öğrenciye ücretsiz olarak verilecek. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada 500 bin tablet bilgisayarın öğrencilere dağıtılacağını duyurdu. Böylece uzaktan eğitime erişimde sorun yaşan öğrenci sayısı azaltılmış olacak. Ayrıca Mesleki ve teknik eğitimde sektörel işbirliklerine önem verileceğini belirten Selçuk, yeni hedeflerinin Tasarım Beceri Atölyeleri’nin sayısını 100 bine çıkarmak olduğunu dile getirdi. Şimdi öğrenci ve veliler uzaktan eğitim ne zaman biteceğimi, yüz yüze eğitime ne zaman geçileceğini merak ediyor. 2021'de eğitim süreci nasıl devam edecek? Ayrıntıları Bakan Selçuk açıkladı.
6.01.2021 Eğitim
500 bin tablet bilgisayarların 3. faz dağıtımı başladı! Ücretsiz tablet başvurusu nereye, nasıl yapılır? 4. faz tablet dağıtımı ne zaman?
500 bin tablet bilgisayarların 3. faz dağıtımı başladı! Ücretsiz tablet başvurusu nereye, nasıl yapılır? 4. faz tablet dağıtımı ne zaman? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, dağıtımını yaptıkları tablet bilgisayarlar öğrencilerin eline ulaştıkça TRT EBA kanallarının yanında uzaktan eğitimin önemli bir ayağı olan EBA internet platformuyla sağlanan eğitime evinden ulaşamayan çocuk kalmayacağını bildirdi. Peki, Ücretsiz tablet başvurusu nereye, nasıl yapılır? 500 bin tablet bilgisayar kimlere verilir?
25.12.2020 Eğitim
MEB duyurdu ve başladı!
MEB duyurdu ve başladı! Milli Eğitim Bakan Ziya Selçuk geçtiğimiz günlerde öğrencilere tablet dağıtılacağının müjdesini vermişti. O tabletler öğrencilere dağıtılmaya başlandı. Konuyla ilgili açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 50.500 öğrenciye daha internet paketli yeni tabletlerin dağıtımının yapıldığını, öğrencilerin bu tabletlerle ders başı yaptığını açıkladı. Bu hafta da 50.000 tabletin dağıtımının devam edeceğini ifade eden Bakan Selçuk, çocukların eğitim hakkı için gayret eden herkese teşekkür etti. Milli Eğitim Bakanlığı'nca uzaktan eğitim sürecinde internet ve cihaz ihtiyacı olan öğrenciler için tedarik edilen tablet bilgisayarlardan 2 bin 600'ü Şırnak'ta dağıtıldı. Vali Ali Hamza Pehlivan, ailelerin gelir durumuna, çocuk sayısına ve çocukların başarı durumuna göre tabletlerin dağıtıldığını söyledi.
21.12.2020 Eğitim
MEB harekete geçti... Bakan Selçuk duyurdu! Parasız dağıtılacak
MEB harekete geçti... Bakan Selçuk duyurdu! Parasız dağıtılacak Yüz binlerce kişiye müjde! Bu hafta başlıyor, ocak sonuna kadar tamamlanacak. Öğrencileri ve velileri sevindirecek haberi Bakan Selçuk duyurdu. Ücretsiz olarak dağıtılacak. Binlerce öğrenci yararlanacak. Uzaktan eğitime geçilmesinin ardından online olarak yapılan dersler nedeniyle bilgisayarı ya da tableti bulunmayan öğrenciler mağduriyet yaşıyordu. Uzun süredir üzerinde çalışılan öğrencilere tablet dağıtımı ile ilgili detaylar netleşti. Bakan Selçuk 500 bin öğrenciye tablet verileceğini açıkladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde alınan kararla bu haftadan başlayarak ocak ayı sonuna kadar 500 bin tablet bilgisayarı, resmi veriler üzerinden tespit edilen öncelikli ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştıracaklarını bildirdi.
17.12.2020 Eğitim
MEB tablet başvurusu için form doldurmak gerekiyor mu? Ücretsiz bedava tablet başvurusu nereye nasıl yapılır?
MEB tablet başvurusu için form doldurmak gerekiyor mu? Ücretsiz bedava tablet başvurusu nereye nasıl yapılır? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, katıldığı bir televizyon programında okullar, sınavlar ve tablet dağıtımı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Milli Eğitim Bakanlığı'nın 500 bin tablet dağıtımı ile ilgili açıklamalarda bulunan Bakan Selçuk, "150 bin tablet dağıtıldı, Ocak'ta 500 bin hedefi var. Dağıtılan tabletlerle internet desteği de veriliyor." dedi. Peki, MEB tablet dağıtacak mı? MEB tablet başvurusu nasıl yapılır? İşte tablet dağıtımı ile ilgili Bakan Ziya Selçuk'un açıklamaları...
14.12.2020 Eğitim
Yarıyıl tatili ve karne ile ilgili flaş karar! Milli Eğitim Bakanı Selçuk duyurdu...
Yarıyıl tatili ve karne ile ilgili flaş karar! Milli Eğitim Bakanı Selçuk duyurdu... Yarıyıl tatili ve karne ile ilgili Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan çok önemli açıklamalar geldi. Bakan Selçuk, öğrencilere 22 Ocak'ta karne vermek istediklerini duyurdu. Bakan Selçuk ayrıca yarıyıl tatili ile ilgili de konuşarak "Yarıyıl tatilini öne almak senaryolar arasında bulunuyor." dedi.
11.12.2020 Eğitim
MEB harekete geçti ve belli oldu! 5000...
MEB harekete geçti ve belli oldu! 5000... Milyonlar bekliyordu ve belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. 81 ile yazı yollandı ve tek tek açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım ile ara tatil sonrası yeniden başlayan uzaktan eğitimin ilk hafta programını da yayımladı. Uzaktan eğitim sürecinde EBA canlı sınıf ve alternatif uygulamaların sisteme entegrasyonuyla birlikte günlük yaklaşık 2 milyon ders yapabilme kapasitesi bulunuyor. EBA internet portalı, 1700'den fazla ders ve 40 binin üzerinde zengin, güvenilir ve etkileşimli içerikle öğrencilerin kullanımında olacak. EBA'da konu ve kazanımlarla eşleştirilmiş videolu veya etkileşimli anlatımlar, alıştırmalar, özetler, infografikler, proje dokümanları, öğretmenlere özel içerikler, 5 binden fazla kitap ve 240 binden fazla soru öğretmen ve öğrencilere sunuluyor. Merkezi sınavlara hazırlanan öğrenciler için sınav müfredatının uzaktan eğitim sürecine uyumlu hale getirilmesiyle ilgili çalışmalar sürüyor.
23.11.2020 Eğitim
TRT EBA üzerinden başlıyor! Milyonlarca öğrenci bekliyordu
TRT EBA üzerinden başlıyor! Milyonlarca öğrenci bekliyordu TRT EBA kanalları üzerinden uzaktan eğitim 23 Kasım Pazartesi günü başlayacak. Milyonlarca öğrencinin ara tatili bitti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki Kabine Toplantısı'nda, 20 Kasım 2020 Cuma'dan 4 Ocak 2021 Pazartesi'ye kadar resmi, özel, örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim faaliyetlerine uzaktan eğitim yoluyla devam edilmesi kararı alındı. Buna göre, ilkokul, ortaokul ve liseler, özel eğitim okulları ve sınıfları, meslek liselerindeki uygulamalı dersler ile özel öğretim kursları ile destekleme ve yetiştirme kursları ve takviye kurslarında da bu süreçte yüz yüze eğitim yapılmayacak.Uzaktan eğitim sürecinde haftalık ders programları, okul yönetimlerinin koordinesinde öğretmenler tarafından öğrenciler ve velilerle paylaşılacak. Okul yöneticileri ve öğretmenler, ara tatil süresince yeni dönemdeki uzaktan eğitim süreçlerini öğrencileriyle işledikleri ders konularına ve müfredat programına göre yapılandıracak. Bu süreçte eğitim öğretim, ana noktaları TRT EBA kanalları olmak üzere, canlı sınıf uygulamaları, EBA internet platformu, basılı ve dijital yardımcı kaynaklarla yürütülecek.
22.11.2020 Eğitim
Ücretsiz tablet verilecek mi? MEB tablet başvurusu alınacak mı? Bakan Ziya Selçuk açıkladı!
Ücretsiz tablet verilecek mi? MEB tablet başvurusu alınacak mı? Bakan Ziya Selçuk açıkladı! Milli Eğitim Bakanlığı Kabine toplantısında alınan karar gereği okullarda yüz yüze eğitimin sona erdiğini, 4 Ocak Pazartesi gününe kadar eğitimin uzaktan yapılacağını duyurdu ve sürece ilişkin detayları açıkladı. Tüm dersler, TRT EBA Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise kanalları ile canlı sınıf uygulamaları ve EBA internet platformu üzerinden yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığı bu süreçte öğrencilerin eğitime tam katılımını sağlamak amacıyla tablet dağıtımlarına devam edecek. Pek çok öğrenci ve veli de internette "Ücretsiz tablet verilecek mi? MEB tablet başvurusu alınacak mı? MEB tablet başvurusu nasıl yapılır? MEB tablet başvurusu formu var mı? Ücretsiz tablet başvurusu nasıl yapılır?" sorularını araştırıyor. İşte MEB tablet dağıtımı ile ilgili detaylar...
19.11.2020 Gündem
Sınavlar ertelendi mi, iptal mi edildi? Resmi, özel, örgün ve yaygın okullarda yüz yüze yazılı sınavlar nasıl yapılacak, ne zaman olacak?
Sınavlar ertelendi mi, iptal mi edildi? Resmi, özel, örgün ve yaygın okullarda yüz yüze yazılı sınavlar nasıl yapılacak, ne zaman olacak? Sınavlar iptal mi, olacak mı? Koronavirüs tedbirler kapsamında, Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan yıl sonuna kadar uzaktan eğitimin devam edeceğini açıklamış ve eğitimlerin online olacağını duyurmuştur. Erdoğan’ın açıklamasının ardından Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk uzaktan eğitim ile ilgili son detayları açıkladı ve merak edilen sorulara yanıt verdi. Peki, Sınavlar nasıl olacak, ertelendi mi?
19.11.2020 Eğitim
MEB harekete geçti ve resmen duyurdu! 31 Aralık'a kadar yapılmayacak...
MEB harekete geçti ve resmen duyurdu! 31 Aralık'a kadar yapılmayacak... Milyonlarca kişi merakla bekliyordu Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk resmen duyurdu. MEB tarafından yapılan açıklamada tarihler tek tek belirtildi. Yüz yüze eğitime ilişkin detayları duyuran MEB'in açıklamasına göre 4 Ocak 2021 Pazartesi gününe kadar resmî, özel, örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim faaliyetlerine uzaktan eğitim yoluyla devam edecek. 31 Aralık 2020’ye kadar yüz yüze veya uzaktan hiçbir sınav yapılmayacak. MEB'e bağlı tüm okul öncesi kurumlar, kreşler, ilkokul, ortaokul ve liseler, özel eğitim okulları ve sınıfları, meslek liselerindeki uygulamalı dersler ile özel öğretim kursları da uzaktan yapılacak. Destekleme ve yetiştirme kursları ve takviye kurslarında da bu süreçte yüz yüze eğitim yapılmayacak. Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerindeki “bireysel eğitimler” yüz yüze gerçekleştirilebilecek.
18.11.2020 Eğitim
En düşük öğretmen maaşı ne kadar? MEB 2021 yılı bütçesi ne kadar oldu? Bakan Selçuk açıkladı!
En düşük öğretmen maaşı ne kadar? MEB 2021 yılı bütçesi ne kadar oldu? Bakan Selçuk açıkladı! TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Milli Eğitim Bakanlığı, Yüksek Öğretim Kurulu, ÖSYM Başkanlığı, Yükseköğretim Kalite Kurulu ve üniversitelerin 2021 yılı bütçesi görüşülüyor. Komisyona sunum yapan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, norm kadro doluluk oranlarının Doğu Anadolu Bölgesi'nde yüzde 95, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yüzde 93, ülke genelinde ise yüzde 92 seviyesinde olduğunu söyledi. Öğretmenlerin mali ve sosyal haklarında iyileştirmeler yaptıklarını açıklayan Bakan Selçuk, resmi eğitim kurumlarında görev yapan 974 bin 837 öğretmenin bulunduğunu belirterek komisyona öğretmenlerin maaşları, hazırlık ödeneği ile mali ve sosyal hakları ile ilgili bilgi verdi. Peki, En düşük öğretmen maaşı ne kadar? MEB 2021 yılı bütçesi ne kadar oldu? İşte Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un açıklamaları...
3.11.2020 Eğitim
Bakan Selçuk açıkladı: Şimdiye kadar 60 bin tablet dağıtıldı
Bakan Selçuk açıkladı: Şimdiye kadar 60 bin tablet dağıtıldı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Şimdiye kadar belirlenen kriterler ölçüsünde 60 bin civarında tabletin dağıtımı gerçekleştirildi. Kurumsal olarak Türkiye'de en büyük bağışı yapan TMSF ile yaptığımız çalışma çerçevesinde de çocuklarımıza tablet bağışı yapılması konusunda bir girişimi yürütüyoruz ve 20 milyon lira bağışla birlikte bu bağışın tablet alarak değerlendirilmesi konusunda süreç devam ediyor ve kurumsal olarak en büyük bağışın söz konusu olduğu TMSF bağışında biz ilk bağışımızı da bugün Yatılı Bölge Okulumuzdaki çocuklarımıza dağıtmak suretiyle gerçekleştiriyoruz." dedi.
23.10.2020 Eğitim
Tabletler ne zaman dağıtılacak? MEB 500 bin tablet başvurusu nasıl yapılır? Ücretsiz tablet başvuru formu!
Tabletler ne zaman dağıtılacak? MEB 500 bin tablet başvurusu nasıl yapılır? Ücretsiz tablet başvuru formu! Ücretsiz tablet başvuru formu uzaktan eğitim sürecinde bazı belediyelerin tablet dağıtımı için harekete geçmesinin ardından erişime açıldı. Online eğitim ile birlikte bilgisayarı olmayan öğrencilerin derslere erişimini sağlamak amacıyla devletin 500 bin tablet dağıtımı yapacağını açıklayan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, tablet verilecek öğrenciler için kriterleri belirlediklerini ve okullar aracılığıyla tabletleri dağıtacaklarını ifade etti. Peki, Tabletler ne zaman dağıtılacak? 500 bin tablet başvurusu nasıl yapılır? Ücretsiz tablet başvuru formu var mı? İşte Devlet tablet dağıtımı 2020 başvuruları ile ilgili bilmeniz gerekenler...
20.10.2020 Gündem
MEB harekete geçti, Bakan Ziya Selçuk uyardı! 81 ile yazı yollandı...
MEB harekete geçti, Bakan Ziya Selçuk uyardı! 81 ile yazı yollandı... Yüz binlerce kişi bekliyordu MEB harekete geçti ve başladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sosyal medya hesabından büyük tehlikeye dikkat çekti. Ücretsiz tablet dağıtımı ile ilgili açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, tablet dağıtımının ihtiyaç sahibi öğrenciler arasından, gelir durumu, eğitim çağındaki kardeş sayısı gibi kriterlerle okullar aracılığıyla yapıldığını belirterek, bakanlık adıyla arayarak kişisel bilgiler isteyen kötü niyetli kişilere karşı velileri uyardı. Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı dağıtımı yapılacak bilgisayar ve tablet bağışları için uyarıda bulundu.
17.10.2020 Eğitim
Ücretsiz tablet dağıtımı ne zaman? MEB'ten 500 bin öğrenciye tablet!
Ücretsiz tablet dağıtımı ne zaman? MEB'ten 500 bin öğrenciye tablet! Corona virüs salgını nedeniyle milyonlarca öğrenci için uzaktan eğitim süreci devam ediyor. Yüz yüze eğitime geçiş kademeli olarak yapılsa da, uzaktan eğitim sürecinde olan öğrenciler için MEB çalışma başlattı. MEB, ihtiyaç sahibi öğrencilere ilk aşamada 500 bin tablet bilgisayar dağıtımı yapılacağını açıkladı. Peki, Ücretsiz tablet dağıtımı ne zaman? İşte MEB ücretsiz tablet dağıtımı ile ilgili son gelişmeler...
13.10.2020 Eğitim
MEB tablet dağıtımı ne zaman yapılacak? Bakan Selçuk tarih verdi!
MEB tablet dağıtımı ne zaman yapılacak? Bakan Selçuk tarih verdi! Yüz yüze eğitime geçişte ikinci aşamanın bugün başladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların açılması ilgili yaptığı değerlendirmede bundan sonraki süreçte eğitimin en doğru şekilde yapılması için tüm tedbirleri aldıklarını ifade etti. Bakan Selçuk, milyonlarca öğrencinin beklediği tablet dağıtımı ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Peki, MEB tablet dağıtımı ne zaman yapılacak? İşte Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un tablet dağıtımı ile ilgili açıklamaları...
12.10.2020 Eğitim
Okullar hangi gün olacak? Haftada kaç gün okul var? Liseler açılacak mı?
Okullar hangi gün olacak? Haftada kaç gün okul var? Liseler açılacak mı? Yüz yüze eğitime geçişte ikinci aşama bugün başladı. Milli Eğitim Bakanlığının yüz yüze eğitime aşamalı geçiş planı doğrultusunda, bugünden itibaren ilkokullar, köy okulları, 8. ve 12. sınıflar, lise hazırlık sınıfları ile özel gereksinimli çocukların okullarında yüz yüze eğitimi başladı. Pek çok kişi de Okullar hangi gün olacak? Açılan okullar hangileri? Haftada kaç gün okula gidilecek? Okula kaç gün gidilecek? Liseler açılacak mı? sorularını araştırıyor. İşte açılan okullar ve yüz yüze eğitim ile ilgili merak edilenler...
12.10.2020 Eğitim
Bakan Selçuk açıkladı! MEB ücretsiz tablet dağıtımı ne zaman yapılacak? Tablet bilgisayarlar ne zaman, nasıl dağıtılacak? (MEB tablet başvurusu)
Bakan Selçuk açıkladı! MEB ücretsiz tablet dağıtımı ne zaman yapılacak? Tablet bilgisayarlar ne zaman, nasıl dağıtılacak? (MEB tablet başvurusu) Ücretsiz tablet ve bilgisayar başvurusu detayları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Uzaktan eğitim süreci ile birlikte MEB yurt genelinde ihtiyaç sahibi öğrencilere ücretsiz tablet dağıtımı yapacağını açıkladı ve Acun Ilıcalı ile birlikte Haydi Şimdi isimli tablet kampanyası düzenledi. Acun Ilıcalı ve MEB tarafından Haydi Şimdi sloganıyla başlatılan bilgisayar kampanyasının detayları açıklanmaya başlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan 500 bin tablet dağıtılacağı açıklamasını yaparken, Milli Eğitim Bakanı ziya Selçuk da tabletlerin ne zaman ve nasıl dağıtılacağına dair detayları paylaştı.
6.10.2020 Eğitim
Okullar ne zaman açılacak? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk duyurdu...
Okullar ne zaman açılacak? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk duyurdu... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitim ile ilgili önemli açıklamalarda bulunarak, "Yüz yüze eğitimin ve uzaktan eğitimin birlikte yürütüleceği bir planlama yaptık ve öğrencilerimiz, 2 gün okulda olacaklar. Yüz yüze eğitime başlama konusunda, isteyen velilerimiz çocuklarını okula gönderecek, istemeyenler için uzaktan eğitim devam edecek ve devamsız sayılmayacaklar." dedi.
6.10.2020 Eğitim
MEB 500 bin tablet dağıtımı nasıl yapılır, kimlere dağıtılacak? MEB Haydi Şimdi ücretsiz tablet başvurusu nasıl yapılıyor?
MEB 500 bin tablet dağıtımı nasıl yapılır, kimlere dağıtılacak? MEB Haydi Şimdi ücretsiz tablet başvurusu nasıl yapılıyor? Ücretsiz tablet dağıtımının ne zaman yapılacağı merak edilirken, MEB Haydi Şimdi kampanyası konusunda en son açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi. Cumhurbaşkanı Kabine Toplantısı sonrası ulusa seslenerek, korona virüs salgındaki son durumu, iç – dış güvenlik konusu, okulların akıbeti hakkında bilgi verdi, değerlendirmelerde bulundu. Milli Eğitim Bakanlığının uzaktan eğitim öğrencilerinden bilgisayar ihtiyacı olanlar için bir yürütülen çalışmanın altını çizen Erdoğan, 'İlk etapta 500 bin öğrencimize ücretsiz tablet bilgisayar vereceğimiz süreci başlattık.' İfadelerini kullandı. Peki, MEB 500 bin tablet dağıtımını nasıl yapacak? Ücretsiz bedava tablet bilgisayar laptop almak içine ne yapılır?
6.10.2020 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

500 Bin Tablet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 500 bin tablet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.