Esenboğa

Esenboğa

Son dakika esenboğa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan esenboğa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını esenboğa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Esenboğa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan esenboğa gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.612 esenboğa haberi bulunmuştur. Tüm esenboğa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Uraloğlu açıkladı: Ankara-İstanbul süper hızlı tren projesini başlattık
Bakan Uraloğlu açıkladı: Ankara-İstanbul süper hızlı tren projesini başlattık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Hattı proje çalışmalarını başlattık. Süper hızlı tren hattımızda saatte 350 kilometre hıza ulaşacak trenlerimizle seyahat süresini 80 dakikaya indireceğiz" dedi.
25.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili, "Ortaya birde deste deste dolarlar, avrolar çıktı. Şimdi mahkemelerde hesap veriyorlar. Para kulelerinin doğru düzgün izahını yapamadılar. Türk siyaseti çok yüzsüzlük gördü ama böylesiyle ilk defa karşılaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Moskova'da gerçekleştirilen terör saldırıyla ilgili, "Terör kimden gelirse gelsin, faili kim olursa olsun kabul edilemez. Terörün kanlı yüzünü çok iyi bilen bir ülke olarak Rus halkının acısını milletçe devletçe paylaşıyoruz. İnsanlığın ortak düşmanı olan teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
23.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ve ailesi ile bir araya geldi.
12.02.2024 Gündem
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı Türkiye'ye döndü! 'Her türlü göreve hazırım'
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı Türkiye'ye döndü! 'Her türlü göreve hazırım' Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Amerika Birleşik Devletleri’nden (ABD) Türkiye'ye döndü. Gezeravcı, "Yaptığımızın bir uzay seyahati olmadığını çok rahatlıkla ifade edebilirim. Bunu bu işin otoriteleri tarafından ifade edilen değerlendirmelere istinaden söylüyorum" dedi.
12.02.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! Erciyes ve Kapadokya turizmine yeni soluk
Bakan Uraloğlu açıkladı! Erciyes ve Kapadokya turizmine yeni soluk Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kapadokya turizm bölgesinin hava trafiğinde önemli yer tutan Kayseri Havalimanı’nın yeni terminal binası ve apron yapımının 3 yıldır sürdürülen çalışmaların da son aşamaya gelindiğini bildirdi.
22.01.2024 Gündem
THY Almanya'daki bazı seferlerini iptal etti
THY Almanya'daki bazı seferlerini iptal etti Türk Hava Yolları(THY), Almanya'da olumsuz hava koşulları nedeniyle Münih ve Frankfurt şehirlerine yarın için planlanan bazı seferlerini iptal ettiğini duyurdu.
16.01.2024 Ekonomi
Sabiha Gökçen Havalimanı’na yeni CEO
Sabiha Gökçen Havalimanı’na yeni CEO İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG), Serhat Soğukpınar’ın 26 Aralık 2023 tarihi itibariyle CEO olarak atandığını duyurdu.
26.12.2023 Vitrin
Serhat Soğukpınar Sabiha Gökçen Havalimanı CEO’su olarak atandı
Serhat Soğukpınar Sabiha Gökçen Havalimanı CEO’su olarak atandı Atama Malezya Havalimanları ile IC Holding arasındaki stratejik iş birliğinin nişanesi Türkiye’nin en büyük ikinci havalimanı olan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG), Serhat Soğukpınar’ın 26 Aralık 2023 tarihi itibariyle CEO olarak atandığını duyurdu.
26.12.2023 Ekonomi
Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2.pist! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronları bizi yolumuzdan çeviremez
Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2.pist! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronları bizi yolumuzdan çeviremez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı 2'nci Pist Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, "Terörle, ülke siyasetinin şekillendirildiği eski Türkiye artık geride kalmıştır. Terör saldırılarıyla milletimizi bölme planlarının raf ömrü tükenmiştir. Biz son 21 yılda ne yaptıysak, neyi başardıysak CHP ve koro üyelerinin istemezükçü nakaratlarına rağmen başardık" dedi.
25.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri’ne gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri’ne gitti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai'de düzenlenecek Dünya İklim Eylemi Zirvesi’ne katılmak üzere Birleşik Arap Emirlikleri’ne gitti.
30.11.2023 Gündem
ESEN bedelsiz ne zaman, Esenboğa Elektrik ne zaman bölünecek? ESEN bedelsiz başvuru tarihi belli oldu mu? İşte ESEN bedelsiz başvurusu
ESEN bedelsiz ne zaman, Esenboğa Elektrik ne zaman bölünecek? ESEN bedelsiz başvuru tarihi belli oldu mu? İşte ESEN bedelsiz başvurusu Esenboğa Elektrik Üretim A.Ş. (ESEN) tarafından 15 Mart 2023 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan bildirimde bedelsiz sermaye artırımı kararına ilişkin açıklama yapılmıştı.  Kurul'dan bu hafta bedelsizine onay alan son şirket olan Esenboğa Elektrik, 64.000.000 TL'lik sermayesini 196.000.000 TL yükselterek 260.000.000 TL'ye artıracak. Sermaye artırımında kullanılacak miktarın 148.960.229 TL'si iç kaynaklardan, geriye kalan 47.039.770 TL'si ise kar payından karşılanacak. Peki, ESEN bedelsiz ne zaman, Esenboğa Elektrik ne zaman bölünecek? ESEN bedelsiz başvuru tarihi belli oldu mu? ESEN bedelsiz başvurusu ve Esen Elektrik bedelsiz başvuru tarihi…
23.11.2023 Finans
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir'e gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir'e gitti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cezayir Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun'un daveti üzerine Cezayir'e gitti.
21.11.2023 Gündem
Gazzeli hastalar Türkiye'de! Bakan Koca bizzat karşıladı
Gazzeli hastalar Türkiye'de! Bakan Koca bizzat karşıladı İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında yaralanan çoğunluğu kanser hastası olan 61 hasta ve beraberindeki 49 refakatçıyı taşıyan uçak Ankara Etimesgut Askeri Havalimanına indi. Hastaları Sağlık Bakanı Fahrettin Koca karşıladı.
20.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan’a gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan’a gitti Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8. Olağanüstü İslam Zirvesi’ne katılmak üzere Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’a hareket etti.
11.11.2023 Gündem
Bakan Fidan ABD'li mevkidaşı Blinken'ı kabul etti
Bakan Fidan ABD'li mevkidaşı Blinken'ı kabul etti Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye'yi ziyaret eden ABD'li mevkidaşı Antony Blinken ile bir araya geldi.
6.11.2023 Gündem
Filistinli ailelere tehdit telefonu! İsrail okul vurdu
Filistinli ailelere tehdit telefonu! İsrail okul vurdu İsrail'e adeta koşulsuz destek veren ABD bölgeye konuşlandıracağı yeni silahları resmen açıkladı. ABD'li bakan bunun 'İran'a bir yanıt' olduğunu söyleyerek direkt olarak Tahran'ı hedef aldı. Hizbullah'ın gözdağı gibi açıklamasına yanıt veren İsrailli sözcü ise Lübnan'ın bir savaşa sürüklenme riski olduğunu duyurdu. İsrail jetleri Han Yunus'ta sivillerin sığındığı okulu vurdu. Saldırıya uğrayan okuldan ilk görüntüler geldi.
22.10.2023 Gündem
Türkiye'de Gazze için harekete geçti! Cumhurbaşkanlığı uçağı yola çıkıyor
Türkiye'de Gazze için harekete geçti! Cumhurbaşkanlığı uçağı yola çıkıyor Gazze'ye yardım için, 20 kişilik uzman hekim ekibi, ilaç ve tıbbi malzeme taşıyacak Cumhurbaşkanlığı uçağı, Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan kalkışa hazırlanıyor. 20 kişilik uzman ekip, Mısırlı yetkililerle Gazze halkının ihtiyaç duyduğu ilaç, tıbbi malzeme ve cihazların tespitini yapacak. Ekip, Mısır Sağlık Bakanlığı ile yapılan planlamalar çerçevesinde El-Ariş Havalimanı'nda ve Refah Sınır Kapısı'nda kurulacak sahra hastanelerinin fizibilite çalışmalarını da gerçekleştirecek.
22.10.2023 Gündem
Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle açıkladı! 10,4 milyar TL ceza kesildi
Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle açıkladı! 10,4 milyar TL ceza kesildi Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle son dönemdeki çalışmalara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
11.10.2023 Ekonomi
'Bora Kaplan' suç örgütü soruşturmasında 2 kişiye daha gözaltı
'Bora Kaplan' suç örgütü soruşturmasında 2 kişiye daha gözaltı Ankara'da liderliğini Ayhan Bora Kaplan'ın yaptığı suç örgütüne yönelik operasyonda 2 kişi daha yakalandı. Şüphelilerden biri tutuklanırken, diğeri serbest bırakıldı. Örgüte yönelik operasyonlarda bugüne kadar gözaltına alınan 36 şüpheliden 19’u, tutuklandı.
30.09.2023 Gündem
Suç örgütü lideri Bora Kaplan tutuklandı
Suç örgütü lideri Bora Kaplan tutuklandı Ankara'da, yüklü miktarda para ile yurt dışına kaçmaya çalışırken Esenboğa Havalimanı'nda yakalanan Ayhan Bora Kaplan'ın da aralarında bulunduğu 14 şüpheli tutuklandı, 15 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
12.09.2023 Gündem
Örgüt liderine havalimanında gözaltı! Yurt dışına kaçmaya çalışıyordu
Örgüt liderine havalimanında gözaltı! Yurt dışına kaçmaya çalışıyordu Ankara'da polis ekipleri, yüklü miktarda para ile yurt dışına kaçmaya çalışan suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan'ı Esenboğa Havalimanı'nda yakalanıp, gözaltına aldı.
8.09.2023 Yaşam
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bayramda 35 milyon kişi seyahat etti
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bayramda 35 milyon kişi seyahat etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu kritik sayıyı açıkladı. Uraloğlu "Kurban Bayramı'nda kara, hava ve demir yolunu kullanarak seyahat edenlerin sayısı yaklaşık 35 milyonun üzerinde gerçekleşti" dedi.
16.07.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Rekorların kırıldığı bayram oldu
Bakan Uraloğlu: Rekorların kırıldığı bayram oldu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "Bayramda 35 milyon kişi seyahat etti. Fahiş fiyatları bilet satışına geçit verdik, yatırımlarımızla özlemleri giderdik" dedi.
4.07.2023 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten finansal istikrar mesajı: Hedeflerimize ulaşmada kararlıyız
Bakan Şimşek'ten finansal istikrar mesajı: Hedeflerimize ulaşmada kararlıyız Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Ekonomi politikalarımız kısa vadede fiyat istikrarını ve finansal istikrarı hedeflemektedir. Bu hedeflere ulaşmada kararlıyız" dedi.
23.06.2023 Ekonomi
Göç İdaresi: 42 bin 685 düzensiz göçmen sınır dışı edildi
Göç İdaresi: 42 bin 685 düzensiz göçmen sınır dışı edildi İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı, düzensiz göçle mücadele kapsamında yılbaşından bu yana, 42 bin 685 düzensiz göçmenin sınır dışı edildiğini açıkladı.
12.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Esenboğa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki esenboğa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.