Esad Rejimi

Esad Rejimi

Son dakika Esad rejimi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Esad rejimi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Esad rejimi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Esad Rejimi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan esad rejimi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.068 esad rejimi haberi bulunmuştur. Tüm esad rejimi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Moskova'da 4'lü Suriye toplantısı başladı
Moskova'da 4'lü Suriye toplantısı başladı Türkiye, Rusya, İran ve Suriye'deki Esad rejimi Dışişleri Bakanlarının "Suriye konulu" toplantısı Moskova’da başladı.
10.05.2023 Dünya
Türkiye, Rusya, Suriye ve İran arasındaki toplantı tarihi açıklandı
Türkiye, Rusya, Suriye ve İran arasındaki toplantı tarihi açıklandı Türkiye, Rusya, Esad rejimi ve İran arasında dışişleri bakan yardımcıları düzeyinde gerçekleştirilecek 'Suriye' konulu toplantı, 15-16 Mart'ta Moskova'da yapılacak.
13.03.2023 Dünya
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: "Rusya, Türkiye-Suriye ilişkilerinin normale dönmesi için yıllardır çalışma yürütüyor"
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: "Rusya, Türkiye-Suriye ilişkilerinin normale dönmesi için yıllardır çalışma yürütüyor" Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Suriyeli mevkidaşı Faysal Mekdad ile yaptığı görüşmede ülkesinin, Türkiye-Suriye ilişkilerinin normale dönmesi için uzun zamandır çaba sarf ettiğini söyledi.
23.08.2022 Dünya
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Türkiye’nin Suriye konusunda attığı adımlar değerli ve isabetlidir
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Türkiye’nin Suriye konusunda attığı adımlar değerli ve isabetlidir Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Bahçeli, "2023’e kadar her alanda ve her komşumuzla normalleşme atmosferinin hakim olması samimi arzumuz ve umudumuzdur." açıklamasında bulundu. Bahçeli ayrıca, 'Türkiye’nin Suriye konusunda attığı adımlar değerli ve isabetlidir. Bu ülkede yaşayan hiç kimse, kökeni ve mezhebi ne olursa olsun ülkemizin ötekisi veya hasmı değildir.' ifadelerini kullandı.
15.08.2022 Siyaset
Kuzey Kore'den flaş 'Rusya' hamlesi! Resmen tanıdı
Kuzey Kore'den flaş 'Rusya' hamlesi! Resmen tanıdı Kuzey Kore, Rusya ve Suriye’nin ardından Luhansk ve Donetsk Cumhuriyetleri’nin bağımsızlığını tanıdı.
13.07.2022 Dünya
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten sığınmacı açıklaması: Günü geldiğinde gidecekler
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten sığınmacı açıklaması: Günü geldiğinde gidecekler AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK devam ederken gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Yargıtay'ın Canan Kaftancıoğlu kararıyla ilgili, "Bu dosyanın içini ne ben ne Cumhuriyet Halk Partisi bilir. Siyasi tarafgirlikle ele alınan bir konu. Hukukçuların yürüteceği bir tartışma." dedi. Son zamanlarda göç meselesiyle ilgili provokasyonların olduğunu vurgulayan Ömer Çelik, Türkiye'nin göç yönetimiyle mücadele ettiğini ve zamanı geldiğinde sığınmacıların ülkelerine döneceğini açıkladı. Ayrıca Çelik, sığınmacılarla ilgili asayiş sorunlarına vatandaşların kendilerinin müdahalede bulunmaması istedi.
12.05.2022 Siyaset
11 Mayıs 2013 Hatay Reyhanlı patlaması! Reyhanlı’daki patlamayı kim yaptı, ölenlerin isimleri ne? 11 Mayıs 2013 Reyhanlı bombalı saldırısı!
11 Mayıs 2013 Hatay Reyhanlı patlaması! Reyhanlı’daki patlamayı kim yaptı, ölenlerin isimleri ne? 11 Mayıs 2013 Reyhanlı bombalı saldırısı! Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 11 Mayıs 2013'te 53 kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda kişinin yaralandığı iki ayrı bombalı terör saldırısında yaşamını yitirenlerin acısı hala yüreklerde taşınmaya devam ediyor. 9. yılında 11 Mayıs 2013 Hatay Reyhanlı patlaması… Reyhanlı’daki patlamayı kim yaptı, ölenlerin isimleri ne?
11.05.2022 Gündem
Bakan Çavuşoğlu CNN Türk canlı yayında açıkladı: Kasıtlı yapılmış bir haberdir
Bakan Çavuşoğlu CNN Türk canlı yayında açıkladı: Kasıtlı yapılmış bir haberdir Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ahmet Hakan'ın CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programına konuk oldu. Çavuşoğlu açıklamalarında, "Düzenli düzensiz göçmen sayısı 5 milyona yakın. Biz Türkiye olarak göçmenleri göndermeye devam ediyoruz. Bu sene gönderilen göçmen sayısı ilk 3 ayda 21 bin." bilgisini paylaştı. Öte yandan Bakan Çavuşoğlu Rusların parası Türkiye'ye akıyor şeklindeki WSJ'in haberinin kasıtlı ve Türkiye'nin yaptırımlara katılması baskısı oluşturmak için yapılmış bir haber olduğunun altını çizdi.
20.04.2022 Siyaset
Beşar Esad'ın işkenceci şefi ile ilgili flaş karar! 4 bin muhalife kabusu yaşatmıştı
Beşar Esad'ın işkenceci şefi ile ilgili flaş karar! 4 bin muhalife kabusu yaşatmıştı Almanya’da bir mahkeme, Esad karşıtı muhaliflere yönelik işkenceyi yöneten eski Albay Enver Raslan’ı "insanlığa karşı suç işlemek"ten müebbet hapis cezasına mahkum etti.
13.01.2022 Dünya
Türkiye'den çok sert 'Hatay' tepkisi: 'Koma halindeki birinin sayıklamasından farkı yok'
Türkiye'den çok sert 'Hatay' tepkisi: 'Koma halindeki birinin sayıklamasından farkı yok' Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Türk Silahlı Kuvvetleri komuta kademesi ile Suriye sınır hattındaki birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulundu. Esad rejiminin Türkiye'nin bütünlüğünü hedef alan açıklamalarına tepki gösteren Bakan Akar, “Hatay'la alakalı pervasız açıklamalar duyuyoruz, koma halindeki birinin sayıklamasından farkı yok” dedi.
3.12.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan 10 büyükelçinin açıklamasına tepki
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan 10 büyükelçinin açıklamasına tepki Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 10 büyükelçinin, tutuklu Osman Kavala ile ilgili açıklamalarına tepki göstererek, "Bu diplomatların dertleri gerçekten insan hakları ve demokrasi olsaydı İsrail'in hapishanelerinde yıllarca sorgusuz sualsiz tutulan Filistinli gazeteci, yazar ve siyasetçiler için iki kelam ederlerdi." dedi.
27.10.2021 Siyaset
Türkiye'den sınır ötesi harekatı! O bölgeye kara operasyonu
Türkiye'den sınır ötesi harekatı! O bölgeye kara operasyonu Türkiye vuracak! Sınır ötesi harekat ile ilgili sıcak gelişme! Türkiye o bölgelere kara operasyonu düzenleyecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Suriye’den Türkiye’ye yönelik terör saldırılarına artık tahamülümüz kalmadı” açıklaması sonrası Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Suriye’nin kuzeydoğu sınır hattına sevkiyata hız verdi.
16.10.2021 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Türkiye'nin bir göçmen daha alacak durumu yoktur
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Türkiye'nin bir göçmen daha alacak durumu yoktur AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Çelik, "Kuşkusuz Türkiye tüm dünyanın gözü önünde insanların katledilmesine göz yumacak bir ülke değildir. Bunun yanı sıra tüm dünyanın şunu bilmesi gerekiyor; dünyanın gözü önünde mültecilere sahip çıkma görevini tek başına Türkiye üstleniyor. Bundan sonra Türkiye'nin bir göçmen daha alacak durumu yoktur" dedi.
2.09.2021 Siyaset
'Esad rejimi kimyasal silah kullandı'
'Esad rejimi kimyasal silah kullandı' Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü (KSYÖ), Esed rejimi güçlerinin İdlib'in güneydoğusundaki Serakib ilçesinde Şubat 2018'de kimyasal saldırı gerçekleştirdiğini açıkladı.
12.04.2021 Dünya
ABD'nın sır kutusundan FETÖ itirafı!
ABD'nın sır kutusundan FETÖ itirafı! ABD’nin eski Suriye özel temsilcisi James Jeffrey, CNN Türk Dış Haberler Muhabiri Hilken Doğaç Boran’a konuştu. ABD'nin sır kutusu olarak nitelenen Jeffrey HDP’nin kapatılmasından Suriye’deki duruma, Kaşıkçı cinayeti sonrası ABD’nin tutumuna, ABD ile Rusya arasındaki katil tartışmasına dek yaşanan sürece dair soruları cevapladı. Jaffrey, "FETÖ'cüler Washington’da ve Ankara’da sevilmediği günden beri iki şey söylüyorum. Bir kere darbeyi FETÖ yaptı. ABD’nin alakası yoktu. Ama taktiksel hata yaptık. Şimdi söyleyeceklerimi Obama Hükümeti’nin en üst kademelerindeki isimlerden öğrendim." dedi ve "Putin hemen Erdoğan’ı aradı. Başkan Obama bekledi. Amacı bir mesaj göndermek değildi." ifadelerini kullandı.
20.03.2021 Siyaset
İsrail esir takası için Esad rejimine koronavirüs aşısı satın aldı
İsrail esir takası için Esad rejimine koronavirüs aşısı satın aldı Selen son dakika haberine göre; İsrail hükümeti ve Esad rejimi arasında yaşanan takas ve Kovid-19 aşısı satışının detayları ortaya çıktı. İsrail yönetiminin tutuklanan vatandaşının serbest bırakılması için Esed rejimine Kovid-19 aşısı temin ettiği bildirildi.
20.02.2021 Dünya
Clinton ailesinden skandal proje! Ana-kız terör örgütü PKK'yı övecek...
Clinton ailesinden skandal proje! Ana-kız terör örgütü PKK'yı övecek... Clinton ailesinden skandal hamle. Amerika ile Türkiye’yi Suriye’de karşı karşıya getiren terör örgütü PKK ve uzantısı YPG, bu kez de eski ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton ile kızının dizi projesi ile gündemde. Clintonlar, Kobani çatışmalarındaki kadın YPG’lilerin anlatıldığı bir kitabın program yayın haklarını aldı.
27.01.2021 Dünya
Esad ile ilgili çarpıcı rapor! Hapise atıp mallarına el koyuyor!
Esad ile ilgili çarpıcı rapor! Hapise atıp mallarına el koyuyor! ABD’nin uyguladığı 'Sezar Yasası' yaptırımlarından dolayı parasal darboğaza giren Esad rejimi ülkenin en zengin iş adamlarından birinin mal varlıklarına el koymuştu. Parasal darboğaza giren Esad ile ilgili gündeme bomba gibi düşen bir rapor yayınlandı. Rapor, rejiminin rüşvet ve yolsuzluk düzeni ortaya koyuyor. ‘Sednaya Hapishanesi Tutuklular ve Kayıplar Derneği’ tarafından hazırlanan rapora göre Suriye’de tutuklu bulunanların aileleri, yetkililere büyük miktarda rüşvet vermeye zorlanıyor. Ayrıca Suriye’de halkın tutuklanması ve ailelerinden rüşvet alınması rejim için başlıca finansman kaynağı. 'Sezar Yasası' ismini "Sezar" kod adlı bir askeri fotoğrafçıdan alıyor. Bu fotoğrafçının, Suriye hapishanelerinde işkence ve ölümü belgeleyen 52 bini aşkın fotoğraf çektiği belirtiliyor.
5.01.2021 Dünya
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Macron'a sert tepki!
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Macron'a sert tepki! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MKYK ve MYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik, Macron'un 'Erdoğan'ı uyardım' sözlerine sert tepki göstererek, "Macron zaman zaman konuşmalarında "Ben Sayın Erdoğan'ı uyardım" gibisinden cümleler kuruyor. Bu cümlelerin hiçbirisi doğru değil. Macron Sayın Cumhurbaşkanımıza hiçbir zaman o cümleleri kurmamıştır, kuramaz. Cumhurbaşkanımızı kapalı veya açık bir ortamda uyaramaz" dedi.
27.10.2020 Siyaset
Terör örgütü ile Esad'ın buğday kavgası!
Terör örgütü ile Esad'ın buğday kavgası! Suriye'de terör örgütü YPG/PKK işgalindeki alanlarda çiftçilerden satın alarak Kamışlı ilçesinde depoladığı buğdayı kendi kontrolündeki bölgeye taşımak isteyen Beşar Esad rejimi, terör örgütünün engeline takılırken, taraflar buğday konusunda bir kez daha kavgaya tutuştu
10.10.2020 Dünya
ABD'den Türkiye'ye övgü! Yeni İncilik Üssü açıklaması
ABD'den Türkiye'ye övgü! Yeni İncilik Üssü açıklaması ABD Dışişleri Bakanlığı Avrupa ve Avrasya'dan Sorumlu Müsteşar Yardımcısı Büyükelçi Philip Reeker, Doğu Akdeniz'de yükselen gerilimin ardından Türkiye ile Yunanistan arasında varılan diyalog kararını övdü.
3.10.2020 Dünya
Hayalet kasaba, TSK ile eski günlerine döndü
Hayalet kasaba, TSK ile eski günlerine döndü Esad rejiminin yoğun bombardımanıyla hayalet kasabaya dönen ve 10 bin kişinin zorunlu göç etmek zorunda kaldığı İdlib'in Mastume Kasabası, bölgeye giden Türk askerinin oluşturduğu güven ortamıyla eski günlerine geri döndü.
5.09.2020 Gündem
ABD'den flaş karar! Esad ve eşi dahil 39 kişiye yaptırım
ABD'den flaş karar! Esad ve eşi dahil 39 kişiye yaptırım ABD Dışişleri Bakanlığı’ndan yayımlanan yazılı açıklamada, Beşar Esad ve eşi dahil olmak üzere 39 üst düzey yetkiliye, ‘Sezar Yasası’ kapsamında yaptırım uygulanacağı belirtildi. Açıklamada, “Esad’ın gereksiz, acımasız savaşının sona erme zamanı” ifadelerine yer verildi.
17.06.2020 Dünya
Esad'ın skandal corona virüs haritası! Kendi sınırlarında gösterdi
Esad'ın skandal corona virüs haritası! Kendi sınırlarında gösterdi Esad rejiminin corona virüs salgınıyla ilgili bilgileri gösterdiği Suriye haritasında İskenderun’u kendi sınırlarında gösterdiği ortaya çıktı.
29.04.2020 Dünya
Esad rejimi İdlib’e saldırdı: 3 yaralı
Esad rejimi İdlib’e saldırdı: 3 yaralı Suriye'nin İdlib kırsalında bulunan Beynin kasabasında Esad rejimi füze saldırısı düzenlerken saldırıda 3 kişi yaralandı.
20.04.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Esad Rejimi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki esad rejimi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.