Ermeni Soykırımı

Ermeni Soykırımı

Son dakika ermeni soykırımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ermeni soykırımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ermeni soykırımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ermeni Soykırımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ermeni soykırımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.324 ermeni soykırımı haberi bulunmuştur. Tüm ermeni soykırımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'den, İsrail Dışişleri Bakanı'nın 'sözde Ermeni soykırımı' iddiasına yanıt
Türkiye'den, İsrail Dışişleri Bakanı'nın 'sözde Ermeni soykırımı' iddiasına yanıt Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'ın sözde Ermeni soykırımı iddiasına ilişkin, "İsrail hükümeti üyelerinin, dikkatleri işledikleri suçlardan başka yöne çekme çabaları sonuç vermeyecektir" dedi.
12.01.2024 Gündem
ABD'de rüşvet ve yolsuzluk skandalı! Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez bahanesi fos çıktı: İçi para dolu zarflarda DNA izi...
ABD'de rüşvet ve yolsuzluk skandalı! Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez bahanesi fos çıktı: İçi para dolu zarflarda DNA izi... Türk ve Türkiye düşmanlığı ile tanınan Senatör Bob Menendez, evinde bulunan deste deste banknotları acil durum için tuttuğunu, kendi tasarrufu olduğunu söyledi. Küba göçmeni olan Menendez, Komünist dönemden kalma bir alışkanlık olarak durumu açıklamaya çalışsa da Komünistler gelmeden ailesinin ülkeden göç ettiği anlaşıldı.
27.09.2023 Dünya
Türk düşmanı Senatör Menendez'in skandal listesinde yok yok!
Türk düşmanı Senatör Menendez'in skandal listesinde yok yok! Türkiye'ye F-16 satışına karşı çıkan New Jersey Senatörü ve Senato Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Bob Menendez ile ilgili rüşvet skandalı ortaya çıktı. Eşi aracılığıyla yaklaşık 400 bin dolar değerinde külçe altını rüşvet kabul etmekle suçlananınca istifa eden Menendez'in skandal listesinde ise yok yok.
24.09.2023 Dünya
Ermeni gazeteden Atatürk için skandal çağrı
Ermeni gazeteden Atatürk için skandal çağrı Disney Plus'ın Atatürk dizisini yayından kaldırma kararına tüm Türkiye'den tepki yağarken ABD'de Ermeni diasporasının sözcüsü gibi yayın yapan gazeteden Atatürk için skandal bir çağrı geldi.
10.08.2023 Dünya
Bakan Akar: Ermenistan'ı destekleyenler dünya ve kendi tarihlerine bakarak utanmalıdır
Bakan Akar: Ermenistan'ı destekleyenler dünya ve kendi tarihlerine bakarak utanmalıdır Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar; sözde Ermeni Soykırımını destekleyen ülkelere tepki göstererek, "Tarihi; Türkiye'yi suçlayıcı siyasi açıklamalarla yeniden yazılamayacağı bilinmeli ve bu görüşte olanlar dünya ve kendi tarihlerine bakarak utanmalıdır. Bizim utanılacak bir tarihimiz yok çok şükür" dedi.
27.04.2023 Gündem
Ankara Valiliği'nden sözde Ermeni soykırımı eylemlerine yasak
Ankara Valiliği'nden sözde Ermeni soykırımı eylemlerine yasak Ankara Valiliği, bugün sözde Ermeni soykırımıyla ilgili yapılacak panel, söyleşi, basın açıklaması, toplantı, gösteri yürüyüşü, eylem ve etkinliklerin yasakladığını duyurdu.
24.04.2023 Gündem
Doğu Perinçek, cumhurbaşkanı adaylığı için YSK'ya başvurdu
Doğu Perinçek, cumhurbaşkanı adaylığı için YSK'ya başvurdu Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, cumhurbaşkanı adaylığı için Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) başvurdu.
20.03.2023 Gündem
Türkiye ile Ermenistan arasındaki buzları çözen 500 görüşme! Normalleşmede yeni aşama
Türkiye ile Ermenistan arasındaki buzları çözen 500 görüşme! Normalleşmede yeni aşama Türkiye ile Ermenistan arasındaki Normalleşme sürecinde bir sonraki aşamaya geçildi. Bu kapsamda iki ülke makamların teknik konularda görüş alışverişinde bulunması için eylül ayında bir araya gelmesi planlanıyor. İki ülkenin Ulaştırma Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı’ndan yetkililer, normalleşme süreci kapsamında atılan adımların teknik boyutunu görüşecek.
12.08.2022 Gündem
Muharrem İnce: 'Türkler, Ermenilere soykırım yapmamıştır, nokta'
Muharrem İnce: 'Türkler, Ermenilere soykırım yapmamıştır, nokta' Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 6 muhalefet partisinin hazırladığı mutabakat metnindeki 'tarihi gerçekler' cümlesine takıldığını belirterek, "Ben Türk'üm, ırkçı değilim, kafatasçı da değilim. Bilimle savunurum her şeyi. Türkler, Ermenilere soykırım yapmamıştır, nokta" dedi.
12.05.2022 Siyaset
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na 'helalleşme' tepkisi: Böyle bir kavgada kaybeder
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na 'helalleşme' tepkisi: Böyle bir kavgada kaybeder MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 12 dakikalık grup toplantısı konuşmasının çok sert olduğunu söyleyerek, "Helalleşmeyi kavgalaşmaya çevirmenin anlamı yok. Şu an Türkiye'de helalleşme ile başlayan, kavgalaşmayla yola devam etmek istiyor. Ve Kemal Kılıçdaroğlu böyle bir kavgada kaybeder. Çünkü kavga tecrübesi yok. Ama bizde 53 yıllık kavga tecrübesi var" dedi.
28.04.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Biden'a sert tepki: Bağışlamamız mümkün değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Biden'a sert tepki: Bağışlamamız mümkün değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan alınan yeni kararları açıkladı. Erdoğan sözde Ermeni soykırımı için, "Çeşitli ülkelerin yönetimleri tarafından tanınan güya Ermeni ifadeleri bizim için hiçbir hükmü yoktur. Sayın Biden önce Ermenilerle olan bu tarihi iyi öğrenmesi lazım. Bunları bilmeden kalkıp da Türkiye'ye meydan okumaya kalmasını bizim bağışlamamız mümkün değildir." dedi. Rusya - Ukrayna savaşında diplomasi trafiğini sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile yarın görüşeceğini ifade etti. Öte yandan Erdoğan, Biden'ın skandal ifadelerine de sert tepki gösterdi.
25.04.2022 Siyaset
Fuat Oktay: TBMM çatısı altında, millete iftira atmak, fikir terörüdür
Fuat Oktay: TBMM çatısı altında, millete iftira atmak, fikir terörüdür Yozgat Konfederasyonu tarafından düzenlenen iftar programında konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "HDP’yi görüyorsunuz; Sözde Ermeni soykırımı tanınsın diye milletin meclisinde millete hakaret edercesine teklif veriyorlar. TBMM çatısı altında, millete iftira atmak, fikir terörüdür. Milletin meclisinde, tarihimize kara çalmak; Türkiye ile Ermenistan arasında başlayan normalleşme sürecinin temeline dinamit koymaktır" dedi.
25.04.2022 Siyaset
TBMM: HDP'li Paylan 'sözde Ermeni soykırımı' ile ilgili kanun teklifini 2018'de de verdi
TBMM: HDP'li Paylan 'sözde Ermeni soykırımı' ile ilgili kanun teklifini 2018'de de verdi HDP Milletvekili Garo Paylan'ın, 23 Nisan'da verdiği ve TBMM Başkanı Şentop tarafından iade edilen 'sözde Ermeni soykırımı' kanun teklifini 2018 yılında da verdiği belirlendi.
24.04.2022 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Biden'a sert 'soykırım' tepkisi!
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Biden'a sert 'soykırım' tepkisi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ABD Başkanı Joe Biden’ın 1915 olaylarına ilişkin yaptığı açıklamanın tarihi ve hukuki dayanaklardan yoksun olduğunu belirterek, "Açıklamada hiçbir iyi niyet söz konusu değildir" dedi.
24.04.2022 Siyaset
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’dan HDP’li Gaylan’a kınama
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’dan HDP’li Gaylan’a kınama Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, HDP'li vekil Garo Paylan’ın TBMM’ye sunduğu “Ermeni Soykırımı’nın' tanınmasına ilişkin kanun teklifini kınayarak, “Kanun teklifini TBMM Başkanlığı’na vermesi; milletimize, ecdadımıza, devletimize ve tarihimize açık bir iftiradır” dedi.
23.04.2022 Siyaset
Rusya - Ukrayna krizi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: İkisinden de vazgeçmemiz mümkün değil
Rusya - Ukrayna krizi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: İkisinden de vazgeçmemiz mümkün değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İkisinden de vazgeçmemiz mümkün değil. Rusya ile gerek siyasi, gerek askeri, gerek ekonomik ilişkilerimiz var. Ukrayna ile de aynı şekilde siyasi, askeri, ekonomik ilişkilerimiz var. ‘Ukrayna’dan vazgeç’ deseniz vazgeçemeyiz, çünkü ülkemizin buradaki çıkarları çok ileri derecede. ‘Rusya’dan vazgeç’ deseniz ondan da vazgeçemeyiz, çünkü onunla da şu anda gerçekten ileri derecede birlikteliklerimiz var” dedi.
23.02.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı Biden görüşmesinin detayları ortaya çıktı! Çok önemli adımlar yolda
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı Biden görüşmesinin detayları ortaya çıktı! Çok önemli adımlar yolda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden'ın dünya kamuoyunun da merakla beklediği kritik görüşmesi, Brüksel'deki NATO Zirvesi'nin ardından dün gerçekleşti. ABD Başkanı ile samimi bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki ülkenin yeni dönemdeki yol haritası için "İşbirliğimizi artıracağız" şeklinde konuştu.
15.06.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş faiz çıkışı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş faiz çıkışı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT özel yayınında gündemdeki gelişmeler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Merkez Bankası başkanıyla görüştüm. Bizim faizleri düşürmemiz şart. Onun içinde Ağustos-Temmuz aylarını bulacağız ki faiz düşmeye başlasın." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma günü Zonguldak'ta petrol ve doğalgaz arama çalışmalarına ilişkin müjde vereceğini bildirdi.
2.06.2021 Siyaset
Türkiye'den ABD'ye S-400 resti! 'Kabul etmemiz mümkün değil'
Türkiye'den ABD'ye S-400 resti! 'Kabul etmemiz mümkün değil' Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD ile görüş ayrılığı olan konuların devam etmesine rağmen Biden yönetiminin Türkiye ile yakın çalışma arzusunda olduğunu söyledi. Çavuşoğlu S-400'ler ile ilgili, “Tamamen, yüzde 100 bizim kontrolümüzde olacak. O yüzden pek çok mühendisi, teknisyeni Rusya’ya gönderdik eğitim için ve burada hiç Rus askeri ve uzmanı bulunmayacak. Hal böyleyken başka bir ülkeden gelen teklifi de kabul etmemiz mümkün değil ama böyle bir teklif olduğunu da hatırlamıyorum. Amerika’da bizle yakın çalışma arzusu var. Biden telefonda Cumhurbaşkanımıza ‘Siz de istiyorsanız biz sizinle yakından çalışmak istiyoruz’ dedi ama var olan sorunları aşmamız lazım aynı zamanda.” dedi.
31.05.2021 Dünya
HDP'den CHP'ye jet yanıt! 'Haddinizi bilin'
HDP'den CHP'ye jet yanıt! 'Haddinizi bilin' CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, ‘Ermeni soykırımı’ ifadesinin yer aldığı bildiri yayınlayan HDP’yi ‘emperyalistlerin gölgesinde ezik siyaset’ yapmakla eleştirmişti. Öztrak'a cevap HDP Sözcüsü Ebru Günay'dan geldi. Günay, "Sadece insanın değil, siyasetin de bir dengesi vardır. Konforlu alanlardan akıl dağıtmanın, ilkesel erozyonun, iktidara koşar adım yanaşmanın da bir sınırı ve dengesi vardır. Anti-emperyalist olmayı sizden öğrenecek değiliz. Haddinizi bilin!" ifadelerini kullandı.
28.04.2021 Siyaset
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Biden'ın sözlerine sert tepki!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Biden'ın sözlerine sert tepki! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Biden hakikaten baymış, bayat bir tat vermeye başlamıştır. Türk milletine sözde soykırım gölgesi düşürmek, mazisi toplu cinayetlerle, katliamlarla ve neden olduğu insani felaketlerle dolu bir ülkenin harcı değildir, haddi değildir, hakkı değildir." dedi.
27.04.2021 Siyaset
İletişim Başkanı Altun'dan 6-8 Ekim olaylarıyla ilgili sert açıklama
İletişim Başkanı Altun'dan 6-8 Ekim olaylarıyla ilgili sert açıklama İletişim Başkanı Fahrettin Altun 6-8 Ekim olaylarıyla ilgili, "Bu cinayetlerin failleri bugün hakim karşısına çıkıyor. Katiller için hesap vakti. Bizim adalete inancımız tam." ifadelerini kullandı.
26.04.2021 Siyaset
İletişim Başkanlığı'ndan ABD'nin skandal kararına tepki
İletişim Başkanlığı'ndan ABD'nin skandal kararına tepki İletişim Başkanlığı, 1915 olaylarının hukuki boyutundan örnekler vererek, hukuken tanımlanmayan bir olay için siyaseten 'soykırım' nitelendirmesi yapılamayacağını açıkladı.
24.04.2021 Gündem
Meral Akşener'den Biden'ın açıklamasına sert tepki
Meral Akşener'den Biden'ın açıklamasına sert tepki İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ABD Başkanı Joe Biden'ın 1915 olaylarına ilişkin "soykırım" ifadesini kullanmasının Türk milletinin onur ve itibarına yönelik ağır bir saldırı niteliği taşıdığını ifade etti.
24.04.2021 Gündem
Karamollaoğlu'ndan, ABD Başkanı Biden’a tepki
Karamollaoğlu'ndan, ABD Başkanı Biden’a tepki Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ABD Başkanı Joe Biden'ın 1915 olaylarını "soykırım" olarak nitelemesine ilişkin, "Kendi tarihini Kızılderililere yaptığı soykırımla başlatan Amerika, ülkemizi ve tarihimizi masumlara kastetmekle ve sözde soykırımlarla itham edecek en son ülkedir." ifadesini kullandı
24.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ermeni Soykırımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ermeni soykırımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.