Menendez

Menendez

Son dakika menendez haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan menendez ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını menendez haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Menendez

haberleri sayfasında son dakika yaşanan menendez gelişmeleri de dahil olmak üzere 98 menendez haberi bulunmuştur. Tüm menendez haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cardin'den Türkiye'ye F-16 satışı için ilk açıklama Güncelleme Tarihi: Eylül 29, 2023 09:35
Cardin'den Türkiye'ye F-16 satışı için ilk açıklama Güncelleme Tarihi: Eylül 29, 2023 09:35 ABD Senatosu Dış İlişkiler Komisyonu başkanlığını Bob Menendez'den devralan kıdemli Demokrat senatör Ben Cardin ayağının tozuyla Türkiye'ye F-16 satışını değerlendirdi.
29.09.2023 Dünya
Macron 'Büyükelçimiz rehin tutuluyor' demişti Nijer'in kovduğu Fransız Büyükelçi ülkeden ayrıldı
Macron 'Büyükelçimiz rehin tutuluyor' demişti Nijer'in kovduğu Fransız Büyükelçi ülkeden ayrıldı Afrika ülkelerinden Fransa'ya peş peşe darbeler gelmeye devam ediyor. En son Nijer'de askeri darbenin ardından ülkeden ayrılması istenen Fransa'nın Niamey Büyükelçisi Sylvain Itte, Nijer'den ayrıldı. Macron büyükelçisinin Nijer'den ayrılmayacağını açıklayıp diplomatlarını ülkede rehin tutuluduğunu belirtmişti.
27.09.2023 Dünya
Karavanına yolcu diye aldı yuvası yıkıldı! Yasak aşk skandalının detayları ortaya çıktı
Karavanına yolcu diye aldı yuvası yıkıldı! Yasak aşk skandalının detayları ortaya çıktı Sosyal medya platformunda yüzbinlerce takipçisi olan çiftin ortadan kaybolması soru işaretlerini ortada bırakmıştı. Aylar sonra konuşan kanalın sahibi ise karavandaki yasak aşkın evliliklerini nasıl bitirdiğini paylaştı.
27.09.2023 Dünya
Karabağ operasyonunda 192 Azerbaycan askeri şehit oldu! Hankendi'den ayrılan Ermeniler 'Türk ekmeği'ni reddetmedi...
Karabağ operasyonunda 192 Azerbaycan askeri şehit oldu! Hankendi'den ayrılan Ermeniler 'Türk ekmeği'ni reddetmedi... Karabağ'daki başarılı operasyondan sonra Azerbaycan bölgede tamamen hakimiyet sağladı. Erivan yönetiminin çağrısıyla bölgeyi terk edip Ermenistan'a göç edenlerin sayısı 30 bini buldu, yollardaki uzun araç kuyrukları uydudan göründü. Hankendi-Şuşa yolunda kaydedilen bir görüntü ise, büyük yankı buldu. Karabağ'daki ayrılıkçı Ermenilerin rejiminde devlet bakanı olarak görev yapan Rus-Ermeni milyarder, sınır muhafızları tarafından fark edildi.
27.09.2023 Dünya
Karabağ’da anti-terör operasyonu! 192 Azerbaycan askeri şehit düştü
Karabağ’da anti-terör operasyonu! 192 Azerbaycan askeri şehit düştü Azerbaycan Sağlık Bakanlığı, Karabağ’daki iki günlük anti-terör operasyonunda 192 Azerbaycan askerinin şehit düştüğünü duyurdu.
27.09.2023 Dünya
ABD'de rüşvet ve yolsuzluk skandalı! Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez bahanesi fos çıktı: İçi para dolu zarflarda DNA izi...
ABD'de rüşvet ve yolsuzluk skandalı! Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez bahanesi fos çıktı: İçi para dolu zarflarda DNA izi... Türk ve Türkiye düşmanlığı ile tanınan Senatör Bob Menendez, evinde bulunan deste deste banknotları acil durum için tuttuğunu, kendi tasarrufu olduğunu söyledi. Küba göçmeni olan Menendez, Komünist dönemden kalma bir alışkanlık olarak durumu açıklamaya çalışsa da Komünistler gelmeden ailesinin ülkeden göç ettiği anlaşıldı.
27.09.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonla mücadelemize güç aktaracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonla mücadelemize güç aktaracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in daveti üzerine Nahçıvan’a günübirlik çalışma ziyaretinde bulundu. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile baş başa görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Kritik ziyaret sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
26.09.2023 Gündem
Karabağ zaferi Ermenileri çıldırttı! Protestocular Paşinyan'a rest çekti: Tüm Ermenistan felç olacak
Karabağ zaferi Ermenileri çıldırttı! Protestocular Paşinyan'a rest çekti: Tüm Ermenistan felç olacak Dağlık Karabağ'da Azerbaycan'ın başlattığı antiterör operasyonunun 24 saatte başarıyla sonuçlanması Ermenistan'ı karıştırdı. Göstericiler ülke genelinde bir itaatsizlik eylemi ilan etti, Vazgen Manukyan 'Önümüzdeki üç gün içinde tüm Ermenistan felç olacak.' dedi. Paşinyan ülkedeki bazı örgütlerin iktidarını devirmek için 'darbe planı' içerisinde bulunduğunu öne sürerken, isim vermeden Rusya'ya da göndermede bulundu.
25.09.2023 Dünya
Avrupa'nın korkulu rüyası kaçak göçmenler!  Tansiyonun yükseldiği AB'de 'Türkiye ile anlaşalım' çağrısı...
Avrupa'nın korkulu rüyası kaçak göçmenler! Tansiyonun yükseldiği AB'de 'Türkiye ile anlaşalım' çağrısı... Kaçak göçmenler Avrupa'nın en büyük kabuslarından biri oldu. Düzensiz göçmen akınında yaşanan artış, Avrupa Birliği ülkeleri arasındaki gerilimin tırmanmasına neden oluyor. Birçok Avrupa ülkesinde sığınma merkezlerinde yer kalmazken, Avrupa başkentleri sorumluluğun paylaşımı konusunda ortak çözüm bulmakta zorlanıyor.
25.09.2023 Dünya
Türk düşmanı Senatör Menendez'in skandal listesinde yok yok!
Türk düşmanı Senatör Menendez'in skandal listesinde yok yok! Türkiye'ye F-16 satışına karşı çıkan New Jersey Senatörü ve Senato Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Bob Menendez ile ilgili rüşvet skandalı ortaya çıktı. Eşi aracılığıyla yaklaşık 400 bin dolar değerinde külçe altını rüşvet kabul etmekle suçlananınca istifa eden Menendez'in skandal listesinde ise yok yok.
24.09.2023 Dünya
Prof. Dr. Naci Görür uyardı: Ülkemizin her metrekaresi, ciddi 7 ve üzeri deprem üretecek potansiyelde
Prof. Dr. Naci Görür uyardı: Ülkemizin her metrekaresi, ciddi 7 ve üzeri deprem üretecek potansiyelde Bilim Akademisi Kurucu Üyesi Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "Belki de Türkiye’de Afet Bakanlığı’nın kurulması gerektiğini ilk defa veya ilk söyleyenlerden biriyim. Eğer biz ciddi bir bakanlık kurarsak, liyakata dayalı onu kurumlandırırsak, ciddi bütçe verirsek ve anayasal bir yapısı olursa siyaset üstü bir bakanlıkla, Türkiye’yi 10-15 senede depreme hazırlarız" dedi.
22.09.2023 Gündem
Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez'e büyük şok! Rüşvet iddianamesi kabul edildi...
Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez'e büyük şok! Rüşvet iddianamesi kabul edildi... Her konuda Türkiye düşmanlığı ve karşıtlığı yapan ABD'li senatör Bob Menendez ve eşi Nadine Arslanian'ya yönelik 3 iş insanından aldıkları iddia edilen rüşvetten ötürü hazırlanan iddianame büyük jüri tarafından kabul edildi. Bu, senatöre yönelik son 6 yılda ikinci yolsuzluk davası. Detayları CNN TÜRK Washington temsilcisi aktardı.
22.09.2023 Dünya
Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez'in başı bela! Kendisi ve eşi hakkında yürütülen yolsuzluk soruşturması genişliyor...
Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez'in başı bela! Kendisi ve eşi hakkında yürütülen yolsuzluk soruşturması genişliyor... Her fırsatta Türkiye karşıtlığı ve düşmanlığı yapan senatör Bob Menendez'in başı bela. ABD kongresinde Türkiye karşıtlığı ve Rum ile Ermeni lobisine yakınlığı ile bilinen Bob Menendez ve eşi hakkında yürütülen yolsuzluk soruşturması genişliyor. New York Post gazetesi, Senatör Bob Menendez'in eşini, Adalet Bakanlığı'nın rüşvet soruşturmasından önce 400 bin dolarlık külçe altın sattığı iddiasında bulundu.
27.08.2023 Dünya
Erdoğan'ın Kıbrıs hamlesi damga vurdu! ABD'li senatörden skandal Türkiye açıklaması
Erdoğan'ın Kıbrıs hamlesi damga vurdu! ABD'li senatörden skandal Türkiye açıklaması ABD Senatosu’nun sıkı Yunan-Rum dostu olan Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Bob Menendez, skandal bir açıklamaya imza attı. Türkiye karşıtı açıklamaları ile tanınan Menendez bir kez daha Türkiye'yi hedef aldı. Menendez'in sözleri Yunan basınında geniş yer buldu. Komşu basını Erdoğan'ın uçuş rotası ile verdiği mesajı da manşetlerine taşıdı.
21.07.2023 Gündem
Türkiye ile ABD ilişkilerinde yeni dönem!
Türkiye ile ABD ilişkilerinde yeni dönem! Salı günü Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden bir araya geldi. İsveç'in NATO'ya onayı sonrası olumlu bir havada geçen görüşme sonrası BBC'den iki ülkenin yeni dönemdeki belirleyici unsurlarına dair bir analiz geldi.
14.07.2023 Dünya
Türkiye'nin diplomasi zaferi dünya gündeminde! ABD basını tek tek yazdı: İşte Ankara’ya verilen tavizler
Türkiye'nin diplomasi zaferi dünya gündeminde! ABD basını tek tek yazdı: İşte Ankara’ya verilen tavizler Dünyanın gözü günlerdir Vilnius'ta. Tarihi NATO toplantısı devam ederken Türkiye'nin diplomasi zaferinin yankıları sürüyor. İsveç'e onay veren Türkiye'nin nasıl ikna edildiği sorusuna yanıt veren ABD basını Ankara'ya verilen tavizleri açıkladı. Yunan asıllı ABD'li vekil ise bu tavizlerin ardından skandal bir Türkiye açıklamasına imza attı.
12.07.2023 Dünya
Almanlar 'Türk-Yunan savaşı'nı yazdı: ABD her şeyi yapacak, Biden'a skandal mektup
Almanlar 'Türk-Yunan savaşı'nı yazdı: ABD her şeyi yapacak, Biden'a skandal mektup ABD lideri Biden'a gönderilen skandal mektubu manşetten veren Yunan medyası, Alman yayın organı Deutsche Welle'deki bir yazıyı alıntıladı: "Yunanistan Türkiye'nin en güçlü politik ve askeri hasmı..."
3.02.2023 Dünya
ABD Kongresi’nde F-16 direnişi!
ABD Kongresi’nde F-16 direnişi! ABD yönetimi Türkiye’ye F-16 satışı için harekete geçti, ancak Kongre’de Menendez’in başını çektiği muhalif isimlerden hemen olumsuz açıklamalar geldi.
15.01.2023 Gündem
ABD ile Türkiye arasında F-16 düğümü çözülüyor!
ABD ile Türkiye arasında F-16 düğümü çözülüyor! ABD Kongresi Konferans Komitesi’nin, Türkiye’ye F-16 satışlarını kısıtlayan ve şart içeren maddelere bütçe tasarısında yer vermemesiyle, önemli engellerden biri aşıldı.
8.12.2022 Gündem
ABD'den F-16 kararı! Kısıtlayıcı koşullar kaldırıldı
ABD'den F-16 kararı! Kısıtlayıcı koşullar kaldırıldı ABD Temsilciler Meclisince sunulan ve Türkiye'ye F-16 satışını kısıtlayıcı koşullara bağlayan maddeler, savunma bütçesi yasa tasarısından tamamen çıkarıldı.
7.12.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kimyasal iddiasına sert tepki!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kimyasal iddiasına sert tepki! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, TSK'nın kimyasal silah kullandığına yönelik iddialara "Arkadaşlar hemen süratle davaları açtılar ve bunun peşini kesinlikle bırakmayacağız. Bu, bunların namussuzluklarındandır, ahlaksızlıklarındandır. Bunlar ilk defa da bu iftiraları atıyor değiller. Bunlar densizdir, bunlar ahlaksızdır" sözleriyle yanıt verdi. Erdoğan, siyasetteki hamburger tartışmasına ilişkin "Kılıçdaroğlu’nun bizzat kendinden duymamış olsak ben bile 'gerçekten böyle bir şey oldu mu' derdim. Ama maalesef kendinden dinledik. Bunu bizzat kendisi söyleyince gerçekten ben de şok oldum" dedi.
21.10.2022 Siyaset
Biden, Suudi Arabistan ile ilişkileri yeniden değerlendirirken “sistemli” davranacak
Biden, Suudi Arabistan ile ilişkileri yeniden değerlendirirken “sistemli” davranacak ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, OPEC+ grubunun petrol üretimini gelecek aydan itibaren azaltma kararı sonrası ABD Başkanı Joe Biden'ın Suudi Arabistan ile ilişkileri yeniden değerlendirirken “sistemli” davranacağını ifade etti.
16.10.2022 Dünya
F-16 satışına engel kalmadı! Flaş gelişme
F-16 satışına engel kalmadı! Flaş gelişme Ankara’nın Washington’la yürüttüğü F-16 diplomasisi olumlu sonuç verdi. ABD’nin Türkiye’ye F-16 satışını koşullara bağlayan değişiklik önerileri geri çekildi. F-16’ların şartsız satışının yolunu açan karar Ankara’da memnuniyetle karşılanırken Atina’yı şoke etti.
13.10.2022 Yaşam
Dedeağaç ABD'nin silah üssü oldu! New York Times durumu 'Türkiye korkusu' diye tanımladı...
Dedeağaç ABD'nin silah üssü oldu! New York Times durumu 'Türkiye korkusu' diye tanımladı... Türkiye sınırına 40 kilometre uzaklıktaki Dedeağaç limanı ABD'nin silah üssü oldu. New York Times gazetesi özel haberiyle 'beklenmedik jeopolotik parlama noktası'na yığılan Amerikan silahlarını 'Türkiye korkusu' diye tanımladı, Kathimerini ise ABD'li ismin skandal röportajını 'Türkiye'ye çınlayan bir mesaj-NATO'ya ait olduğunu gösterinceye kadar Türkiye'ye F-16 yok' başlığıyla yayımladı.
22.08.2022 Dünya
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'dan ABD'li senatöre tepki
KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'dan ABD'li senatöre tepki ABD'li Senatör Bob Menendez’in Türk askerini hedef alan açıklamalarına tepkiler sürüyor. KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, Menendez'in açıklamalarının "içi boş ve dayanaksız" olduğunu belirtti. "Türk askeri Ada'da barış için vardır" dedi.
1.09.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Menendez ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki menendez haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.