Erkek Öğrenci

Erkek Öğrenci

Son dakika erkek öğrenci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erkek öğrenci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erkek öğrenci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erkek Öğrenci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erkek öğrenci gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.864 erkek öğrenci haberi bulunmuştur. Tüm erkek öğrenci haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Dilan Polat'lı 23 Nisan gösterisine soruşturma başlatıldı
'Dilan Polat'lı 23 Nisan gösterisine soruşturma başlatıldı 'Kara para' suçlamasıyla tutuklu ‘Dilan Polat’lı gösteriye ilişkin Milli Eğitim Bakanlığı müfettiş gönderip, idari soruşturma başlattı.
26.04.2024 Gündem
MSÜ sınav giriş belgesi nasıl alınır 2024? MSÜ sınav giriş belgesi nereden alınır (çıkarma), renkli olmak zorunda mı, siyah beyaz olur mu?
MSÜ sınav giriş belgesi nasıl alınır 2024? MSÜ sınav giriş belgesi nereden alınır (çıkarma), renkli olmak zorunda mı, siyah beyaz olur mu? Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavı 3 Mart 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek. MSÜ sınavı saat 10.15'te başlayacak, 165 dakika sürecek. Milli Savunma Üniversitesi sınav giriş yerleri, ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi üzerinden yayınlandı. Peki, MSÜ sınav giriş belgesi nasıl, nereden alınır?
2.03.2024 Gündem
ÇÜ voleybolda rakiplerini geride bıraktı
ÇÜ voleybolda rakiplerini geride bıraktı Türkiye Üniversiteler Spor Federasyonu 2023-2024 Öğretim Yılı Voleybol 1. Lig Grup Müsabakalarında Çukurova Üniversitesi Voleybol Kadın ve Erkek Öğrenci Takımı tüm rakiplerini geride bırakıp şampiyon olarak Süper Lige Terfi Müsabakalarına katılmaya hak kazandı.
21.02.2024 Adana
6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde 30 bin kişiye taziye yemeği
6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde 30 bin kişiye taziye yemeği Hatay'ın İskenderun ilçesinde 3 bin 500 gönüllünün katılımıyla depremzedelere 17 milyon kap sıcak yemek dağıtımı yapan, gastronominin Nobel ödüllü şefi Ebru Baybara Demir’in kurduğu Gönül Mutfağı, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde 30 bin kişiye taziye yemeği dağıttı.
6.02.2024 Gündem
Tayland'da arkadaşını tüm öğrencilerin gözü önünce defalarca bıçakladı
Tayland'da arkadaşını tüm öğrencilerin gözü önünce defalarca bıçakladı Tayland'da 14 yaşındaki bir öğrenci, bir diğer arkadaşını okulun bahçesinde tüm öğrencilerin arasında defalarca bıçaklayarak öldürdü.
29.01.2024 Dünya
Otizm destek merkezi açıldı
Otizm destek merkezi açıldı Büyükşehir’den engelsiz Adana yolunda bir adım daha. Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelli Hizmetler Şube Müdürlüğü bünyesinde Otizm Destek Merkezi açıldı.
29.01.2024 Adana
Bakanlıktan 'Devlet koruması altındaki çocuklar tarikat kampına yollandı' iddialarına yalanlama
Bakanlıktan 'Devlet koruması altındaki çocuklar tarikat kampına yollandı' iddialarına yalanlama Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bazı basın yayın organlarında, 'Devlet koruması altındaki çocuklar 40 günlük tarikat kampına yollandı' şeklindeki iddialara ilişkin açıklama yayınlandı.
2.08.2023 Gündem
Erkek öğrenci yurdunda güvenlik görevlisi bıçaklanarak öldürüldü
Erkek öğrenci yurdunda güvenlik görevlisi bıçaklanarak öldürüldü Adana'da erkek öğrenci yurdunda güvenlik görevlisi Gökhan Şahin, mesai sırasında tartıştığı kimliği belirsiz iki kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
7.06.2023 Yaşam
Okulda korkunç olay! Kendisine borç para vermeyen kız öğrenciyi bıçakladı
Okulda korkunç olay! Kendisine borç para vermeyen kız öğrenciyi bıçakladı Kayseri'de, ortaokulda B.Y. (13) adlı erkek öğrenci, kendisine borç para vermeyen Ö.K. (11) isimli kız öğrenciyi bacağından bıçakla yaraladı.
4.05.2023 Yaşam
Beşiktaş Ümraniye karşısında 3 puanı 2 golle aldı
Beşiktaş Ümraniye karşısında 3 puanı 2 golle aldı Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş, HangiKredi Ümraniyespor'u deplasmanda 2-0 mağlup etti.
22.04.2023 Ümraniyespor
Esenyurt Eğitim Kampüsü nerede, nereye yapılacak? Türkiye'nin en büyük lise kampüsü Esenyurt Eğitim Kampüsü nedir, özellikleri nelerdir?
Esenyurt Eğitim Kampüsü nerede, nereye yapılacak? Türkiye'nin en büyük lise kampüsü Esenyurt Eğitim Kampüsü nedir, özellikleri nelerdir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Türkiye'nin en büyük lise kampüsü olan Esenyurt Eğitim Kampüsü'nün temel atma törenini gerçekleştirecek. Peki, Esenyurt Eğitim Kampüsü nerede, nereye yapılacak? Esenyurt Eğitim Kampüsü nedir, özellikleri nelerdir?
20.01.2023 Eğitim
Bakan Kasapoğlu, öğrenci ve ailelerine GSB yurdunda baklava ikram etti!
Bakan Kasapoğlu, öğrenci ve ailelerine GSB yurdunda baklava ikram etti! Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bursa’daki GSB Yurtları’na sürpriz bir ziyarette bulundu. Bakan Kasapoğlu, öğrencilere ve çocuklarının yurtlara yerleşmesi için memleketlerinden gelen ailelerine ‘Yuvanıza hoş geldiniz’ diyerek baklava ikram etti.
2.10.2022 Gündem
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eğitim yardımları başlıyor! SED ve ŞEY yardım başvurusu nasıl yapılır? Yardımlar kimlere verilir?
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eğitim yardımları başlıyor! SED ve ŞEY yardım başvurusu nasıl yapılır? Yardımlar kimlere verilir? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi hanelerdeki çocukların eğitim masraflarının karşılanması için 223,7 milyon lira kaynak ayırdı. Yeni eğitim öğretim yılında bakanlığın sunduğu desteklere ilişkin açıklama yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık eğitim desteğinin, temel okul ihtiyaçların karşılanması için özellikle eğitim öğretim dönemlerinin başında yapılan materyal yardımları, sınava hazırlık malzemeleri yardımı ve diğer eğitim yardımlarını kapsadığını bildirdi. Peki, SED yardım başvurusu nasıl yapılır? SED yardımı kimlere verilir? İşte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eğitim yardımı şartları!
11.09.2022 Eğitim
İBB yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İBB yurt başvuru sonuçları nereden öğrenilir? İBB yurt kayıtları ne zaman?
İBB yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İBB yurt başvuru sonuçları nereden öğrenilir? İBB yurt kayıtları ne zaman? İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) üniversiteliler için açtığı yurtlara başvurular tamamlandı. oplam 2 bin 800 kişi kapasiteli yurtlara 15 bin 547 öğrenci başvurdu. Başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarih merak ediliyor. Peki, İBB yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İBB yurt başvuru sonuçları nereden öğrenilir? İşte İBB yurt başvuru sonuçları sorgulama ekranı!
31.08.2022 Eğitim
Ödemeler hesaplara yatmaya başladı! Resmen açıklandı: 5 bin, 10 bin TL...
Ödemeler hesaplara yatmaya başladı! Resmen açıklandı: 5 bin, 10 bin TL... Ödemeler başladı. Resmi açıklama geldi. İstanbul'da sel felaketinden etkilenenler için nakit para yardımı yapılacak. İstanbul Valiliği dün gece saatlerinde başlayan kuvvetli yağış sonrasında Haramidere’nin taşması sonucu Esenyurt’ta yaşanan su baskınları ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "18 mahallede 134 konut, 15 iş yeri, 3 fabrika, 1 dernek binası ve 1 cami zarar gördü. Yapılan incelemelerin ardından; AFAD Başkanlığı ve Esenyurt Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından taşkından zarar gören konutlar için 5 bin TL, iş yerleri için 10 bin TL yardım ödemesi yapılmaya başlanmıştır" denildi. İşte son dakika haberinin detayları...
10.07.2022 Ekonomi
İstanbul'da yağmurun bilançosu belli oldu: 134 konut, 15 iş yeri, 3 fabrika...
İstanbul'da yağmurun bilançosu belli oldu: 134 konut, 15 iş yeri, 3 fabrika... İstanbul'u kuvvetli yağmur vurdu. İstanbul Valiliği dün gece saatlerinde başlayan kuvvetli yağış sonrasında Haramidere'nin taşması sonucu Esenyurt'ta yaşanan su baskınları ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada , " 18 mahallede 134 konut, 15 iş yeri, 3 fabrika, 1 dernek binası ve 1 cami zarar gördü" denildi. İşte son dakika haberinin detayları...
10.07.2022 Gündem
Jandarma Genel Komutanlığı subay ve astsubay adayı 912 öğrenci alacak! İşte başvuru şartları!
Jandarma Genel Komutanlığı subay ve astsubay adayı 912 öğrenci alacak! İşte başvuru şartları! Jandarma Genel Komutanlığı duyurdu! Subay ve astsubay alımı yapılacak! Jandarma Genel Komutanlığı, muvazzaf subay ihtiyacının karşılanması amacıyla Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Güvenlik Bilimleri Fakültesine 200 erkek öğrenci, muvazzaf astsubay ihtiyacını karşılamak amacıyla da Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokuluna 712 erkek öğrenci olmak üzere 912 öğrenci alınacağını duyurdu. Peki, Subay ve astsubay alımı başvuruları nasıl yapılır? Jandarma personel alımı 2022 şartları!
3.07.2022 Personel Alımı
Öğrencileri taşıyan minibüs kamyona çarptı: Çok sayıda yaralı
Öğrencileri taşıyan minibüs kamyona çarptı: Çok sayıda yaralı Bilecik'in Bozüyük ilçesinde öğrencileri taşıyan minibüs, Eskişehir - Bursa karayolunda seyir halindeyken kamyona arkadan çarptı. Çok sayıda yaralı var.
9.06.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan en sevdiği tatlıyı açıkladı:  Ramazanda eksik etmem...
Cumhurbaşkanı Erdoğan en sevdiği tatlıyı açıkladı: Ramazanda eksik etmem... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’daki KYK Mimar Sinan Erkek Öğrenci Yurdu’nda katıldığı iftar programında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ramazan ayında sevdiği ve 'eksik' etmediği tatlıyı açıkladı.
22.04.2022 Siyaset
Yurtta 'şort' ve 'kısa pantolon' yasağı tepki çekti! Soruşturma başlatıldı
Yurtta 'şort' ve 'kısa pantolon' yasağı tepki çekti! Soruşturma başlatıldı Trabzon'da, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) kampüsünde bulunan, Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) ait erkek öğrenci yurdunda, kız öğrencilerin de akşam yemeklerini yediği yemekhanenin girişine asılan 'Kantin ve yemekhaneye şortlu ve kısa pantolonlu girmek yasaktır' yazısı, tepkiler üzerine kaldırıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca ilgililer hakkında idari soruşturma başlatıldı.
20.04.2022 Gündem
Bakan Kasapoğlu Kars’ta öğrencilerle iftar yaptı!
Bakan Kasapoğlu Kars’ta öğrencilerle iftar yaptı! Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kars'taki İpekyolu Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrencilerle iftar yaparak onları Ankara'ya davet etti.
18.04.2022 Gündem
Bakan Kasapoğlu öğrencilerle sahurda bir araya geldi
Bakan Kasapoğlu öğrencilerle sahurda bir araya geldi Gençlikve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, çeşitli temaslara bulunmak üzere İzmir'e geldi. Bakan Kasapoğlu, bir erkek öğrenci yurduna ziyarette bulunarak, öğrenciler ile birlikte sahur yaptı. 
13.04.2022 Gündem
Uyuşturucu operasyonu! Sosyal medya fenomeni dahil 19 gözaltı
Uyuşturucu operasyonu! Sosyal medya fenomeni dahil 19 gözaltı Gaziantep’te, 168 polisin katılımıyla uyuşturucu satıcılarına yönelik 7 mahallede düzenlenen operasyonda, 19 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden Muhammet A.'nın, sosyal medya fenomeni olduğu öğrenildi.
25.03.2022 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Ayşe Hatun Camisi'nin açılışını yaptı
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Ayşe Hatun Camisi'nin açılışını yaptı Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ankara'da yapımı tamamlanan Ayşe Hatun Camisi'nin açılışını yaptı.
25.03.2022 Gündem
Erkek öğrenci yurdundaki şiddete ailelerden tepki
Erkek öğrenci yurdundaki şiddete ailelerden tepki Esenler'de özel erkek öğrenci yurdunda çocuklara şiddet uygulayan görevli gözaltına alındı. Yurdun önüne gelen öğrencilerin aileleri duruma tepki gösterdi.
25.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Erkek Öğrenci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erkek öğrenci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.