Erkek Çocuk

Erkek Çocuk

Son dakika erkek çocuk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erkek çocuk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erkek çocuk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erkek Çocuk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erkek çocuk gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.656 erkek çocuk haberi bulunmuştur. Tüm erkek çocuk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Netanyahu yönetimiyle yan yana anılmak bile başlı başına ağır bir cezadır, utanılacak bir ayıptır. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi katildir. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi zalimdir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede Hamas'a terör iftirası atan İsrail muhiplerine asla inanmayın. Hamas bunların iddia ettiği gibi bir örgüt değildir; bilakis direniş hareketidir. Türkiye olarak hiçbir tehdide baskıya boyun eğmeden Gazze'de yaşanan katliamın, Filistin'de yaşayan zulmün sona ermesi için kalbimizle, dilimizle, elimizle her türlü çabayı gösteriyoruz." diye konuştu.
8.03.2024 Gündem
Pompalı tüfekle katliam yaptı! Annesine, babasına ve kardeşine acımadı
Pompalı tüfekle katliam yaptı! Annesine, babasına ve kardeşine acımadı Bursa'da, babası S.Y.(64) ile tartışan Abdulsamet Y. (29), pompalı tüfekle önce babasını ardından da kavgayı ayırmaya çalışan annesi Z.Y.(69) ve kardeşi M.Y.'yi(25) vurdu. Anne ve babasını olay yerinde öldüren Abdulsamet Y., saldırıdan yaralı halde kurtularak kaçmaya çalışan kardeşinin de boğazını bıçakla keserek öldürdü.
8.02.2024 Gündem
16 yıl sonra aynı acı! Şehidimizin yürek yakan hikayesi
16 yıl sonra aynı acı! Şehidimizin yürek yakan hikayesi Pençe Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu'nun acı haberi, İstanbul'un Tuzla ilçesindeki baba ocağına ulaşırken acı bir detay da ortaya çıktı.
13.01.2024 Gündem
Yüreğimize ateş düştü, 16 yıl sonra aynı acı... Şehitlerimizin isimleri belli oldu
Yüreğimize ateş düştü, 16 yıl sonra aynı acı... Şehitlerimizin isimleri belli oldu Türkiye şehitlerine ağlıyor. Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen kahramanlarımızın kimlikleri açıklandı. Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur, Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın, Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir, Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez, Piyade Üsteğmen Gökhan Delen, Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu, İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin ve Sözleşmeli Er Murat Atar'ın ailelerine şehadet haberi verildi. Şehit olan 9 askerin cenazeleri, Şırnak’ta Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in katıldığı törenle memleketlerine uğurlandı.
13.01.2024 Gündem
Rüyada Buğday Tarlası Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Buğday Tarlasında Dolaşmak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Buğday Tarlası Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Buğday Tarlasında Dolaşmak Nasıl Yorumlanır? Rüyada buğday tarlası görmek, hem iyi hem de kötü olarak yorumlanan rüyalar arasında yer alır. Bu rüya, rüyanın içeriğine göre anlam kazanır. Rüyada buğday tarlası görmek, genellikle bol kazanç, bolluk ve bereket anlamlarına gelir.
9.01.2024 Eğitim
Lise öğrencilerinin araştırma sonucu: Aileler erkek çocuklara karşı daha toleranslı
Lise öğrencilerinin araştırma sonucu: Aileler erkek çocuklara karşı daha toleranslı Erzurum’da lise öğrencileri tarafından proje yarışması çerçevesinde yapılan bir araştırmada, ailelerin erkek çocuklara karşı daha toleranslı olduğu sonucu ortaya çıktı.
24.12.2023 Gündem
83 yaşındaki Al Pacino ve 29 yaşındaki kız arkadaşı evlenecek mi?
83 yaşındaki Al Pacino ve 29 yaşındaki kız arkadaşı evlenecek mi? Hollywood yıldızı Al Pacino, haziran ayında sevgilisi Noor Alfallah'dan çocuk sahibi olmuştu. Bir erkek bebek dünyaya getiren ve açtığı velayet davasıyla usta oyuncudan her ay binlerce dolar nafaka almayı garantileyen genç kadın, oğlunun babasıyla evlenip evlenmeyeceğiyle ilgili açıklama yaptı.
29.11.2023 Magazin
Adele gizli saklı evlenmiş!
Adele gizli saklı evlenmiş! Dünyaca ünlü şarkıcı Adele, 2018 yılında nikah masasına oturduğu Simon Konecki ile boşanmış, 2021'de Rich Paul ile aşk yaşamaya başlamıştı. Adele geçtiğimiz gün yakın arkadaşı Alan Carr'ın Los Angeles’taki komedi şovuna katıldı. Şovda bulunan izleyiciler, ünlü şarkıcının program sırasında "Evlendim!" diye bağırdığını aktardı.
21.11.2023 Magazin
Aşırı sıcak ve soğuk havalar da öfkeyi tetikliyor! Öfkeyi yok saymayın, ifade edin: İlk 15 dakika önemli
Aşırı sıcak ve soğuk havalar da öfkeyi tetikliyor! Öfkeyi yok saymayın, ifade edin: İlk 15 dakika önemli Bin anlık öfke… Tartışmalar, kavgalar, cinayetler… Hepsi aslında bir anlık öfkeyle ortaya çıkıyor. Sadece insana ait de olmayan bu duygu, doğru şekilde ifade edilemediğinde işleri çığırından çıkılmaz hale getirebiliyor. Sağlıklı ve gerekli bir duygu olsa da öfkenin kontrol edilemediği durumlarda ne olacağı basına yansıyan şiddet ve ölüm haberleriyle kendini gösteriyor. Kadın cinayetleri, trafikte yol vermeme kavgaları, hekimlerin görev başında uğradıkları şiddet haberleri öfke kontrolünün sağlanamadığı durumlarda nelerin yaşanabileceğini ortaya koyuyor. Uzman Klinik Psikolog Selin Erekli de öfkeyi “Hissedilmesi son derece normal, olağan ve diğer her duygu gibi geçicidir” diye tanımlayarak yıkıcı davranışların, şiddetin doğmasının en büyük sebebinin öfkenin bastırılması olarak görüyor. İşte uzmanından öfke ve öfke kontrolüne yönelik bilgilendirici detaylar…
31.08.2023 Sağlık
Berfu Yenenler’den bikinili pozlar! 'İki çocukla böyle fizik'
Berfu Yenenler’den bikinili pozlar! 'İki çocukla böyle fizik' Miss Turkey güzeli ve iki çocuk annesi Berfu Yenenler, sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Ünlü isim bu kez bikinili pozlarını yayınladı. İki çocuk doğurmasına rağmen kusursuz fiziğiyle dikkat çekti.
14.07.2023 Magazin
Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız kimdir? Erol Ayyıldız nereli, kaç yaşında?
Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız kimdir? Erol Ayyıldız nereli, kaç yaşında? Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız oldu. Eskişehir Valisi olan Erol Ayyıldız Cumhurbaşkanı atama kararına göre Emniyet Genel Müdürü olunca merak arttı. Peki Erol Ayyıldız nereli, kaç yaşında?
26.06.2023 Gündem
Çağla Şıkel nasıl fit kalıyor? Gerçek sırrını açıkladı
Çağla Şıkel nasıl fit kalıyor? Gerçek sırrını açıkladı Emre Altuğ ile 2008-2015 yılları arasında evli kalan, bu birliktelikten Kuzey (14) ve Uzay (11) adında iki çocuğu olan Çağla Şıkel, önceki gün yönetmen Metin Arolat ile reklam çekiminde bir araya geldi. Çekim arasında açıklamlarda bulunan 44 yaşındaki manken, "İki çok hareketli erkek çocuk annesi olmak gerçekten çok zor" derken, formunun sırrını açıkladı.
30.05.2023 Magazin
Genç kızla 9 yaşındaki çocuk çarpıştı! Yanından bir an olsun ayrılmadı
Genç kızla 9 yaşındaki çocuk çarpıştı! Yanından bir an olsun ayrılmadı Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde motosikletle bisikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 17 yaşındaki genç kızla 9 yaşındaki erkek çocuk yaralandı. Kaza sonrası genç kız, yaralanan çocuğun yanından bir an olsun ayrılmadı, zaman zaman iyi olup olmadığını sordu.
25.05.2023 Yaşam
ŞOK 19-23 Mayıs aktüel katalog 2023 yayınlandı! Kablosuz saç maşası 199 TL, kırışık giderici buharlı 299 TL! Sürpriz liste...
ŞOK 19-23 Mayıs aktüel katalog 2023 yayınlandı! Kablosuz saç maşası 199 TL, kırışık giderici buharlı 299 TL! Sürpriz liste... ŞOK 19-23 Mayıs aktüel katalog 2023 yayınlandı. ŞOK ayçiçek yağının fiyatlarının düştüğü yeni hafta katalogda kadınlar için saç maşasında indirim geldi. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği sürpriz kampanyada buharlı kırışık giderici 299 TL'ye indi. Yaz döneminde en çok ihtiyaç duyulan erkek, çocuk terliklerinde de sürpriz fiyatlar yer aldı. Raflardaki yerini alan birbirinden farklı ürünler müşterilerin hizmetine sunuldu. İşte 19-23 Mayıs ŞOK aktüel katalog 2023...
18.05.2023 Ekonomi
Yonca Evcimik neden çocuk yapmadığını açıkladı!
Yonca Evcimik neden çocuk yapmadığını açıkladı! 1990’lı yıllara damga vuran 'Abone' ve 'Kendine Gel' albümlerine imza atan Yonca Evcimik, İpek Açar'ın TRT Müzik'te ekranlara gelen 'İpek Yolu' programına konuk oldu. 1994 yılında dünyaevine girdiği Harun Özakıncı'dan 1997'de boşanan ünlü şarkıcı, çocuk sahibi olmak istememe nedenini anlattı.
17.05.2023 Magazin
Sharon Stone:Çocuğumun velayetini sahneler yüzünden kaybettim
Sharon Stone:Çocuğumun velayetini sahneler yüzünden kaybettim Ünlü oyuncu Sharon Stone, kendisini şöhrete kavuşturan Temel İçgüdü filmi hakkında olay yaratan açıklamalarda bulundu. 2000 yılında o zamanki eşi Phil Bronstein ile bir erkek çocuk evlat edinen Stone, katıldığı programda oğlunun velayetini nasıl kaybettiğini söyledi.
8.03.2023 Magazin
Minik Ayşe depremden 7 saat sonra canlı olarak kurtarıldı
Minik Ayşe depremden 7 saat sonra canlı olarak kurtarıldı Kahramanmaraş’ta enkaz altında kalan 5 yaşındaki çocuk, depremden 7 saat sonra canlı olarak kurtarıldı. Babasının elini bir an olsun bırakmayan minik Ayşe, kameralara yansıdı.
6.02.2023 Gündem
ABD'de bir George Floyd vakası daha! Dünya bunu konuşuyor, protestolar başladı
ABD'de bir George Floyd vakası daha! Dünya bunu konuşuyor, protestolar başladı ABD'nin Tennessee eyaletinde 7 Ocak’ta polisler tarafından trafikte durdurularak dövülen ve aldığı yaralar sonucu kaldırıldığı hastanede 3 gün sonra hayatını kaybeden siyahi Tyre Nichols'un darp edildiği anların görüntüleri kamuoyuyla paylaşıldı. GÖrüntüler dünyada adeta deprem etkisi yarattı, Batı medyası talihsiz adamın son sözlerini manşetlerine taşıdı.
28.01.2023 Dünya
Burcu Kara bebeğiyle yeni karesini paylaştı: Bir küçük süt meselesi...
Burcu Kara bebeğiyle yeni karesini paylaştı: Bir küçük süt meselesi... Bir süredir ekranlardan uzak olan ve geçtiğimiz günlerde ikinci çocuğunu kucağına alan Burcu Kara, Instagram hesabından minik oğluyla pozunu paylaştı.
13.12.2022 Magazin
Burcu Kara ile Fırat Parlak'ın ikinci bebekleri dünyaya geldi
Burcu Kara ile Fırat Parlak'ın ikinci bebekleri dünyaya geldi Bir süredir ekranlardan uzak olan ve şimdilerde yönetmen Fırat Parlak ile mutlu bir evlilik sürdüren ve Ali Çınar adında 5 yaşında bir oğlu bulunan oyuncu Burcu Kara, ikinci bebeğini de kucağına aldı. Mutlu haberi sosyal medya hesabından paylaşan Kara'ya, başta ünlü isimler olmak üzere tüm sevenlerinden iyi dileklerini ileten mesajlar geldi.
3.12.2022 Magazin
TBMM Başkanı Şentop'tan Cumhuriyet Bayramı mesajı
TBMM Başkanı Şentop'tan Cumhuriyet Bayramı mesajı TBMM Başkanı Şentop, Cumhuriyet'in, demokrasi ile beraber milli egemenliğin somutlaşmış nizamı olduğunu belirterek "'Güçlü ve tam bağımsız Türkiye' ideali ve 'barış ve huzurun teminatı güçlü Türkiye' anlayışımız her geçen gün çok daha büyük güç ve kararlılık kazanmaktadır." dedi.
29.10.2022 Siyaset
Erden Timur kimdir, serveti ne, kaç yaşında? Erden Timur ne açıklama yaptı?
Erden Timur kimdir, serveti ne, kaç yaşında? Erden Timur ne açıklama yaptı? Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur Nef Stadyumu Basın Toplantı Odası'nda gündeme dair düzenlenen basın toplantısı yaptı. Peki, Erden Timur kimdir, ne açıklama yaptı?
20.10.2022 Şampiy10
Seda Bakan kızlarını paylaştı!
Seda Bakan kızlarını paylaştı! Dijital bir platformda yayınlanan 'Zeytin Ağacı' dizisinde 'Leyla' karakterine hayat veren Seda Bakan, geçtiğimiz haftalarda ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. 'Ela' adını verdiği bebeğiyle ilgilenen 36 yaşındaki güzel oyuncu, son olarak kızlarının fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Çiçeği burnunda anne Bakan'ın paylaşımı büyük ilgi gördü.
18.09.2022 Magazin
Ankara'da sokakta çocuk cesedi bulundu
Ankara'da sokakta çocuk cesedi bulundu Ankara'nın Keçiören ilçesinde, kaldırımda aydınlatma direğinin yanında 3 yaşlarında erkek çocuk cesedi bulundu.
6.09.2022 Yaşam
Şentop'tan Yunanistan'a: Bir asır önceki trajedinizi unutmayın
Şentop'tan Yunanistan'a: Bir asır önceki trajedinizi unutmayın TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Yunanistan'ın son dönemde yaptığı hava ihlalleri ve tacizlerine ilişkin, "Bir asır önceki trajedinizi unutmayın. Eğer unutursanız, bugün de akıbetiniz aynı ve belki daha kötü olacaktır. Biz, komşularımızla barış içinde yaşamak istiyoruz; sorunlarımızı uluslararası hukuk çerçevesinde, diplomatik yollarla çözme taraftarıyız ama bunu zayıflık olarak kabul ediyorlarsa, bilsinler ki vatanımız için yapabileceklerimizin sınırı yoktur" dedi.
29.08.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Erkek Çocuk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erkek çocuk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.