Erkek Çocuğu

Erkek Çocuğu

Son dakika erkek çocuğu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erkek çocuğu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erkek çocuğu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erkek Çocuğu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erkek çocuğu gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.984 erkek çocuğu haberi bulunmuştur. Tüm erkek çocuğu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bu inanışa en çok Adana'da rastlanıyor: Hamileler bunu yaparak bebeğin cinsiyetini belirliyor!
Bu inanışa en çok Adana'da rastlanıyor: Hamileler bunu yaparak bebeğin cinsiyetini belirliyor! Adana'nın Pozantı ilçesine ait gelenek ve görenekler yüzyıllardır devam ediyor. Yapılan pek çok araştırmada kadınların doğum öncesi, doğum sırası ve doğum sonrasın dönemlerde başvurdukları inanış ve uygulamalar yer almıştır. Kadınların gebelik sürecinde yaptıkları uygulamalar, bebeğin cinsiyetini ve nasıl görüneceğini bile belirleyebiliyor. İşte Adanalı kadınların ilginç doğum inanışları...
22.03.2024 Adana
Kardeşe zekat verilir mi? Evli kız kardeşe zekat, fitre verilir mi?
Kardeşe zekat verilir mi? Evli kız kardeşe zekat, fitre verilir mi? Ramazan ayının önemli meselesi zekat ve fitre, 2024 yılında da müslümanların gündemindeki yerini aldı. Zengin müslümanların mallarının bir kısmını fakirlere vermesi anlmaına gelen zekat, hem veren de hem de alanda bazı özellik ve şartlar oluşması lazım gelir. Peki kardeşe zekat verilir mi? Evli kız kardeşe fitre verilir mi?
18.03.2024 Gündem
Emre Altuğ'un aşk itirafı! ‘Aşık olmayı özlüyorum’
Emre Altuğ'un aşk itirafı! ‘Aşık olmayı özlüyorum’ Yalı Çapkını dizisinde rol alan oyuncu Emre Altuğ, Youtube'da yayınlanan bir programa katıldı. Altuğ, kendisi ve hayatına dair birçok bilinmeyeni paylaşırken aşk itirafında da bulundu.
17.02.2024 Magazin
Ezgi Mola Enis Arıkan küs mü? Yakın arkadaşlar Enis Arıkan Ezgi Mola küstü mü, neden?
Ezgi Mola Enis Arıkan küs mü? Yakın arkadaşlar Enis Arıkan Ezgi Mola küstü mü, neden? Dostlukları uzun yıllara dayanan birbirine olan bağlılıklarıyla imrendiren Enis Arıkan ile Ezgi Mola’nın küs olduğu iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Enis Arıkan ile Ezgi Mola neden küstüğü ise merak konusu oldu.
9.01.2024 Magazin
Bursa'da yangın faciası! 1,5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Bursa'da yangın faciası! 1,5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti Bursa’da Uludağ'ın eteklerindeki müstakil bir evde çıkan yangında 1,5 yaşındaki erkek çocuğu hayatını kaybetti. Alevleri söndürmek isteyen anne de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
17.11.2023 Gündem
Metin Akpınar'ın eşi kim? Göksel Özdoğdu kimdir, kaç yaşında, Metin Akpınar’la nasıl tanıştı? İşte evlilik hikayesi…
Metin Akpınar'ın eşi kim? Göksel Özdoğdu kimdir, kaç yaşında, Metin Akpınar’la nasıl tanıştı? İşte evlilik hikayesi… Metin Akpınar’ın Duygu Nebioğlu’nun kızı olduğu haberleri ardından Usta oyuncu Metin Akpınar'ın özel hayatı merak konusu oldu. Akpınar Göksel Özdoğdu ile 62 yıllık evli. Söz konusu haberler sonrası Metin Akpınar'ın eşi Göksel Özdoğdu da sorgulanmaya başlandı.
13.10.2023 Magazin
Karnındaki şişkinliği apandisit sandı şifreli hamilelik çıktı!
Karnındaki şişkinliği apandisit sandı şifreli hamilelik çıktı! Genç kadın aylardır karnındaki şişliği apandisit sanıyordu ama gerçek çok farklı çıktı. Şans eseri hamile kaldığını anlayan kadın bir anda kendini doğumhanede buldu.
17.07.2023 Dünya
Berfu Yenenler’den bikinili pozlar! 'İki çocukla böyle fizik'
Berfu Yenenler’den bikinili pozlar! 'İki çocukla böyle fizik' Miss Turkey güzeli ve iki çocuk annesi Berfu Yenenler, sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Ünlü isim bu kez bikinili pozlarını yayınladı. İki çocuk doğurmasına rağmen kusursuz fiziğiyle dikkat çekti.
14.07.2023 Magazin
Esra Erol'dan duygusal mesaj: Mutluluğun resmini çizer misin dediler çizdim
Esra Erol'dan duygusal mesaj: Mutluluğun resmini çizer misin dediler çizdim Ali Özbir ve sunucu eşi Esra Erol sosyal medya pozlarıyla dikkat çekti. İki oğlunun babası Ali Özbir'in doğum gününü ve 13. Evlilik yıl dönümünü kutlayan sunucu Esra Erol'un paylaşımına yorum ve beğeni yağdı.
2.07.2023 Magazin
Velayet davası sonrası avukat çifte kabusu yaşattılar! 'Vicdanım buna izin vermedi'
Velayet davası sonrası avukat çifte kabusu yaşattılar! 'Vicdanım buna izin vermedi' Bursa'da, velayet davası sonrası müvekkillerinin oğlu İ.E.'yi (7), polis merkezinden teslim alan avukat çift Aleyna Kübra Kanalcı (25) ve Muharrem Kanalcı’nın (27) otomobilinin önü, çocuğun babası ve yakınları tarafından kesildi. Avukat çifti darbedip İ.E.'yi alan 4 şüpheliden baba Kadir Ekmen (36) ile kardeşi Muhammet Ekmen (29) tutuklandı. Kadir Ekmen, ifadesinde, "Çocuğum karakoldan dışarı çıkınca benim arabama koştu. Vicdanım buna izin vermedi. Beni resmen suça teşvik ettiler. Sabrımı zorladılar" dedi.
23.06.2023 Yaşam
Rüyada Serçe Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Serçe Görmek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Serçe Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Serçe Görmek Nasıl Yorumlanır? Hem sevimli görüntüsü hem de ötüşü ile en çok beğeni toplayan kuşlar içinde serçe gelir. Sevimliliği ve pek çok özelliğinin yanında pek çok insanın da rüyasına girer. Her insan, farklı zamanlar içinde bazı hayvan çeşitlerini rüyasında görür. Özellikle de kuşlar, en çok rüyaya giren hayvanlar içinde yer alır. Bunlar içinde yer alan muhabbet kuşları ve papağan ile birlikte serçe kuşları da çok fazla rüyada görülür. Rüyalar ise, rüya alimlerinin nasıl bir rüya görüldüğüne göre farklı yorumları internetten okunabilir. 
30.05.2023 Yaşam
Kadın katilin elektrikli sandalyede tarihe geçen sonu! Ölümü beklerken ABD Başkanı Roosevelt’ten gelen yanıt şok etti...
Kadın katilin elektrikli sandalyede tarihe geçen sonu! Ölümü beklerken ABD Başkanı Roosevelt’ten gelen yanıt şok etti... ABD'de yaşanan korkunç olaydan sonra ilk kez bir kadın elektrikli sandalyede idam edilecekti. Olayın kahramanı üvey kızını korkunç bir şekilde katleden Martha Place idi. 19. yüzyılın sonunda ABD’de yeni yeni denenmeye başlayan elektrikli sandalyeyle idam şeklinin ilk kadın kurbanı Martha Place olmuştu. Martha’nın işlediği suçlar ise hem o dönem duruşmada bulunanların hem de günümüzde okuyanların kanını donduran cinsten.
9.05.2023 Dünya
Türkan'ın komşuları evini taşlıyor!
Türkan'ın komşuları evini taşlıyor! Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş 45. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Türkan ve Somer bebeklerinin cinsiyetlerini öğreniyorlar.
7.04.2023 Televizyon
Pelin Karahan'dan üçüncü çocuk açıklaması!
Pelin Karahan'dan üçüncü çocuk açıklaması! Ünlü oyuncu Pelin Karahan, önceki gün Etiler'de görüntülendi. İki erkek çocuğu olan Pelin Karahan'ın 'Bir de kızınız olsun istemez miydiniz?' sorusuna bakın ne yanıt verdi.
23.03.2023 Magazin
Deprem felaketinde 5. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 5. gün! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 17 bin 674’e yükseldi. Öte yandan deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmalarından peş peşe mucize haberleri geliyor. İşte haberin detayları...
10.02.2023 Gündem
Orhan Tatar kimdir? AFAD Deprem Risk ve Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar nereli, kaç yaşında?
Orhan Tatar kimdir? AFAD Deprem Risk ve Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar nereli, kaç yaşında? AFAD Deprem Risk Azaltma Genel Müdürü Prof. Dr. Orhan Tatar ismi Kahramanmaraş'ta yaşanan 7,7 büyüklüğündeki deprem ile gündeme geldi. Tatar, depreme ilişkin verileri kamuoyuyla paylaşırken hakkındaki aramalar da artıyor. Peki, Prof. Dr. Orhan Tatar kimdir, AFAD Deprem Risk ve Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar nereli, kaç yaşında?
7.02.2023 Gündem
Enkazda tek başına kurtarılmayı bekledi! Vatandaşlar seferber oldu
Enkazda tek başına kurtarılmayı bekledi! Vatandaşlar seferber oldu Hatay'ın Antakya ilçesinde depremde yıkılan binada, belden aşağısı enkaz altında kalan 7- 8 yaşlarındaki erkek çocuğu, kurtarılmayı bekliyor. Suriyeli olduğu, anne ve babasının da enkaz altında kaldığı belirtilen çocuk, yaşadığı şok nedeniyle konuşamıyor.
7.02.2023 Gündem
Mahzeninden 6 küçük çocuk çıktı! Kimliği ve nedeni şoke etti
Mahzeninden 6 küçük çocuk çıktı! Kimliği ve nedeni şoke etti Avusturya'nın Obritz köyünde komşularının 'çocuk ağlaması' sesi duyması üzerine polise şikayet ettiği 54 yaşındaki adamın mahzeninde 6 küçük çocuk bulundu. Adamın gerçek kimliği ve çocukların neden mahzende olduğu ise bugün İngiliz medyasının en çok konuşulan hikayelerinden biri oldu.
30.01.2023 Dünya
ABD bu skandalla çalkalanıyor! Eşcinsel çiftten evlatlık çocuklarına iğrenç işkence
ABD bu skandalla çalkalanıyor! Eşcinsel çiftten evlatlık çocuklarına iğrenç işkence ABD'de yaşayan eşcinsel çift iki erkek çocuğu evlat edindi. Sosyal medyadan mutlu aile pozları paylaşılsa da durumun iç yüzü hiç de göründüğü gibi değildi. Ülke bu iğrenç olayla çalkalanıyor.
22.01.2023 Dünya
Fahriye Evcen, ikinci kez anne oldu!
Fahriye Evcen, ikinci kez anne oldu! Fahriye Evcen-Burak Özçivit çiftinin ikinci bebekleri bugün dünyaya geldi. Evcen, bugün Teşvikiye'de özel bir hastanede öğlen saatlerinde doğum yaptı. Burak Özçivit, doğum sırasında eşi Fahriye Evcen'i yalnız bırakmadı.2017 yılında evlenen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, ikinci bebeklerini kucaklarına aldı. Bugün öğlen saatlerinde sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen bebeğe çift "Kerem" adını verdi.
18.01.2023 Magazin
Her şeyi annelerine anlattılar! Kız ve erkek kardeşini istismar etti
Her şeyi annelerine anlattılar! Kız ve erkek kardeşini istismar etti Diyarbakır'da 15 yaşındaki üvey kız kardeşini taciz edip, 14 yaşındaki üvey erkek kardeşine cinsel istismarda bulunan Emin Ö. (24), annenin şikayetiyle gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.
24.12.2022 Yaşam
Özlem Yıldız'dan olay itiraf: Mehmet Ali Erbil pişmanlığı mı?
Özlem Yıldız'dan olay itiraf: Mehmet Ali Erbil pişmanlığı mı? Fit hali ve güzelliği ile genç kızlara taş çıkaran Özlem Yıldız, yıllar önce Mehmet Ali Erbil ile ciddi bir ilişki yaşamış, ikilinin o dönem nişanlandıkları yönünde haberler de çıkmıştı. Uzun zamandır hayatında kimse olmayan güzel sunucu, kendisinden 23 yaş büyük şovmen hakkında konuştu.
16.12.2022 Magazin
15 yaşındaki çocuğun midesinden 1 metrelik şarj kablosu ve toka çıktı
15 yaşındaki çocuğun midesinden 1 metrelik şarj kablosu ve toka çıktı Diyarbakır'da kusma ve bulantı şikayetiyle hastaneye götürülen, çekilen röntgeninde 1 metrelik şarj kablosu ve toka yuttuğu tespit edilen 15 yaşındaki erkek çocuğu, Elazığda gerçekleştirilen operasyonla yuttuğu cisimlerden kurtuldu.
15.12.2022 Yaşam
Celal Erdoğan öldü mü, neden öldü? Celal Erdoğan kimdir, kaç yaşında, nereli, cenaze töreni ne zaman ve nerede?
Celal Erdoğan öldü mü, neden öldü? Celal Erdoğan kimdir, kaç yaşında, nereli, cenaze töreni ne zaman ve nerede? AK Parti’nin önemli isimlerinden Celal Erdoğan hayatını kaybetti. Celal Erdoğan’ın vefat haberi sonrasında Celal Erdoğan neden öldü, Celal Erdoğan kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Celal Erdoğan cenaze töreni ve ölüm nedeni…
29.11.2022 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu neden öldü? Celal Kılıçdaroğlu kimdir, kaç yaşında öldü, hastalığı neydi?
Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu neden öldü? Celal Kılıçdaroğlu kimdir, kaç yaşında öldü, hastalığı neydi? Celal kılıçdaroğlu kimdir, neden öldü, Kemal Kılıçdaroğlu kardeşi için ne dedi? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu hayatını kaybetti. Peki, Celal Kılıçdaroğlu’nun hastalığı neydi?
19.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Erkek Çocuğu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erkek çocuğu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.