Eritre

Eritre

Son dakika eritre haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eritre ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eritre haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eritre

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eritre gelişmeleri de dahil olmak üzere 243 eritre haberi bulunmuştur. Tüm eritre haberleri aşağıda listelenmiştir.
Büyükelçi atamaları Resmi Gazete’de
Büyükelçi atamaları Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan atama kararları ile 4 ülkeye büyükelçi ataması yapıldı.
13.11.2023 Gündem
Putin: 25 ila 50 bin ton tahılı Afrika’ya ücretsiz verebiliriz
Putin: 25 ila 50 bin ton tahılı Afrika’ya ücretsiz verebiliriz Vahdet AYAZ, (DHA)- Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, St. Petersburg’da düzenlenen Rusya-Afrika Ekonomik ve İnsani Forumu’nda yaptığı konuşmada, 3-4 ay içinde 25 ila 50 bin ton tahılı Afrika’da 6 ülkeye ücretsiz olarak gönderebileceklerini söyledi.
27.07.2023 Dünya
BM'den flaş Rusya kararı! İşte Türkiye'nin tutumu ve reddeden ülkeler
BM'den flaş Rusya kararı! İşte Türkiye'nin tutumu ve reddeden ülkeler BM Genel Kurulu, Rusya'nın Ukrayna Bölgelerini yasa dışı ilhakını kınayan kararı 143 ülkenin oyuyla kabul etti. Rusya, Belarus, Kuzey Kore, Suriye ve Nikaragua red oyu verirken 35 ülke de çekimser kaldı. Türkiye ise bu ilhakı kınayan ülkeler arasında yer aldı.
12.10.2022 Dünya
11 Ekim ne günü, 11 Ekim tarihte dünyada ne oldu? 11 Ekim tarihinde kim doğdu, kim öldü? İşte, 9 Ekim'de yaşananlar…
11 Ekim ne günü, 11 Ekim tarihte dünyada ne oldu? 11 Ekim tarihinde kim doğdu, kim öldü? İşte, 9 Ekim'de yaşananlar… Tarihte bugün yaşanmış yeni doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olayları haberimizde kronolojik olarak sıraladık. Peki, 11 Ekim tarihinde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar oldu? 11 Ekim ne günü? İşte, 11 Ekim'de yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
11.10.2022 Gündem
İstanbul’da düzensiz sığınmacılara soluk aldırılmıyor
İstanbul’da düzensiz sığınmacılara soluk aldırılmıyor Doğu Afrika, Orta ve Güney Asya bölgelerinden yasadışı yollarla gelip, Türkiye’ye giriş yapan ve İstanbul’a kadar ulaştığı belirtilen 199 göçmenin yakalandığı açıklandı. Polis tarafından toplanan düzensiz göçmenlerin, sınır dışı edilmek üzere kentin belli bölgelerinde bulunan göçmen gözaltı kamplarına alındığı öğrenildi.
23.05.2022 Yaşam
İzmir'de 63 kaçak göçmen yakalandı
İzmir'de 63 kaçak göçmen yakalandı İzmir'in Çeşme ilçesinde, karada ve denizde yasa dışı yollardan Yunanistan'a geçmeye çalıştığı belirlenen 63 kaçak göçmen yakalandı.
10.05.2022 Yaşam
Üçüncü ülkeler listesi! Üçüncü ülke vatandaşı nedir, Türkiye 3. ülke vatandaşı mı?
Üçüncü ülkeler listesi! Üçüncü ülke vatandaşı nedir, Türkiye 3. ülke vatandaşı mı? “Üçüncü ülke vatandaşı nedir? ve “Türkiye 3. ülke vatandaşı mı?” sorularına yanıt aranıyor. Rusya, üçüncü ülkelere beyaz şeker ve şeker kamışı ihracatını, Avrasya Ekonomik Birliğine (AEB) de tahıl ihracatını geçici olarak yasakladı.
15.03.2022 Dünya
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'den Rusya'ya sert tepki: Karadeniz'in dibini görecekler
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'den Rusya'ya sert tepki: Karadeniz'in dibini görecekler Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin sekizinci gününde son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Daha önce bu savaştan galip çıkacaklarını söyleyen ve Avrupa’ya çağrıda bulunan Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, yeni açıklamasında “Biz gerçekten güçlü olmaya devam ediyoruz. Onlar taktiklerini değiştirmek zorunda kalıyor. Onlar bizim topraklarımızda ciddi bir şey yapamadıklarını kabul etmesi lazım. Onlar Karadeniz'in dibini görecekler. Buna layıklar” dedi.
3.03.2022 Dünya
Ukrayna büyük direnişe hazırlanıyor! Son kale
Ukrayna büyük direnişe hazırlanıyor! Son kale Rusya Ukrayna'nın büyük kentlerini sivil hayatını hiçe sayarak ağır bombardıman altında tutuyor. Harkov, Herson, Çernihiv ve Mariupol'a saldırılar sürerken, başkent Kiev büyük savunmaya hazırlanıyor.
3.03.2022 Dünya
Paris Anlaşması nedir, Paris İklim Anlaşması ne zaman yürürlüğe girecek? Paris iklim anlaşması maddeleri nelerdir?
Paris Anlaşması nedir, Paris İklim Anlaşması ne zaman yürürlüğe girecek? Paris iklim anlaşması maddeleri nelerdir? Cumhurbaşkanı kararı ile Paris Anlaşması'nın yürürlüğe gireceği tarih belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 21 Eylül'de BM Genel Kurulunda yaptığı açıklamada Türkiye'nin Paris Anlaşması'nı onaylayacağını ve 2053 için net sıfır emisyon hedefinin benimseneceğini bildirmişti. Peki, Paris İklim Anlaşması ne zaman yürürlüğe girecek? Paris Anlaşması nedir, Paris iklim anlaşması maddeleri nelerdir?
4.11.2021 Gündem
DSÖ: Koronavirüs ölümlerinde bu yılın en düşük rakamları görüldü
DSÖ: Koronavirüs ölümlerinde bu yılın en düşük rakamları görüldü Dünya Sağlık Örgütü, dünyada koronavirüs kaynaklı ölümlerde düşüşün sürdüğünü ve bu yılın en düşük can kaybı rakamlarının görüldüğünü açıkladı.
13.10.2021 Dünya
Paris iklim anlaşması nedir? Paris İklim Anlaşması'nın önemi ne, anlaşma neleri kapsıyor?
Paris iklim anlaşması nedir? Paris İklim Anlaşması'nın önemi ne, anlaşma neleri kapsıyor? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Paris İklim Anlaşması'nı TBMM'ye gönderdiğini duyurdu. Erdoğan, Salı günü Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'nda, Paris İklim Anlaşması'nı ekim ayında TBMM'nin onayına sunmayı planladıklarını duyurmuştu. Türkiye, bu kararla 6 yıl önce imzaladığı anlaşmayı resmen yürürlüğe koymak için adım attı. Peki, Paris iklim anlaşması nedir? Paris İklim Anlaşması'nın önemi ne, anlaşma neleri kapsıyor?
1.10.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Paris İklim Anlaşması'nı Meclis'e gönderdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Paris İklim Anlaşması'nı Meclis'e gönderdi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paris İklim Anlaşması'nı TBMM'ye gönderdi. AK Parti, 65 maddelik Vergi Usul Kanunu'nda değişiklik öngören yasa teklifini Meclis Başkanlığı'na sundu.
1.10.2021 Gündem
Eritreli Natabay Tinsiew 127 yaşında hayatını kaybetti
Eritreli Natabay Tinsiew 127 yaşında hayatını kaybetti Dünyanın en yaşlı insanlarından biri olan Eritreli Natabay Tinsiew, 127 yaşında hayatını kaybetti.
29.09.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu! Yeni dönem! 9 ana başlıkta 32 hedef 81 eylem
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu! Yeni dönem! 9 ana başlıkta 32 hedef 81 eylem Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasının ardından Paris İklim Anlaşması, önümüzdeki ay Meclis’in onayına sunulacak. 9 ana başlık altında 32 hedef ve 81 eylemi içeren plan hazırlayan Türkiye, 2030’a kadar sera gazı emisyonunda yüzde 21 artıştan azaltım yapacak.
23.09.2021 Gündem
Paris iklim anlaşması nedir? Paris iklim anlaşması neden önemli, Türkiye ne zaman imzalayacak?
Paris iklim anlaşması nedir? Paris iklim anlaşması neden önemli, Türkiye ne zaman imzalayacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye'nin Paris İklim Anlaşmasına taraf olması kararını TBMM'ye sunulacağını ifade etti. Türkiye ayrıca Avrupa yeşil mutabakatı konusunda da seri adımlar atacak. Türkiye'nin iklim değişikliği ile mücadele konusunda kararlı adımlar atacaktır. Söz konusu açıklamanın ardından Paris iklim anlaşması nedir? sorusuna yanıt aranmaya başladı.
21.09.2021 Gündem
Sudan nerede? Darbe girişimi yapılan Sudan hangi kıtada, haritadaki yeri!
Sudan nerede? Darbe girişimi yapılan Sudan hangi kıtada, haritadaki yeri! Hartum'da darbeci askerler, yönetimi ele geçirmeye çalıştı. Hükümet yetkilileri, darbe girişiminin başarısız olduğunu duyurdu. Sudan Egemenlik Konseyi Sözcüsü Muhammed El Feki Süleyman, durumun kontrol altında olduğunu belirtti. Söz konusu gelişmenin ardından Sudan nerede, hangi kıtada? soruları arttı. İşte Sudan’ın haritası…
21.09.2021 Gündem
Etiyopya takvimi neden geride? Etiyopya hangi yılda, coğrafi olarak nerede? Etiyopya saat ve takvim sistemi…
Etiyopya takvimi neden geride? Etiyopya hangi yılda, coğrafi olarak nerede? Etiyopya saat ve takvim sistemi… Kendine özgü takvim ve saat sistemi kullanan Etiyopya'da çarşı ve pazarlara akın eden halk yılbaşı hazırlıklarını tamamlandı. Başbakan Abiy Ahmed, yeni yıl öncesi kutlama mesajı yayımladı ve başkent Addis Ababa'daki yaşlı ve engellilere yılbaşı hediyesi dağıttı. Peki, Etiyopya takvimi neden geride? Etiyopya hangi yılda, coğrafi olarak nerede? Etiyopya saat ve takvim sistemi…
11.09.2021 Gündem
O ülke yarın 2014 yılına girecek! Başbakandan yeni yıl mesajı
O ülke yarın 2014 yılına girecek! Başbakandan yeni yıl mesajı Doğu Afrika ülkesi Etiyopya, yarın 2014 yılına girmeye hazırlanıyor.
10.09.2021 Dünya
Sudan nerede, hangi kıtada? Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı el-Burhan kimdir?
Sudan nerede, hangi kıtada? Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı el-Burhan kimdir? Sudan nerede, Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı kimdir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı Orgeneral el-Burhan'ı resmi törenle karşıladı. Söz konusu haberinden ardından Sudan ve El-Burhan hakkında arama yapılmaya başlandı.
12.08.2021 Gündem
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! Büyükelçi Erdoğan Kök merkeze alındı...
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! Büyükelçi Erdoğan Kök merkeze alındı... Suudi Arabistan Krallığı nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Erdoğan Kök merkeze alındı, yerine Fatih Ulusoy atandı. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürü Mustafa Özderyol görevinden alındı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Adıyaman İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Ekinci görevinden alındı. Tarım ve Orman Bakanlığı Kırşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Kenan Şahin görevinden alındı.
10.07.2021 Gündem
Göçmen faciası! Çok sayıda ölü var
Göçmen faciası! Çok sayıda ölü var Son dakika haberi... Tunus açıklarında bir göçmen botu battı. En az 43 kişi boğularak hayatını kaybederken, 84 kişinin kurtarıldığı açıklandı.
3.07.2021 Dünya
DSÖ'den korkutan açıklama! 7 ülkede artışın sürüyor!
DSÖ'den korkutan açıklama! 7 ülkede artışın sürüyor! Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Afrika genelinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarında azalış görülmesine rağmen 7 ülkede artışın sürdüğünü duyurdu.
18.05.2021 Dünya
26 ülke büyükelçiliğine atama yapıldı
26 ülke büyükelçiliğine atama yapıldı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı. 4 uluslararası örgüt daimi temsilcisi ile 22 ülke büyükelçisi merkeze alındı. Merkeze çekilen uluslararası örgüt daimi temsilciliklerine ve 26 ülke büyükelçiliğine atama yapıldı.
13.02.2021 Gündem
Afrika kıtasında Kovid-19 vaka sayısı 2 milyon 376 bini aştı
Afrika kıtasında Kovid-19 vaka sayısı 2 milyon 376 bini aştı Afrika kıtasında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edilenlerin sayısı 2 milyon 376 bini geçti.
13.12.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Eritre ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eritre haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.