Ensest

Ensest

Son dakika ensest haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ensest ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ensest haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ensest

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ensest gelişmeleri de dahil olmak üzere 212 ensest haberi bulunmuştur. Tüm ensest haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pedofili ne demek, pedofili nedir?
Pedofili ne demek, pedofili nedir? Pedofili kavramı zaman zaman gündeme geliyor. En az altı ay boyunca tekrarlayan cinsel fanteziler, dürtüsel istekler ya da bir çocukla cinsel etkileşimi içeren davranışlar olarak tanımlanan pedofili ne demek, pedofili nedir?
30.08.2022 Sağlık
Mahremiyet ilk 6 yılda öğretilmeli!
Mahremiyet ilk 6 yılda öğretilmeli! Çocuğun gelişiminde özel alan kavramı ve mahremiyet duygusunun çok önemli olduğunu vurgulayan Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan, mahremiyet kavramının yaşamın ilk 6 yılında mutlaka öğretilmesi gerektiğini söyledi. Özel alan ve mahremiyet konusunda özellikle aileye çok önemli görevler düştüğünü kaydeden Prof. Dr. Nevzat Tarhan, 4 yaşına kadar çocuğa tuvalet ve banyoyu tek başına kullanmayı, yalnız uyumayı, tek başına giyinmeyi öğretmek gerektiğine dikkat çekti. Tarhan, çocuğu severken cinsel bölgelerinin ise sevgi alanı olarak kullanılmaması gerektiğinin de altını çiziyor.
10.04.2022 Sağlık
RTÜK'ten Exxen'e 'Konuşanlar' cezası
RTÜK'ten Exxen'e 'Konuşanlar' cezası Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), küfür ve argo ifadelerin kullanıldığı 'Konuşanlar' programı nedeniyle, dijital içerik platformu Exxen'e  idari para cezası ve katalogdan çıkarma müeyyidesi uyguladı.
15.12.2021 Televizyon
Beşiktaş- Medipol Başakşehir: 3-2
Beşiktaş- Medipol Başakşehir: 3-2 Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Beşiktaş, Başakşehir'i 3-2 mağlup ederek finale yükseldi.
16.03.2021 Futbol
Polonya'da kürtaj yasasına erteleme kararı
Polonya'da kürtaj yasasına erteleme kararı Polonya’da kadınların kısıtlı olan kürtaj yasasının daha fazla sıkılaştırılması kararına karşı düzenledikleri eylemlerin ardından, Anayasa Mahkemesi kararının resmi olarak yayınlanmasını ve yürürlüğe girmesini ertelediği açıklandı.
5.11.2020 Dünya
Kürtaj yasağı Polonya'yı karıştırdı! Polis biber gazı kullandı, 15 kişi gözaltında
Kürtaj yasağı Polonya'yı karıştırdı! Polis biber gazı kullandı, 15 kişi gözaltında Polonya'da kürtajı neredeyse tümüyle yasaklayan mahkeme kararının ardından başkent Varşova'da gösteriler düzenlendi. Göstericiler mumlar ve üzerinde 'işkence' yazılı pankartlar taşıdı. Göstericiler sabah erken saatlerde dağıldı, 15 kişi gözaltına alındı. Ülkede bugün yeni gösteriler düzenlenmesi bekleniyor.
23.10.2020 Dünya
'Ben bi şeytanın eline düştüm' diye yazdı ve...
'Ben bi şeytanın eline düştüm' diye yazdı ve... Antalya'da amcasının oğlu tarafından 6 yaşından itibaren cinsel saldırıya uğrayan Ayşenur G.'nin (22) 'Ben bi şeytanın eline düştüm' yazılı mektup bırakıp intihar etmesinin ardından 14 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin S.'nin (30) Yargıtay kararıyla tahliye edilmesi tepki aldı. Ailenin avukatı Müge Gezginci, Yargıtay'ın beraat kararı verilmesini de istediği amcaoğlunun 12 Kasım günü yeniden yargılanacağını belirterek, "Duruşmada bu adamın tutuklanması ve hakettiği cezayı almasını, herhangi bir iyi hal indirimi uygulanmamasını talep ediyoruz" dedi.
1.11.2019 Yaşam
ABD'de Trump yönetiminin kürtaj kısıtlamaları yürürlükte
ABD'de Trump yönetiminin kürtaj kısıtlamaları yürürlükte ABD'de kamu fonlarıyla finanse edilen aile planlaması kliniklerinde kürtaj tavsiyesi yapılmasına kısıtlama getiren, bu poliklinikler ile kürtaj kliniklerinin birbirinden tamamen ayrılmasını öngören düzenleme yürürlüğe girdi.
16.07.2019 Dünya
ABD'nin Alabama eyaletinde kürtajı yasaklayan tasarı kabul edildi
ABD'nin Alabama eyaletinde kürtajı yasaklayan tasarı kabul edildi Amerika Birleşik Devletleri'ndeki muhafazakar Alabama eyaletinde, kürtajı çok istisnai durumlar dışında yasaklayan yasa tasarısı kabul edildi.
15.05.2019 Dünya
‘Suriyeli kızlar başlık parasına satılıyor!’
‘Suriyeli kızlar başlık parasına satılıyor!’ Yapılan araştırmaya göre, cinsel suç mağduru olan çocukların oranı dört yılda yüzde 33 arttı. Suriyeli bazı mülteci kız çocuklarının da yaşlı adamlara başlık parasına satıldığı belirtiliyor.
27.05.2018 Gündem
İrlanda kürtaj için sandık başında
İrlanda kürtaj için sandık başında Halkının büyük çoğunluğu koyu Katolik olan ve AB ülkeleri arasında en sert kürtaj yasasına sahip İrlanda’da bugün kürtaj referandumu yapılıyor.
25.05.2018 Dünya
İrlanda cuma günü kürtaj referandumuna gidecek! İşte bilinmesi gerekenler...
İrlanda cuma günü kürtaj referandumuna gidecek! İşte bilinmesi gerekenler... İrlanda, Cuma günü kürtaj konusunu referanduma götürüyor. İrlandalılar 25 Mayıs'ta ülkede yıllardır tartışılan ve kürtajı yasaklayan yasal düzenlemenin kaldırılıp kaldırılmamasını oylayacak.
22.05.2018 Dünya
Öldürmeden beni kurtarın
Öldürmeden beni kurtarın Malatya’da yaşayan ve 15 yıldır eşinden şiddet gördüğü için ayrılmak isteyen 2 çocuk annesi Sevkan O. (30), eski eşi tarafından ölümle tehdit edildiğini iddia etti. Koruma kararı bulunan Sevkan O., ‘Can güvenliğim yok, hâlâ sesim çıkıyorken beni duyun’ diyor
8.04.2018 Yaşam
İstismar acısı çocuğun DNA’sına bile işliyor!
İstismar acısı çocuğun DNA’sına bile işliyor! İstismara uğrayan çocuğun hem fiziksel hem de ruhsal sağlığının olumsuz yönde etkilendiğine dikkat çeken Doç. Dr. Nusret Soylu, “Bu çocukların yaşadığı travma, biyolojik olarak sonraki nesillere bile geçiyor” dedi.
24.03.2018 Gündem
ŞOK! Önce oğlu sonra kızıyla evlendi!
ŞOK! Önce oğlu sonra kızıyla evlendi! Oklahoma'da ensest ilişki skandalı karşılıksız kalmadı. Oğlu ve kızı ile evlenen 45 yaşındaki anne Patricia Ann Spann hapis cezası aldı.
15.03.2018 Dünya
'Cinsel istismar düzenlemesi' için CHP ve MHP ile görüşülecek
'Cinsel istismar düzenlemesi' için CHP ve MHP ile görüşülecek Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, gündeme ilişkin soruları yanıtlıyor. Akdağ, cinsel istismar düzenlemesiyle ilgili bugün CHP ve MHP grupları ile görüşeceğini belirterek, komisyonun bugünkü toplantısının iptal edildiğini söyledi
28.02.2018 Gündem
Çocuklarımızın çığlığı TBMM koridorlarında
Çocuklarımızın çığlığı TBMM koridorlarında CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, TBMM Başkanlığı’na verdiği dilekçede, Şiddeti Önleme Derneği’nin 2016 raporuna göre, çocuk istismarında 10 yılda 700 kat artış yaşandığını belirtip araştırılmasını istedi
19.02.2018 Gündem
Bakan Kaya: Ensest düzenlemesi yolda
Bakan Kaya: Ensest düzenlemesi yolda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ensest düzenlemesi ile ilgili yaptığı açıklamada "Yasaya ensestin suç sayılması ile ilgili maddeler konulması üzerine çalışma yapıyoruz. Bu anlamda bir irade söz konusu" dedi.
25.11.2017 Siyaset
Ağlatan 'çocuk istismarı' çalıştayı
Ağlatan 'çocuk istismarı' çalıştayı Erzurum'da Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) tarafından organize edilen 'Çocuk İstismarının Nedenleri ve Koruyucu Önlemler Çalıştayı'nda konuşan İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof.Dr. Mehmet Şevki Sözen'in fotoğraflarla yaptığı sunum, izleyenlerden bir bölümünü ağlattı. Prof.Dr. Sözen, "İstismarcılar genelde çocuğun birinci derecedeki çevresinde. Çocuklar farklı yöntemlerle ipucu veriyor. İstismara uğrayan çocuğumuza tepki vermemeliyiz. Bu istismarcının ekmeğine yağ sürer, gelip size bir daha bunu anlatmaz. Bu onun utancı, sizin utancınız değil" dedi.
29.09.2021 Gündem
Elif Şafak ve Hande Bermek'e tepki: One munite
Elif Şafak ve Hande Bermek'e tepki: One munite Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Elif Şafak'ın "biseksüelim" itirafı ve Hande Bermek'in röportajını köşesine taşıdı.
16.10.2017 Magazin
Amca reddetti yeğen kabul etti
Amca reddetti yeğen kabul etti Murat Başoğlu ile Burcu Kabadayı Başoğlu'nun yargılanmasına 28 Kasım'da başlanıyor. İddianameye göre, Başoğlu fotoğraftaki kadının yeğeni olmadığını söylerken, yeğeni ise “O kadın benim” dedi.
29.09.2021 Gündem
İrlanda kürtaj yasağı için referanduma gidecek
İrlanda kürtaj yasağı için referanduma gidecek İrlanda hükümeti, ülkedeki kürtaj yasağını referanduma sunacağını açıkladı.
26.09.2017 Dünya
AK Parti'li vekilden 'ensest suç sayılsın' teklifi!
AK Parti'li vekilden 'ensest suç sayılsın' teklifi! AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, bir televizyon sunucusuyla yeğeni olduğu iddia edilen kadın arasındaki görüntülerin yayınlanmasıyla başlayan tartışmaların ardından, "ensest ilişkinin" suç sayılmasını öngören kanun teklifi hazırladı.
8.09.2017 Siyaset
Murat Başoğlu'na bir darbe daha!
Murat Başoğlu'na bir darbe daha! Evli sunucu Murat Başoğlu'nun bir teknede öpüşürken görüntülendiği kadının öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Skandalda yeni bir gelişme yaşandı.
8.09.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ensest ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ensest haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.