Murat Başoğlu

Murat Başoğlu

Son dakika Murat Başoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Murat Başoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Murat Başoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murat Başoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murat başoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 203 murat başoğlu haberi bulunmuştur. Tüm murat başoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Başoğlu'ndan kötü haber! Yeğeniyle görüntüleri ifşa olmuştu
Murat Başoğlu'ndan kötü haber! Yeğeniyle görüntüleri ifşa olmuştu Öz yeğeni Burcu Kabadayı Başoğlu ile bir teknede uygunsuz halde görüntülenen Murat Başoğlu'ndan kötü haber geldi.
7.10.2021 Magazin
2 yıl sonra karar çıktı! 200 bin TL tazminat kararı
2 yıl sonra karar çıktı! 200 bin TL tazminat kararı Sunucu Murat Başoğlu ile öz yeğeni Burcu Başoğlu, 2 yıl önce temmuz ayında Bodrum’da bir teknede görüntülenmişti.
9.07.2019 Magazin
Murat Başoğlu'nun keyfi yerinde
Murat Başoğlu'nun keyfi yerinde Temmuz 2017’de Muğla'nın Bodrum ilçesinde öz yeğeni Burcu Karadayı'yla uygunsuz ilişki yaşadığı iddiasıyla yargılandığı davadan beraat eden Murat Başoğlu zor günleri geride bırakmış görünüyor...
20.06.2019 Magazin
Murat Başoğlu davasında flaş gelişme!
Murat Başoğlu davasında flaş gelişme! Sunucu Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı'nın yargılandıkları davada önemli gelişme yaşandı...
18.04.2019 Magazin
Murat Başoğlu: Bağıra bağıra sustum!
Murat Başoğlu: Bağıra bağıra sustum! Bir dönemin ünlü sunucusu Murat Başoğlu, uzun süredir sessizliğini koruyordu. Başoğlu, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.
17.03.2019 Magazin
Murat Başoğlu'na büyük şok!
Murat Başoğlu'na büyük şok! Murat Başoğlu hakkında yeni bir dava daha açıldı. Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığının hazırladığı iddianameye göre Murat Başoğlu yanında çalışan Işılay Yılmaz’a mal satımı için yetki verdi.
3.02.2019 Magazin
Murat Başoğlu'ndan olay sözler! Tehdit etti...
Murat Başoğlu'ndan olay sözler! Tehdit etti... Son dönemde yaşadığı skandallarla sık sık gündeme gelen Murat Başoğlu, bu kez kameralar karşısında isim vermeden 'düşmanları' olarak adlandırdığı kişileri tehdit etti.
11.01.2019 Magazin
Murat Başoğlu'ndan takipçisine şok küfür!
Murat Başoğlu'ndan takipçisine şok küfür! Yeğeniyle özel görüntüleri ortaya çıkan Murat Başoğlu, sosyal medyadan kendisine "Cehennemde sen de böyle yanacaksın" diyen takipçisine küfür etti.
20.12.2018 Magazin
Selçuk Kabadayı o davayı kaybetti
Selçuk Kabadayı o davayı kaybetti Burcu Başoğlu Kabadayı'nın eşi Selçuk Kabadayı, eşi ile ilişki yaşadığı iddia edilen eşinin amcası Murat Başoğlu'na açtığı 1 milyon liralık tazminat davasını kaybetti.
20.11.2018 Magazin
Sunucu Murat Başoğlu suç duyurusunda bulundu
Sunucu Murat Başoğlu suç duyurusunda bulundu Ünlü sunucu Murat Başoğlu suskunluğunu bozarak gözyaşları içinde basın mensuplarına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Burnunda yara izi bulunan Başoğlu, darp ve tehdit edildiğini iddia etti. Eşinin kendisini 2 kez darp ettirdiğini ifade eden Başoğlu, 'Eşim kafama silah dayasa bile ondan şikayetçi olmayacağım' dedi. Hakkında çıkan haberlerin yalan olduğunu da belirten Başoğlu 'Ben namuslu bir adamım, namussuz değilim benim hakkımda artık televizyonlarda konuşmasınlar' dedi.
1.11.2018 Magazin
Murat Başoğlu gözaltına alındı
Murat Başoğlu gözaltına alındı Sunucu Murat Başoğlu eski eşi Hande Bermek'i ölümle tehdit ettiği ve eski eşinin yanındaki arkadaşını darp ettiği iddiasıyla Muğla'nın Bodrum ilçesinde gözaltına alındı. Murat Başoğlu, jandarma karakolundaki işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi. Başoğlu serbest bırakıldı.
31.10.2018 Magazin
Ece Erken'den şok sözler
Ece Erken'den şok sözler Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz'ın sunucusu Ece Erken, birkaç gün önce intihara teşebbüs ettiği söylenen Murat Başoğlu'nun, programı basıp yapımcının ağzına silah soktuğunu ve masaya 3 kurşun bıraktığını canlı yayında iddia etti.
21.01.2022 Magazin
Programı basıp yapımcının ağzına silah soktu!
Programı basıp yapımcının ağzına silah soktu! Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz'ın sunucusu Ece Erken, birkaç gün önce intihara teşebbüs ettiği söylenen Murat Başoğlu'nun, programı basıp yapımcının ağzına silah soktuğunu ve masaya 3 kurşun bıraktığını canlı yayında iddia etti.
5.09.2018 Magazin
'Amcam bana tecavüz etti'
'Amcam bana tecavüz etti' Murat Başoğlu intihar ettiği iddiaları için Beyaz Tv'ye açıklamalarda bulundu adının skandala birlikte karıştığı yeğenine suçlamalar yöneltti. Yeğeninin kendisine 'Amcam bana tecavüz etti derim' dediğini ileri sürdü.
4.09.2018 Magazin
Murat Başoğlu kimdir?
Murat Başoğlu kimdir? Murat Başoğlu kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. İntihara kalkıştığı iddiaları gündeme bomba gibi düşen Murat Başoğlu ile ilgili bilgileri haberimizde derledik. İşte Murat Başoğlu hakkında merak edilenler...
3.09.2018 Gündem
Murat Başoğlu'dan intihar haberlerine açıklama
Murat Başoğlu'dan intihar haberlerine açıklama Yeğeni Burcu Başoğlu ile Bodrum'daki skandal görüntüleriyle gündem olan Murat Başoğlu’nun intihara kalkıştığı iddia edildi. Hayati tehlikesi bulunmayan Murat Başoğlu‘nun ruh sağlığının iyi olmadığı öğrenildi
3.09.2018 Magazin
Murat Başoğlu'dan flaş karar
Murat Başoğlu'dan flaş karar Murat Başoğlu, yeğeni Burcu Başoğlu ile Bodrum'daki skandal görüntülerilerinin gündem olduğu teknesini satılığa çıkardı.
2.07.2018 Magazin
Bu kadarına da pes! Boşanma kağıt üzerindeymiş
Bu kadarına da pes! Boşanma kağıt üzerindeymiş Geçtiğimiz yaz öz yeğeniyle teknede öpüşürken görüntülenen Murat Başoğlu, olaydan birkaç ay sonra boşandı. Ancak Hande Bermek’in, ünlü sunucu ile evliliğini sadece kağıt üzerinde bitirdiği önceki gün Gündoğan’da çekilen karelerle ortaya çıktı.
9.06.2018 Magazin
Kate Moss'un göbek detoksu!
Kate Moss'un göbek detoksu! Tatil için 4 yıldır Bodrum'u tercih eden dünyaca ünlü model Kate Moss sezonu açtı. Zayıflama kampında yakalanan güzel model, aldığı kilolarla dikkati çekti.
30.04.2018 Magazin
Murat Başoğlu'nun paylaşımı Ebru Polat'ı çıldırttı!
Murat Başoğlu'nun paylaşımı Ebru Polat'ı çıldırttı! Öz yeğeni Burcu Başoğlu ile skandal ilişkisi ortaya çıkan Murat Başoğlu 8 ay sonra sosyal medya hesabından ilk kez bir paylaşım yaptı. Sosyal medyaya düşen paylaşım şarkıcı Ebru Polat'ı fena halde kızdırdı.
24.04.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Murat Başoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murat başoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.