Engelli Personel  Alımı

Engelli Personel Alımı

Son dakika Engelli personel alımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Engelli personel alımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Engelli personel alımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Engelli Personel Alımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan engelli personel alımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 189 engelli personel alımı haberi bulunmuştur. Tüm engelli personel alımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
EKPSS tercih kılavuzu yayınlandı mı? EKPSS tercihler ne zaman 2023, Engelli Kamu Personel yerleştirme tercih işlemleri nasıl yapılır?
EKPSS tercih kılavuzu yayınlandı mı? EKPSS tercihler ne zaman 2023, Engelli Kamu Personel yerleştirme tercih işlemleri nasıl yapılır? EKPSS tercih kılavuzu yayınlandı mı? EKPSS tercihler ne zaman 2023? EKPSS tercih kılavuzu yayınlandı. ÖSYM, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sonuçları ve kura usulü ile kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadrolarına yerleştirmeler için tercih başvuruları alınmaya başladı. Peki, 2023 EKPSS tercihleri nasıl yapılır? 2023-EKPSS/Kura İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme sürecine dair merak edilenler…
5.01.2023 Eğitim
Sağlık Bakanlığı engelli personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? Sağlık Bakanlığı kura sonuçları 2022 sorgulama ekranı!
Sağlık Bakanlığı engelli personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? Sağlık Bakanlığı kura sonuçları 2022 sorgulama ekranı! Sağlık Bakanlığı engelli işçi alımı kuraları bugün gerçekleştirildi. Bin 300 işçi alımı için Sağlık Bakanlığı kura sonuçları 2022 listesi araştırılıyor. Noter huzurunda gerçekleştirilen kura sonuçlarının yayınlanıp yayınlanmadığı araştırılıyor. Peki, Sağlık Bakanlığı engelli personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? Sağlık Bakanlığı engelli işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? İşte detaylar…
6.09.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı bin 356 engelli işçi alımı yapacak! İŞKUR mülakatsız sürekli engelli personel alımı başvuruları ne zaman, şartlar neler?
Sağlık Bakanlığı bin 356 engelli işçi alımı yapacak! İŞKUR mülakatsız sürekli engelli personel alımı başvuruları ne zaman, şartlar neler? Sağlık Bakanlığına engelli statüsünde 1.356 sürekli işçi alımı için duyuruyu Bakan Koca sosyal medyadan yaptı. Peki, Sağlık Bakanlığı bin 356 engelli işçi alımı başvuruları ne zaman, şartları nelerdir?
18.08.2022 Personel Alımı
ÖSYM duyurdu! Engelli kamu personeli alımı tercihleri başladı! İşte 2022-EKPSS Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Tercih Kılavuzu!
ÖSYM duyurdu! Engelli kamu personeli alımı tercihleri başladı! İşte 2022-EKPSS Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Tercih Kılavuzu! ÖSYM duyurdu! Engelli kamu personeli alımı için tercihler başladı. ÖSYM, engelli personel alımı tercihleri için 2022-EKPSS Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Tercih Kılavuzu’nu yayınladı. Peki, Engelli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Engelli memur alımı tercihleri ne zaman başlayıp ne zaman bitiyor? İşte 2022-EKPSS Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Tercih Kılavuzu!
5.01.2022 Personel Alımı
Devlet Su İşleri engelli personel alımı yapacak! DSİ büro memuru alımı şartları nelerdir, başvuru koşulları nelerdir?
Devlet Su İşleri engelli personel alımı yapacak! DSİ büro memuru alımı şartları nelerdir, başvuru koşulları nelerdir? Devlet Su İşleri İŞKUR üzerinden personel alımı yapacak. İŞKUR üzerinden büro memuru alımı yapacağını duyuran DSİ, ilanda ayrıca başvuru şartları ile ilgili detayları da paylaştı. İşte büro memur alımı başvuru şartları hakkında merak edilenler...
11.09.2020 Personel Alımı
32 Kamu kurumu ve belediye KPSS'li ve KPSS’siz 333 işçi alımı yapılacak! İŞKUR üzerinden yapılacak personel alımı şartları nelerdir?
32 Kamu kurumu ve belediye KPSS'li ve KPSS’siz 333 işçi alımı yapılacak! İŞKUR üzerinden yapılacak personel alımı şartları nelerdir? İŞKUR üzerinden belediye ve kamu kurumları personel alımı ilanı verdi. 32 farklı kamu kurumunda istihdam edilmek üzere KPSS ve KPSS şartlı işçi alımı yapılacağını duyuruldu. Hangi kamu kurumu işçi alımı yapacak? Başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar…
17.04.2020 Personel Alımı
İŞKUR üzerinden KPSS’li ve KPSS şartsız 945 işçi alımı yapılacak! İŞKUR üzerinden hangi kurumlar personel alımı yapacak? Personel alımı şartları nelerdir?
İŞKUR üzerinden KPSS’li ve KPSS şartsız 945 işçi alımı yapılacak! İŞKUR üzerinden hangi kurumlar personel alımı yapacak? Personel alımı şartları nelerdir? İŞKUR üzerinden 37 kurum KPSS şartlı ve KPSS şartsız 945 personel alımı yapılacağı duyuruldu. Belediye ve farklı 37 kurum toplam 945 işçi alacak. İŞKUR’un ‘’kurum dışı kamu işçi alımı’’ kategorisinde yayınlanan ilanlarda, belediye ve bazı kamu kurumlarında daimi olarak istihdam edilmek üzere, engelli ve engelsiz, KPSS ve KPSS şartsız toplam 945 işçi ve personel alımı yapılacaktır.’’ deniliyor. İŞKUR üzerinden hangi kurumlar personel alımı yapacak? Personel alımı şartları nelerdir?
10.04.2020 Personel Alımı
İŞKUR üzerinden en az lise mezunu 10 engelli personel alımı yapılacak! (Havalimanı personel alımı başvuru şartları ve tarih)
İŞKUR üzerinden en az lise mezunu 10 engelli personel alımı yapılacak! (Havalimanı personel alımı başvuru şartları ve tarih) Havalimanı yolcu hizmetleri görevlisi olarak 20 personel alımı yapılacak. İŞKUR, İstanbul’da havalimanı yolcu hizmetleri görevlisi olarak 10’u engelli toplam 20 personel alımı yapılacağını duyurdu. İŞKUR’un resmi internet sayfası üzerinden yayınlan ilana, başvuruları online olarak yapılacak. En az lise mezunu adaylar AİR Clinic Sağlık Hizmetleri A.Ş’de daimi olarak istihdam edilecek. Başvuru şartları nelerdir? Ne zaman başvuru yapılacak?
2.04.2020 Personel Alımı
İŞKUR işçi alımı: Belediye ve SYDV KPSS şartsız 940 personel alımı yapacak! (Başvuru tarihi ve başvuru şartları)
İŞKUR işçi alımı: Belediye ve SYDV KPSS şartsız 940 personel alımı yapacak! (Başvuru tarihi ve başvuru şartları) Belediye ve SYDV kurumları İŞKUR üzerinden KPSS şartsız 940 personel alımı yapacak. İŞKUR tarafından 26 Mart 2020 tarihinde yapılan duyuruda 9 SYDV ve 59 il-ilçe belediyesi KPSS’siz personel alımı yapılacağı duyuruldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı SYDV ve belediyelere toplamda 940 personel alımı yapılacağını duyurulan ilan, İŞKUR’un ‘’kurum dışı kamu işçi alımı’’ kategorisinde yayınladı. Yayınlanan ilanda, Sosyal Yardım Hizmetlerinde ve belediye kadrolarında istihdam edilmek üzere en az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden büro memuru, vasıflı-vasıfsız işçi, şoför, güvenlik görevlisi, tekniker, eğitmen, idari büro personeli ve daha birçok meslek gurubundan memur-işçi statülerinde personel alınacak. İşte detaylar…
26.03.2020 Personel Alımı
İŞKUR İş İlanı! ÇAYKUR işçi alımı başvuru 24-28 Şubat arası olacak! Çaykur 760 mevsimlik işçi alımı şartları nelerdir, engelli alımı olacak mı?
İŞKUR İş İlanı! ÇAYKUR işçi alımı başvuru 24-28 Şubat arası olacak! Çaykur 760 mevsimlik işçi alımı şartları nelerdir, engelli alımı olacak mı? Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü personel alımı yapacağını duyurdu. Çaykur en az ilköğretim mezunu 760 personel alımı yapacağını duyurdu. Çaykur tarafından yayımlanan personel alım ilanı başvurusunda adayların, hangi illerde istihdam edileceği de bildirildi. Çaykur iş başvurusu işlemi, 24-28 Şubat tarih aralığında tamamlanacak. Çaykur işçi alımı başvuru şartları nelerdir? Çaykur engelli personel alımı alacak mı?
25.02.2020 Personel Alımı
TÜBİTAK engelli personel alımı yapacak! |10 engelli personel alınacak
TÜBİTAK engelli personel alımı yapacak! |10 engelli personel alınacak TÜBİTAK engelli personel alımı yapacağını duyurdu. TÜBİTAK'a 10 engelli personel alınacak. Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanlığınca 10 engelli personel istihdam edilecek.
2.12.2019 Personel Alımı
TÜBİTAK'a 10 engelli personel alınacak
TÜBİTAK'a 10 engelli personel alınacak Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanlığınca 10 engelli personel istihdam edilecek.
2.12.2019 Personel Alımı
TÜSEB engelli personel alımı yapacak!
TÜSEB engelli personel alımı yapacak! TÜSEB engelli personel alımı için ilan yayınladı. İŞKUR aracılığıyla sürekli işçi alımı yapacak olan TÜSEB, insan kaynakları yönetimi, mutemet ve idari bürolarda işçileri görevlendirecek.
14.10.2019 Personel Alımı
İŞKUR bekçi alımı ilanı yayımlandı! İşte bekçi alımı yapılacak iller!
İŞKUR bekçi alımı ilanı yayımlandı! İşte bekçi alımı yapılacak iller! Bekçi alımı için heyecan içinde olan adaylara müjdeli haber İŞKUR'dan geldi. İŞKUR'un resmi internet adresi üzerinden bekçi alımı ile ilgili ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre özel sektörde ve farklı illerde istihdam edilmek üzere ve en az ilköğretim mezunu olmak şartı ile bekçi alımı yapılacak. İŞKUR bekçi alımı ne zaman? Bekçi alımı başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman sona erecek? İşte 2019 İŞKUR bekçi alımı ilanı...
8.05.2019 Ekonomi
450 temizlik personeli alınıyor!
450 temizlik personeli alınıyor! İŞKUR, Türkiye geneli temizlik personeli iş ilanları yayınladı. Birçok kurum huzurevleri,hastanelere hasta bakıcı, fabrika projelerinde ve restoranlarda görevlendirilecek temizlik personeli almak için ilan açtı. İlkokul mezunu olan herkes bu ilana başvurabilecek.
21.03.2019 Personel Alımı
Engelli personel gece çalıştırılabilir mi?
Engelli personel gece çalıştırılabilir mi? Gece vardiyasında kanunen engelli işçi çalıştırılması uygun mu? Binlerce engelli vatandaşın merak ettiği sorunun cevabı haberimizde…
15.01.2019 Ekonomi
EKPSS tercihleri ne zaman? 2018 EKPSS 2.500 engelli memur alacak!
EKPSS tercihleri ne zaman? 2018 EKPSS 2.500 engelli memur alacak! 2018 EKPSS tercih tarihleri belli oldu. 2.500 engelli memur alınacağı duyuruldu. Peki EKPSS tercihleri hangi tarih aralığında yapılabilecek? Ücret ne kadar yatırılacak? İşte konuya dair tüm merak edilen gelişmeler...
7.03.2018 Gündem
Bin 950 engelli memur alınacak
Bin 950 engelli memur alınacak Kamuya, 16 Aralık'ta yapılacak Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) kura sonucuna göre bin 950 engelli memur alımı yapılacak...
29.09.2021 Gündem
Engelli personel aranıyor!
Engelli personel aranıyor! Başbakanlık Devlet Personel BaşkanlığınınResmi Gazetenin bugünkü sayısında yer alan ilanına göre 5'i belediye olmak üzere,11 kamu kuruluşu 126 engelli personel alımı için sınav açıyor...
19.10.2009 Ekonomi
Beş şıklı   sorulara,   dört şeçenekli   cevap kağıdı
Beş şıklı sorulara, dört şeçenekli cevap kağıdı MİLLİ Eğitim Bakanlığı'nın talimatı üzerine Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Engelli Personel Alımı Sınavı'na katılanlara beş şıklı sorular yöneltilirken, cevap kağıtlarında dört şık yer alması adayları hayrete düşürdü...
19.08.2007 Yaşam
PTT personel alımı olacak mı? 2024 PTT 10 bin personel alımı ne zaman, PTT KPSS’siz personel alımı mı yapacak?
PTT personel alımı olacak mı? 2024 PTT 10 bin personel alımı ne zaman, PTT KPSS’siz personel alımı mı yapacak? 2024'te PTT'nin personel alımı ne zaman olacak sorusu oldukça yoğun bir şekilde araştırılıyor. Özellikle başvuru tarihleri ve alım yapılacak branşlar konusundaki belirsizlikler merak ediliyor. PTT'nin personel alımı yapacak mı olduğu da merak konusu. İşte 2024 PTT personel alımına ilişkin tüm detaylar...
13.03.2024 Çalışma Hayatı
Bakan Göktaş açıkladı! Engelli atamaları için müjdeli haber
Bakan Göktaş açıkladı! Engelli atamaları için müjdeli haber Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Son 21 yılda kamuda engelli memur sayısını tam 12 kat artırdık. 68 bin 108 engelli vatandaşımızı kendileri için uygun olan kadrolara atadık. Bu yıl Şubat ayında 2 bin 323 engelli vatandaşımızın atamalarını gerçekleştirmiştik. Yeni yılın ilk ayında 2 bin 392 engelli atamasını da gerçekleştireceğimizin müjdesini milletimizle paylaşmak isterim." dedi.
17.12.2023 Çalışma Hayatı
Diyanet 2 bin 450 personel alımı yapacak! Diyanet İşleri Başkanlığı sözleşmeli personel alımı şartları ve başvuru tarihi…
Diyanet 2 bin 450 personel alımı yapacak! Diyanet İşleri Başkanlığı sözleşmeli personel alımı şartları ve başvuru tarihi… Diyanet İşleri Başkanlığı, taşra teşkilatında açık bulunan pozisyonlara sözlü sınav sonucuna göre 2 bin 450 sözleşmeli personel alacak. İşte Diyanet İşleri Başkanlığı sözleşmeli personel alımı şartları ve başvuru tarihi…
21.09.2023 Personel Alımı
Orman Genel Müdürlüğü işçi alımı ilanı güncellendi! Başvurular sadece İŞKUR’dan yapılacak!
Orman Genel Müdürlüğü işçi alımı ilanı güncellendi! Başvurular sadece İŞKUR’dan yapılacak! Orman Genel Müdürlüğü engelli ve eski hükümlü/tmy statüsünde daimi işçi alımı ilanınu güncelledi. Müdürlük, adaylarca açık iş ilanlarına yapılan başvuruların bazılarının Türkiye İş Kurumu üzerinden bazılarının ise https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr (Kariyer Kapısı) adresi üzerinden yapıldığı anlaşıldığını kaydetti. Adayların 2-6 Ocak 2023 tarihleri arasında başvurularını Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanacak ilanlar üzerinden yapılması istendi. Peki, Orman Genel Müdürlüğü işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Orman Genel Müdürlüğü işçi alımı başvuru şartları ne? İşte detaylar…
27.12.2022 Personel Alımı
BOTAŞ İŞKUR üzerinden işçi alımı yapacak! BOTAŞ personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
BOTAŞ İŞKUR üzerinden işçi alımı yapacak! BOTAŞ personel alımı başvurusu nasıl yapılır? BOTAŞ, 20 engelli ve 20 eski hükümlü personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, büro görevlisi ve teknisyen kadrolarına işçi alımı gerçekleştirilecek. Peki, BOTAŞ işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? BOTAŞ personel alımı şartları ne? İşte BOTAŞ İŞKUR başvuru ekranı!
5.12.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Engelli Personel Alımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki engelli personel alımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.