Enes Kara

Enes Kara

Son dakika Enes Kara haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Enes Kara ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Enes Kara haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Enes Kara

haberleri sayfasında son dakika yaşanan enes kara gelişmeleri de dahil olmak üzere 126 enes kara haberi bulunmuştur. Tüm enes kara haberleri aşağıda listelenmiştir.
2022 Mauro İcardi'den sorulur! En çok o arandı
2022 Mauro İcardi'den sorulur! En çok o arandı Galatasaray'ın Paris Saint-Germain'den getirdiği yıldız futbolcu Mauro Icardi, Google 2022'nin en çok aranan kelimeleri listesinde en çok aranan isim oldu.
8.12.2022 Galatasaray
Bakan Yanık duyurdu! 2021'de 73.9 milyar lira yardım yapıldı
Bakan Yanık duyurdu! 2021'de 73.9 milyar lira yardım yapıldı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, gündemin sıcak başlıklarını CNN Türk ekranlarında Hafta Sonu programında Hakan Çelik'e değerlendirdi. Bakan Yanık, sosyal yardımlara ilişkin "2002'de sosyal yardımlar 1.3 milyar TL'ydi, 2021'de 73.9 milyar TL'ye çıktı. Şu anda 48 ayrı başlıkta sosyal yardım yapıyoruz" dedi.
2.04.2022 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli'den canlı yayında Enes Kara açıklaması
MHP lideri Devlet Bahçeli'den canlı yayında Enes Kara açıklaması Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Ailesinin zoru ile bir cemaat yurdunda kaldığını söylemiştir. Enes Kara olayı kollektif bir saldırı haline getirilmiştir. Kimin inanıp inanmadığı bizim merak sahamız içinde değildir. Herkesin inanç hürriyetini yaşamaya hakkı vardır." dedi.
18.01.2022 Siyaset
Enes Kara'nın annesi ilk kez konuştu: Akıl ve izanın kabul etmeyeceği iftiralarla karşılaştık
Enes Kara'nın annesi ilk kez konuştu: Akıl ve izanın kabul etmeyeceği iftiralarla karşılaştık Elazığ’da intihar ederek yaşamına son veren üniversite öğrencisi Enes Kara’nın annesi Hatice Kara ilk kez konuştu. ‘Hiç ummadığımız ve çocuğumdan beklemediğimiz o sona engel olamadık’ diyen Hatice Kara “Evladını kaybetmiş acılı bir aile nazarı ile muamele görmemiz icap ederken, siyasi malzeme konusu edildik. Akıl ve izanın kabul etmeyeceği iftiralarla karşılaştık” ifadelerini kullandı.
14.01.2022 Gündem
Sedefnur Çağlar olayında yeni gelişmeler! Günlüğü ortaya çıktı
Sedefnur Çağlar olayında yeni gelişmeler! Günlüğü ortaya çıktı Kocaeli'de, polis memuru erkek arkadaşıyla misafirliğe gittiği 7’nci kattaki evde balkondan düşen üniversiteli Sedefnur Çağlar'ın (23) tedavisi yoğun bakımda devam ederken, arkadaşlarının ifadeleri ortaya çıktı. Arkadaşları, Sedefnur'un, kendisiyle evlenmek isteyen Ahmet Ata’nın bu teklifini uyuşturucu kullanması nedeniyle kabul etmediğini söyledi. Sedefnur'un, incelenen günlüğünde ise Ahmet Ata'nın kendisini değersiz hissettirdiğini, bu nedenle mutsuz ve yalnız olduğunu yazdığı ortaya çıktı.
14.01.2022 Gündem
Elazığ Valiliği'nden Enes Kara açıklaması
Elazığ Valiliği'nden Enes Kara açıklaması Elazığ Valiliği, hayatını kaybeden Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Enes Kara olayıyla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiğini bildirdi.
14.01.2022 Gündem
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı: Çocuklarımızı her türlü tehlikeli içerikten korumakta kararlıyız
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı: Çocuklarımızı her türlü tehlikeli içerikten korumakta kararlıyız Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan, Enes Kara'nın intihar öncesi çektiği videonun yayından kaldırılması ve erişimin engellenmesiyle ilgili yapılan açıklamada "Bakanlık olarak, çocuklarımızı her türlü tehlikeli içerikten koruma, görev ve sorumluluğumuzu hassasiyetle yerine getirmekte kararlıyız" denildi.
13.01.2022 Gündem
Destici'den tartışılan 'tasarruf' sözleriyle ilgili açıklama: 'Algı operasyonuyla karşı karşıya kaldık'
Destici'den tartışılan 'tasarruf' sözleriyle ilgili açıklama: 'Algı operasyonuyla karşı karşıya kaldık' BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, tartışılan 'tasarruf' sözleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Köylü çocuğu olduğunu ve halkın içinden geldiğini ifade eden Destici, “Kendi hayatımdan örnek vermiştim. Açıklamamı farklı yerlere çektiler. Algı operasyonuyla karşı karşıya kaldık. Millet İttifakı'nı oluşturan bloğun bunu yaptığını görüyoruz” dedi.
13.01.2022 Siyaset
TBMM Genel Kurulu'nda gerginlik! AK Parti ve CHP milletvekilleri arasında tartışma
TBMM Genel Kurulu'nda gerginlik! AK Parti ve CHP milletvekilleri arasında tartışma TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti ve CHP milletvekilleri arasında tartışma çıktı. Milletvekilleri birbirlerinin üzerine yürürken, araya diğer milletvekilleri girdi.
12.01.2022 Siyaset
AK Parti'li Özkan: 'Seçim de seçim' diyenler, aday belirlediniz mi?
AK Parti'li Özkan: 'Seçim de seçim' diyenler, aday belirlediniz mi? AK Parti Grup Başkan Vekili Cahit Özkan, "2018'den beri her gün 'seçim de seçim' diyenler, çıkıp da adayınızı belirlediniz mi? O gelecek adayınızın da hepinize zarfta tebliğ edilen üst aklınızın adayı olacağını elbette biliyoruz" dedi.
12.01.2022 Siyaset
İYİ Parti lideri Akşener: İktidar ve muhalefet el ele verip kadın ölümlerini silelim
İYİ Parti lideri Akşener: İktidar ve muhalefet el ele verip kadın ölümlerini silelim İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Kaybettiğimiz her gencin ardından üzüntü beyanlarında bulunmak yetmiyor. Katledilen her kadının ardından ağıt yakmak yetmiyor. Gel, iktidar ve muhalefet el ele verelim; bu ülkenin lügatından kadın ölümlerini, genç ölümlerini silelim" dedi.
12.01.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop'tan, Enes Kara'nın ailesine taziye telefonu
TBMM Başkanı Şentop'tan, Enes Kara'nın ailesine taziye telefonu TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, tıp fakültesi öğrencisi Enes Kara'nın ailesine taziye telefonu ederek başsağlığı diledi. 
12.01.2022 Siyaset
Elazığ'da tıp öğrencisi Enes Kara intihar etti! AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Enes Kara açıklaması...
Elazığ'da tıp öğrencisi Enes Kara intihar etti! AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Enes Kara açıklaması... Elazığ'da tıp fakültesi öğrencisi Enes Kara, bir video paylaştıktan sonra yaşamına son verdi. 20 yaşındaki gencin ölümü büyük üzüntü uyandırdı. Siyaset dünyasından da açıklamalar geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Gencecik bir insanın ölümü üzerinden kindar bir dille kavga, ideolojik hesaplaşma ve ayrışma üretenlerin yaptığı şey asla kabul edilemez ve ahlaki değildir. Hepimiz Enes Kara kardeşimizin hayatını kaybetmesinin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Yüreğimiz yandı." dedi.
11.01.2022 Siyaset
Milli futbolcu Ahmet Çalık'ın kaza anı görüntüleri ortaya çıktı!
Milli futbolcu Ahmet Çalık'ın kaza anı görüntüleri ortaya çıktı! Konyaspor'da forma giyen 27 yaşındaki milli futbolcu Ahmet Çalık, trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Futbolcu Ahmet Çalık’ın kaza anına dair güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
11.01.2022 Konya Spor
YKS’de Yabancı Dil Testi heyecanı başladı!
YKS’de Yabancı Dil Testi heyecanı başladı! Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) üçüncü ve son oturumu Yabancı Dil Testi (YDT) başladı.
27.06.2021 Eğitim
FETÖ'cü emniyet müdürlerine ceza yağdı!
FETÖ'cü emniyet müdürlerine ceza yağdı! 15 Temmuz'da İstihbarat Daire Başkanlığını ele geçirmek isteyen eski emniyet müdürleri Aktepe, Kırcılı, Gerçek ve Taşkın 15'er yıl hapse mahkum edildi.
18.12.2020 Gündem
Tokat'ta feci kaza! 5 kişi hayatını kaybetti
Tokat'ta feci kaza! 5 kişi hayatını kaybetti Tokat'ta Ahmet Özkul'un (30) kullandığı minibüs, aynı istikamette giden kamyona arkada çarptı. Kazada minibüsteki 5 kişi hayatını kaybetti.
10.12.2023 Gündem
İsra Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! İsra Suresi okumanın yararları ve faziletleri
İsra Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! İsra Suresi okumanın yararları ve faziletleri Birinci ayette geçen ‘isra’ kelimesinden adını alan sure 111 ayetten oluşuyor. Kuran-ı Kerim’in 17’inci suresidir. İsra’nın anlamı ‘göğe yükseliş’ veya ‘gece yürüyüşü’ olarak tabir edilmektedir. Bu olay Hicret’ten önce meydana gelmiştir. Mekke döneminde indirilen son sure ‘İsra’ suresidir.
3.05.2023 Sureler
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Deprem felaketinde 10. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 10. gün! Son durum açıklandı 6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açtı. Depremde 35 bin 418 kişi hayatını kaybetti.
14.02.2023 Gündem
ŞIRNAK TOKİ kura sonuçları 2022! TOKİ Şırnak Merkez, İdil, Karalar 2+1 ve 3+1 kura sonuçları isim listesi sorgulama ve kazanan isimler!
ŞIRNAK TOKİ kura sonuçları 2022! TOKİ Şırnak Merkez, İdil, Karalar 2+1 ve 3+1 kura sonuçları isim listesi sorgulama ve kazanan isimler! Şırnak TOKİ kura sonuçları belli oldu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ilk kuraların 7 Kasım günü Şırnak ve Ardahan için olacağını açıklamıştı. Proje kapsamında Şırnak merkezde bin 100, İdil’de 301, Karalar’da 49 konut yapılacak. Noter huzurundaki kura çekimi ile Şırnak'ta toplam 1450 konut sahibini buldu. Peki TOKİ Şırnak kura sonuçları nereden öğrenilir? İşte TOKİ Şırnak Merkez, İdil, Karalar 2+1 ve 3+1 kura sonuçları isim listesi sorgulama ve kazanan isimler…
7.11.2022 Gündem
Maden faciası aileye iki acıyı aynı anda yaşattı! Ocakta bakım yapılacaktı iddiası
Maden faciası aileye iki acıyı aynı anda yaşattı! Ocakta bakım yapılacaktı iddiası Bartın'ın Amasra ilçesinde cuma günü meydana gelen maden faciasında hayatını kaybedenler son yolculuklarını uğurlandı. Patlamada yaşamını yitirenlere ilişkin ilginç detaylar ortaya çıkarken bir aile iki acıyı aynı anda yaşadı.
17.10.2022 Gündem
Bartın'daki maden faciasında hayatını kaybedenlerin isimleri belli oldu
Bartın'daki maden faciasında hayatını kaybedenlerin isimleri belli oldu Bartın'daki maden ocağında akşam saatlerinde patlama meydana geldi. Olayın ardından çok sayıda ekip bölgeye sevk edildi. Zonguldak, Kütahya ve Sakarya gibi çevre illerden de bölgeye takviye ekip gönderildi. Sağlık Bakanı Koca'nın yaptığı son açıklamaya göre, can kaybı sayısı 28'e yükseldi. Olay yerinde açıklamalarda bulunan Bakan Soylu, hayatını kaybeden işçilerin isimlerini açıkladı.
15.10.2022 Gündem
Hatalı sollama kazası: 5 yaralı
Hatalı sollama kazası: 5 yaralı Karabük’te hatalı sollama nedeniyle iki otomobilin çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı.
11.08.2022 Yaşam
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Enes Kara ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki enes kara haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.