Gazete Vatan Logo

Elazığ'da tıp öğrencisi Enes Kara intihar etti! AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Enes Kara açıklaması...

Elazığ'da tıp fakültesi öğrencisi Enes Kara, bir video paylaştıktan sonra yaşamına son verdi. 20 yaşındaki gencin ölümü büyük üzüntü uyandırdı. Siyaset dünyasından da açıklamalar geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Gencecik bir insanın ölümü üzerinden kindar bir dille kavga, ideolojik hesaplaşma ve ayrışma üretenlerin yaptığı şey asla kabul edilemez ve ahlaki değildir. Hepimiz Enes Kara kardeşimizin hayatını kaybetmesinin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Yüreğimiz yandı." dedi.

Elazığ'da tıp öğrencisi Enes Kara intihar etti! AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Enes Kara açıklaması...

 Elazığ'da Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrenci Enes Kara, bir binanın 7. katından atlayarak yaşamına son verdi. 20 yaşındaki Kara, olaydan önce çektiği videoda, psikolojik olarak yorulduğunu ve yaşama sevincinin kalmadığını' anlattı. Bir cemaate ait yurtta kaldığı öğrenilen Enes Kara'nın intiharı sosyal medyada çok konuşuldu. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından tıp fakültesi öğrencisi Enes Kara'nın intiharıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Ömer Çelik'in açıklaması şöyle: Her ölüm insanı kendi ruhuyla yüzleştirmelidir. Bu büyük imtihandır. Hayatını kaybedenin acısı bizi buna götürmelidir. Ölüm üzerinden bile ayrışma üretenler, ideolojik egolarının kavgasını bir kenara bırakmalıdır...Gencecik bir insanın ölümü üzerinden kindar bir dille kavga, ideolojik hesaplaşma ve ayrışma üretenlerin yaptığı şey asla kabul edilemez ve ahlaki değildir. Hepimiz Enes Kara kardeşimizin hayatını kaybetmesinin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Yüreğimiz yandı. Enes Kara kardeşimizin yakınlarının ve sevenlerinin acısını yürekten paylaşıyoruz.

Haberin Devamı